27 de coafuri medii perfecte pentru fețe pătrate în 2021

Coafurile de lungime medie pentru fețele pătrate vă vor reîmprospăta aspectul și vă vor face să vă simțiți complet șold pentru a fi un pătrat. Fețele în formă de pătrat pot uneori să arate sau să se simtă prea unghiulare și dure. Frunzele largi și bărbii sunt echilibrate, dar tind să creeze linii exagerate. Dar nu vă faceți griji!

Cele mai bune tunsori pentru fețele pătrate sunt cele care vă înmoaie obrajii cizelați sau linia maxilarului cu straturi, breton și textură plasate strategic.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini cu coafuri medii pentru fețele pătrate.

Tunsoare cu textură Lob cu valuri de plajă pentru o față pătrată

Tunsoare cu textură Lob cu valuri de plajă pentru o față pătratăInstagram @hairbysammcook

Îndepărtați puțin din părul lung și alegeți un bob lung texturat pentru a completa forma pătrată a feței. Partea din mijloc creează un efect de încadrare a feței care ajută, de asemenea, să înmoaie o linie maxilară puternică și alte trăsături faciale. Când se potrivește cu valuri de plajă, arată similar cu lobul iconic al lui Keira Knightley pentru fețele pătrate și poate atrage atenția.

Lob Shaggy Messy pentru fețele pătrate

Lob dezordonat pentru fețe pătrateInstagram @ leventkilic0

Un lob dezordonat pentru fețele pătrate este o opțiune bună, deoarece oferă echilibru caracteristicilor. Modelele lungi, cu lungimea bărbiei, sunt de asemenea bune pentru a evidenția aspectul obrajilor pătrate.

Tăiat ondulat mediu pentru femei cu fețe în formă pătrată

Tăiat ondulat mediu pentru femei cu fețe pătrateInstagram @nikitenko_elen_

O tăietură ondulată medie agitată pentru doamnele cu fețe în formă pătrată adaugă volum părului și, de asemenea, netezește liniile feței. Franjurile ajută, de asemenea, să dea netezime și delicatețe feței.

Păr elegant pe o tăietură de lungime medie

Părul elegant al Sandrei Bullock pe o croială de lungime medieInstagram @miavmyslenkach

Doamnele cu fețe pătrate care caută să-și subțire maxilarul, părul elegant, cu straturi texturate sunt modalitatea perfectă de a-ți subțire fața și gâtul. Adăugarea de franjuri sau bretonuri care vor încadra fața vor fi cel mai bun prieten al tău!

Coafura în strat mediu dezordonat pentru a flata formele feței pătrate

Coafură în strat mediu dezordonată pentru a flata formele feței pătrateInstagram @academy_cutandcolor

Straturile texturate sunt ideale pentru coafuri de lungime medie, dezordonate, deoarece flatează fețele pătrate. Tunsorile stratificate cu franjuri taie maxilarul, subțire gâtul și creează înălțime și volum în coroană.

Păr roșu până la umăr pentru forme pătrate ale feței

Păr roșu până la umăr pentru forme pătrate ale fețeiInstagram @elane_lei

Faceți o coafură medie cu breton pentru fața pătrată, apoi adăugați o nuanță de roșu pentru a vă flata tonul pielii. Lungimea în care atinge clavicula este perfectă pentru a avea acea tunsoare versatilă. Această coafură dreaptă de lungime medie este ușor de coafat și distractiv de purtat!

Straturi fără sudură pentru părul de lungime medie și formele feței pătrate

Straturi fără sudură pentru părul de lungime medie și formele feței pătrateInstagram @brianaguilarhair

Această formă de lungime medie cu straturi fără sudură a fost creată de stilistul Brian Aguilar din Newport Beach, CA. Tăierea arată grozav cu valuri moi, adăugând corp și mișcare părului. „Îmi place această formă, deoarece are mișcare fără apariția multor straturi”, afirmă Aguilar.

Această tunsoare este excelentă pentru femeile care doresc să se aventureze într-un stil nou, fără prea mult angajament pentru întreținere. „Tunsorile pe straturi de lungime medie sunt ușor de coafat și pot fi montate cu ușurință dacă este necesar”, adaugă el.

Peach Ombre cu o parte laterală profundă pentru femei cu fețe pătrate

Peach Ombre cu o parte laterală profundă pentru femei cu fețe pătrateInstagram @christinehaweshair

Acest stil de lungime medie este o parte laterală profundă pentru femeile cu fețe pătrate și a fost creat de Christine Doughty, proprietarul salonului Hawes Hair Salon din Del Mar, CA.

