21 de coafuri Cool Brarow Braid pe care trebuie să le încercați în 2021

Popularizate în anii 90 de celebrități precum Regina B și Alicia Keys, cornrows sunt împletituri care se fac strâns și aproape de scalp. Acest păr afro apare în stiluri și modele infinite și este favorizat pentru întreținerea lor ușoară. Ceea ce îl face irezistibil este că le poți purta cu un pic de creativitate proprie sau de stilist pentru un rezultat mai unic!

Accesorizați-vă părul cu mansete și mărgele, vopsiți-l cu culori de modă și modele rafinate și combinați diferite dimensiuni ale împletiturilor pentru a obține contrast sau faceți-le uniform pentru un finisaj elegant – cornrows vă vor glamura cu siguranță!

Acest stil își are rădăcinile din cultura africană, deoarece este o modalitate excelentă de a proteja părul natural. Este, de asemenea, posibil pentru orice alt tip de păr, atâta timp cât aveți încredere să-l loviți! Întreținerea include curățarea și hidratarea atentă a scalpului pentru împletituri de protecție sănătoase și de lungă durată.

Pregătește-te să porți cele mai tari hrăniri din cornrow în acest an cu această galerie a celor mai moderne modele de cornrow!

Senegalez Twist Cornrows

Senegalezii răsucesc cornrowsInstagram @jdivastyles

Răsucirile senegaleze din toate timpurile necesită atenție oriunde ai merge! Acest stil poate fi purtat în timpul zilei pentru un look casual la modă și îți va condimenta ținuta, oferindu-ți o imagine nervoasă.

Împletituri laterale Cornrow

Împletituri laterale CornrowInstagram @beautybylizha

Aceste împletituri cornrow de inspirație tribală arată uimitor, dar adăugarea lor cu aceste mărgele drăguțe la modă a făcut cu siguranță diferența! Este o modalitate ușoară dacă doriți să vă împrospătați stilul de zi cu zi!

Piese laterale împletite

Panglici lateraleInstagram @tiffmb_

Cel mai simplu, dar cel mai la modă stil de protecție pe care îl poți purta este acest stil cornrow care merge de la o parte a capului tău la cealaltă până la corpul tău. Vă lasă să vă simțiți ușor și proaspăt, dar elegant, toată ziua!

Cornrows laterale împletite într-un coc

Cornrows laterale împletite într-un cocInstagram @tiffmb_

Această coafură cornrow este grozavă dacă sunteți în mișcare și trebuie să vă aranjați răsucirile rapid. Acestea prezintă un aspect lustruit, dar distractiv, care funcționează în orice cadru – la serviciu sau într-o zi liberă.

Împletituri mici Cornrow

Împletituri mici CornrowInstagram @ taylordddd._

Aceste cornrows subțiri și mici oferă versatilitatea în stilul pe care toată lumea îl dorește. În funcție de ocazie, pot crea un aspect romantic sau un aspect nervos întoarcere la cap.

Cornrows cu margele

Cornrows cu margele

Aceste mici cornrows cu margele apar cu adevărat pe părul lung.

Twist Braids

Răsuciri senegalezeInstagram @mikkisimone_

Cornrows roșu închis în împletituri răsucite este cu siguranță o coafură modernă. Adăugați mansete de aur pentru a ieși cu adevărat în evidență.

Cornrows pentru păr scurt

Împletituri pentru păr scurtInstagram @hairbraidingstudio

O coafură de întreținere foarte redusă precum aceste împletituri cornrows într-un bob adorabil vă va schimba cu siguranță viața! Asigurați-vă că vă faceți lucrurile de către un profesionist dacă doriți un aspect îngrijit și complicat!

Cornrows pe părul lung

Cornrows pe părul lungInstagram @twistsandbraidsatlanta

Aceste împletituri înguste făcute cu cutie blondă demonstrează cu siguranță cât de elegante pot fi împletiturile de protecție! Condimentează-ți aspectul adăugând câteva piese blonde pentru a evidenția împletiturile tale lungi.

Zeița Cornrow Braids

Zeița Cornrow BraidsInstagram @hairgalorebychi

Nu aveți invidie pentru acest stil atrăgător de cornrows, deoarece poate fi creat de oricine este suficient de îndrăzneț să încerce! Roșul este suficient de vibrant, dar nu înseamnă că nu poți adăuga mai multă distracție prin introducerea unor corzi și accesorii colorate.

Cornrow Braid cu design Zig-Zag

Cornrow Braid cu design Zig-ZagInstagram @thebesuitellc

De multe ori vă întrebați: „Cum au făcut asta?” la modele atât de complicate. Atunci ai fi surprins cât de simplu este să faci cu cornrows!

