100 de coafuri drăguțe și ușoare pentru părul până la umeri

Nu prea scurte și nici prea lungi, aceste coafuri drăguțe cu lungimea umerilor pentru femei cad chiar în locul perfect! Dacă creșteți părul până la părul lung al umerilor, veți putea obține un aspect multiplu. Drept și elegant, ondulat și distractiv sau cret și drăguț, veți găsi că una dintre aceste imagini de coafuri populare și ușoare vă va inspira următoarea croială!

Partea elegantă laterală profundă

coafura părții laterale adânci până la umeri și culoarea părului maro auriuCredit: Nadia Mejia

Bedhead nu arăta niciodată atât de bine! Împerecheați acele straturi de culoare maro aurie cu o parte laterală adâncă și dezordonată pentru un aspect total la trend până la umăr.

Smooth și Chic

Tunsoare rece până la umeri, cu păr brun închisSursa: Pinterest

Nimic nu spune chic la fel ca această tunsoare elegantă și cea mai populară până la umăr. Indiferent dacă faceți cumpărături cu fetele sau vă îndreptați către o întâlnire de afaceri, acest aspect vă va purta acolo și oriunde între ele.

Straturi de piese din mijloc, strânse

Locuri superbe, cu straturi medii, stratificate până la umeriSursa: Pinterest

O parte ușor descentrată, cu straturi strălucitoare, strălucitoare, care sunt doar un pic sub umeri. Culoarea subtilă face ca acest aspect să fie una dintre cele mai superbe coafuri până la umeri în acest sezon.

Coada de cal mai scurtă

Coada de cal pentru parul pana la umeriInstagram @convict_cutters

O coafură ușoară, dar frumoasă pe părul lung până la umeri. O coadă de cal mic, drăguță, vă permite să vă arătați fața și să păstrați părul îndepărtat dacă sunteți un sportiv sau un sportiv. Pur și simplu puneți-vă cureaua de păr preferată pentru un plus de stil și stil.

Messy Sandy Ombre

Păr dezordonat până la umeri, cu o nuanță maro nisipoasăInstagram @hairbylydiao

Aceasta este literalmente una dintre cele mai ușoare și mai elegante coafuri pentru părul lung până la umeri. Puteți încerca dacă doriți o rutină de îngrijire a părului ușoară și fără efort. Tăieturile murdare până la umeri se împerechează bine cu o nuanță ascuțită. Rădăcinile naturale vă oferă toată textura și volumul de care aveți nevoie pentru un aspect super măgulitor.

Bucle formale

O coafură formală până la umeriInstagram @emilyraehair

Această „lungime de umăr” este pentru cei care doresc un aspect Gatsby minunat! Încercați această abordare moale impecabilă a coafurii din anii 1920. Puteți adăuga câteva momente calde pentru a-l face ultra-modern!

Păr afro-american

coafura afro-americană până la umărInstagram @the_salon_cafe

Fă-ți legătura de umăr confortabil și la modă în același timp cu această coafură ușoară și cochetă. Așezarea părului pe o parte și lucrul acelor straturi cu unele valuri creează un finisaj măgulitor.

Casual Updo

Un updo casual până la umărInstagram @christinehaweshair

Stilul perfect pentru zilnic sau chiar pentru un eveniment formal – acest coc casual și rapid este practic pentru orice tip de păr, atâta timp cât aveți suficientă lungime pentru a-l ține..

Valuri claviculare mai lungi

Un păr mai lung până la umeriInstagram @ m.pelaezhair

Rămâi moale și flutură cu aceste valuri uriașe care funcționează excelent pe păr la lungimea umerilor. Aceste lungimi sunt, de asemenea, cea mai bună pânză dacă doriți să încercați stilul popular ombre.

Nuntă răsucită Updo

Imagine a unei nunți răsucite până la umărInstagram @aidavokshihair

Căutați o coafură de nuntă elegantă, dar tinerească și la modă, pentru părul până la umăr? Răsucirile funcționează întotdeauna perfect pentru orice păr, mai ales atunci când aveți evidențieri pentru a da acele răsuciri dimensiune. Terminați într-un coc și câteva valuri libere în față pentru un aspect minunat.

