23 Idei superbe de trăsături de zeiță pe care trebuie să le vedeți

Împletiturile zeiței sunt cornrows mai mari și mai groase pe care majoritatea femeilor etnice le poartă pentru a-și proteja părul natural. Știu că alegerea unui stil protector poate fi copleșitoare, așa că, aici, am vrut să te ajut să-ți găsești zeița interioară cu una dintre aceste coafuri la modă cu împletitură de zeiță. Este una dintre principalele alegeri ale femeilor cu păr natural sau relaxat, care doresc să-și protejeze încuietorile și să arate uimitoare în același timp.

Coafuri de inspirație ale zeiței inspiratoare

Încântați-vă, deoarece lista modului de a stiliza aceste împletituri superbe nu se termină niciodată! Puneți-l într-un coc, mergeți direct înapoi, amestecați-l cu spirale sau amplificați-l cu accesorii drăguțe – nu veți rămâne niciodată fără idei și nu vă veți plictisi niciodată cu această coafură.

Doar faceți-vă o prioritate să vă condiționați părul foarte bine înainte de a parcurge procesul pentru o evoluție sănătoasă. Cu siguranță, o coafură benefică, aceste împletituri vă pot diminua mult programările la salon și timpul de coafare acasă, deoarece necesită doar o întreținere și o manipulare reduse..

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii inspirate cu idei de stil de împletituri ale zeiței divine!

Zeițele împletite cu țesătură

Zeița împletește cu o țesăturăInstagram @ braid_fanatic11

Da, poți purta aceste uimitoare împletituri ale zeiței africane cu extensii de țesut pentru a obține un rezultat lung, gros și mai frumos! Sunt incredibil de ușor de întreținut și sunt foarte versatile la stil. Simțiți-vă liber să ridicați la nivel și aceste împletituri ale zeiței cu bucle la capete pentru o margine mai moale.

Stilul Zeițelor împletite cu cozi mici

Stilul împletitelor Zeitei cu cozi miciInstagram @braidzbynadz

Stilul de împletitură al zeiței cu cozi mici, fixate chiar în spatele urechilor, poate să cadă în cascadă peste umeri, jucăuș. Este o coafură de protecție tinerească, rapidă și ușor de instalat și de purtat. Ondulați capetele pentru a adăuga distracție și plinătate părului.

Halo Goddess Braid

Panglica zeiței HaloInstagram @taylormade_styles

Panglica zeiței Halo este o panglică cu o singură împletitură care este așezată pe cap sau suspendată și apoi înfășurată pentru a crea o coroană. Împletiturile Halo sunt un stil minunat pentru orice eveniment, dar pot fi purtate și ca o coafură de protecție de zi cu zi.

Zeițele împletite cu chifle mici

Zeițe împletite cu chifle miciInstagram @thedessystylez

Împletiturile zeiței cu chifle mici sunt o piesă simplă, atemporală. Este o coafură ușor de purtat, cu puțină sau deloc întreținere. Așezați marginile pentru un fler îmbunătățit.

Împletituri lungi de zeiță cu bucle

Împletituri lungi de zeiță cu bucleInstagram @adorabeautys

Împletiturile lungi ale zeiței cu bucle încorporează atât împletituri, cât și bucle care creează volum fără greutatea suplimentară. Împletiturile zeiței sunt tinere și au o mulțime de opțiuni de stil. Adăugarea accesoriilor poate oferi acestei coafuri un factor suplimentar.

Zeița Braids French

Zeițe împletituri francezeInstagram @_jazitup

Zeițele împletite franceze variază în mărime de la mediu la gros. Amplasarea creativă a rândurilor pentru împletituri poate duce coafura la un alt nivel. Păstrați frizz-ul la distanță cu o mousse de păr pentru a menține stilul în poziție.

Împletituri formale ale zeiței într-un coc mic

Împletituri formale ale zeiței într-un coc micInstagram @addixions_salon

Un coc mic, elegant, cu panglici de zeiță este similar cu o panglică franceză. Pur și simplu înfășurați-le blândi la gât pentru o atingere modernă și feminină.

Design lateral simplu pentru împletiturile zeiței

Design lateral simplu pentru împletiturile zeițeiInstagram @iamalanamicaela

Modele de păr precum aceste împletituri la modă ale zeiței laterale vă vor completa frumoasele trăsături faciale.