Ghana Cornrows

Ghana cornrowsInstagram @sleek_stylz

Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu nimic cu această împletitură iconică de cornrows. Stilează-le ușor cu accesorii și simte-te natural cu aceste împletituri subțiri.

Împletituri mari Cornrow

Împletituri mari CornrowInstagram @eri_braids

Cel mai tare mod de a intra în lumea împletiturilor din Ghana este cu aceste cornrows groase! Ușor de îngrijit și ușor de coafat – pur și simplu împerecheați cu o nuanță maro naturală pentru a vă lumina pielea și fața.

Cornrows Burgundy pe părul lung

Cornrows roșii bordeaux pe părul lungInstagram @atelie_badu

Du-te îndrăzneț și strălucitor cu cornrows bordeaux, care sunt super perfecte pentru pielea măslinie și întunecată! Un avantaj suplimentar este că îți scoate în evidență părul lung atunci când te lovește lumina, făcându-i pe toți să vadă cât de frumoase sunt aceste împletituri!

Cornrows de lungime medie cu manșete

Cornrows de lungime medie cu manșeteInstagram @mynaturalhairjoint

Aruncați o privire la aceste cornrows uimitor de feroce pentru părul de lungime medie. Vor adăuga culoare întregului stil! Pune-ți niște bijuterii frumoase precum aceste mansete aurii pentru a adăuga o varietate părului tău.

Box Braids cu Cornrows

Box Braids cu CornrowsInstagram @esponjamagic

Faceți-vă viața de zi cu zi mai ușoară atunci când îmbrăcați aceste cornrows la modă și elegante, cu împletituri de cutie care se potrivesc atât de bine cu orice ținută sau eveniment la care veți merge. Este foarte versatil, pe care îl puteți stiliza în orice fel doriți – cu accesorii, într-un coc sau pur și simplu să le dezamăgiți!

Împletituri Jumbo Cornrow

Împletituri Jumbo CornrowInstagram @ michy.styles

Dacă doriți să faceți o declarație, atunci aceste cornrows jumbo inspirate sunt pentru dvs.! Plasarea de rânduri super drăguțe și subțiri oferă un contrast uimitor care face ca întregul aspect să fie și mai interesant.

Î&A cu creatorul de stil, Michy Styles

Coafeza & Specialist în îngrijirea părului natural în Oshawa, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o coafură casual, dar elegantă. Ceea ce îmi place cel mai mult la el este că poate fi stilat diferit pentru mai multe ocazii. Fie că mergeți la biserică sau mergeți la club, această coafură poate fi purtată într-o coadă de cal lungă, sau într-un coc îngrijit. De asemenea, în funcție de starea ta de spirit, îl puteți face jazz cu câteva accesorii pentru păr pentru a vă distra puțin!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Lucrul grozav la împletiturile introduse este întreținerea redusă. În afară de a-l lega noaptea și la duș, puteți folosi mousse pe împletituri pentru a îmblânzi orice frizz care ar putea să apară pe durata coafurii. Nu uitați să vă păstrați întotdeauna scalpul hidratat și hidratat, așa că pulverizați din când în când apă sau ulei de măsline pentru a vă asigura că părul din interiorul împletiturilor este încă frumos și sănătos..

Împletituri Cornrow drepte în spate

Direct înapoiInstagram @slaynattraction

Î&A cu creatorul de stil, Dayonne

Coafuri / Coafuri Professional @ Slayn Attraction Coafuri în New Jersey

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un colț drept. Este un stil alimentat de cornrows, deci are un aspect foarte natural. Este foarte unic, cu împletituri mai mici între ele, făcând acest stil simplu mai mult decât obișnuitul! Cel mai simplu, cel mai simplu stil de realizat!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este minunat pentru vară. Bijuteriile dau un aspect foarte proaspăt și plin de farmec. Este, de asemenea, un stil de protecție excelent. Perfect pentru înot, vacanță și, în special, acele zile fierbinți și umflate care ne fac părul încrustat și dezordonat. Cea mai bună parte este că nu durează deloc.

Mohawk Cornrow Braids

Mohawk Cornrow BraidsInstagram @ michy.styles

Î&A cu creatorul de stil, Michy Styles

Coafeza & Specialist în îngrijirea părului natural în Oshawa, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un fir de cornrow super chic și profesionist. Acest stil este perfect pentru multe ocazii, cum ar fi biroul, o nuntă sau chiar doar o noapte cu prietenii sau o persoană dragă.

