39 cele mai tari tunsori de lungime de umăr Bob (bob de lungime medie)

Coafurile bob până la umeri sunt boburi tăiate la sau chiar sub umeri. Un bob până la umeri poate fi stilat în diferite moduri, cum ar fi cu breton sau balayage. Bobul tău de lungime medie poate fi ondulat, drept, shaggy sau stratificat. Bobs vă oferă diverse opțiuni pentru a vă menține stilul modern, clasic sau la modă. Coafurile cu bob mediu funcționează și pe toate texturile părului!

Coafurile cu bob mediu sunt iconice și la modă anul acesta. Această tăietură declarativă oferă o formă universal măgulitoare, cu o calitate fabuloasă a spălării și a uzurii. Rădăcinile sale pot fi urmărite până la Cleopatra. Vidal Sassoon din Londra a rafinat silueta bob și a atins popularitatea și notorietatea globală pentru accentul său puternic pe liniile geometrice curate..

Lucrările sale de tunsori iconice cu bob mediu purtate de Nancy Kwan, Mary Quant, Grace Coddington, Peggy Moffitt, Diana Ross și Twiggy continuă să influențeze versiunile contemporane. Popularitatea sa de durată este evidentă atunci când celebrități precum Victoria Beckham și Katie Holmes debutează această tunsoare de top. Când vine vorba de un bob, îl poți purta scurt, poartă-l lung sau poți încerca oricare dintre aceste boburi de lungime medie pentru un aspect potrivit pentru tine.

Deci, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu coafuri bob până la umeri.

Bob de lungime scurtă până la medie lungime

Bob de lungime scurtă până la medie lungimeInstagram @glamiris

Nu este nimic mai sexy decât un bob stivuit literalmente impecabil și perfect tăiat! Aceste șuvițe drepte netede și strălucitoare pe această tunsoare bob mediu, de asemenea, subliniază superb nuanța vibrantă de visiniu.

Bob lung cu Undercut

Bob lung cu tăiatInstagram @melhairandstyle

Un bob lung cu tăietură este potrivit pentru femeile cu păr gros cu texturi de păr drept sau ondulat care doresc să-și amplifice stilul cu o doză de nervozitate..

Long Choppy Angled Bob

Bob unghi lung și agitatInstagram @geribleach

Un bob lung cu unghi agitat necesită produse speciale pentru culoarea părului. Tratamentul trebuie să fie intens pentru a menține nuanța părului și pentru a avea grijă de sănătatea părului.

Bob de lungime medie cu straturi cu pene pentru femei mai în vârstă

Bob de lungime medie cu straturi cu pene pentru femeile mai în vârstăInstagram @ hairbykay02

Un bob de lungime medie cu straturi cu pene pentru femeile în vârstă este o alegere fabuloasă dacă ți-e frică să mergi prea scurt. Lungimea medie vă permite să simțiți lungimea părului în timp ce straturile cu pene funcționează bine pentru a vă lumina fața. Repere pot completa acest stil prin ascunderea gri și crearea unei străluciri. Un bob de lungime medie trebuie tăiat la fiecare 6-8 săptămâni, făcându-l o tăiere destul de redusă de întreținere.

Weave Mid-Length Bob Cut

Weave Mid-Length Bob CutInstagram @hairadornd_by_jessadore

Un bob impecabil de cusut până la gât ca acesta îți va oferi, fără îndoială, încrederea de a arăta ca și cum ai fi în jocul tău A în orice moment. Această coafură bob de lungime medie este cea mai potrivită pentru fețele rotunde. A avea păr drept adaugă lungime feței și face ca structura osoasă să iasă afară!

Sew-in Bob pentru păr de lungime medie

Sew-in Bob pentru păr de lungime medieInstagram @hairstylesbysherry

Reduceți timpul necesar pentru a vă coafa părul, având o textură naturală și creț într-o coafură bob până la umeri. O astfel de populară tunsoare bob mediu vă poate oferi superb aceste vibrații feminine sexy oriunde ați merge!

Bob inversat pentru păr de lungime medie

Bob inversat pentru păr de lungime medieInstagram @catcookhair

Un bob inversat pentru păr de lungime medie este stilul perfect pentru doamnele care doresc să facă o declarație. Tunsorile bob inversate până la umeri nu au straturi și sunt cel mai bine stilate pe părul elegant și drept.

