28 de coafuri medii măgulitoare pentru fețe rotunde în 2021

Astăzi veți vedea cele mai populare idei de tunsori medii pentru fețe rotunde. Atunci când alegeți un stil pentru o față rotundă, doriți unul care subțiază rotunjimea feței, accentuând în același timp ochii, buzele și pomeții..

Medium este cea mai bună lungime a părului pentru fețele rotunde. Încadrarea feței poate fi realizată cu breton și trese stratificate. Aceste tunsori cu față dolofană de lungime medie sunt versatile și distractive și pot fi purtate cu aproape orice textură de păr atunci când sunt coafate corespunzător. Aceste coafuri sunt concepute pentru a fi mai măgulitoare pentru o față rotundă, făcând-o să pară mai lungă în lungime și încadrând zone cheie.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii uimitoare cu coafuri de lungime medie pentru fețe rotunde:

Păr mediu de încadrare a feței cu valuri moi pentru fața rotunjită

Păr mediu de încadrare a feței cu valuri moi pentru fața rotunjităInstagram @salsalhair

Această tunsoare medie cu față încadrează o formă rotundă a feței. Partea de mijloc este stilul care conferă feței un echilibru perfect.

Straturile de încadrare a feței arată mult mai bine cu valurile, oferind o margine mai voluminoasă. O astfel de tunsoare face o tranziție excelentă de la coafuri scurte la lungi.

Coafură asimetrică Bob de lungime medie

Coafură asimetrică de lungime medie BobInstagram @ocorteperfeitoo

O coafură asimetrică de lungime medie bob este perfectă pentru femeile care doresc să mențină lungimea, dar, de asemenea, doresc să adauge ceva fler tăieturii. Crearea asimetriei într-o croială este o modalitate excelentă pentru orice femeie de a vedea cum ar arăta părul mai scurt, fără a se angaja pe deplin la el.

Shaggy Lob pentru fețe rotunde

Lup Shaggy pentru fețe rotundeInstagram @hirohair

Lobii Shaggy pentru forme rotunde ale feței sunt alegerea superioară. Părul dezordonat din jurul obrajilor și bărbie creează un aspect mai subțire. O parte laterală completează, de asemenea, acest stil. Părul ondulat funcționează cel mai bine cu un lob lobos, dar pentru părul drept, puteți crea mișcare cu un fier de călcat.

Bob tăiat în unghi de lungime medie

Tăiere bob unghiulară de lungime medieInstagram @oksana_moroz_studio

O tăietură bob unghiulară de lungime medie are o bază super dreaptă și bine aliniată. Vârful de la capete oferă ușurință tăieturii medii pentru fețele rotunde.

Bob lung ondulat cu breton lateral

Coafură bob ondulată lungă cu breton lateralInstagram @maurilima_

Un bob lung ondulat cu breton lateral este o croială la modă pentru femeile tinere care doresc să-și actualizeze stilul. Creați o atmosferă dezordonată, aruncând acest stil de lungime medie cu niște gel. Un bob lung este, de asemenea, convenabil, deoarece îl puteți trage în continuare pentru a vă antrena. Valurile moi din jurul feței și bretonului lateral arată excelent pe formele feței rotunde..

Bob drept cu Bangs

Bob drept cu BangsInstagram @lindy_theyoungamerican

Optați pentru un bob drept cu breton dacă sunteți în căutarea unei noi transformări a părului și doriți să arătați astfel de păr cu lungime medie.

Această tunsoare până la gât arată măgulitoare și completează într-adevăr rotunjimea feței, iar stilul poate face o croială drăguță pentru femeile cu păr subțire. Este perfect și pentru femeile care dezvoltă coafuri scurte.

Bretonul din această coafură bob este acolo pentru a ascunde o frunte mai proeminentă, pentru a echilibra trăsăturile feței și pentru a accentua o culoare unică a ochilor.

Tunsoare Shag cu Bangs Laterale și Capete Choppy

Tunsoare Shag cu Bangs Laterale și Capete ChoppyInstagram @raularaujohair

Îți place o tunsoare de păr mediu, cu breton lateral? Dacă da, încercați acest shag! Acest păr ondulat, de lungime medie, este una dintre acele coafuri uimitoare de shag pentru fețe rotunde și este o versiune modernă a shagului clasic tipic. Datorită dungi adăugate de nuanță blondă, arată mai măgulitor.