Goddess Braids Updo cu un nod superior elegant

Goddess Braids Updo cu un nod superior elegantInstagram @braidsbychinia

Un nod superior înalt împletit este perfect pentru fețele drăguțe și rotunde. Discutați cu stilistul sau cu braiderul despre adăugarea de împletituri sofisticate de zeiță la coafura dvs. naturală.

Împletituri zeiță jumătate cu cornrows

Drăguțe jumătăți de treaptă de zeiță cu cornrowsInstagram @braidsbybah

Încercați aceste împletituri super-drăguțe de zeiță cu cornrows pe părul lung și coafați cu un nod înalt. Lăsați câteva panglici pentru a cădea în jos.

Drăguțe Zeițe împletite cu chifle înalte

Drăguțe zeițe împletite cu chifle înalteInstagram @jjessyjess_braids

Domnișoarele strălucesc cu împletituri drăguțe și fabuloase de zeiță și chifle de coadă ca ale ei. Joacă-te cu niște cornrows răsucite în zigzag și împarte-le în cozi fermecătoare pentru un finisaj adorabil!

Împletituri de zeițe lungi cu șoim faux

Împletituri de zeițe lungi cu șoim fauxInstagram @nisaraye

De la acele impletituri laterale curate și complexe până la acea superba împletitură mare – acest stil are un efect de șoim imens! Cu siguranță veți stabili tendința când veți lega acest stil gros împletit!

Jumbo Goddess Braids

Împletituri de zeiță JumboInstagram @braidedbyschmids

O coafură cu împletitură de zeiță funcționează pentru orice tip de păr, atâta timp cât există o anumită lungime. Dacă doriți să arătați îngrijit și simplu, dar îndrăzneț, amplificați coafura afro-americană făcând aceste împletituri groase ușoare!

Zeițele împletite într-un Chignon

Zeita împletită într-un chignonInstagram @braidedbyschmids

Dacă preferați să dețineți un stil de împletitură jumbo, puteți stiliza împletiturile zeiței înfășurând vârfurile într-un coc elegant împletit jos. Aceste împletituri de zeiță într-un coc sunt super fierbinți chiar acum.

Patru împletituri ale zeiței cu accente roșii

Patru împletituri ale zeiței cu accente roșiiInstagram @lunabraidsmiami

Pompează acele 4 împletituri zeițe lungi și fără efort, amestecând câteva reflecții roșu intens în părul tău negru natural. Acest contrast adăugat cu câteva accesorii va oferi absolut părului împletit un aspect care întoarce capul!

Zeițele împletite într-o coadă de cal

Zeițele împletite într-o coadă de calInstagram @essenceofbraids

Aceste împletituri zeițe grosolane într-o coadă de cal sunt un stil atât de îngrijit și elegant, permițându-i respirația ceafei! Realizați-o bătând acele împletituri și asigurându-le sus și strâns. Adăugați câteva cornrows subțiri între acele împletituri jumbo pentru contrast.

Brațele zeiței maro și blondă cu un coc de coroană

Brațele zeiței maro și blondă cu un coc de coroanăInstagram @hair_fabulosity

Înveseliți-vă fața drăguță purtând un nod superior cu împletituri ale zeiței și lăsând câteva încuietori jos pentru a le putea accesoriza! Se întâmplă multe cu acest aspect – mărgele, sfori, cornrows rafinate și acel amestec minunat de maro și blond. Uimitor cum funcționează perfect împreună! Actualizările pentru împletituri ale zeiței sunt foarte șic și sunt pentru orice eveniment casual sau formal.

Împletituri zeiță laterale

Împletituri laterale ale zeițeiInstagram @ghanabraidstyles

Iată un stil de împletituri din Ghana, care este un prim exemplu al modului de separare a coafurilor de împletituri ale zeiței. Concentrați-vă pe acele bucăți mari colorându-le cu diferite nuanțe de maro, înfrumusețate cu corzi drăguțe și punându-le pe cele mai multe pe o parte a feței dvs..

Două împletituri ale zeiței într-o coadă mare de pește

Două împletituri ale zeiței într-o coadă mare de peșteInstagram @braids_by_christy

Un stil de trăsături de zeiță cu coadă de pește elegant, flirty pentru când vrei să te simți proaspăt și ușor. Purtați această împletitură de coroană finisată cu o coadă de pește fermecătoare pentru un aspect vintage!

Aceste două împletituri ale zeiței care se conectează într-o împletitură cu coadă de pește cu extensii sunt o capodoperă a lui Braid Christy din Chicago, IL.

