19 coafuri Dope Box Braids pentru a încerca în 2021

Împletiturile cu cutie sunt una dintre cele mai populare coafuri în rândul afro-americanilor și nu este de mirare de ce. Sunt elegante, ușor de întreținut și pot fi purtate în diferite stiluri. Verificați ce spun profesioniștii despre coafurile cu împletituri de cutie.

Împletituri Cutie Burgundy

împletituri cutie burgundăInstagram @creationsbyshantiez

Împletiturile box sunt un mod funky de a vă proteja și coafa părul în același timp. De aceea, aceste împletituri roșii inspirate de Rihanna sunt perfecte pentru vară (și tot anul!)

Împletituri cu cutie triunghiulară

Împletituri cu cutie triunghiularăInstagram @urban_kinks

Î&Un creator de stil, Dwanya Freeland

Master Braider / Natural Hair Stylist @ Urban Kinks Hair Studio în Bronx, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect dă o răsucire panglicelor convenționale cu cutie despărțită. Părțile triunghiului și atingerea culorii adaugă o coafură funky asemănătoare labirintului coafurii, care strigă încredere, nervozitate și stil. Lungimea adaugă dimensiune aspectului și, de asemenea, face stilul versatil într-un mod care poate fi purtat într-un coc, nod superior, coadă de cal sau pur și simplu în jos. Lucrul meu preferat despre această coafură ar trebui să fie culoarea. Este subtil, dar încă vizibil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă un client dorește să exploreze obținerea împletiturilor cu cutie triunghiulară, aș spune că mergi! Este un aspect drăguț fără griji, mai ales că ne apropiem de lunile mai calde, iar sezonul de vacanță se apropie de noi. Clienții trebuie să înțeleagă cultura locului lor de muncă pentru a determina dacă acest stil exact este potrivit mediului lor de lucru. Alegerile dvs. de coafură reprezintă o reflectare extrinsecă directă a personalității tale, de ce să nu o arăți!

Împletituri negre cu modele Cornrow

Împletituri negre cu modele CornrowInstagram @ 1755braids

Î&A cu creatorul de stil, Mariam

Hairstylist / Manager @ Mariam & Teneke African Hair Braiding în Brooklyn, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură cu panglică îți oferă un aspect foarte elegant. Arată foarte simplu și foarte ușor de gestionat. Vă puteți spăla părul în timp ce aveți acest stil, ungeți-l, iar lucrul meu preferat despre acest stil este că durează foarte mult timp de aproximativ 3 luni. Deoarece acest stil are 3 straturi când devine vechi și începe să devină dezordonat, puteți face întotdeauna partea de sus și să-l faceți să pară nou, deoarece durează atât de mult. Oferă părului tău timp să respire, ceea ce îl face să crească.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură este pentru persoanele cărora le place acel aspect „unic”. Ceea ce vreau să spun prin asta este că nu poți să-l aranjezi cu adevărat în alte moduri. Singurul lucru pe care îl poți face este să îl găsești într-un coc mic sau într-o coadă de cal sau doar să-l lași jos. Nu este ca și alte coafuri în care poți să o coafezi și să faci toate aceste lucruri, așa că este pentru o persoană care este în regulă să aibă același aspect timp de aproximativ 2 luni.

Împletituri Big Box

Împletituri Big BoxInstagram @stylesbynats

Î&Un creator de stil, Natalie Warburton

Manager de salon @ Imperial Hair Salon din Bronx, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Aceste împletituri cu cutie mare sunt destinate cuiva care nu are răbdare să stea într-un salon mai mult de 2 ore, deoarece acesta este timpul real care mi-a luat până să completez acest aspect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

În primul rând, acest stil nu este pentru cineva care primește împletituri pentru prima dată, deoarece poate fi un pic dificil de manevrat pentru coafare și când este timpul pentru culcare.

Acest stil funcționează cu siguranță cu orice tip de păr. Acest stil este potrivit pentru cineva cu o personalitate cu bule și care are o pasiune pentru împletituri lungi și nu are timp să se coafeze în fiecare dimineață.

Împletituri cu cutie scurtă

Împletituri cu cutie scurtăInstagram @mikodohair

Î&Un creator de stil, Miko Cruse

Profesionist la jumătate de normă în Braid în Hawthorne, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil de împletitură cu cutie scurtă este la modă, iar lucrul meu preferat ar fi că este foarte drăguț, ușor și versatil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Este un stil versatil, de protecție, cu întreținere ușoară.