Păr creț pentru fețe rotunde

Coafura buclata de lungime medie pentru forma rotunda a feteiInstagram @nubiarezo

Pastește umerii cu părul creț pentru fețe rotunde, pentru a readuce viața la curbura buclelor și a-ți oferi înălțime. Tunsorile cretate de lungime medie pentru fețele rotunde necesită o variație a înălțimii și lățimii în locurile potrivite. Lungimea aduce instantaneu lățimea sub față, echilibrând o față mai rotundă, în timp ce ridicarea de la formă conferă o senzație de alungire, de care această formă are nevoie.

Cortină Bangs și o coafură ondulată pentru fețe rotunde

breton de perdea și o coafură ondulată pentru fețele rotundeInstagram @dontbejealyyourhairbyfeli

Ambalate cu o atmosferă mai proaspătă și clasică, bretonul de perdea pentru fețe rotunde pe părul de lungime medie nu lasă niciodată un plus de fler la un cotlet. Această franjă atrage atenția asupra zonei obrajilor. Este, de asemenea, optim pentru un șifon care pășune umerii, sporind textura ondulată a părului.

Simțiți-vă liber să pictați reflexe subtile de culoare maro deschis pe șenile întunecate pentru a scutura lucrurile.

Lob texturat și cu straturi medii pentru fețe rotunde

lob texturat și mediu stratificat pentru fețe rotundeInstagram @raularaujohair

Un bob texturat și cu straturi medii, cu o parte laterală, atunci când este volumizat cu unde, devine foarte elegant. Împărțirea unui bob lung într-o parte adaugă plinătate părului, care flatează o formă rotundă a feței. Copiați stilul folosind un ondulator de 1,25 ″, alternând între bucle libere și unde încrețite.

Valuri naturale organice din partea de mijloc pentru o formă rotundă a feței

Valuri naturale despărțite de mijloc pentru o formă rotundă a fețeiInstagram @ colourby.nettie

Undele naturale organice din partea de mijloc pentru o formă rotundă a feței conferă echilibru unei fețe mai largi, în timp ce coafura medie de o lungime creează o senzație mai subțire care frământă părțile laterale ale feței. Tunsorile medii pentru fețele rotunde arată grozav cu valuri naturale libere, care adaugă un efect de intrare și ieșire a părului.

Lup cu o singură lungime cu coafură medie

Lup cu o singură lungime cu coafură medieInstagram @hairandbeautybyjessica

Această tunsoare de lungime medie pentru o formă rotundă a feței este un lob fără straturi. A fost creat de stilistul Jessica Millette din San Diego, CA.

„Tunsul drept cade chiar sub umeri pentru a atinge zona claviculei. Evitarea straturilor cu această tăietură de lungime medie este întotdeauna mai bună, astfel încât să nu obțineți acel efect răsturnat ”, sfătuiește ea.

Dacă luați în considerare această cotlet, Millette vă sugerează să folosiți Bumble and Bumble’s Hairdresser’s Invisible Oil Primer. „Acest pre-styler vă va proteja părul de căldură și de razele UV”, adaugă ea. „Stilul cu acest produs face foarte ușor să obții acel aspect perfect îndreptat. De asemenea, puteți utiliza cu ușurință o baghetă de 1 inch pentru a crea valuri de plajă superbe, dezordonate. ”

Bob dezordonat cu textură până la umăr pentru forma rotundă a feței

Bob dezordonat cu textură până la umăr pentru forma rotundă a fețeiInstagram @alissathesauce

„Această croială de lungime medie este lungă acum și toată lumea o numește lob”, spune creatorul de stil Alissa Grossi din Newport Beach, CA.

Acest bob de lungime medie funcționează pe multe tipuri de păr și este personalizabil. Croiala este elegantă și la modă, dar adecvată vârstei pentru toate femeile. Arată adorabil drept sau cu o buclă și este cu adevărat universal.

„Un alt bonus imens este că se dezvoltă frumos”, adaugă ea.

Aspectul este o actualizare atât de modernă a stilului de zi cu zi al unei femei. Deoarece bobul este puțin mai lung în jurul frontului, este minunat pentru a crea o față mai subțire și pentru a înmuia unghiurile fețelor rotunde.

