Cele mai sexy tunsori Bob pentru femei negre în 2021

Tunsorile Bob pentru femeile negre sunt tunsori splendide, scurte, de orice textură, variind de la ureche până la gât și garantate pentru a-ți lua tressele de la plictisitoare la divin!

Promit să te transforme într-o fashionistă mai șic cu un aspect versatil, dar cu adevărat ușor de întreținut. Te vei îndrăgosti absolut de aceste coafuri arzătoare (chiar și pentru cele mai provocatoare tipuri de păr!) Mai ales odată ce vei experimenta cât de puțin timp și produs ai nevoie pentru a balansa acest stil.

Coafuri Bob negru

Crede-mă când spun că opțiunile sunt nelimitate în alegerea unei tăieturi eficiente de bob care să se potrivească formei feței și texturii părului. Fie că vrei să îmbrățișezi ceea ce ai și să profiți de punctele tari ale părului tău natural sau să fii curajos și să descoperi noi look groovy care să se potrivească aura ta, această galerie a celor mai populare coafuri bob pentru femei negre te va îndruma cu siguranță în misiunea ta să deții un păr glorios de care ești mândru!

A-Line Bob

A-Line BobInstagram @onpointstylin

Un cotlet A care este bun fără efort. Capetele frontale mai lungi fac o iluzie a părului mai lung, care flatează femeile negre rotunde și cu fața ovală.

Bob stratificat

Bob stratificatInstagram @tananjalastylz

Valurile au adăugat fluiditate acestei tăieturi moderne de bob pentru femei negre. Părul scurt pare mai plin datorită diferitelor niveluri de tăiere realizate de stilistul Tan.

Bob tuns pe teanc

Stacked BobInstagram @oluchizelda

Adăugați și mai multă dimensiune aspectului dvs. stilizând straturile frumoase într-o parte laterală profundă. Acest lucru va prezenta cutul, în special cu evidențieri roșii.

Tăiere absolvită

Bob absolventInstagram @queenstylista

Arătați-vă părul negru natural într-o nouă croială bob! Acest aspect este perfect pentru doamnele negre care doresc o coafură cu întreținere redusă.

Coafura Bob inversată

Bob inversatInstagram @hairbymeeka

Fii unic și plin de farmec cu această coafură bob inversată cu corp suplimentar care te va arunca! Combinat cu straturile sale întunecate, unghiulare și cu breton lateral lung, acesta va scoate absolut tot ce este mai bun în tine.

Bob blond cu Bangs

Bob cu BangsInstagram @beautified_by_thi

Un bob blond de lungime maxilară blondă ca acesta se potrivește perfect cu o franjură drăguță. Acest lucru vă va oferi, fără îndoială, o notă feminină în aspectul zilnic.

Lob cu straturi

Bob lung cu straturiInstagram @anthonycuts

Încearcă acest păr blond cenușiu pe pielea ta bronzată și condimentează-l cu acest bob lung unghiular, cu straturi, care cu siguranță îi va invidia pe toți!

Deep Side Part Bob

Deep Side Part BobInstagram @proprietar_of_najheirs_salon

Un lob asimetric feminin, elegant, elegant, cu o parte laterală profundă. Aceasta este una dintre cele mai elegante coafuri bob pentru femeile negre pe care le veți vedea anul acesta!

Sew-In Bob

Sew-In BobInstagram @candaceb_thestylist

Te-ai săturat de aspectul tău plictisitor de brunetă? Amestecă lucrurile accentuând o secțiune a bobului tău de cusut cu o nuanță caramel și, în timp ce te afli, poți arunca și câteva momente evidente..

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri pentru femei negre.

Bob asimetric

Bob asimetricInstagram @drose_affect

Completează-ți aspectul săptămânii modei cu o tunsoare elegantă, asimetrică și elegantă, neagră, cu jet negru.