Cea mai frumoasă culoare de păr brun deschis

Imagine a celei mai frumoase culori de păr brun deschisInstagram @laurenhunterblushgirl

Măgulitor pe orice tip de păr și formă de față, lobul dulce maro lungime a umărului este ceea ce are acum orice celebritate datorită versatilității sale în stil. Acest stil îți va face părul să pară gros și sănătos, indiferent de stilul tău.

Lovely Blond Light Blunt Cut

Imagine a unei tăieturi contondente blond deschisInstagram @behind_torischair

O croială proaspătă și tocită care se potrivește oricui dorește să rămână blond în mod natural. Evidențierile subtile și rădăcinile întunecate vă oferă părului mai multă dimensiune și textură pentru un aspect complet de plajă.

Bob incredibil pentru părul creț

Imagine a unui bob incredibil pentru părul crețInstagram @sarahcolehair

Îmbrățișează-ți cadoul și fii încrezător în a-ți arăta obținerea acestei tăieturi perfecte până la umeri pentru părul creț. Amintiți-vă că hidratarea este esențială pentru a oferi încuietorilor viața și săriturile de care au nevoie!

Espresso întunecat cu păr foarte creț

Imagine a unui espresso de culoare închisă, cu păr foarte crețInstagram @jerseycurlsalon

Fetele care sunt binecuvântate în mod natural cu niște încuietori superbe ar trebui să încerce acest aspect ușor, dar plin de viață. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a ușura volumul pe care vi-l pot oferi buclele lungi gonflabile, optați pentru această tunsă scurtă care vă permite în continuare să vă arătați buclele naturale fabuloase.

Perfect Pastel Pink

Imagine a unui păr roz pastelat perfect până la umeriInstagram @salonhitsallabouthair

Un păr roz pastel plin de farmec ca acesta te va face să te simți ca o prințesă de sirenă în fiecare zi! Trăiește-ți visele cu această culoare super drăguță și orbitoare, care este măgulitoare pe toate coafurile.

LOB dimensional de dorit pentru femeile peste 50 de ani

Imagine a unui LOB dimensional de dorit pentru femeile de peste 50 de aniInstagram @hairbyjenevans

Profitați de părul dvs. luminos cu această coafură tânără până la umeri pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani. Brondele vibrante și undele impecabile sunt, de asemenea, un truc ușor pentru a adăuga volum părului dvs..

Castan texturat

Imagine a unui păr castaniu texturat până la umeriInstagram @hairbyelisaa

Această culoare a părului este foarte plăcută ochiului datorită aura caldă și sexy. Mare pentru toate tipurile de tonuri ale pielii și orice tunsoare.

Lived-In Blunt Cut

Imagine a unei tăieturi contondenteInstagram @shanecraighair

Cea mai populară tunsoare din acest an – aspectul „trezit-așa” este ceea ce poftește toată lumea. Este foarte ușor de stilat, întreținut și la modă în același timp! Vă permite să lucrați cu culoarea dvs. naturală, în timp ce aveți câteva evidențe pe plajă, care adaugă o dimensiune excelentă părului.

Drăguț bătut lateral

Imaginea unei părți drăguțe a măturat bretonInstagram @doretaylorhair

Acest ombré moale, argintiu, face ca bobul ei contondent cu breton dulce măturat lateral să fie remarcat și să fie amintit de toată lumea! Este o coafură care arată cel mai bine pe fețele în formă de inimă sau ovale.

Bob cu unghi de căpșuni-cupru

Imagine a unui bob unghiular cupru aramiu, lungimea umerilorInstagram @ lady00goodman

Faceți încă un pas mai departe optând pentru această bogată blondă de căpșuni cu nuanțe de cupru pe părul drept de umăr. Această culoare foarte drăguță este ideală pe pielea netedă și netedă.

Bob inversat din lemn de trandafir roșu

Imagine a unui bob roșu din lemn de trandafir inversat până la umeriInstagram @hairby_ae

Acest bob uimitor stivuit este un exemplu excelent al modului în care puteți transforma tunsorile până la umeri cu o nuanță de culoare profundă. Este condimentat de un uimitor culoarea roșu intens, neted, care se potrivește oricărui ton de piele, cald sau rece. Rețineți că roșii sunt de întreținere ridicată, dar merită cu siguranță!