Bob absolvent de lungime medie

Bob absolvent de lungime medieInstagram @hair_by_sarah_brophy

Purtați acest bob lung gradat sau obțineți un bob cu straturi drepte pentru a adăuga volum la păr fără a-l cântări. Această croială bob de lungime medie este perfectă cu o nuanță de blond bej nisipos. Straturile și forma rotunjită a cotletului sunt cele care pot spori dimensiunea culorii părului.

Tuns conic Bob mediu cu breton lung măturat lateral și nuanță blond cenușă

Tuns conic Bob mediu cu breton lung măturat lateral și nuanță blond cenușăInstagram @courtneyxcentrichair

Dacă aveți părul subțire, puteți adăuga o nuanță blondă cenușie și straturi la acest bob rotund rotund pentru a da iluzia de grosime. Lumina slabă subtilă și bretonul măturat lateral vă arată bine bobul conic deasupra umărului.

Bob la modă la mijloc

tunsoare la modă bob de lungime medieInstagram @eo_salon

Cel mai bun lucru la această tunsoare bob de lungime medie este textura și cât de elegantă modelează fața.

Aceasta este o croială bună pentru femeile care doresc o tunsoare ușoară, dar distractivă, cu bob mediu. Există o mulțime de versatilitate cu coafurile bob de lungime medie. Îl puteți face drept și elegant sau ondulați pentru valuri. De asemenea, îl puteți pune și purta în continuare pentru un stil mai elegant.

Bob unghiular pentru păr mediu

bob unghiular pentru păr mediuInstagram @hairmood_bymary

Un bob unghiular clasic care nu se demodează niciodată! Această tunsoare bob unghiulară de lungime medie creează un stil de întreținere redusă pe șenile drepte, negre.

Cotletul care întărește densitatea părului gros. Mergeți pentru această tunsoare dacă doriți să vă înmuiați linia maxilarului și să adăugați simetrie feței.

Bob natural creț pe păr de lungime medie

Bob natural creț pe păr de lungime medieInstagram @ cheyenne.resch

Un bob cret natural scoate o declarație drăguță și uimitoare. Textura nu este singurul lucru care o face frumoasă. Și părul creț trebuie să fie îngrijit și definit! Coafurile cu bob mediu ca acestea sunt cele mai bune atunci când sunt strălucitoare, așa că nu uitați să păstrați părul hidratat.

Bob înghețat blond ondulat cu breton

Bob înghețat blond ondulat cu bretonInstagram @styledbylizsustaita

Un bob ondulat blond înghețat cu breton este pentru femeile care iubesc un stil de păr tineresc și elegant. Acest bob până la umeri cu breton, îmbunătățit cu valuri, accentuează cele mai bune trăsături faciale. Tunsoarea pășunește umerii pentru a menține încuietorile care par mai pline.

Coafura Liz Sustaita din Los Angeles, CA a creat această idee de păr. „Este o croială elegantă în linie A, care are mișcare datorită straturilor moi / invizibile adăugate. De asemenea, bretonuri lungi care se reduc în lateral, creând un cadru de față moale ”, explică ea.

Când vine vorba de anumite tipuri de texturi, Sustaita spune: „Aceste tăieturi funcționează cu adevărat la aproape majoritatea texturilor de păr și la orice tip de păr. Este pentru femeile care doresc să fie scurte și lungi în același timp. Este o formă care oferă un stil automat, indiferent dacă este purtată drept sau pur și simplu, puteți vedea forma șic sub orice formă. “

Bob dezordonat până la umăr, de la maro la blond

Bob dezordonat până la umăr, de la maro la blondInstagram @g_deodato

Acest bob mediu maro-blond a fost creat de stilistul Gabriel Deodato din Sao Paulo, Brazilia. „Acest bob sărutat de soare până la umeri, pe lângă faptul că este practic, este modern”, afirmă el.

Acest bob de umăr prezintă naturalețe cu contrast redus. De la rădăcini până la capete, există trei nuanțe de diferență.

În ceea ce privește stilul, Deodato spune, „după ce s-a spălat, puteți folosi un spray cu sare pentru a obține o atmosferă dezordonată”.

Bob brunet de lungime medie, cu puncte de atracție Auburn

Bob brunet de lungime medie, cu puncte de atracție AuburnInstagram @alexandresilvestreoficial

Acest bob mediu super modern și sofisticat a fost creat de artizanul păr Alexandre Silvestre din Sao Paulo, Brazilia. El crede cu tărie că este ideal pentru femeia modernă.