Evidențieri vibrații fără griji cu stil ondulat de lungime medie

Evidențieri vibrații fără griji cu stil ondulat de lungime medieInstagram @wildismyfavoritecolor

Acest păr de până la umeri pentru fețe rotunde a fost creat de Ashley Erny Acklin, o coafură din Roswell, GA. „Fie că îl purtați neted, ondulat, ciufulit sau glam, este ușor de coafat și arată întotdeauna minunat”, adaugă Acklin.

Ea continuă să spună: „forma tăieturii are un unghi ușor, care dă întotdeauna părului un stil, indiferent de modul în care este purtat. Toate femeile pot schimba acest stil dacă doresc o reducere cu întreținere redusă. ”

Lob elegant cu lungimea claviculei pentru fețe rotunde

Lob elegant cu lungimea claviculei pentru fețe rotundeInstagram @tiffanydidit

Această coafură până la claviculă, cu o parte centrală pentru o față rotundă, este absolut atemporală. Stilistul din spatele scaunului este Tiffany Edwards, manager de salon și coafor al The London Hair Company din Studio City, CA.

Tunsoarea este reglabilă și poate varia de la nervos la conservator. Este ușor să vă schimbați de la zi la zi noaptea prin adăugarea de valuri dezordonate. Bobul lung este versatil și o croială la modă fără sfârșit!

„Consultarea este esențială. Este importantă determinarea lungimii perfecte pentru acest aspect. Aici am vrut să ascundem caracteristici nedorite “, adaugă ea,” așa că am discutat despre lungime și mișcare, care sunt cheia pentru formele feței rotunde. “

Folosiți Smooth Infusion Style Prep Smoother pentru protecție împotriva căldurii și pentru apărare împotriva umidității. Edwards vă sfătuiește, „adăugați o puțină loțiune de elemente de lumină fără greutate pentru a îmblânzi frizul și a controla flyaways-urile. După curling, utilizați Air Control pentru o reținere ușoară. ”

Lob de lungime medie cu breton lateral

Lob lungime mijlocie cu breton lateralInstagram @vanthasao_hair

Această tunsoare este un bob lung foarte lung cu o franjură măturată lateral și a fost creată de coafura Vantha Sao din San Diego, CA. „Straturile pătrate sunt păstrate mai ales în spate. Lungimea pe laturi a fost păstrată cu un perimetru contondent pentru o margine modernă ”, explică ea.

Această tunsoare cu despărțire laterală este o introducere excelentă pentru femeile care caută o schimbare față de tunsoarea lor obișnuită cu straturi lungi. Boburile lungi pot fi la fel de scurte ca deasupra umerilor, până la claviculă sau undeva între claviculă și piept. Lungimea mai mare extinde fața pe verticală, ajutând la echilibrarea feței rotunde.

„Acest lob ondulat cu breton care este măturat lateral continuă efectul alungitor, spre deosebire de bretonul drept”, spune Sao. „Această lungime este încă excelentă pentru femeia activă căreia îi place să-și lege părul la spate, precum și pentru femeia căreia îi place să se joace cu textura ei ondulată naturală sau să o poarte elegantă și dreaptă.”

În ceea ce privește produsele, Sao recomandă Smooth-ul lui Kevin Murphy. Din nou pentru îmblânzirea frizului și sprayul de textură uscată de Davines ca un excelent finisaj pentru coafuri dezlipite pentru fețe rotunde..

Repere moderne ale simplității cu părul ondulat mediu

momente moderne pentru părul mediu ondulatInstagram @hairbynoora

Aceste elemente moderne de simplitate cu părul ondulat mediu sunt o bijuterie! Undele moi creează mișcare, care accentuează firele blond strălucitoare adăugate. Păstrați lungimea unde pășunește gâtul pentru a completa mai bine forma feței rotunde.

Tăiere măruntă până la umăr

Tăiere măruntă până la umărInstagram @ataminnaa

Ce este minunat la o tăietură agitată până la umeri este cât de potrivită este pentru orice tip de păr și formă de față. Această tunsoare, a stilistului din Georgia, Alexis Taminna Allen, oferă vibrații trăite, cu siguranță!

Allen a folosit un aparat de ras cu pene pentru acest cotlet. „L-am folosit cu mișcări linii în jos, îndepărtând greutatea în fiecare secțiune. Am tăiat perimetrul și i-am dat o textură mai spulberată ”, spune Allen.