Bob frumos unghiular

Imagine a unui bob frumos unghiular până la umeriInstagram @jerry_prive

Remarcabil Razor Cut

Imagine a unui păr remarcabil tăiat până la umeriInstagram @hairbymirna

Asigurați-vă părul stropit, lung cu umerii, și mai interesant, luminându-l cu un balayage blond. Briciul tăiat plus culoarea superbă vă vor oferi cu siguranță coafurii tinerețe și viață.

Păr blond și drept

Imagine a unui păr blond splendid drept până la umeriInstagram @overthemoonhair

Dacă te plictisești cu părul tău lung, s-ar putea să vrei să încerci ceva nou și mai scurt, ca acest uimitor lob blond drept. Amintiți-vă că utilizarea de culori foarte deschise necesită TLC și întreținere ridicată pentru a le menține uimitoare.

Bob cu straturi minunate

Imagine a unui bob minunat stratificat până la umeriInstagram @stylist_shannonbingham

Aceste valuri shaggy completează uimitor straturile și ombre subtile și evidențiază, de asemenea, în crearea unui aspect dimensional și texturat. Terminați cu o franjură groasă pentru un aspect complet modern.

Flawless Ash Brown

Imagine a unui păr impecabil, maro cenușă, lung până la umeriInstagram @kimwasabi

Fă-i pe toți uimiți când te văd cu această culoare fermecătoare a părului maro cenușă, cu un bob lung ondulat. Această culoare fantastică se potrivește perfect tonurilor de răcire până la medii ale pielii.

Straturi lungi argintii care curg

Imagine a straturilor lungi argintii care curgInstagram @ hairbyhairguy65

Negru până la Gri Ombre

Imagine a unui ombre negru până la griInstagram @ maguy_rue48

Puteți încerca ombre la modă pe care toată lumea le dorește chiar acum, cu o stropire uriașă de gri. Potrivit pentru orice lungime de păr, atâta timp cât sunteți devotat să vă asigurați că părul este sănătos pentru a profita la maximum de această culoare uimitoare.

Partea mijlocie dreaptă

Imagine a părului drept păr lung până la umeriInstagram @thevillagesalonspa

O parte centrală pentru părul mediu drept creează un cadru fără efort în jurul feței și o alungă, de asemenea. Acest stil simplu, dar eficient, îți permite să iasă în evidență personalitatea ta tânără și modernă.

Părul ondulat cel mai visător

Imagine a celui mai visat păr ondulat până la umeriInstagram @hairbyjordanrobinson

Evidențierile maro mediu pe părul ondulat impecabil vă vor face să doriți să fiți un show-off! Evidențierile creează cea mai bună dimensiune și adâncime împreună cu valurile.

Cool Brown Tones

Imagine a unui maro rece tonuri de păr până la umeriInstagram @sarahgossetthair

Un mod clasic, dar încă la modă, de a lucra cu rădăcinile tale întunecate este să-ți vopsești părul cu câteva momente de brunetă reci, care arată întotdeauna minunat în orice mod în care îl aranjezi.

Valuri de argint

Imagine a valurilor de păr argintiu până la umeriInstagram @justhairobsession

Un aspect magnific pentru cei care își cresc bob-urile scurte ciudate sau cei care doresc o tunsoare proaspătă scurtă până la medie! Adăugați câteva valuri impresionante pentru a arăta topirea vibrantă a argintului și a maro cenușă și pregătiți-vă să primiți complimente debordante oriunde mergeți.

Oțel Grey Hair Ombre

Imagine a unui păr de oțel gri lung până la umeriInstagram @haironesalon

Arată-ți latura nervoasă cu acest aspect modern! Un lob solid ondulat, gri, ondulat, este foarte ideal pentru cei cu încredere în a-și schimba acest stil unic și are timp să țină pasul cu întreținerea sa ridicată..

Drăguț Bob Ombre

Imagine a unui bob drăguț ombre până la umeriInstagram @michellejanehair

O lucrare rafinată pe o ombre blondă amestecată ca aceasta vă va face să vă simțiți ușor și la modă toată ziua. O tunsoare medie este suficientă pentru a arăta tranziția lină pe care ți-o poate oferi acest stil la modă.