Pentru întreținerea la domiciliu, Silvestre vă sfătuiește, „folosiți tratamente săptămânale de hidratare acasă și cel puțin o dată pe lună, mergeți la salon pentru un tratament profund și întreținerea culorii. Folosiți produse de textură cu efect mat pentru a menține coafurile moderne de bob mediu ca acesta! ”

One-Length Blunt Bob

One-Length Blunt BobInstagram @ kelseylee.beauty

Acesta este un bob mediu ascuțit, de o lungime, creat de studentul de cosmetologie Kelsey Hoyt din Orem, UT. „Bob-urile medii până lungi sunt în stil dintr-un motiv. Sunt distractive și măgulitoare ”, afirmă ea.

Această lungime arată bine pentru toate femeile și este mai ales măgulitoare pentru femeile cu păr mai subțire. Tăiați o mulțime de păr pentru a încerca un bob contondent dacă aveți părul mai lung.

Dacă doriți să obțineți o astfel de tunsoare, spune Hoyt, „sunt multe de luat în considerare. Trebuie să fii dispus să înveți cum să-ți coafezi părul în mod diferit, dacă nu ai mai avut niciodată părul scurt. De asemenea, trebuie să fii dispus să folosești produsele pentru păr pentru a obține cu adevărat stilul dorit. Este nevoie de puțină practică, dar este foarte simplu odată ce înveți cum să îți ondulezi părul pentru a se potrivi cu stilul tăieturii. ”

Bob de lungime unică cu breton Wispy

Bob de lungime unică cu breton WispyInstagram @ luvlyly23

Un bob cu o singură lungime, cu breton, face o combinație excelentă pentru un aspect romantic, dar clasic. Este o croială și un stil perfect care pot fi purtate zi și noapte. Stilează tunsori bob de lungime medie cu toate produsele Aveda Smooth Infusion și o perie mică rotundă pentru a crea un finisaj elegant și drept.

Locuit-în lung Shaggy Bob

Locuit-în lung Shaggy BobInstagram @fetchsalon

Acest bob shaggy, de bucăți, a fost creat de coafura Crystal Scyphers din Redlands, CA. Ea spune că este „Un șifon locuit sau un bob texturat. Veți obține o mulțime de versatilitate cu o tăietură shag ca aceasta. Este menit să fie dezordonat, foarte ușor și cool. Eliminarea strategică a greutății conferă o textură aerisită și poate fi purtată în mai multe moduri diferite. ”

Astfel de reduceri sunt foarte măgulitoare pentru atât de multe femei, deoarece puteți personaliza într-adevăr straturile pentru a vă îmbunătăți cele mai bune caracteristici. Este, de asemenea, minunat pentru femeile cu val natural, dar poate fi purtat și drept sau puteți adăuga valuri libere cu un fier de călcat.

Când vine vorba de lungime, spune Scyphers, „este foarte ușor să lucrezi cu el atâta timp cât ai instrumentele potrivite și câteva produse excelente. Volumul și textura sunt cheia cu acest stil de bob mediu. Aplicați o mousse voluminoasă ușoară, cum ar fi Elevate de la Unite, pe părul umed, apoi blowdry. Pentru a crea valurile, utilizați un fier de călcat de 1 1/4 inci, precum Stylewinder de la BioIonic, care este atât de ușor de lucrat. Next Day Hair de L’Oréal Pro este un spray uimitor de texturare uscat folosit pentru a termina valurile pentru acea senzație de răceală și de trăire. ”

Dark to Light Chocolate Ombre Bob

Dark to Light Chocolate Ombre BobInstagram @antoniojosehair

„Această tunsoare bob până la umeri este elegantă, actuală și fără efort”, spune coafura și creatorul Antonio Ceja din Chicago, IL.