Bob elegant de partea de mijloc

Bob elegant de partea de mijlocInstagram @tash_mel_styles_

Fii cel mai proaspăt look din club cu un păr negru perfect și bogat, care se desparte elegant de centru.

Bob cret pentru păr natural

Bob cret pentru păr naturalInstagram @ barrystyles1

Prima întâlnire sau chiar un stil de zi cu zi? Îndreptați-vă părul delicios negru cu jeturi cu buclele naturale pentru un aspect încrezător în acest bob cret.

Bob cu lungimea maxilarului

Bob negru de lungime maxilaruluiInstagram @ theglamlounge1

Oferiți mișcării și corpului tăi tăiate bob rotunjite cu o franjură laterală dramatică. Această formă arată cel mai frumos pe fețele lungi, ovale sau pătrate.

Scurt Bob Cut

Scurt Bob NegruInstagram @kthestylistb

Pe această croială de înaltă modă se află un unghi superb, ascuțit, tăiat direct din spate în față. Îndepărtează greutatea părului gros oferind în același timp o tunsoare bob asimetrică scurtă asimetrică absolută, pe care femeile negre le iubesc!

Pixie Bob Tunsoare

Pixie BobInstagram @tjstyling

Alăturați-vă grupului de păr scurt cu acest bob clasic și elegant combinat cu o croială pixie! Oferă-ți părului afro-american părul cu breton plin și câteva perle pentru femei pentru un aspect real.

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri afro-americane.

Bob despărțit lateral

Bob despărțit lateralInstagram @stylebydejj

Omoară ca o regină glam cu această tăietură bob asimetrică despărțită lateral! Cu despărțirea profundă, vă puteți arăta fața și machiajul fabulos pentru un aspect cu adevărat minunat!

Linie dreaptă tăiată

Bob dreptInstagram @allshadescoperit

Nu este nimic în neregulă în a fi un pic mai dragă! Stâncați minunat acest bob în mijloc, mai ales atunci când aveți o față scurtă, în formă de inimă sau rotundă.

Tresses cu pene

Bob cu peneInstagram @straightoffthepress_tracy

Î&Un creator de stil, Tracy Westmoland

Proprietar de salon / Stilist @ Straight Off The Press Salon din Hazelwood, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o presă de mătase, de culoare blondă miere, decorată cu bucle moi și o explozie cu pene. Cel mai frumos lucru la acest aspect este explozia. Îmi place pur și simplu cum bangul adaugă un pic de avantaj și clasă. Tunsorile Bob pentru femeile negre pot prezenta o combinație de culori ca aceasta pentru un finisaj foarte măgulitor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest bob este perfect pentru femeile negre cu tipuri de păr mediu / lung. Când clienții au culoare în păr, este important să-i mențineți părul profund condiționat cel puțin o dată la două săptămâni. Pentru a păstra buclele, fixați buclele în loc cu un știft și apoi puneți o capotă de mătase sau o eșarfă peste ele.

A-Line Lob

LobInstagram @whitneygreenco

Î&A cu creatorul de stil, Whitney Green

Hairstylist @ Warren Tricomi în New York, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tunsoare bob A-line, unde este puțin mai lungă în față decât în ​​spate. Încadrează și măgulește fața fără a fi greu pe straturi sau lungime. Bobul este un look la modă de anul trecut. Există atât de multe tipuri diferite de boburi, de la boburi texturate, înclinate, etc. Această tunsoare este o coafură atât de ușor de întreținut, menținând stilul la minimum, și poate fi purtată pentru ocazii oficiale sau doar agățată cu prietenii tăi.

Culoarea utilizată a fost un luciu brunet rece, care se potrivește cu oricine are părul castaniu natural. Luciul a ajutat la îndepărtarea mată a părului, îmbunătățind în același timp culoarea și adăugând un pic de strălucire.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare o consider o tăietură universală, deoarece funcționează bine pe orice textură a părului, cum ar fi drept, ondulat sau creț. Dacă doriți să vă faceți părul să pară mai plin, forma bobului poate realiza acest lucru. În funcție de lungimea și unghiul bobului, această tunsoare poate funcționa cu aproape orice formă de față.