Perfect pentru păr subțire

Imagine a unui păr până la umeri perfect pentru părul subțireInstagram @hairbymarissaeliz

Acum poți trece peste problemele tale de păr subțire sau fin încercând această coafură super chic. Rădăcinile întunecate și un balayage blond înghețat vă vor oferi acel aspect adorabil și proaspăt pe care l-ați dorit întotdeauna.

Bob unghiular evidențiat

Imagine a unui bob unghiular unghiular lungimea umerilorInstagram @alyssahatcherhair

Condimentează-ți culoarea, păstrându-ți rădăcinile și baza naturală, obținând evidențieri blonde calde, care nu doar că luminează, dar adaugă și adâncime părului tău drept.

Distracție umăr lung păr blond Bob

Păr Bob blond, distractiv până la umeriInstagram @hairandmakeup_bytaylor

Puneți o răsucire nervoasă în bobul clasic blond adăugând straturi lungi super distractive în față, păstrând în același timp spatele scurt și stivuit pentru un aspect ușor.

Lob plajos pentru o față mai rotunjită

Imagine a unui lob de plajă pentru o față rotundăInstagram @haylesloganhair

Fără îndoială, una dintre cele mai bune lungimi pentru fețele rotunde este o tunsoare de lungime medie a umerilor. Despărțirea laterală și adăugarea undelor de plajă ondulate texturate ajută foarte mult la subțierea și alungirea feței.

Adorabile Bucle Maro Cenușă

Imagine a unei bucle adorabile până la umeri, maro cenușăInstagram @meryamasgharhairartistry

Aceste evidențieri subtile maro cenușă adaugă un pic de adâncime părului ei, în timp ce valurile impecabile arată dimensiunea. Acest păr drăguț până la umăr este foarte ușor de creat și perfect pentru un aspect feminin de zi cu zi.

Trendy Top Messy Bun

Imagine a unui păr de vârf la modă, dezordonat, până la umeriInstagram @bh_hmua

Un coc înalt dezordonat vă poate face viața mai ușoară ziua, scoțându-vă părul de pe față și oferindu-vă o senzație proaspătă de vânt. De asemenea, puteți purta această coafură superbă în evenimente formale adăugând valuri părului pentru un aspect mai stelar.

Un roșu Bold Burgundy

Imagine a unui păr îndrăzneț, roșu, visiniu, până la umeriInstagram @strandsbyjohna

Încântați pe toată lumea cu acest burgundă super adorabil pe păr drept! Această culoare superbă arată bine pe pielea caldă și cafenie și are nevoie de întreținere pentru a o menține vibrantă tot timpul.

Împletituri cutie

împletituri de cutie până la umeriInstagram @zhaanaay

Atractiv pentru oricine, deoarece aceste împletituri pot fi stilizate în nenumărate moduri, necesită doar puțină întreținere și funcționează cu orice tip și textură de păr. Păstrați-l la umăr sau mai scurt dacă doriți să vă simțiți ușor și fără griji.

Î&A cu creatorul de stil, Zhané

Student în Kansas City, KS

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect învechit și de școală veche. Aceste împletituri de cutie mai scurte îmi dau o senzație de 90 de ani. Ceea ce îmi place la această coafură sunt lungimea și bijuteriile. Bijuteriile de la final fac ca această coafură să iasă în evidență.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă părul este puțin prea lung, pliați părul în jumătate, astfel încât atunci când tăiați vârfurile, nu vă rupeți accidental părul! De asemenea, asigurați-vă că vă hidratați pielea capului o dată pe săptămână pentru a evita iritarea și uscăciunea.

Tuns în formă de V

Tunsoare în formă de VInstagram @tagyourhair

Această tăietură puternic stratificată mărește în mod deosebit orice păr mediu spre lung la fel. Împreună cu acele puncte culminante, această tehnică creează adâncime și mișcare în interiorul acelor fire.

Î&A cu creatorul de stil, Kim Taglienti

Hairstylist @ Art + Science Salon & Spa în Philadelphia, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o croială în V cu multe straturi și cu o combinație de culori de lumini pentru bebeluși & balayage, terminat cu valuri de plajă. Culoarea ei de aici arată cât de mică este întreținerea acestei combinații, deoarece nici măcar nu am făcut-o în timpul acestei sesiuni.