Asimetric ondulat stratificat Ombre tunsoare de lungime medie

Asimetric ondulat stratificat Ombre lungime medie tunsoareInstagram @hair_by_mmarie

Această coafură cu straturi medii este o tunsoare cu textură lob cu o culoare ombre și a fost creată de coafura Melissa Girard din Hudson, MA. „Femeile cu fața rotundă pot purta acest lob. Poate fi elegant, elegant sau nervos și plin de textură ”, notează ea.

Această tunsoare bob este foarte ușor de coafat și funcționează bine cu majoritatea formelor feței, în special fețelor mai rotunde. De asemenea, poate trece cu ușurință de la casual la profesional.

Pentru a coafa, sugerează Girard, „pur și simplu adăugați puțină spumă ușoară pe părul umed, uscați-l brusc, apoi sporiți valurile cu un fier de ondulat cu butoi mare. Acum adăugați spray de textură și treceți degetele pentru a termina stilul! ”

Valuri de lungime medie pe părți laterale pe lobul Bronde

Valuri de lungime medie pe părți laterale pe lobul BrondeInstagram @classicpgh_kristi

Aceasta este o culoare brună dimensională, întinsă la rădăcină, cu o tunsoare lobă lungă și texturată și unde de lungime medie. Maestrul din spatele acestei tăieturi este Kristi Laychak, coproprietarul Classic Hair and Makeup din Pittsburgh, PA.

„Tunsoarea a fost făcută cu o inversare ușor contondentă spre față”, explică ea. „Ultimii trei centimetri de păr au fost texturați cu un aparat de ras. Pentru stiluri de lungime medie precum acesta, utilizați un fier de curlat cu butoi de 1 1/4 inch pentru a crea valurile de plajă „răsucite”. ”

Pentru o femeie cu față rotundă având în vedere această tunsoare de lungime medie, adăugați o franjură în jurul frunții. Bretonul pentru o față rotundă poate ajuta la alungirea feței.

Lup topit perfect desfăcut pentru fețe rotunde

Lup topit perfect desfăcut pentru fețe rotundeInstagram @foxatoure

Acest „lob” topit, perfect desfăcut sau tăietura de lungime medie a fost creat de coafura Michael Angelo Markle din Houston, TX.

„Acest bob este pentru orice tip de femeie îndrăgită și artă. Este ideal pentru oricui îi place întreținerea “, afirmă el.

Dacă ai părul cu textură medie și o mulțime de păr, roagă-ți stilistul să-l textureze pentru a păstra acel aspect șuierător.

Bob drăguț cu textură lungă pentru fețe rotunde

Bob drăguț cu textură lungă pentru fețe rotundeInstagram @ shelby.loos

Acest bob cu textură lungă și o parte laterală profundă a fost creat de stilistul Shelby Loos din Kansas City, MO. „Oferă versatilitate stilistică și ușurința de a crea un aspect șic, anulat acasă”, spune ea.

În funcție de tipul de păr, Loos vă recomandă să utilizați un texturizator de plajă, cum ar fi Kevin Murphy Beach. Resortați sprayul pe părul umed, apoi ceva pentru a îndepărta straturile odată uscate, cum ar fi dormitorul Kevin Murphy..

Acest bob lung este ideal pentru femeile cu păr mediu până la gros și păr suficient pentru a avea o mulțime de straturi. Pentru o femeie cu față rotundă, stilul poate fi cu adevărat important în crearea unui stil măgulitor.

Tăiere elegantă cu jumătate de parte fără efort pentru o față mai rotundă

Tăiere elegantă, fără părți mijlocii, pentru o față mai rotundăInstagram @tonyiijoseph

Această tăietură elegantă pentru o față mai rotundă a fost creată de coafura Tony Joseph II din Ellwood City, PA..

Pentru o față rotundă pentru păr de lungime medie, coafarea este simplă. Joseph vă sugerează „pur și simplu fluturați părul fie cu un fier de călcat plat, fie cu un fier de călcat cu țeavă mai mare, rupeți buclele cu degetele și apoi pulverizați un spray de textură peste tot pentru a adăuga granulație și volum”.