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri scurte pentru femeile negre.

Împletituri cu cutie mică

Împletituri cu cutie micăInstagram @kreationzxkendrea

Î&Un creator de stil, Kendrea Baker

Hairstylist @ Kreationz X Kendrea în Katy, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Aceste împletituri de cutie mică sunt nervoase și cu întreținere redusă. Un lucru care îmi place la acest aspect este că este versatil. Mijlocul ar putea fi pus într-un coc sau chiar împărțit în două părți cu un coc în partea de sus și jos liber, oferindu-i un aspect nou.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este perfect pentru o persoană cu o mulțime de personalități, mai ales atunci când este purtată cu păr extensibil colorat. Individul poate fi creativ cu culori pentru a-i oferi un flare frumos. Pentru a ține pasul cu acest stil, cel mai bine este să purtați o eșarfă de mătase sau satin peste păr pe timp de noapte pentru a vă asigura că stilul păstrează îngrijirea pe o perioadă de timp..

Acest stil poate dura până la 4 săptămâni. De obicei, îmi informez clienții să nu poarte acest gen de stiluri mai mult de 4 săptămâni. Sunt vorba despre menținerea sănătății părului natural. De asemenea, toate tipurile de păr se pot bucura de acest aspect. Cu toate acestea, dimensiunea împletiturilor poate varia în funcție de textura la îndemână. Trebuie să luați în considerare greutatea părului de extensie atunci când adăugați. Nu în ultimul rând, un produs de control al marginii poate fi utilizat pe perimetrul frontal al liniei părului pentru a menține părul mai fin intact.

Împletituri cutii lungi răsucite

împletituri cutieInstagram / @hairbydeege

Î&A cu Style Creator Deidra

Coafură în Houston, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acestea sunt împletituri lungi care sunt lungi, ușoare și oferă multe variante de stil. Au capacitatea de a rezista până la patru până la șase săptămâni.

Ce produse recomandați pentru întreținerea și recrearea acestor împletituri de cutie?

Începeți cu părul proaspăt spălat și detașat (este necesar cel puțin trei centimetri de păr). Am folosit șase pachete de păr împletit Xpressions, un pieptene despărțitor, Shine n ’Jam Extra Hold), cleme sau cravate, foarfece și un cazan electric de apă. După ce ați terminat, veți introduce capetele în cazan pentru a sigila capetele.

Pentru a întreține aceste împletituri de cutie, puteți utiliza un ulei la alegere, cum ar fi jojoba, ulei de măsline, Argon, ulei de ricin negru sau chiar ulei de cocos. Un ulei trebuie aplicat de două până la trei ori pe săptămână. De asemenea, puteți folosi șampon uscat pentru a curăța scalpul. Părul trebuie legat noaptea cu o eșarfă.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Am clienți cu toate tipurile de păr de la extrem de fin la extrem de grosier. Absolut orice tip de păr poate încerca aceste împletituri lungi. Aceste împletituri s-ar potrivi cel mai bine persoanei care dorește o pauză de la coafarea zilnică a părului. Este un stil minunat dacă vă antrenați, sunteți pe punctul de a livra un copil, călătorind, trecând la natură sau pur și simplu doriți să încercați ceva nou. Du-te!

Împletituri cu cutie medie pentru copii

Coafura Braids On-The-GoInstagram @bellebraidshtx

Î&A cu creatorul de stil, Porsha Tena

Hairstylist Protective @ Belle Braiding Room din Houston, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Împletiturile pentru copii pot fi dure dacă nu sunt gestionate corespunzător. Îmi place stilul de împletitură pentru cutie, deoarece este foarte versatil. Consider că mulți dintre clienții mei adoră aceste împletituri cu cutie medie, deoarece este un stil de întreținere redus, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru copii.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Acest stil este cel mai bun atunci când este realizat cu păr sintetic de împletitură. În timp ce împletiți, este bine să adăugați puțin Jam pentru un finisaj mai uniform și mai curat.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Clienții cu stiluri de viață ocupate adoră aceste tipuri de coafuri cu panglici. Poate fi îmbrăcat frumos pentru noaptea întâlnirii la un restaurant sau tras înapoi pentru o întâlnire de afaceri și este foarte popular printre cei cărora le place să meargă la sală!