Aceasta este culoarea pe care am făcut-o cu 10 săptămâni înainte și încă arată minunat! Îmi plac foarte mult tendințele care sunt ușor de întreținut pentru oameni atunci când își colorează părul. Permite oamenilor să se joace cu culoarea.

Îmi place să adaug valuri de plajă la majoritatea culorilor și tăieturilor mele, deoarece scoate în evidență dimensiunea culorii și textura tunsoarei. Culoarea poate apărea atât de diferită atunci când este dreaptă în comparație cu când este ondulată. De asemenea, textura unei tunsoare poate fi atât de frumoasă când este ondulată.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș spune că mergi! Aveți nevoie de păr lung pentru a începe să creați corect forma V, dar este foarte versatil pentru toate tipurile și texturile de păr. De asemenea, arată minunat când este drept sau ondulat.

Personal îmi place această tunsoare cu o mulțime de straturi pentru a arăta textura și a oferi părului mult corp și volum.

Cred că cineva poate schimba această croială în funcție de forma feței, alegând ce piese de cadru de față puneți sau nu pe fața oaspeților. Pentru fețe mai lungi, îmi place să adaug mai multe piese în jurul feței.

Pentru a crea acest aspect, am folosit tonicul volumizant al Aveda la rădăcină și remedierea daunelor Aveda pentru repararea zilnică a părului prin capete. Apoi m-am uscat și am terminat cu un ondulator de 1 1/4 ″, alternând direcția în care am intrat.

După ce buclele s-au răcit, mi-am trecut degetele prin păr, rupând buclele și am terminat cu fixativul Aveda’s Control Force. Acest fixativ este favoritul meu absolut, deoarece este un fixativ foarte mobil, dar are și o rezistență de lungă durată.

Valuri Frizzy

O tunsoare încrețită până la umeri, cu valuriInstagram @chantelledidit

Î&A cu creatorul de stil, Chantelle Smegal

Specialist în culori personalizate @ Black Fox Studio în Spruce Grove, AB

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect vopsit bob bob este extrem de versatil și de întreținere redusă. Este un aspect foarte distractiv, cochet, care poate fi purtat de orice grup de vârstă. Cu o tehnică de vopsire a părului utilizată pentru iluminare, permite o culoare de întreținere foarte scăzută, care funcționează cu tonul pielii ei, adăugând luminozitate și dimensiune, toate în timp ce părul crește superb.

Această tunsoare bob A-line deasupra umerilor este foarte moale. Am adăugat câteva straturi moi prin partea superioară și în jurul feței pentru a îndepărta puțin volum și pentru a adăuga o senzație mai ușoară aspectului general. Capetele foarte texturate au fost create folosind tăierea punctelor pentru a înmuia linia, creând un aspect mai jucăuș și nestructurat al bobului.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Du-te. Acest aspect este extrem de măgulitor pentru toate formele feței. Acest aspect poate fi fără efort pentru cei care au o anumită textură și pentru cei cu părul creț.

Aș recomanda doar să adăugați câteva straturi suplimentare pentru a îndepărta și mai mult greutatea celor cu păr mai greu, astfel încât să nu rămână prea voluminoasă prin fund. Pentru cei cu păr drept, adăugarea unui pic de mișcare cu o baghetă curling, fier curling sau fier plat este foarte ușoară, deoarece este menită pentru un aspect anulat.

Întotdeauna recomand să folosiți un spray de protecție termică atunci când utilizați unelte fierbinți și să finalizați aspectul cu un spray texturizant pentru a adăuga reținere, volum și separare.

Roșu în mod natural creț

Culoarea părului roșu aprins pentru umărul creț naturalInstagram @portlandhairstylist

Î&A cu creatorul de stil, Emily Mazour

Specialist în culori & Creative Director @ 77 Salon din Portland, OR

Cum ați descrie acest aspect?

Clientul meu este în mod natural un nivel 2, cu păr mediu până la grosier. Se gândește să facă roșu de mult timp. Culori precum aceasta iau o personalitate îndrăzneață și una care nu se teme de atenție. O poartă atât cret, cât și drept. Scopul meu atunci când fac culori de modă sau orice culori este să mă asigur că integritatea părului este intactă. Pentru aspectul ei, dorește să-l poarte atât pe buclă, fie drept, așa că fac colțurile din fața rotundă pentru a obține un aspect curbat atunci când este cret.