„Îmi place să adaug un produs texturat pentru a murdări părul și pentru a-i oferi o textură distractivă și dezordonată. Dormitorul Kevin Murphy. Spray pentru păr este unul dintre preferatele mele ”, afirmă ea.

Această coafură medie adâncă, laterală despărțită, cu nuanțe de magenta până la piersică, funcționează bine pe părul fin.

Razor de lungime medie tăiat cu breton lung și straturi scurte

Razor de lungime medie tăiat cu breton lung și straturi scurteInstagram @rachel_knox_hair

„Aceasta este o abordare modernă cu un aspect clasic și o croială de lungime medie”, spune Rachel Cicerone, maestră stilistă în Knoxville, TN.

„Ne vom referi la aceasta ca la un aparat de ras de lungime medie, cu breton lung care se potrivește ambelor părți ale feței”, spune ea. „Ce este grozav la asta este că funcționează perfect și pe orice textură naturală de un tip de păr mai gros.”

„M-am decis cu un aparat de ras deoarece mi-a permis să sculptez forma și să îndepărtez greutatea pe părul ei gros și greu”, adaugă ea. „Am adăugat o mulțime de straturi scurte (atât interne, cât și de suprafață) în jurul feței și pe tot părul pentru a crea mișcare și fluiditate.” Acest lucru ajută la asigurarea volumului în partea superioară și a coroanei pentru a aduce echilibrul pe o linie maxilară pătrată. Această tăietură poate fi decorată lustruită sau locuită cu un pic de textură.

Lungimea va funcționa pe aproape orice femeie. Rețineți că, dacă textura părului este mai fină, aparatul de ras poate fi agresiv pe încuietorile delicate, deci este mai bine să folosiți foarfece.

Pentru a coafa, Cicerone vă sugerează să utilizați un produs care să nu mai permită pentru a netezi cuticula și a o proteja de căldură. „Am folosit Davines All In One Milk. Pentru volum, am pulverizat Davines Acesta este un spray de sare de mare la rădăcini, vârf și coroană. Am completat aspectul cu o pensulă rotundă de dimensiuni mari până la mijlocii ”, explică ea.

Păr simplu de lungime medie pentru o față pătrată

Păr simplu de lungime medie pentru o față pătratăInstagram @ meg.breanna

Acest păr de lungime medie pentru o față pătrată a fost creat de coaforul Megan Vargas din Visalia, CA.

„Tunsoarea îi oferă săritura și versatilitatea pe care le-ați găsi într-un stil mai scurt, iar lungimea din față oferă iluzia unei tăieturi mai lungi la mijloc. Este cel mai bun din ambele lumi ”, explică ea.

Acest aspect este ideal pentru femeile cărora nu le deranjează să petreacă puțin timp suplimentar pentru a se coafa. Coafura este foarte simplistă, dar o puteți condimenta cu un stil de căldură și produse!

Când vine vorba de coafare, Vargas sfătuiește: „rețineți cu cât fierul tău este mai mare, cu atât buclele vor fi mai mari. Dacă doriți un aspect de plajă texturat, mergeți cu un fier mai mic și secțiuni mai mici. ”

Coafură texturată cu lungime a claviculei, cu toc lung pentru fețe pătrate

Coafură texturată cu lungime claviatură, cu toc lung pentru fețe pătrateInstagram @hairby_terri_ble

„Aș descrie acest aspect ca pe un lob texturat pentru o față pătrată”, explică specialistul în tăiere și creatorul de stil Terri Holian din Modesto, CA. „Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este cum poți avea în continuare capetele curate și contondente, cu toată textura care se întâmplă la suprafață”, adaugă ea.

Această tăietură ondulată medie face o coafură măgulitoare și poate merge într-adevăr în ambele sensuri. Puteți pune puțină cremă ușoară sau mousse și lăsați părul să se usuce la aer pentru un aspect fără efort sau să-l coafați pentru mai mult corp și textură.

Dacă este texturizat corect, acest aspect poate funcționa pentru femeile cu păr gros sau mai subțire. Per total, această croială poate fi purtată de oricine cu ajustări simple la lungimea și cantitatea de textură!

Balayage cald cu miere pe părul de lungime medie

Balayage cald cu miere pe părul de lungime medieInstagram @wildflower__beauty

Acest balayage cald de miere inspirat de Olivia Wilde pe păr de lungime medie a fost creat de stilistul Sarah Hibbs-Williams din Hendersonville, TN. „Îmi place modul în care circulă culorile și definesc diferitele dimensiuni și adâncime din păr”, spune ea.