Zeițele împletite

împletituri de cutie de culoare galbenă și neagrăInstagram / @queenveehair

Î&A cu creatoarea de stil Victoria Davis

Hairstylist @ Cut Creaters Salon Suites din Atlanta, GA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este denumit „Împletiturile Zeiței”. Este unic prin diferența sa față de o împletitură tradițională a scalpului, unde împletiți sub mâna, deoarece împletiți de fapt peste mână, provocând părul să se extindă.

Ce produse recomandați pentru a le întreține și recrea?

Puteți utiliza orice substanță de reținere, cum ar fi controlul marginilor, gel sau gem. Îmi place să folosesc Loc n ’Gel by Cut Creators Salon Suites. Mousse este un modelator excelent pentru ca acest stil să dureze puțin mai mult.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Aș recomanda aceste împletituri cu pete de blondă femeilor de toate vârstele și stilurile de viață. Arată minunat pentru orice ocazie. Unicitatea acestei împletituri speciale îl face potrivit pentru evenimente elegante și elegante.

Ombre Box Braids

împletituri cutie ombreInstagram / @_sweeta_neisha_

Î&A cu Style Creator Raneisha Blanson

Hairstylist independent în Sacramento, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Împletiturile de cutie sunt împletituri individuale mai mari, cu piese care sunt în formă de cutie. Lucrul meu preferat la această împletitură de cutie ombre este versatilitatea sa. Poate fi purtat în multe stiluri diferite, cum ar fi jumătate în sus, jumătate în jos, o coadă de cal, răsturnată într-o parte și orice altceva la care ne putem gândi.

Ce produse recomandați pentru a le întreține și recrea?

Pentru a menține acest stil de împletituri, ar trebui să vă înfășurați părul în timp ce dormiți cu o eșarfă. De asemenea, ar trebui să vă puneți o capotă pe cap cu toate împletiturile din interiorul capotei. Nu uitați să utilizați un anumit tip de ulei, după cum este necesar, pe scalp.

Împletiturile au fost, de asemenea, scufundate în apă fierbinte fierbinte pentru a le oferi un aspect mai natural și acest lucru poate fi necesar să se facă din nou peste aproximativ trei săptămâni. Produsele pe care le-am folosit pentru a crea acest look au fost părul împletit marca Rastafri (Freed’m-Silky-Braid) și Shine N ’Jam, realizat de Ampro Pro Style.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Oricine este dispus să se angajeze în îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a acestor împletituri.

Împletituri cu cutie medie până la mare

frumoase împletituri de cutie pentru femeile africaneInstagram / @ hair.by.fabiola

Î&A cu Style Creator Fabiola Fung

Hairstylist african independent în Montreal, Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Simetrie. Acesta este cuvântul care îmi vine în minte atunci când descriu acest stil clasic de împletitură unic. Ceea ce îl face atât de plăcut pentru ochi sunt toate calculele din spatele fiecărei împletituri. Cele trei fire trebuie să fie ponderate uniform, în caz contrar, veți avea denivelări. Despărțirile trebuie să fie curate pentru a evita tensiunea dureroasă a părului. Și, cel mai important, trebuie să vă strângeți tot părul real al clientului dvs. pentru camuflaj frizz, netezime și luciu. Toți acești factori se reunesc pentru a crea această adunare perfect simetrică de păr și împletituri.

Ce produse recomandați pentru a le întreține și recrea?

Pentru cineva care caută să recreeze aceste împletituri, primul lucru pe care l-aș recomanda este să mă localizeze și să-mi fac o programare imediată. În caz contrar, magazinul dvs. local de produse de înfrumusețare are tot ce veți avea nevoie pentru ao face acasă. Părul sintetic Kanekalon este tipul de extensie pe care l-am folosit. Prefer marca X-pressions, deoarece are o densitate bună și o textură adecvată pentru a vă oferi panglici elegante, care nu se simt ca un plastic ieftin. Veți avea nevoie, de asemenea, de un ulei bun de păr pentru a vă hidrata corect părul real înainte de a începe, precum și de un gel de controlare a marginilor pentru prevenirea zborului. Cu răbdare și câteva tutoriale, practica este perfectă.