Ceja spune, „mențineți tunsori bob până la umeri la fiecare cinci până la șase săptămâni. Aproape orice tip de față poate împiedica această tăietură. Stilistul dvs. vă poate arăta cum să obțineți cel mai bun finisaj pe baza formei feței. Această croială specială este cea mai potrivită pentru femeile cu un pic de val natural în păr. ”

Pentru coafare, el crede că ar trebui să „uscați puterea folosind Creme for Style by Oribe pentru a scoate textura și mișcarea, apoi urmați cu ondularea suprafeței părului cu un fier de călcat de 2 inci. Pentru a vă proteja de căldură și pentru a vă menține, utilizați FreeStyler de la Oribe, urmat de spray-ul cu textură uscată și un shake bun. ”

Tunsor versatil, cu unghi lung, cu unghi lung

Tunsor versatil, cu unghi lung, cu unghi lungInstagram @savvyliving_

Acest păr ondulat este un lob mai scurt în spate și ușor înclinat în jos pe măsură ce trece în față, explică creatorul de stil și stilistul Danitza Aldana din Suisun City, CA. „Aceasta este forma perfectă dacă sunteți în căutarea unei lucrări de întreținere redusă sau nu”, adaugă ea.

Aldana consideră că „acest bob unghiular ondulat care pășește pe umeri este perfect pentru orice formă a feței, asigură-te că tu și stilistul tău sunteți siguri de lungimea dorită în față. Puteți să-l coafați trecând buclele peste tot și păstrând buclele din jurul liniei părului departe de față. Folosiți un fixativ ușor sau un spray texturizant pentru o atmosferă mai vie. ”

Bob mediu drept pentru păr subțire

Bob mediu drept pentru păr subțireInstagram @ambervscott

Un bob drept pentru păr subțire este cel mai bun atunci când pășește gâtul sau clavicula. Rezultatul este mai îndrăzneț și mai plin! Boburile medii drepte sunt aspectul preferat atunci când doriți o schimbare mare. Face o croială excelentă, mai ales atunci când se transformă de la părul lung la cel scurt.

Coafura Bob Bob ondulat sărutat de soare

Coafura Bob Bob ondulat sărutat de soareInstagram @stylebymaciel

„Acest bob mediu este o blondă murdară naturală, sărutată de soare, pe rădăcini întunecate, cu un val texturat natural pe care fiecare fată îl dorește. Este un stil și o croială atât de distractivă, relaxată și nervoasă, încât merge bine pentru aproape toate femeile “, spune coafura și creatorul de stil Maciel din Las Vegas, NV.

Pentru coafare, Maciel spune: „puteți folosi un fier de călcat, un ondulator sau o baghetă pentru a crea aceste bucle ondulate texturate. Folosiți un spray cu textură care poate fi atins, precum și o notă de ser pentru a aplica la capete pentru a le oferi o anumită textură după ce buclele sunt terminate și setate. Serul Super Skinny al lui Paul Mitchell este un produs excelent pentru acest lucru. “

Acest bob de lungime medie, cu accente blonde, se potrivește bine cu toate tipurile de păr. Datorită diversității tăieturii, o poți purta cu tot felul de texturi de păr. Și, în funcție de forma feței, se poate potrivi și unor bretonuri laterale!

Bob de lungime medie pentru păr gros și breton

bob de lungime medie pentru păr gros și bretonInstagram @bescene

Cu acest bob mediu cu breton, părul îți poate completa fața. Aceasta este una dintre cele mai importante sarcini pe care trebuie să le îndeplinească stilistii.

Pentru a completa bobul până la umeri cu breton, coafează-ți părul cu un ser, dar poți folosi și un ulei precum Dark Oil de la Sebastian pentru mai multă strălucire.

De asemenea, de cele mai multe ori cei cu fața rotundă sau linia maxilarului larg poartă cel mai bine acest aspect, deoarece conferă lungime conturului feței.

Bob stratificat, cu straturi, până la umăr, maro închis

Bob stratificat, cu straturi, până la umăr, maro închisInstagram @ i.love.roots

Această tunsoare texturată cu straturi de lungimea umărului a fost creată de proprietarul și stilistul Danielle Leonard din Gainesville, FL. „Este o croială fabuloasă pentru majoritatea formelor feței și a tipurilor de păr. Un perimetru sfărâmat și straturi lungi texturate conferă acestei tăieturi semnătura vâslită ”, explică ea.