Această tunsoare la modă pentru formele feței pătrate este ușor de personalizat. Hibbs-Williams explică modul în care a stilat această tunsoare. „Am folosit Amika Wizard pentru a adăuga o strălucire sănătoasă la uscare, apoi am terminat stilul cu valuri libere ondulate cu o baghetă Amika 1 1/2 inch Chameleon. Am adăugat Puff Me la rădăcină pentru o ușoară ridicare, apoi am terminat cu spray-ul de textură Amika pentru valuri. ”

Păr mediu de viață pentru o linie maxilară ascuțită

Păr mediu de viață pentru o linie maxilară ascuțităInstagram @courtney_joy_hair

Acest păr locuit pe o tunsoare de lungime medie a fost creat de coafura Courtney Carrara din Wilmington, NC.

„A doua zi, părul freestilat locuit este întotdeauna scopul meu. Îmi place ca stilul să completeze fața, dar să accentueze maxilarul, obrajii și ochii. În loc să iau secțiuni și să curbez una spre față și cealaltă secțiune, iau secțiuni orizontale complete spre față pentru a accentua maxilarul. Înmoaie acea zonă exact ”, explică ea.

Următoarea secțiune orizontală se va îndepărta de față, începând să ne formeze forma de „ziua următoare” și arătând acei pomeți. „Continu secțiunile orizontale spre / departe până la zona bretonului. Îmi place ca marginea să se îndepărteze de față pentru a mă asigura că deschidem acei ochi ”, adaugă ea.

Tăiere ușor unghiulară pentru părul până la umeri

Tăiere ușor unghiulară pentru păr până la umeriInstagram @prissyhippiebeautyshop

Această tăietură tocită, lungă până la umeri, cu un unghi ușor față de ea, a fost creată de hairstylistul Holly Painter din South Hill, VA.

„Sfatul meu pentru o femeie care are în vedere această tăietură tăiată ar fi să meargă după ea”, spune Painter. „Explozia este un pic un angajament, deci este cu siguranță ceva de luat în considerare. Pentru a arăta aspectul așa, veți avea nevoie de un fier de curling de 1 1/4 inch și un fixativ ușor pentru a ține. Aplicați fixativ pe părul umed înainte de a utiliza instrumentul de coafare la căldură. ”

Lob de lungime medie pentru o față pătrată

Lob de lungime medie pentru o față pătratăInstagram @manemisfit

„Această tunsoare cu straturi medii pentru o față pătrată are o întreținere foarte redusă. Bob-urile lungi sunt grozave, deoarece sunt mai scurte și jucăușe, totuși poți purta în continuare o împletitură mică sau o coadă de cal ”, spune coafura și creatorul de stil Ely Gurrola din Encino, CA. „În calitate de coafuri, încercăm întotdeauna să fim cu un pas înainte pentru ca clienții noștri să își refacă părul”, adaugă ea.

Gurrola vă sfătuiește: „Aveți întotdeauna o consultare amănunțită cu un plan de joc, astfel încât să știți ce să obțineți într-un aspect personalizat pentru forma feței și stilul de viață al fiecărei femei”.

Bucle moale pentru păr până la umeri

Bucle moale pentru păr până la umeriInstagram @ kaylaglenn30

„Aceste bucle moi, de dimensiuni medii, înghețate la Angelina Jolie accentuează energia părului, oferind luminii șansa de a radia pe tot parcursul”, spune coafura Kayla Glenn din Acworth, GA.

Glenn explică rutina ei normală atunci când o femeie stă pe scaunul ei: „Încep fiecare doamnă cu 21 de beneficii prin Pureologie. Acest produs adaugă strălucire, controlează crețul și oferă protecție împotriva căldurii. Apoi adaug MorussanOil Volumizing Mousse pentru o fixare flexibilă cu mișcare. ”

Păr modern pentru ziua următoare pentru o formă pătrată a feței

Păr modern pentru ziua următoare pentru o formă pătrată a fețeiInstagram @reghanc

„Aș descrie acest aspect ca fiind un păr modern, de lungime medie, a doua zi”, spune coafura Reghan Campbell Rojas de la Kailua Kona, HI.

„Lucrul meu preferat în acest sens este toată textura și detaliile din tăietură. Întreaga tăietură a fost făcută pe părul uscat, făcându-l mai ușor să intrați cu tăiere în vârf pentru a obține acele straturi interne fără sudură ”, explică ea..

