Cele mai bune 15 împletituri cu cutie roșie pentru 2021 sunt aici

Împletiturile cu cutie roșie sunt un tip de stil de împletitură care împarte părul în diviziuni „boxy” sau în formă de pătrat. Utilizarea sa majoră este de a proteja părul natural de soarele aspru și, bineînțeles, de a-i face purtătorului să pară plin de farmec și atrăgător de atenție!

O coafură vibrantă pentru femeile energice și încrezătoare, împletiturile cu cutie roșie au fost purtate de celebrități cu tendințe precum Keke Palmer și Rihanna pentru a distruge stereotipurile și a inspira femeile peste tot..

Cu toții cunoaștem nenumăratele și diversele lumi de roșu. De la visiniu la cupru la roșu pentru pompieri – depinde de nuanța pielii tale să decizi ce nuanță ar trebui să alegi. Cuprile strălucitoare se împerechează uimitor cu bronzii adânci, în timp ce roșii vii și burgundă rece arată uimitor pe tenurile mai întunecate.

Vorbind despre întreținere, este relativ ușor și poate dura până la trei luni dacă este întreținut bine. Ceea ce este crucial este procesul de împletire, deoarece veți avea nevoie de un expert de încredere în împletituri pentru a crea aceste piese fără a fi prea strâns și în funcție de preferințele dvs. de stil..

Cu o coafură puternică ca aceasta, sunteți sigur că mergeți în locuri! Continuați să citiți cele mai trendy împletituri de cutie roșie din acest an!

Roșu Burgundy

împletituri de cutie roșie bordeauxInstagram @beauty_and_beats_by_ash

Împletituri de cutie mare în roșu visiniu. Ce gură, dar sigur câștig în toate unghiurile!

Împletituri lungi

Împletituri lungi roșiiInstagram @thamy_braids

Când ai părul acesta magnific, creșterea acestuia pentru a face aceste superbe panglici roșii este calea de urmat!

Bob Roșu

Împletituri cutie roșie bobInstagram @styledbyavii

Da. Toate bunătățile unui bob elegant, dar cu părul roșu în panglici. Cât de cool poți obține?

Împletituri roșii de croșetat

Împletituri cutie roșie croșetatInstagram @crownedbyrm

De la împletituri până la tăietură până la culoare, acest coc întreg de panglică cu cutie roșie este o operă de artă.

Dark to Light Red Ombre

împletituri de cutie roșie de culoare închisă până la luminăInstagram @_niquestylez

Ca un foc care se strecoară încet pe o pânză de noapte adâncă și întunecată. Întregul aspect al nuanței roșii de împletitură merită un al doilea aspect.

Împletituri triunghiulare

Împletituri triunghi roșiiInstagram @millyb_creations

Abordarea parului Doritos la împletituri roșii aprinse! Un model satisfăcător, la fel de frumos. Vino să vezi câteva dintre cele mai bune stiluri de împletituri cu cutie triunghiulare chiar acum.

Împletituri din cutie Jumbo roșie de cupru

Împletituri cutie roșie JumboInstagram @ellihairbraiding

Protectiv elegant, acestea păstrează culoarea și umezeala. În acest mod, culoarea durează mai mult datorită protecției suplimentare. Vedeți aici cele mai noi imagini cu împletituri jumbo box.

Rosu aprins

Împletituri de cutie roșu aprinsInstagram @styles_by_tashi

Împletiturile roșii stacojii sunt o piesă puternică pe care o poți purta. Arată-le cine este șeful!

Împletituri negre și roșii

Împletituri negre și roșiiInstagram @cotyplecieszrybnik

Nivelul de efort pe care îl depui coafării părului nu trece neobservat. Negru până la roșu ombre pe împletituri cutie lungă dă serios viață!

Maroon Red

Împletituri de cutie roșie maronieInstagram @ stylesby.tee

Fii creativ, păstrându-ți sănătatea părului! O culoare roșie ruginită pe împletiturile cutiei este cu siguranță o nuanță pe care trebuie să o încercați.

Brațuri roșii de lungime medie roșu

Împletituri de cutie roșie Auburn MediumInstagram @devinerootz

Cantitatea potrivită de roșu cafeniu cu panglici de cutie ajută la evidențierea unei culori strălucitoare, în special pentru femeile bogate în melanină.