Pentru coafare, Leonard afirmă, „părul sănătos este un păr frumos, așa că folosiți produse care oferă protecție împotriva căldurii și mențin vârfurile puternice. Pentru acest bob cu straturi medii, mai întâi, aplicați SuperRich Split Ends Mender Color Proof pentru a întări capetele texturate și a proteja părul de coafarea termică. Apoi aplicați LiftIt Mousse pe rădăcini pentru volum. ”

Ea adaugă: „Odată ce ești suflat, mergi cu un fier de călcat de 1 1/4 inch pentru a crea aceste unde perfecte. Ați terminat stilul cu Color Proof TextureCharge Texture și Finishing Spray pentru a crea volum și textură suplimentară. ”

Bob tăiat cu brici de lungime medie, cu capete texturate

Bob tăiat cu brici de lungime medie, cu capete texturateInstagram @hair_by_mmarie

O tunsoare bob rasată oferă capete mai detaliate și texturate. Părul gros se poate bucura de o astfel de tăietură de ras, făcându-l să pară ușor. Ceea ce va iubi majoritatea frumuseților la acest bob dezordonat este versatilitatea. Chiar și fără valuri, efectul este încă elegant!

Bob contondent texturat până la umăr

Bob contondent texturat până la umărInstagram @belximenes

Un bob contondent texturat până la umeri este o modalitate bună de a crea mișcare în păr. Straturile și textura acestui bob de lungime medie facilitează și gestionează stilul.

De asemenea, creează acele îndoiri subtile în păr. Finalizați cu o ceară de pulverizare uscată, cum ar fi Evo She-Bang-A-Bang, atunci când coafați boburi medii ascuțite ca acesta.

Un stil clasic Bob de lungime medie

Un stil clasic Bob de lungime medieInstagram @soso_vashimwung

Aceasta este o coafură strălucitoare și dreaptă, cu bob mediu negru, cu o parte mijlocie care încadrează fața. Lungimea sa pășunește umerii, ceea ce va alungi o formă rotundă a feței. Calcați capetele pentru un finisaj mai lustruit.

Acesta a fost creat de coafura Soso Vashimwung din Mumbai, IN. „Un stil clasic de bob de lungime medie va adăuga întotdeauna corpul părului tău. O tunsoare clasică cu bob nu se va demoda niciodată ”, explică ea.

Vashimwung afirmă că „acest lucru este ușor de întreținut și funcționează cu majoritatea formelor feței și a tipurilor de păr”.

Bob asimetric pentru păr de lungime medie

Bob asimetric pentru păr de lungime medieInstagram @kendra_colorroomsalon

Această tunsoare este una dintre acele tunsori inegale, de lungime medie, care oferă o îndoială. Este o opțiune excelentă pentru a face părul subțire și fin să pară mai plin și mai sănătos. Cotletul se potrivește și cu o formă ovală a feței.

Coafura Bob cu Old Hollywood Waves pentru forme pătrate ale feței

Coafura Bob cu Old Hollywood Waves pentru forme pătrate ale fețeiInstagram @matrimonymanes

Această coafură bob cu valuri vechi de la Hollywood ne oferă o atmosferă regală majoră! Face o coafură bob elegantă până la umeri, care iese în evidență într-o minge distractivă și elegantă. Stilul este perfect pentru a adăuga mișcare și volum la încuietori drepte, blonde.

Bob negru mediu relaxat

Bob negru mediu relaxatInstagram @myfirstwig_com

Aveți un bob negru relaxat și arătați elegant de fiecare dată! Ce este minunat la acest stil este cât de natural apare, în special pe o formă ovală a feței. Această tăietură bob până la umeri poate fi scoasă în zilele ocazionale sau în evenimentele oficiale.

Bob elegant, de lungime medie, cu linie A

Bob elegant, de lungime medie, cu linie AInstagram @kaatyamayhair

Un bob elegant în linie A țipă sofisticare. Această coafură face cea mai bună treabă dacă șireturile tale sunt negre și drepte. Rezultatul este garantat să arate clasic. Optează pentru acest bob de lungime medie în linie A atunci când cauți o croială superbă.

Lob cu lungime claviculara cu Bronde Balayage

Lob cu lungimea claviculei cu Bronde BalayageInstagram @danae_edwardsandco

Un lob de claviculă cu balayage brond vă poate împrospăta aspectul și vă poate îngroșa părul mai fin. Această coafură funcționează ideal pentru încuietori fine, deoarece aduceți lungimea într-un bob contondent de o lungime. Acest lucru menține toată greutatea în margini, menținând părul la maximum.