Pentru a recrea tunsori în straturi medii pentru fețele pătrate, aveți nevoie de un curling și spray de textură, afirmă Campbell Rojas. „Produsul meu preferat pentru a obține acel aspect dezordonat și anulat este L’Oreal Professional Tecni Art Wild Hair Hair Next Day Hair. Îmi place, de asemenea, R + Co Badlands Dry Shampoo Paste pentru a ajuta la obținerea unui volum frumos la rădăcini. Curlingul meu preferat este ondulatorul BaByliss Pro Nano Titanium 1 1/4 inch. ”

Păr de ras lung, cu breton

Păr de ras lung, cu bretonInstagram @davidwbullen

O tunsoare rasată de lungime medie cu breton este uimitoare pe fețele în formă pătrată, deoarece creează volum și uniformitate în jur. Valurile stratificate, dezvăluite creează textura, care este perfectă pentru părul fin.

Bucle clasice pentru femei cu față pătrată

Bucle clasice pentru femei cu fețe pătrateInstagram @roxanastefann

Buclele clasice arată uimitoare la doamnele cu fețe în formă pătrată, cuplate cu o tunsoare atent aleasă. Fețele pătrate arată cel mai bine cu straturi bine rotunjite, textură adăugată și bucle moi.

Păr de lungime medie perfectă pentru pomeții ucigași

bucle-clasice-pentru-fețe-pătrate-pentru-femeiInstagram @joaquimferrazz

Părul perfect de lungime medie pentru pomeții ucigași se poate obține numai atunci când sunt încorporate o varietate de straturi, începând de la pomeți și coborând în jos. Doamnele cu fețe în formă pătrată vor dori să evite tunsorile cu capete ascuțite și contondente și să opteze pentru un stil mai moale și mai stratificat.

Bucle de cupru pentru păr de lungimea umerilor

Bucle de cupru pentru părul lung al umerilor și fața pătratăInstagram @ leslieann_hairstylist178

Buclele Cooper pentru părul până la umeri sunt o croială frumoasă pentru o coafură crețată pe fețele pătrate. Obțineți straturi care încep în jurul obrajilor pentru a vă înmuia trăsăturile. Bretonul creț chiar ajută la încadrarea feței fără linii dure.

Brățări laterale texturate pentru fețe pătrate

Latura texturată a măturat breton pentru fețele pătrateInstagram @renzizgheib

Fetele cu o formă pătrată au nevoie de o tunsoare texturată cu breton lateral. Bretonul măturat lateral tinde să fie mai scurt decât bretonul obișnuit cu mai multă textură și tăiat la un unghi mai mare.

Shag elegant de lungime medie pentru femei cu față pătrată

Shag elegant de mijloc pentru femei cu față pătratăInstagram @ashleenormanhair

Un shag șic de lungime medie este o tunsoare uimitoare pentru fețele în formă pătrată. Straturile texturate, partea din mijloc și bretonul măturat lateral compensează perfect echilibrul și vă pot slăbi frumos fața.

Tăietură cu straturi medii, cu breton lateral

Tăiere în straturi medii cu breton lateral măturat pentru fețele pătrateInstagram @rodrigues_ricardo

O tăietură în straturi medii, cu breton lateral, este foarte versatilă, arată fenomenal la toate vârstele, dar necesită valuri voluminoase. Combinația câștigătoare este o coafură medie pentru o față pătrată cuplată cu breton lateral. Pur și simplu îți încadrează fața, arătându-și cele mai bune caracteristici.

Păr ondulat până la umăr

Păr ondulat lungime umăr pentru femei cu formă pătrată a fețeiInstagram @rodrigues_ricardo

Părul ondulat de umăr este o lungime uimitoare pentru a echilibra o față pătrată. Lungimea este suficient de lungă pentru a trece de părțile laterale ale obrajilor, dând un efect de slăbire a feței. Valurile creează o formă „S” în interior și în exterior, care conferă o senzație mai moale oricărei fețe în formă mai ascuțită.

Fără efort de lungime medie

Updo fără efort de lungime medie pentru fața pătratăInstagram @roxanastefann

Doamnele cu fețe în formă pătrată pot face cu ușurință un exercițiu fără efort dacă sunt stilate corect. Bretonul moale, măturat lateral creează iluzia unei forme mai subțiri a feței, motiv pentru care sunt perfecte pentru formele feței pătrate.

Lungime medie Bob Cut și față pătrată

Bob tăiat de lungime medie și față pătratăInstagram @yukistylist

Tunsul bob de lungime medie este absolut superb pe fețele pătrate, atâta timp cât sunt stratificate. Evitarea boburilor ascuțite și ascuțite care ating direct linia maxilarului tău este esențială, deoarece ar accentua doar forma pătrată a feței.