13 Killer Kinky Twist Coafuri Trending pe Instagram

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați fotografiile noastre cu răsuciri perverse. O răsucire perversă este o coafură de protecție de lungime medie realizată cu răsuciri cu 2 fire cu capete libere. Te-ai săturat de împletituri care îți pot împovăra părul? Iată o coafură ușoară și ușoară pentru a vă juca!

Probabil că ați văzut părul răsucit prin amabilitatea lui Jade Avia, Brandy, Kelly Jenrette și Leigh-Anne Pinnock și v-ați îndrăgostit de coafurile lor uimitoare și răsucite! Este o alternativă modernă, demnă de stea, la „dos și dreadlocks” împletite.

Specialist în stil de protecție celebru Esther Tom creat manual fiecare stil răsucit imaginabil! De la răsuciri fără noduri până la piese libere până la răsuciri ombre în tot felul de lungimi, aceste răsuciri super-chic oferă o gamă largă de stiluri versatile din care puteți alege.

Un alt lucru de iubit la această coafură cu fire răsucite este cât de redusă este întreținerea. Trebuie doar să vă amintiți un cuvânt – hidratează! Faceți acest lucru pentru răsuciri uniforme și uniforme, care pot dura până la 8 săptămâni.

Dacă o zi minunată a părului înseamnă lumea pentru tine, atunci nu pierde timpul și găsește-ți următorul aspect din aceste populare fotografii de coafură cu răsucire ciudată!

Lungime medie Kinky Twists

răsuciri perverse de lungime medieInstagram @ iris.aty

Buclele strânse de culoare caramel trebuie să moară! Textura și săritura într-o manieră bine aranjată, care cade fără efort chiar sub zona umerilor, oferind un aspect frumos și frumos.

Scurt Kinky Twist

Scurt Kinky TwistInstagram @_harrisjanae_

Răsucirile scurte și perverse sunt un stil glam protector și sunt pentru glam și calm. Coafurile afro twist sunt versatile pentru orice personalitate și pot fi un aspect minunat atât pentru piscină, cât și pentru un cadru profesional.

Acest stil este destinat naturalistilor noi și viitori. Poate fi purtat lung și poate fi purtat scurt și în stil bob. Coafurile Kinky au o întreținere foarte redusă și un stil de shake-and-go. Puteți să vă scoateți capota sau eșarfa, să le scuturați și să le aranjați cu mâinile și să vă petreceți ziua!

Acoperiți părul cu o capotă, deoarece părul folosit pentru acest stil poate crește ușor, permițându-i să arate rapid dezordonat, fără îngrijire adecvată. Păstrați-vă pielea capului hidratată și aveți un pic de gel pentru a acoperi acele fire de păr pentru stiluri de păr imperturbabile.

Împletituri Kinky Twists

răsuciri perverse împletiteInstagram @suweida_alhassan

Părul tău strâmtorat tocmai s-a răsucit! Trageți-le în sus într-un nod împletit pentru a finaliza un aspect updo. Toate îngrijite și pricepute, gata pentru un aspect reîmprospătat!

Coadă de cal înaltă Kinky

coada de cal ridicataInstagram @transformedbyo

După ce îți împletiți părul, puneți-le cu grijă într-o coadă înaltă pentru a le modela. Acest ecran superb nu numai că îți va deschide fața, dar va păstra și un aspect îngrijit pentru păr.

Kinky Twisted Bun

Kinky coafură răsucită cu cocInstagram @jorgemezaphotos

Coafurile afro ca aceasta ar putea părea grele, dar este un truc necesar pentru a vă menține buclele sănătoase și curate de praf. Răsucirile adaugă acel accesoriu la updo-ul dvs. simplu, dar sofisticat.

Kinky Twist Updo

Kinky twist updoInstagram @stylistaprilb

Stilul protector suprem, îmblânzește acele răsuciri aranjându-le într-un updo modelat. Chiar și cu atâtea lucruri care se întâmplă datorită modelelor asemănătoare cu frânghia, păstrează-te proaspăt atunci când le pui într-un coc sau un nod.

Long Kinky Twists

răsuciri lungi și perverseInstagram @twistedbykhris

Aspectul pe care îl vizăm este superb și îl avem chiar aici cu acest păr lung și răsucit! Stilul lungime plus are toate detaliile și textura pe care le doriți, apărând ca un pachet de frânghie pe cap.

Twinked Kinky Bob

bob ciudat răsucitInstagram @crownedbycherez

Odată cu volumul pe care îl au deja strâmbăturile, aranjarea acestora într-un bob poate fi strategică pentru a obține un aspect plin de corp pentru buclele tale. Propuneți-le într-o parte și lăsați rebotul să-și facă magia!

Kinky Twist Bob

kinky twist bobInstagram @rapunzelslushhair

După împletitură, părul tău poate fi mai scurt, deci perfect pentru un bob până la bărbie! Stilează stiluri de răsucire ciudate, lăsând acele răsuciri să cadă ușor pe cap pentru un aspect elegant fără efort.

Î&Un creator de stil, Olajumoke Apalara

Producători de peruci profesioniști și coafori @ Rapunzel’s Lush Hair din Lagos, NG

Cum ați descrie acest lucru?