Îmi place că nu numai că poate fi îmbrăcat sau îmbrăcat în jos, dar este și foarte simplu de realizat. Îmi plac stilurile de loc care arată mai complicat decât sunt de fapt. Face ca crearea acestor înfățișări să fie mult mai interesantă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Când ne gândim la acest aspect, este important să ne amintim că personalitatea este totul! Acest stil vine cu o atitudine, așa că fii pregătit să-l ascunzi cu tot ceea ce ai. Poate fi realizat cu aproape orice lungime de locuri peste 5 ”, astfel încât persoanele cu locuri mai scurte pot recrea în continuare această coafură sexy.

Datorită modului în care este așezat părul (înfășurându-și locurile răsucite individual unul de altul de la stânga la dreapta), este foarte robust și poate rezista agresivității oricărui stil de viață! Tot ce veți avea nevoie este un produs bun de păstrare (cum ar fi Mango și Lime Loc’ing Cream) și câteva agrafe!

Hrănirea țesutului în împletituri și cornrows

Hrănirea țesutului în împletituri și cornrowsInstagram @mikkisimone_

Î&A cu creatorul de stil, Mikki Reynolds

Cosmetolog autorizat @ The Glamm Bar din Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil împletit de limonadă a fost inspirat de unul dintre aspectele lui Beyoncé în timpul albumului ei Lemonade – cornrows sau mici împletituri „feed-in” care merg într-o singură direcție, pentru a fi atârnate pe o parte.

Îmi place că diferă de coafura dvs. tipică cornrow, care este de obicei în spate. Puteți deveni puțin mai creativ cu acest stil și în ceea ce privește desenele!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură este pentru femeia de toate zilele! Am făcut acest stil în majoritatea grupelor de vârstă și curse. Dacă doriți să vă condimentați coafurile obișnuite de protecție, acesta este un lucru ideal. Acest stil durează de la 4-6 săptămâni și este ușor de întreținut cu o mousse de coafare și o eșarfă noaptea!

Cornrow Braid Design

Cornrow Braid DesignInstagram @jackilyn_braids_beauty

Î&A cu creatorul de stil, Jackilyn Martinez

Cosmetolog / coafor autorizat @ Kimble Hair Studio din West Hollywood, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil a fost făcut pentru unul dintre colegii mei de la Kim Kimble Hair Studio. Voia ceva diferit, un păr inspirat de Coachella.

Voia ca două împletituri mari să meargă în lateral. Zânele sunt preferatele ei, așa că a trebuit să încorporez câteva frunze, pentru că atunci când mă gândesc la zâne mă gândesc la copaci, frunze și natură. Îmi place cum părăsesc desenele de împletituri cornrow și grosimea împletiturii. A fost nevoie de aproximativ 4 pachete de marca Rasta Fri Hair pe împletitură.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest look este cu siguranță pentru o coafură festivă sau chiar pentru cineva care dorește să încerce stiluri noi. Textura părului nu contează pentru împletituri. Este important să vă legați părul noaptea pentru a menține împletiturile la locul lor. Aceasta este cu siguranță una dintre creațiile mele preferate.

Coafura Updo Cornrow

Coafura Updo CornrowInstagram @ încoronat_nubian18

Acest updo gros și răsucit este o idee minunată pentru a vă menține părul departe de fața ta frumoasă pentru vară! Un nod ridicat ca acesta completează fețele pătrate pentru a înmuia acele unghiuri puternice.

Î&Un creator de stil, Dymeshia Cuttino

Stylist / Licențiat Hair Braider @ în Spartanburg, SC

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este simplu, dar unic în același timp. Cei mai mulți oameni care consideră cornrows sunt cei cărora le place să se ridice și să meargă, nu trebuie să-și fixeze părul, să-l onduleze sau orice altceva.

Cei mai mulți dintre clienții mei care primesc stiluri cornrow updo sunt personal de afaceri (pentru un aspect profesionist), mame ocupate sau guru de antrenament care au nevoie de un stil pentru a rezista la toată transpirația..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Când luați în considerare un stil cornrow, trebuie să aveți un păr sănătos. Nu le-aș recomanda dacă aveți o linie de păr subțire pentru simplul motiv că poate pune multă tensiune pe linia de păr naturală.

Două împletituri Cornrow

Două împletituri CornrowInstagram @ braids.things

Î&A cu creatorul de stil, Oneka

Hairstylist @ Braids & Lucruri în Lansdowne, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un stil unic împletit cu două cornrow, cu o extensie suplimentară. Deși poate părea complicat, acest aspect este unul unic, cu o notă de clasă și face o soluție rapidă excelentă într-o zi proastă de păr.

Îmi place capacitatea sa de a ieși în evidență printre toți. Mai important, am fost provocat de clientul meu să dau viață acestui stil, deoarece aceasta a fost prima mea încercare.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru oricine are în vedere acest aspect, mergi pentru el! Provocați-vă interiorul, deoarece acest stil funcționează pe orice tip de păr.