Blondă și roșie

Împletituri cu cutie roșie și blondăInstagram @cardinalsi_hair

Un început de conversație excelent sau o declarație de închidere îngrijită, acest tip de panglică cu păr roșu poate fi tot felul de lucruri. Îmbunătățește orice cameră și poartă acea atmosferă prietenoasă oriunde te duci.

Î&Un creator de stil, Simone Cardinal

Hairstylist @ Hennessy Salon East din Edmonton, AB

Cum ați descrie acest aspect?

Iute si condimentat! Aceasta este pentru blondele care iubesc un pic de culoare. Cu aceasta, poți avea în continuare blondă cu ceva mai multă distracție. Împletiturile de cutie sunt foarte la modă, iar adăugarea roșu îl face mult mai cald.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că oricine caută o mică aventură ar trebui să încerce cu siguranță împletiturile cutiei. Cu toate acestea, nu l-aș recomanda unei persoane cu păr fin pentru bebeluși, deoarece ar trage mult. Îl recomand cu tărie doamnelor care trăiesc pe marginea plină de sălbăticie brută. Acesta este cu siguranță un stil pe care îl poți purta de multe ori și ar putea dura 3-6 luni. Spălarea și întreținerea sunt foarte ușoare.

Roșu și maro

Roșu și maroInstagram @copana_braider

Î&A cu creatorul de stil, Vanda

Hair Braider @ Copaňa în Košice, Slovacia

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură cu panglică nu este considerată elegantă. Aș spune că are mai degrabă o atingere etnică și se potrivește cu o personalitate energică cu sufletul unei fete sălbatice. Personal îmi plac mărgelele mici din lemn care accentuează impresia generală și creează un stil sălbatic original.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Stilul de viață, precum și stilul modei, sunt cruciale. Culoarea părului nu este de fapt foarte importantă. Efectul etnic poate fi evocat pe orice cap atunci când se utilizează nuanțele naturale ale părului Kanekalon. Îmi recomand întotdeauna clienților să aleagă o astfel de combinație care să îi facă să se simtă bine.

Împletituri Big Box

Împletituri Big BoxInstagram @ slayed.by.gabe

Î&Un creator de stil, Gabrielle Christy

Cosmetolog autorizat @ ucis de Gabe în Gonzales, LA

Cum ați descrie acest aspect?

Aceste împletituri roșii cu cutie mare sunt un stil protector care ar fi minunat pentru cineva care pleacă în vacanță. Este o întreținere ușoară și vă oferă un aspect cauzal al zeiței, cu popul de culoare și bucle.

Ceea ce îmi place la acest stil este versatilitatea sa. Puteți purta totul în jos, sus într-un coc cu câteva bucle atârnate sau puteți trage câteva împletituri într-o coadă de cal cu spatele în jos și ar merge cu orice ținută!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil durează în mod normal aproximativ 3 luni fără părul creț, dar cu părul creț, ar dura aproximativ 1-2 luni. Folosesc părul de împletit Kanekalon pentru a împleti părul clientului și părul de croșetat Free Tress pentru bucle, astfel încât să puteți tăia buclele dacă este necesar. Părțile triunghiului sunt foarte fierbinți și, prin urmare, controlul marginilor este utilizat pentru a defini despărțirea. Acesta este cel mai popular stil pentru vara viitoare!

Împletituri cutie roșu închis

Împletituri roșii închiseInstagram @queen_dynat

Î&Un creator de stil, Modinat Adaranijo

Coafeza & Makeup Artist @ Dynat’s din Indianapolis, IN

Cum ați descrie acest aspect?

Este o împletitură cu cutie triunghiulară, parte laterală, perfect înfiptă pentru a oferi efectele burgundă complete. Partea triunghiului a fost perfect despărțită și împletită îngrijit și strâns pentru a menține părul înfipt, pentru ca stilul să dureze mai mult. Este o coafură de protecție pentru toate femeile, pentru a preveni expunerea părului la vreme grea și pentru a preveni deteriorarea părului. Stilul durează cel puțin 1-2 luni, în funcție de modul de gestionare a părului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Înainte de a merge la un stilist, este de preferat să aveți părul spălat și uscat fără ulei / cremă în el. De asemenea, este important să vă asigurați că stilistul pe care îl veți urmări nu va trage prea tare și nu va folosi o mulțime de extensii de păr, astfel încât să nu vă strice prea mult scalpul și nici să vă scoată marginile. În general, este o coafură cu panglică foarte bună – mai puțin dureroasă și mai frumoasă dacă este făcută în mod corect.