17 cele mai bune împletituri cu cutie scurtă pe care trebuie să le vedeți pentru 2021

Împletiturile cu cutie scurtă sunt un tip de stil de protecție pentru împletirea părului, în care împletiturile par „boxy” sau au secțiuni în formă pătrată. De obicei în lungimi lungi, această coafură de origine africană se formează și în versiuni scurte, ușor de purtat.

Zicala conform căreia coafurile scurte nu au versatilitate atunci când vine vorba de coafare este un mit total! Ați putea alege extensii decupate pentru împletituri jumbo, accesorizați cu mansete metalice și margele drăguțe, le puteți pune într-o coadă de cal proaspătă sau updo sau le puteți avea în culori vii.

Dacă obiectivul dvs. este să reduceți la minimum timpul necesar pentru a vă coafa parul dimineața, împletiturile cu cutie mai scurte sunt o mișcare sigură. Sunt foarte ușor de întreținut și stilat – răspunsul la un aspect real de trezit ca acesta!

Hairstylist și expert în împletituri Tekeira Atkins își rotunjește împletiturile de cutie rapide și ușoare pentru creațiile de păr scurt pe feedul ei și primim vibrații serioase!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii inspiratoare ale celor mai la modă coafuri pentru împletituri cu cutie scurtă!

Împletituri de croșetat până la umăr

Împletituri de croșetat până la umărInstagram @ janiehairs04

Coaseți câteva extensii pentru a obține acea coafură perfectă pentru împletiturile la cutie până la umeri. Îți încadrează fața și îți reîmprospătează aspectul, deodată!

Pixie Cut cu Box Braids

Pixie tăiat cu panglici de cutieInstagram @mels_beauty_hair

O croială pixie amuzantă și retro cu împletituri de cutie este un stil la modă pe care tinerele negre le pot încerca. Împletiturile cutiei pe părul colorat ca un galben neon vor adăuga mai multă tăietură și stil, fără a fi nevoie să provoace daune chimice.

Împletituri scurte Jumbo Box

Împletituri scurte jumbo boxInstagram @sherikhair

Mergeți la aceste împletituri scurte și jumbo! Le puteți accesoriza cu margele, șiruri și alte bijuterii. Îți place acest stil de panglică cu cutie groasă? Apoi vino să vezi aceste populare împletituri jumbo box.

Blonde Bob Braids

Împletituri scurte de cutie blondăInstagram @hair_byify

Pentru a vă accentua forma feței, în special zona maxilarului, încercați acest bob împletit. Blonda în împletituri cu cutie scurtă o face cu atât mai interesantă.

Împletituri scurte cu cutie triunghiulară

Împletituri scurte cu cutie triunghiularăInstagram @ jessieebeauty.photography

O coafură scurtă cu împletituri de cutie pare dificil de realizat, dar în realitate este foarte ușor de realizat. Veți vedea că împletiturile nu se potrivesc numai cu părul lung, dar și părul mai scurt poate fi împletit.

Obțineți mai multă inspirație pentru împletituri cu cutie triunghiulare aici!

Împletituri mici pe părul scurt

Împletituri scurte de cutie micăInstagram @mish_gogetter_rice

Împletiturile de cutie detaliate pe părul scurt cu margele reprezintă o abordare diferită, dar strălucită, de a purta un bob lung.

Bob scurt cu împletituri cutie

Bob scurt cu împletituri cutieInstagram @simplysetaparthair

Obținerea unei coafuri scurte cu împletituri cu cutie medie este ideală pentru crearea unui bob cu corp. Păstrează forma și stilul, care îți oferă o perdea minunată de glorie încoronată.

Împletituri scurte Burgundy

Împletituri scurte de visiniuInstagram @ b.r.a.i.d.e.r

Împletiturile cu cutie roșie bordeaux pe părul scurt reprezintă primul pas pentru începători în încercarea unei noi culori de păr. Femeile negre vor arăta nervoase cu acest tip de păr roșu.

Coafura împletită cu capete cretate

Coafura împletită cu capete cretateInstagram @booklilcharles

Devenirea creativă este cheia pentru condimentarea stilurilor de împletituri cu cutie scurtă! Acesta l-a ținut destul de slăbit spre capete, ceea ce a făcut un aspect interesant.

Împletituri cutie maro

Împletituri scurte de cutie maroInstagram @ afri.coiffure

Împletiturile cu cutie de caramel pe o tunsoare scurtă prezintă încuietori delicioase într-un mod protector. În plus, nuanțele aurii ies în evidență, arătând un aspect bronzat.

Împletituri cutie cu bandă de cauciuc

Panglici scurte din cutie de cauciucInstagram @ jazzed.hair

O modalitate mai ușoară de a face împletituri de cutie este prin utilizarea unor benzi de cauciuc. Nu numai că este drăguț, dar este și un mod mai prietenos de a avea încuietori cu model.