Portland se referă la tăieturi și culori interesante, motiv pentru care îmi place să locuiesc aici. Fac destul de multe culori de modă. Deși, în funcție de cât de mult angajament, cât de des vor să intre și cum își tratează părul acasă, aspectul și amplasarea culorilor mele de modă variază.

Scopul meu este, de asemenea, să mă asigur că se va purta mult timp și arăta bine, chiar dacă se estompează. Îmi plac părul creț și îmi place cum nu-i este frică să-l arate. Părul ei arată complet drept de la operație.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Fiți conștienți de faptul că vă aflați într-un program de rutină care intră în salon. Îi împrospătăm părul la fiecare șase săptămâni.

Vrei să te asiguri că folosești apă mai rece acasă. Nu vă spălați zilnic și folosiți un șampon și un balsam sigur. Îmi place să folosesc Angel Wash and Rinse de Kevin Murphy, Smooth Again pentru a-i pieptăna părul și Cocktail Deva Curl Styling Cream and Gel, apoi difuză.

Pentru părul creț, simt că orice formă a feței funcționează. Pentru stilul tău de viață, trebuie să te asiguri că șeful tău nu dă naibii.

Bob negru absolvent

Imagine a unui bob gradat până la umeri Jet BlackInstagram @sarahklimara

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Klimara

Hairstylist @ Salon Elements în Hudson, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o abordare elegantă și contemporană a bobului standard. Îmi place absolut inversiunea abruptă, care pune această tunsoare deoparte de bobul tipic.

Versatilitatea acestei tunsoare permite unui client să poarte drept, cu bucle naturale sau cu valuri de plajă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare poate fi purtată de oricine, dar pentru dvs. cu o formă rotundă a feței, conferă de fapt aspectul unei fețe mai subțiri. Indiferent dacă părul tău este fin sau gros, această tunsoare poate fi legănată și poate face capul să se întoarcă!

Dacă călcați plat sau vă curlați pentru valuri de plajă, folosiți întotdeauna un agent de protecție împotriva căldurii atunci când aplicați căldură pe păr. Îmi place Kenra Hot Spray Heat Protectant, deoarece acționează și ca un spray de păr. Dacă alegeți să purtați cu bucle naturale, DevaCurl ajută la reducerea frizului și definește buclele fără a face părul rigid sau gras..

Rockabilly Green

O coafură Rockabilly pentru părul lung până la umeriInstagram @megan_moye

Î&A cu creatorul de stil, Megan Moye

Stilist @ Panache în Boise, ID

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un stil vintage, cu o întorsătură modernă. Îmi place cel mai mult că este atât de complementar cu părul tuturor. Este un stil foarte versatil și adaugă o clasă pentru orice ocazie.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Am realizat acest stil referindu-mă la un model stabilit, folosind un ondulator și fixând fiecare buclă în loc ca o rolă de butoi. După curling, am folosit Aveda Air Control pentru a ține ușor, apoi am lăsat toate buclele să iasă. Folosind o perie cu palete și tachinând acolo unde aveam nevoie de volum, am creat forma dorită și am terminat-o cu Aveda Control Force pentru o fortăreață. Acest aspect este uimitor pentru aproape orice ocazie și este uimitor pentru lungimea bărbiei până la părul lung.

Bangs and Layers

O tunsoare până la umeri, cu breton și straturiInstagram @ash_money_millionhairs

Î&A cu creatorul de stil, Ashley Widmann

Hairstylist @ Stella Luca în Winter Park, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Acest client a venit dorind să înmoaie unele straturi care au fost tăiate recent. Motivul pentru care cred că de ce aceste straturi inițial nu funcționau pentru ea este pentru că are o tonă de păr fin. Au fost ușor compromise, așa că ați putut vedea fiecare bucată de foarfecă din tăietura anterioară.

Am trecut și i-am înmuiat perimetrul prin tăierea punctelor în timp ce era uscat înainte să o șamponez. Apoi am folosit un aparat de ras drept (nu cu platul lamei) pentru a îndepărta ușor greutatea straturilor și, de asemenea, am înmuiat capetele mai mult cu aparatul de ras..