Când vine vorba de a rezista noul stil de împletitură cu cutie medie, acesta este unul dintre cele mai reduse stiluri de întreținere din lumea împletiturilor. Este nevoie doar să vă amintiți să vă hidratați părul cel puțin o dată la două zile. Sunt un mare fan al amestecului de apă și ulei de păr la alegere (cum ar fi uleiul de ricin) într-o sticlă de pulverizare și stropirea părului și a scalpului înainte de a ieși pe ușă.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Cred sincer că aceasta este o coafură universală pentru împletituri. Am făcut-o pe cel mai pervers dintre tipurile de păr până la cel mai drept. Poate fi un aspect grozav pentru copii, studenți, mame ocupate sau chiar bunica ta minunată. Cheia este să găsești un stilist care să știe ce fac și care nu împletește prea tare. Clienții mei sunt întotdeauna surprinși de experiența de împletitură fără durere pe care o ofer, deoarece majoritatea nu știu că împletiturile nu ar trebui să fie dureroase.

Acesta este un stil de protecție excelent pentru a vă ajuta să vă dezvoltați părul, păstrându-l protejat de prea multe manipulări pentru o perioadă de cel mult șase până la opt săptămâni, deci trebuie făcut ușor. Fie că aveți o față mai rotunjită sau trăsături mai fine, aceasta nu discriminează. Deoarece acest stil de împletituri tip cutie permite atât de multă versatilitate, există o singură lungime și lățime a împletiturii care să se potrivească oricui.

La modă & Îndrăzneţ

& Amp; la modă Coafura îndrăzneațăInstagram @tiffani_renaestyles

Î&A cu creatorul de stil, Tiffani Renae

Proprietar / Braider @ Tiffani Renae Styles în Jonesboro, GA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceste împletituri de cutie sunt la modă, șold și îndrăznețe. Îmi place cât de ușor este de întreținut. Este unul dintre acele look-uri preferate atunci când vrei să-ți dai o pauză părului, dar și să faci o declarație.

Ce produse recomandați pentru a le întreține și recrea?

Părul de împletit Kanekalon a fost folosit pentru a crea acest stil de panglică de cutie, împreună cu Edge Control pentru a aluneca rădăcinile. Vă recomand să legați părul cu o eșarfă seara și să folosiți Edge Control pe margini atunci când este necesar pentru a menține acest aspect. De asemenea, vă recomand să vă ungeți pielea capului cel puțin o dată la două zile pentru a promova creșterea și pentru a păstra aspectul părului.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Cred că acest stil funcționează pentru cei care sunt în mișcare și au timp limitat pentru a-și dedica părului zilnic. Poate fi bine și pentru cei care doresc să-și dea părul o pauză de la manipularea zilnică. Acest stil poate fi zguduit de oricine are orice tip de păr, cu toate acestea, longevitatea stilului va varia în funcție de textura părului. Texturile Kinkier vor ține împletiturile cel mai mult timp, deoarece sunt mai puțin probabil să alunece la rădăcini.

Justiția poetică Janet Jackson Inspired Braids

Poet Justice Justet Janet Jackson Inspired BraidsInstagram @_crownsbyvee

Chiar și înainte de filmul din 1993, femeile negre se agită cu acest stil drăguț de împletituri Poetic Justice. Reprezentați clasicul cult cu un alt stil clasic de panglică.

Împletitură în coadă de pește

Împletitură în coadă de peșteInstagram @ amanda.afroshair

Chiar și după ce ai împletiturile complicate de cutie, a le pune pe toate într-o împletitură mare este un truc ușor pentru a menține părul într-un singur loc.

Bun Braids Box

cutie împletituri cocInstagram @braided__

Acest stil de împletitură de cutie este un stil versatil și ușor, care poate fi fixat pentru un updo elegant sau puteți lăsa totul să se agațe pentru un aspect trăsnit, fără griji. Stilul meu preferat este să mănânc partea de sus și să las spatele să atârne pentru o combinație a ambelor look-uri, dar stilurile sunt nesfârșite pentru împletituri de cutie. Lucrul meu preferat este că este un stil de protecție excelent pentru părul natural. Este de lungă durată (poate fi purtat până la 3 luni) și din nou, foarte versatil.

Cel mai sănătos mod de a instala și menține acest stil de protecție este să începeți cu părul curățat, condiționat și hidratat bine. Îndepărtați bine părul cu un balsam bun sau cu o cremă hidratantă. Încercați Shea Moisture’s Curl Enhancing Smoothie și lapte de păr, Taliah Waajid Easy Herb Comb Out și Ouidad Moisture Lock Leave-In.

Păstrați acest stil cu un spray hidratant bun pe care îl puteți cumpăra sau face singur adăugând apă și ulei preferat (uleiuri esențiale și / sau balsam) într-o sticlă de spray ieftină. Ideile pentru rețetele de cocktailuri sunt nesfârșite și vă recomand să pulverizați zilnic scalpul și părul pentru beneficii maxime.