Împletituri laterale Cornrow

Împletituri laterale CornrowInstagram @lillyhouseofbeautyy

Începeți în centru pentru un aspect simplu, îngrijit și ușor de gestionat! Forma rotundă creată de aceste împletituri este perfectă pentru fețele unghiulare.

Î&A cu creatorul de stil, Lilly Carson

Hairstylist independent @ Lilly House of Beauty din San Antonio, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Acestea sunt colțuri laterale cu elemente simple și modele laterale. Acest aspect se potrivește tuturor formelor de fețe.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Doar asigurați-vă că vă ungeți adesea pielea capului.

Cornrows nigerian

Cornrows nigerieneInstagram @ujunwadiaz

Î&A cu creatorul de stil, Uju

CEO @ UDBhairs în Abuja, Nigeria

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o perucă de cornrows împletită cu cutie frontală, un stil foarte comun în rândul femeilor africane, mai ales aici, în Nigeria.

Îmi place faptul că am putea veni cu ideea de a transforma acest aspect într-o perucă. Cu siguranță, femeile din toată Nigeria și din afara Nigeriei pot purta acest aspect cu ușurință maximă doar instalându-l în mai puțin de 60 de secunde.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Un lucru care îmi place la această perucă este că este versatil și poate fi stilat în moduri diferite. De asemenea, servește ca stil de protecție pentru femeile de toate culorile și rasele, cu diferite tipuri de păr, care doresc să-și protejeze părul de razele solare dure. Această perucă face pur și simplu trucul.

Părul pentru bebeluș atașat a fost pur și simplu pentru a conferi acestui aspect un finisaj natural la margine. Acest aspect poate fi purtat în locuri profesionale și, de asemenea, în decoruri casual. Este, de asemenea, pentru femeile care pur și simplu nu au timp să meargă la un salon de înfrumusețare pentru a-și face împletiturile. Perucile noastre oferă astfel de servicii.

Cornrows laterale măturate

Cornrows-măturat lateralInstagram @ taylordddd._

Modul tradițional de a purta aceste împletituri drăguțe laterale de cornrow este direct înapoi, dar nu vă împiedicați să vă îndrăgostiți de aceste măturate laterale! Foarte ușor de gestionat și vă permite să vă arătați partea cochetă și fața frumoasă.

Î&A cu creatorul de stil, Chanel Taylor Alston

Hairstylist / Braider @ Jakari J Salon din New York, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un stil atât de elegant și frumos, care va face cu siguranță o declarație și te va face remarcat. Simt că îmi aduce întrebări în minte, cum ar fi cum sunt atât de multe împletituri care stau pe lateral și nu la fel de multe pe scalp.

Ceea ce îmi place la acest aspect este că face și femeile să se simtă ca și cum ar fi Beyncé, deoarece de aici a fost inspirat acest stil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă doriți să obțineți acest stil, rețineți că acesta este un stil setat. Nu este foarte flexibil, așa că trebuie să te poți descurca cu o mătură laterală pentru o vreme. Dacă aveți stilul de viață al antrenorilor, nu aș sugera aceste împletituri pentru dvs..

Pentru toate fashionistele și chiar pentru doamnele de zi cu zi, este cu siguranță un aspect minunat. Orice tip de păr se poate descurca cu aceste împletituri și are o întreținere foarte redusă. Asigurați-vă că păstrați o eșarfă de mătase.

Împletituri Cornrow de înaltă coadă de cal

Împletituri Cornrow de înaltă coadă de calInstagram @slaynattraction

Î&A cu creatorul de stil, Dayonne

Coafuri / Coafuri Professional @ Slayn Attraction Coafuri în New Jersey

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil aici este numit o panglică de coadă de coadă alimentată în coadă. Oferă un aspect foarte natural și este un stil de protecție excelent! Lucrul minunat al acestui stil este că îl poți purta sau înfășura împletituri într-un coc pentru un aspect mai casual! Este foarte versatil și are o întreținere redusă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sincer aș recomanda oricui acest stil! Este foarte popular și, așa cum am menționat, întreținere foarte redusă și versatil! Acest stil poate fi manipulat pe aproape orice textură de păr! Indiferent dacă lucrați în lumea corporațiilor sau doar un 9-5 obișnuit, nu puteți greși cu acest stil!

Îl puteți îmbrăca cu un batic sau chiar cu bijuterii pentru păr! Lăsați fierul plat în urmă, deoarece nu veți avea nevoie de instrumente de coafare! Dacă sunteți un tip de păr pentru bebeluși, acesta va fi doar întreținerea și, din nou, este opțional. Acest stil feed-in câștigă cu siguranță!