Această coafură twist twist este de fapt o perucă construită cu o extensie de păr afro kinky. Această unitate este purtată de obicei de femeile care nu pot sta multe ore pentru a face această coafură sau de femeile care se confruntă cu alopecie.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Deoarece această coafură răsucită este o perucă, necesită întreținere puțin sau deloc. Tot ce trebuie făcut este să țineți unitatea departe de praf, adică să o păstrați corespunzător. De asemenea, nu este nevoie de ungere sau restilizare. Doar deschide-l și voila! Sunteți pregătit pentru glam.

Kinky Twist Braids

împletituri răsuciteInstagram @kortolarain

Î&Un creator de stil, Korto Manyango

Hair Stylist / Braider @ Hair by Korto în San Diego, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un împletit simplu și natural lateral, cu un stil de răsucire perversă. Este simplu, deoarece împletiturile vorbesc de la sine, dar modul în care este împletit îi conferă stil și un model de tehnică bună. Este firesc, deoarece părul acestui model pare că nu mai există păr adăugat.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Împletiturile Kinky twist sunt un stil împletit foarte ușor, cu mai puțină întreținere. Ungeți-vă pielea capului, spumați împletiturile, răsuciți-le atunci când devin încrustate și protejați-le cu o capotă în timp ce dormiți. Este un stil de primăvară ca majoritatea împletiturilor cu o întorsătură foarte naturală.

Curly Kinky Twists

răsuciri perverse și curlateInstagram @styles_by_judith

Păstrați umezeala blocată în acele coturi cu părul tău ondulat și răsucit. Frumos natural și încă îți face părul sănătos, ce mai poți cere?

Î&A cu creatorul de stil, Judith Smith

Hairstylist / Braider @ Styles de Judith în Miami, FL

Cum ați descrie acest lucru?

Această coafură răsucită naturală este un aspect în mișcare. Aceasta este o coafură unică, cu bucle. Această coafură răsucită este pentru toate tipurile de păr și textură.

Există mai multe moduri diferite în care îl poți purta. Pin-up pentru ținută de birou sau suspendat în funcție de ocazie. Acest stil de păr strâmt este unic, creativ, protector și ușor pe scalp.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Bucurați-vă de modurile versatile de a purta stiluri de răsucire perversă. Evitați încurcarea – femeile care se sparg ar trebui să șamponeze și să se condiționeze împreună cu un tratament profund, pur și simplu folosind vârful degetelor pentru a spăla și masa scalpul în timp ce îl poartă.

Întreținerea este, de asemenea, minimă. După clătire, folosiți un uscător de păr sau lăsați părul să se usuce la aer până când părul este umed. Apoi, aplicați orice ulei natural de păr amestecat cu apă într-o sticlă de spray pe scalp pentru a bloca umezeala. Puteți folosi ulei de cocos, ulei de biotină de argan, ulei de trandafir, ulei de ricin etc..

Răsuciri ondulate

Răsuciri ondulateInstagram @ braid.g0ddess

Î&Un creator de stil, Sadejah Wilson

Proprietar de salon / Braider licențiat @ Goddess Roots Hair Salon din Atlanta, MS

Cum ați descrie acest lucru?

Acest stil se numește pasiune twist. Acest stil dă o întorsătură naturală și un aspect dezordonat pe care multe femei îl urmăresc în ultima vreme. Sunt distractive și foarte ușoare.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Răsucirile pasiunii nu sunt pentru toată lumea. Toate femeile au texturi diferite ale părului și, datorită faptului că este vorba de părul crotchet, acesta poate fie să iasă, fie să alunece. Este important să vă întrebați stilistul despre texturi. Cereți un pachet de 12 păr Water Wave Freetress, deoarece va dura destul de 4 ore.

Side Swept Kinky Twists

Side Swept Kinky TwistsInstagram @ hairbyk.denise

Î&Un creator de stil, Karen English

Cosmetolog @ Allure Me The Hair Estate din Durham, NC

Cum ați descrie acest lucru?

Împletiturile de croșetat sunt în tendințe chiar acum. Stilul de răsucire croșetat durează doar 1,5 ore pentru a fi instalat și este aproape complet lipsit de griji. Pur și simplu hidratează scalpul, agită și pleacă. Indiferent dacă vă îndreptați spre muncă, plecați în vacanță, vă îndreptați către sală sau într-o noapte, această coafură perversă nu dezamăgește niciodată și este în prezent unul dintre cele mai populare stiluri de protecție..

Care este cel mai bun sfat al tău?

Dacă vă gândiți la împletituri perverse croșetate, ar trebui să căutați un profesionist autorizat pentru tranșă. Aceste răsuciri perverse necesită foarte puțin sau niciun produs și sunt posibile cu toate tipurile de păr. Cu o tranșă adecvată, există numeroase moduri în care acest stil ar putea fi purtat (updo, down, coadă de cal, coc).

Este întotdeauna imperativ să vă îngrijiți părul natural, chiar și în timp ce purtați stiluri de protecție afro twist. Curățarea, condiționarea și hidratarea sunt toate posibile în timp ce vă bucurați de această instalare. Ți-ai rezervat încă întorsăturile perverse?