Acesta este unul dintre multele stiluri de protecție care pot fi purtate de oricine. Orice formă a feței, tip de păr sau stil de viață poate scoate acest aspect. Recomand ca împletiturile de la cutie să fie între jumbo până la dimensiuni medii, întrucât micile și micro-dimensiunile pot contribui la ruperea, în special pentru texturile fine ale părului.

De asemenea, este important să utilizați un raport egal dintre extensiile de păr și părul natural pentru a minimiza ruperea. Nimeni nu vrea împletituri grele! Acest stil de protecție este minunat pentru cei care caută un stil de protecție pentru a ajuta la păstrarea lungimii și pentru cei care caută un stil de întreținere redus și de lungă durată.

Cornrow Ponytail Box Braids

Coafura Cornrow PonytailInstagram @feevasnaturalhairstudio

Î&Un creator de stil, Omeka Lemons

Proprietar și stilist de păr natural @ Feevas Natural Hair Studio în Holiday, FL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este o împletitură de cutie de coadă de cal. Lucrul meu preferat în acest sens este tehnica feed-in care face ca împletitura să arate mai naturală.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Tot ce aveți nevoie este niște păr de împletit Kenekalon și produsele dvs. preferate pentru păr pentru umezeală.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această coafură este excelentă pentru toate formele feței. Este un stil minunat dacă îți place să te ridici și să mergi. Este minunat pentru călătorii, vacanțe sau dacă doriți doar un stil distractiv.

Împletituri Jumbo Box

Coafura Jumbo Box BraidsInstagram @ braid.boss

Î&Un creator de stil, Deja Marshall

Versatile Stylist @ Hot Spot din Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Jumbos sunt o coafură simplă, dar foarte drăguță și rapidă. Împletiturile cu cutie jumbo ar putea oferi un aspect feminin, sportiv sau sofisticat, totul în funcție de modul în care le îmbraci sau le îmbraci.

De exemplu, împletitura jumbos într-un coc ar fi un stil potrivit pentru o femeie care intră într-un interviu sau o întâlnire. Dacă ar fi doar într-o ieșire casual, un stil jumătate în sus jumătate în jos ar fi perfect.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Veți avea nevoie cu siguranță de un pieptene de coadă de șobolan, gem și controlul preferat al marginii pentru a recrea acest stil de panglică pentru a vă asigura că veți obține același curat. aspect îngrijit. De asemenea, puteți adăuga accesorii care sunt lucruri simple pe care le-ați folosi în arte și meserii și pe care le puteți găsi la Michael’s.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand aceste împletituri cutii pentru orice client. Este stilul perfect pentru cei care pleacă în vacanță sau femeile care doresc pur și simplu o pauză de la păr. Cu toate acestea, atunci când alegeți acest stil și stilist, fiți atenți la cantitatea de păr folosită în împletituri. Vrei ca aceasta să se potrivească texturii capului și părului tău. Dacă sunt făcute incorect, pot cântări părul natural și / sau pot provoca daune.

A-line Bob Box Braids

Răsuciți coafura Bob cu linie A.Instagram @niazamar

Î&Un creator de stil, Tanya Turton

Lead Creative / Educator și fondator @ NiaZamar: Redefinirea frumuseții în Toronto, Ontario

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o răsucire a bobului în linie. Lucrul meu preferat în acest sens este cât de bine încadrează fața clientului.

Ce sfaturi sau produse recomandați pentru a recrea acest aspect?

Acest client a dorit împletituri scurte pentru a-și menține părul de pe gât și pentru a avea un aspect ușor de întreținut. Părul ei era mai lung decât aspectul dorit. Sfatul meu este să folosesc împletituri de croșetat în spate pentru a permite lungimea scurtă dorită, protejând în același timp sănătatea părului natural al clientului.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil este excelent pentru clienții cu păr grosier, creț și stiluri de viață aglomerate, care doresc să ia o pauză de la stilul zilnic. Bobul în linie este excelent pentru formele de față ovale și rotunde care caută să creeze echilibru.

Culoarea poate fi adăugată la acest aspect pentru cineva care dorește să încerce ceva nou, dar care nu este încă pregătit să se angajeze într-o schimbare drastică.

Împletituri cutie croșetat

Împletituri cutie croșetatInstagram @klassytbraids