Apoi am uscat totul cu mâna și am netezit rapid capetele, astfel încât să pot reevalua greutatea și modul în care totul era așezat. Am încheiat prin ridicarea unor bucăți pentru a-mi tăia capetele, pentru a-l face foarte moale cu foarfecele, pentru a da puțină mișcare și pentru a ajuta la uniformizarea liniilor de greutate dinainte.

Bretonul ei era deja la îndemână, așa că le-am curățat puțin pentru ea, le-am înmuiat făcând o tăiere adâncă și superficială după ce s-au uscat.

Îmi place modul în care am ajuns să-mi folosesc ochiul pentru întreaga tăietură, mai degrabă decât o tunsoare perfect secționată perfect. Îmi place absolut când pot face asta!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru cineva care preferă un stil puțin trăit / dezordonat – de exemplu, dacă nu căutați un bob perfect structurat, ci un stil care să se potrivească doar fluxului. Puteți să-l uscați la aer dacă vă place textura naturală sau aruncați câteva piese baghetate acolo.

Nu aș recomanda această croială pentru părul cu densitate redusă sau pentru bucle strânse sau înfășurate. Este excelent pentru texturi medii, densități medii până la grele, de la drepte la ondulate sau bucle moi.

Pentru uscare, am folosit peste tot Bumble and Bumble Hairdressers Invisible Oil Primer și Bumble and Bumble Thickening Spray. Am folosit apoi o baghetă pentru a adăuga puțină mișcare și dimensiune suplimentară. I-am terminat look-ul cu Bumble and Bumble Dryspun Finish peste toate rădăcinile și pe tot capul!

Culoare perfect blond platinat

Imagine a unei culori perfect blond platinatInstagram @melrosebeautyy

Î&A cu creatorul de stil, Melissa Kingma

Stylist / Colorist / Makeup Artist @ Govero Salons in Des Peres / Clayton, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Aș dori să clasific acest lucru ca un look California girl / beachy chic. Clientul meu a venit cu părul ei având nevoie de unele TLC majore. După ce am luminat-o, i-am dat o tăietură care ar putea fi ușoară pentru o zi la zi sau un glam distractiv de weekend. Nu este nimic mai bun decât acest val de plajă sexy! Când îi pun ultimele atingeri pe părul ei, parcă se aprind artificiile și mă îndrăgostesc.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Chiar dacă acest aspect este excelent pentru o persoană cu întreținere redusă-medie, produsele sunt o necesitate pentru a asigura culoarea și longevitatea stilului. Cu toate blondele reci, le trimit întotdeauna acasă cu regimul Kevin Murphy Blonde Angel. Atunci când creez un aspect texturat, dar elegant, întotdeauna apelez la o varietate de produse Kevin Murphy – Hair Resort, Bedroom Hair și oricare dintre spray-urile Shimmer. Toate funcționează fabulos cu orice tip de păr, oferind un finisaj strălucitor volumizat.

Bob deosebit de dezordonat

Imagine a unui bob extrem de dezordonat până la umeriInstagram @katiebacigalupihair

Î&Un creator de stil, Katie Bacigalupi

Stilist @ Hector Estrada Salon din San Francisco, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Este un bob lung texturat fără efort. Această clientă are un val ușor până la capetele părului, ceea ce face ca anularea să pară foarte ușor de realizat. Îmi place aspectul trăit pe care îl are această croială și acest stil. Există o mulțime de textură în tăietură, care permite aspectul dezordonat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tăietură funcționează pe aproape orice formă a feței și tip de păr. Cei cu un val sau o buclă naturală vor găsi mai ușor aspectul dezordonat. Dacă părul este drept, folosiți un fier de călcat plat sau un ondulator pentru a da părului o buclă slăbită, apoi folosiți un pieptene dinte larg și periați-l până când veți obține cantitatea dorită de undă. Pentru a termina stilul, este suficient un spray sau o loțiune texturizantă bună – cum ar fi spray-ul Oribe Dry Texturizing pe care l-am folosit.