Coada de pește cu extensii și faptul că acest stil de 2 împletituri de zeiță durează doar 35 de minute pentru a fi realizate sunt ideale pentru femeile negre elegante și ocupate. Oferă un pic de condiment în afara celor două împletituri obișnuite olandeze, putând adăuga lungimea pe care o dorim cu toții.

Preparea părului înainte de sosire este foarte importantă. Christy sugerează: „Părul trebuie spălat complet și fără produse. Detașarea părului este, de asemenea, un punct foarte cheie, dar majoritatea stilistilor nu au nicio problemă cu periajul prin păr. A avea un produs pentru păr gratuit permite ca produsele pe care le folosesc să funcționeze cel mai bine. ”

Înaltă zeiță cutie împletituri Bun

Înaltă zeiță cutie împletituri BunInstagram @fabuloushairdesignworthing

În loc să-i lăsați să cadă, de ce să nu învârtiți acele împletituri distractive ale zeiței într-un nod de sus pentru acel finisaj unic și frumos? De asemenea, îl puteți evidenția punând câteva manșete!

Această idee de stil de împletitură a părului este numită împletituri de cutie de zeiță de Esther, un stilist și proprietar de salon din Worthing, West Sussex. Culoarea blondă mixtă utilizată în ea arată atât de superb!

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri cu împletituri cutie blondă.

Când luați în considerare împletiturile zeiței, aveți opțiuni de dimensiuni și lungime a împletiturilor. Esther afirmă: „Puteți alege să aveți sau nu extensii foarte lungi. Această coafură de zeiță este bună pentru femeile care doresc un păr ușor, lipsit de griji, trezit și plecat. ”

Sub Stilul împletitură pentru păr negru natural

Stil subțire pentru păr negru naturalInstagram @_jazitup

O zeiță împletit mohawk updo vă oferă un efect curat și elegant al unei coafuri bine întreținute. Terminați aceste cornrows într-o singură împletitură pentru o senzație proaspătă și ușoară.

Proiectat de stilistul din Georgia, Jazmin Davidson, acesta este un stil de împletitură a zeiței.

„Îmi place cum îmi dă o iluzie de mohawk. Împletiturile de sub laturi oferă un aspect plat asemănător cu o tăietură conică, iar colțul mare din mijloc oferă volum ”, descrie Davidson.

Este o coafură de o săptămână, deci este mai bine să o faceți aproape de momentul în care vă va fi ocazia. Davidson subliniază că aceste împletituri ale zeiței se pot face pe toate texturile părului. Rețineți că acest stil poate face și fața să pară mai lungă.

Micile împletituri ale zeiței cu breton

Micile împletituri ale zeiței cu bretonInstagram @esterkeri

Dacă îți dorești atmosfera naturală a părului, aceste împletituri de zeițe mici, foarte subțiri și create cu grijă, te vor satisface cu siguranță! Dacă aveți o față lungă sau pătrată, aceste bretonuri contondente vă vor potrivi fără îndoială.

Aceste împletituri înțepătoare, lungi, cu coadă de pește, cu breton lung și bont, sunt realizate de stilistul Estissy din Lagos, Nigeria.

Dacă sunteți pregătit pentru bretonuri perfecte, trebuie să alegeți cele mai bune bretonuri pentru a vă flata forma feței. Estissy explică: „Pentru a-ți scoate bretonul de pe față, vei avea nevoie de un fier curling la foc foarte mic pentru a obține stilul cret. Puteți folosi orice spray pentru a da un aspect lucios. ”

Trei împletituri de zeiță pentru păr natural

Trei împletituri de zeiță pentru păr naturalInstagram @thesoulflowerboutique

Faceți-vă duș cu complimente atunci când purtați stiluri de împletituri ale zeiței, precum acesta, cu câteva panglici subțiri și jumbo contrastante!

Acest stil cu trei împletituri de zeiță are un plus de fler cu mini-împletituri. După cum afirmă stilistul Shennan Scott din Carolina de Nord, „Nu vă fie teamă să adăugați o mică întorsătură unui stil clasic. Ce îmi place la acest stil este deși este simplu, este îndrăzneț! ”

Acest stil este un stil de protecție excelent pentru părul natural. Păstrarea umezelii, oferind în același timp părului tău o pauză de la stilul zilnic, este o modalitate perfectă de a asigura sănătatea și creșterea părului tău natural.

Scott sugerează: „Alege un stilist căruia îi pasă cu adevărat de sănătatea părului tău. Fără tragere, nu strâns pe margini și fără produse de uscare! ”