Permiterea zonei coroanei pentru a avea un volum oferă, de asemenea, aspectului o margine mai completă. Pentru a păstra stilul, pulverizați șampon uscat la rădăcini pe părul de a doua și a treia zi.

Straturi lungi ondulate și franjuri texturate pentru fețe rotunde

Straturi lungi ondulate și franjuri texturate pentru fețe rotundeInstagram @laurenleuning

Această frumoasă tunsoare de lungime medie cu straturi lungi și o franjură texturată a fost creată de stilistul Lauren Leuning din West Hollywood, CA. Bretonul pentru fețele rotunde ajută la alungirea feței.

„Depinde de textura părului tău”, afirmă Leuning. „Oricum ar fi, folosiți o cremă bună 5-în-1 blowdry. Crema PHD Living Proof și Virtue 6-in1, de exemplu. ”

Pentru păr mai fin, folosiți ceva pentru volum, cum ar fi un mouse sau spray de textură, cum ar fi Shu Uemura Texture Wave. Pentru părul mai grosier, utilizați ceva pentru netezire, cum ar fi crema de netezire Virtue.

„Tunsorile de acest fel sunt destinate femeilor dispuse să-și aranjeze bretonul în fiecare dimineață. Bang-urile sunt un angajament, așa că dacă doriți să le coafați în fiecare zi, acesta este pentru dvs. ”, explică ea.

Bretonul tăiat tăiat chiar deasupra sprâncenelor ajută la încadrarea feței pentru forme rotunde ale feței. Această tăietură texturată de lungime medie funcționează cel mai bine pentru tipurile de păr care sunt de la fin la mediu.

Frumusețe stratificată cu breton larg pentru fețe rotunde

Frumusețe stratificată cu breton larg pentru fețe rotundeInstagram @hairbyshannonmarie

O frumusețe stratificată cu breton lung și lung face un stil de păr orbitor, drăguț. Alegeți un tip de franjuri care să se potrivească bine cu acest păr mediu cu straturi și care poate fi despărțit în mijloc pentru a încadra fața. Doamnelor cu păr fin se vor bucura de această coafură stratificată. Oferă o margine voluminoasă și plină de corp.

Shag drept până la umăr cu breton

shag drept de umăr cu bretonInstagram @schatziehair

Un shag drept până la umeri cu breton este o versiune modernizată a părului clasic din anii ’90. Un șanț pe părul lung până la umeri pentru o față rotundă este mult mai bun cu textura, deoarece adaugă mișcare spontană tunsorii. Stilul funcționează excelent pe încuietori drepte naturale și completează cel mai mult fețele rotunde!

Coafură asimetrică de lungime medie Bob

Coafură asimetrică de lungime medie bobInstagram @ rohit.nomadhaircuts

Un bob asimetric este o coafură de lungime medie, care creează un cadru măgulitor pentru fețele rotunde. Stilistul Rohit din Bangalore, KA creează idei de păr precum acesta.

„Primul pas este de a tăia perimetrul contondent. În acest fel, este mai ușor să conectați asimetria în spate “, spune Rohit. „Folosiți straturi verticale sau texturați capetele pentru a crea o senzație mai rotunjită, evitând un aspect excesiv de geometric”.

Suvite medii Shaggy cu breton Wispy

șuvițe medii, șifone, cu bretonInstagram @ alistylist25

Șuvițe medii, cu breton – acestea se înțeleg atât de bine și se potrivesc perfect. Acestea fac o coafură optimă pentru femeile cu fețe rotunde și păr de densitate medie până la fină. Un shag cu breton ca acesta nu pare să pară drăguț și super elegant.

„Părul șaten mediu, cu breton mai înțepător, oferă femeilor o libertate completă a feței”, afirmă stilistul Ali Her din Mexico City, MX. „Această croială shaggy este foarte versatilă. Aplicați un spray sau o cremă de sare de mare pentru a defini textura. ”

Textura șifonată și stilul liber sunt destinate femeilor care nu doresc să se îndrepte sau să-și coafeze zilnic părul.

„Această croială shaggy completează toate formele feței, în special fețele rotunde”, adaugă ea. „Asigurați-vă că vă simțiți confortabil cu lungimea și textura bretonului. Dacă preferați părul drept și greoi, atunci această croială nu este potrivită pentru dvs. Shag-urile funcționează cel mai bine pe părul mediu pentru fețele rotunde. ”