Pentru a crea mai mult volum pe părți (fețe cu formă mai lungă), vă sugerez o lungime a liniei maxilarului pentru acest aspect, dacă doriți să creați un aspect pentru o față rotundă sau mai unghiulară, atunci vă sugerez o tăietură mai lungă. Așa cum am spus, oricine ar putea purta această tunsoare, întreabă-l pe stilistul tău ce crede că este cel mai potrivit cu forma feței tale.

Având în vedere că este naturală și are bucle destul de strânse, acest aspect poate fi realizat cel mai bine făcând bucle plate din fier. De obicei, aș face buclele foarte strânse, totuși, pentru acest aspect, am făcut buclele cu un fier plat, făcând secțiuni mici la un moment dat, mergând în direcția opusă și nu lăsând buclele să se răcească strâns, ci, în schimb, îmi trec mâinile prin ele se răcesc pentru a crea o buclă mai relaxată.

În ceea ce privește produsele, regula mea este să folosiți o protecție împotriva căldurii pentru a vă proteja părul atunci când vă îndreptați și pentru a-i oferi un pic de strălucire. Am folosit Ciment Thermique Blow Dry Primer de la Kerasyase ca protecție termică pentru a proteja părul înainte de uscare. Am adăugat și în uleiul de păr Elixir Ultime de la Kerastase pentru a da părului mai multă strălucire înainte de coafare și după coafare pentru părul de a doua zi. În cele din urmă, am folosit un alt agent de protecție împotriva căldurii pentru păr înainte de îndreptare sau ondulare, numit Serum Thérapiste Hair Serum de la Kerastase. Ca ultimă atingere, am pulverizat un spray de păr ușor texturizant de către Shu Uemura numit Texture Wave Dry Finishing Spray chiar la capetele buclelor și un spray de finisare peste tot, astfel încât aspectul să rămână în următoarele săptămâni.

Bob unghiular

Bob unghiularInstagram @simplyzamar

Î&A cu creatorul de stil, Zamar

Maestru cosmetolog @ SimplyZamar în Sandy Springs, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un stil alungit bob unghiular pentru doamnele negre cu stil. O parte (în imagine) este mai lungă pentru un efect dramatic. Aceasta este o unitate personalizată I realizată manual și colorată în negru jet, la cererea clientului. Acest stil este elegant, sexy și are multă mișcare. Cele mai superbe lucruri despre acest aspect sunt tăierea și mișcarea precisă în bob.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că această tăiere / stil poate merge pentru orice formă a feței cu mici modificări (adică forma alungită a feței ar fi mai scurtă, forma feței rotunde poate fi mai lungă). Această coafură este de întreținere redusă și perfectă pentru oricine caută ceva elegant, dar sexy.

Blunt Bob

Blunt BobInstagram @iam_dhart

Î&Un creator de stil, Dustin Harton

Hairstylist @ Salon XXIV în Atlanta, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place acest bob contondent pentru că dă un stil de femeie neagră sexy, elegantă și crescută! Am vrut să mă asigur că are o culoare grozavă care să se potrivească tonului pielii ei, precum și un stil care să-i completeze fața!

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest aspect trebuie să fie versatilitatea pe care o puteți face cu stilul. Puteți trece de la un aspect drept elegant la bucle dezordonate în aceeași zi!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Asigurați-vă că stilul este pentru dvs.! Vei reuși să ai grijă de acest stil? Simți că stilul te va complimenta? Vă va fi ușor de întreținut? Vrei să folosești produsele pe care aș dori să le folosești între vizite? Este foarte bine pentru clienți să știe diferența dintre imaginea drăguță a coafurii pe care o arată stilistului, față de realitatea de a avea grijă de stilul pe care l-au ales.!