Drăguț de lungime mijlocie, parte laterală Bob

Bob drăguț de lungime adâncă de lungime medieInstagram @yukistylist

Coafurile cu bob mediu, cum ar fi această parte laterală profundă, bob nu reușesc niciodată să ofere o atmosferă la modă și la modă. Este o alternativă excelentă pentru părul drept care are nevoie de un volum de rădăcină. Încercați să-l coafați și cu textură, astfel încât să arate mai grațios. Ceea ce trebuie să iubești este că este versatil, iar acesta nu este o excepție.

Partea de mijloc A-Line Bob până la umăr

Partea de mijloc A-Line Bob până la umărInstagram @thekriksters

O jumătate a bobului, cu o linie a umerilor, arată cel mai bine pe fețele rotunde, deoarece vă ajută să vă alungiți fața. O tunsoare bob mediu cu o parte din mijloc nu are straturi și arată cel mai bine cu un stil elegant de bob.

Bob asimetric până la umăr cu evidențieri subtili de aur blond

Bob asimetric până la umăr cu evidențe subtile ale blondului auriuInstagram @ocorteperfeitoo

Un bob asimetric până la umeri completează majoritatea texturilor părului. De asemenea, adaugă o răsucire modernă unei tăieturi clasice până la umeri.

Un bob asimetric de lungime medie subliniază partea laterală cu o lungime suplimentară de curgere pe o parte. Acest lucru adaugă un pic de glam stilului tău. Încercați o parte laterală mai adâncă pentru mai multă înălțime pentru formele feței rotunde sau pătrate.

Coafură Bob medie formală

Coafură Bob medie formalăInstagram @jhair_stylist

O coafură formală lungă de bob se potrivește bine cu ținuta elegantă și elegantă. Bob-urile până la umăr ca aceasta sunt o lungime excelentă de adăugat în bucle pentru o atmosferă superbă de seară.

Volumul la linia părului aduce înălțime suplimentară coamei, care se potrivește femeilor care au o formă de inimă. Încercați Alterna’s Bamboo Shine Luminous Shine Mist pentru a oferi părului o strălucire fără greutate, asemănătoare unei oglinzi.

Bob blond până la umăr cu straturi

Bob blond până la umăr cu straturiInstagram @goldwavessalon

„Un bob blond până la umăr cu straturi moi este o tendință foarte fierbinte în acest moment”, spune creatorul de stil și stilistul Molly Jackson din Fort Worth, TX. „Reînvie-ți lungimea cu o tăietură tocită cu umăr și cu o culoare blondă pentru a o împerechea!”

„Îndepărtarea greutății interne ajută la dezumflarea părului prea dens, astfel încât straturile sunt minime, dacă există. Încadrarea feței este minimă, dar poate fi personalizată în funcție de forma feței. Este, de asemenea, o lungime excelentă pentru orice breton de stil “, spune ea.

Când vine vorba de textura părului, Jackson crede că „acest bob mediu cu straturi este excelent pentru texturi drepte până la ondulate (deoarece majoritatea buclelor le plac mai multe straturi). Majoritatea densităților funcționează cu acest bob, dar părul mai gros poate necesita mai multă îndepărtare a greutății interne. ”

Rock Shag Bob Shag până la umăr cu breton

Rockin 'până la umăr Choppy Bob Shag cu bretonInstagram @belximenes

Pentru a obține acest shag bob agitat până la umăr, cu breton, cere straturi interioare texturate. Optează pentru bretonuri de perdea deasupra sprâncenei și nu vei regreta.

Acest bob de lungime medie, cu straturi scurte de shaggy, este o croială excelentă pentru orice formă a feței. Atunci când coafați, utilizați un spray texturizant și difuz pentru a crea vibrații de plajă pe tot parcursul anului.

California Beachy Medium Blonde Bob

California Beachy Medium Blonde BobInstagram @danae_edwardsandco

A fi mai blond este o modalitate excelentă pentru femei de a arăta dimensiunea și textura în bob mediu cu capete zimțate. Căutați un stilist specializat în blond și balayage pentru a obține acest bob lung blond.

Tendința blondă de plajă din California este în prezent cea mai recentă obsesie, indiferent dacă aveți părul scurt, mediu sau chiar lung. Pregătiți-vă și coafați-l cu It’s a 10 Miracle Leave-in Conditioner cu cheratină pentru a proteja împotriva daunelor provocate de soare și căldură.