Împletituri scurte cu capete libere naturale

împletituri scurte cu capete libereInstagram @ moni_blessit1

Acestea sunt feed-in-uri mici, cu un top cret de cosmetologul La Trece Ward din Las Vegas.

Ward subliniază: „Îmi place această coafură scurtă cu împletituri de cutie, deoarece acest stil este versatil. Are un aspect elegant, elegant, grațios, datorită buclelor moi din partea de sus. ”

Potrivit lui Ward, orice femeie afro-americană ar putea purta acest stil. Este un stil de început și puțină întreținere. Ward continuă: „Informez doamnelor care doresc acest aspect să se asigure că pielea capului are umiditate adecvată, astfel încât să nu se usuce și să nu se irite. Produsele recomandate sunt uleiuri ușoare (exemplu: ulei de creștere sălbatică, nerafinat: ulei de nucă de cocos sau ulei de avocado, indiferent de uleiul ușor pe placul dvs., dar nu și de grăsime pentru păr). ”

Curly Box Braids pe gât până la păr

Curly Box Braids pe gât până la părInstagram @omabeauteparlour

Aceste împletituri cu cutie buclată sunt scurte, inteligente și descurcate. Chiamaka Onwualor, cu sediul în Nigeria, confirmă că poate fi purtat pentru orice eveniment.

Onwualor spune: „Cel mai bun lucru despre acest aspect este că a fost realizat cu un amestec de două atașamente, extensii Darling albe și aurii, care măgulesc doamnele cu un ton de piele închis”.

Acest aspect este potrivit pentru o femeie cu pielea deschisă, așa că dacă vine cineva cu pielea închisă la culoare pentru acest aspect, Onwualor îl recomandă împotriva acestuia, deoarece ar putea arăta un pic în plus.

Împletituri Cutie Scurtă cu Culoare Violet

Împletituri Cutie Scurtă cu Culoare VioletInstagram @queen_kz_braids_by_kel

Aceste împletituri de cutie cu o parte laterală pe părul mai scurt sunt foarte elegante. Proiectat de braiderul Kel Rawls din Mississippi, acest stil este alegerea culorii care atrage cu siguranță atenția oricui!

„Singurul sfat pe care l-aș da femeilor negre având în vedere împletituri mai scurte este că capetele arse pot fi foarte iritante pentru gâtul tău, așa că fii atent”, subliniază Rawls.

Împletituri din cutie de argint cu lungime claviatură

Împletituri din cutie de argint cu lungimea claviculeiInstagram @perfecțiune_de_bridă

Această coafură scurtă cu împletituri de cutie vorbește de la sine. Este unul dintre aspectele care depășesc o personalitate, așa că într-adevăr nu o puteți rata. Potrivit stilistului Moikouyah Kamara din New York, oricine poate rock acest stil.

Toate tipurile de păr funcționează, dar dacă părul tău este scurt, Kamara recomandă reducerea puțin mai mică a împletiturilor. Ea adaugă: „Aș recomanda acest stil unei persoane timide și timide, deoarece odată ce ai această coafură împletită, ți-ar scoate în evidență diva interioară. Împletiturile argintii sunt cele mai bune! ”

Bob scurt împletit cu breton

Bob scurt împletit cu bretonInstagram @curlzofglory

Optează pentru o coafură scurtă, care prezintă o cutie scurtă împletituri bob cu breton. Lucrul preferat de stilistul din Wisconsin, Aramide Dada, este bretonul.

„Deși părul ei real este mai lung decât bretonul, am putut să-l instalez fără a compromite părul”, afirmă Dada.

Sfatul # 1 al lui Dada este să ungeți pielea capului la fiecare 2 până la 3 zile în primele 2 săptămâni de la obținerea împletiturilor. „Îngrijirea părului îți expune pielea capului și poate cauza uscarea și mâncărimea. Ungerea scalpului poate ajuta la ameliorarea scalpului de uscăciune și mâncărime ”, explică Dada.

Împletituri scurte și groase

Împletituri scurte și groaseInstagram @hairbytylerjanae

Un stil clasic de protecție cu cutie scurtă oferă un aspect elegant, fără a-ți tăia părul natural. Creat de stilistul Tyler Janae din Delaware, puteți merge de la sala de consiliu la plajă cu versatilitatea sa.

„Oricine poate scoate acest stil împletit. Este foarte elegant, dar nervos și cu o întreținere foarte redusă. Legați-l cu o eșarfă de mătase noaptea, puneți ulei ușor dimineața, adăugați niște bijuterii pentru păr și sunteți gata de plecare “, explică Janae.