Păr bătut cu momente naturale

Imagine a unui păr agitat cu accente naturaleInstagram @harlotofhair

Î&A cu creatorul de stil, Jess Gannaway

Hair Artist @ Eden Salon & Frizerie în Colorado Springs, CO

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este fără efort. Îți luăm modelul de val natural și îl îmbrăcăm. Ușurința este ceea ce mă face cel mai fericit în legătură cu asta. S-a ridicat doar din pat și și-a trecut degetele prin păr? Merge la biserică sau la curs? Vârful este în jos pe mașina ei și ajunge la sala de sport? Nimeni nu știe, pentru că aspectul este atât de curat și ușor dezordonat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Lobii sunt pentru toată lumea! Toate formele și dimensiunile feței! Lobii tăioși sunt cu ușurință coafura universală pe care simt că o poate purta oricine. Investiți într-un fier curling bun. Folosesc instrumente fierbinți, cum ar fi un ondulator cu butoi și tehnica de ondulare a lui @domdomhair, dar apoi îmi rulez toate buclele în același mod. Întoarce-ți părul, aruncă niște păr de dormitor @love_kevin_murphy în el. Lucrați-l cu degetele și terminați-l cu @love_kevin_murphy Pulbere uscată peste tot și Pulbere Puff la rădăcini pentru volum intens.

Stacked Bob

O tunsoare bob lungă până la umeriInstagram @delucoshairdesign

Î&A cu creatorul de stil, Michelle DeLuco

Hairstylist / Owner @ DeLuco’s Hair Design din Vernon, CT

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură, cunoscută sub numele de bob A-line stacked, este una dintre tăieturile mele preferate. Lungimile mai lungi din față permit femeilor să încerce stiluri mai scurte, în timp ce continuă să le ofere senzația de păr lung. Este versatil pentru atât de multe stiluri de viață! Trageți-l înapoi, scrunch și mergeți, sau neteziți și îndreptați – totul depinde de dvs.! Baza bogată de maro ciocolată, accentuată cu doar o notă de nuanțe roșii, este perfectă pentru această brunetă. Evidențierile amestecate în mod natural luminează baza întunecată pentru lunile de vară viitoare, creând diferite adâncimi și dimensiuni de culoare.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Boburile stivuite completează aproape fiecare formă a feței și textura părului. Acest stil poate fi despărțit pe ambele părți sau pe mijloc. Poate fi jucat cu produse de texturare pentru o zi distractivă pe plajă sau stilat pentru o noapte elegantă în oraș. Pentru părul fin, o glazură îngroșată cocktailată cu un gel sau o mousse de reținere medie ar funcționa bine, iar pentru părul mai gros, folosirea unei creme ușoare de stil în timp ce amestecarea într-un luciu matasos va adăuga strălucire și netezime. Completează acest look cu un spray strălucitor sau cu ulei de argan și ești pregătit pentru orice îți aruncă viața.

Ginger Prom

O coafura de bal perfecta pentru parul pana la umeriInstagram @mariapetershair

Î&A cu creatorul de stil, Maria Peters

Hair Artist @ Isaac Roberts Salon din San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect avea o culoare corectivă. Ea a venit inițial la mine cu un ton întunecat și aproape visiniu, care a crescut deja la aproximativ un centimetru din rădăcina ei naturală blondă de cenușă și capetele estompate.

Când am văzut-o, am știut imediat din culoarea pielii și din ochi că va arăta superb cu un roșu arămiu. Îi plac bretonul gros, așa că am încorporat un strat scurt texturat tăiat pentru a-i oferi un stil vintage modern.

După ce i-am terminat culoarea și i-am tuns părul, i-am pus părul pe bucle și i-am fixat să se usuce. Apoi le-am scos și i-am dat o buclă pentru un stil vintage cu flare.

Îmi place că această nouă culoare nu numai că o completează mai mult decât înainte, dar are și mai puțină întreținere, iar rădăcinile ei sunt acum mai puțin vizibile..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați întotdeauna în considerare nuanța pielii, culoarea naturală a părului, culoarea ochilor și stilul de viață. Frumusețea ta naturală spune întotdeauna adevărul.

Dacă aveți pielea roz, pistruii, părul blond deschis sau roșu deschis, este mai probabil ca această culoare să vă complimenteze foarte bine.

Fii întotdeauna sincer cu tine însuți. Multe femei își doresc ceva complet opus spectrului lor natural și care va avea nevoie de multă întreținere și buget.

A-ți dori un aspect nou nu necesită întotdeauna să faci ceva super nebun și drastic pentru a fi frumos.

Bretonul gros și drept nu este pentru toată lumea. Pentru unii oameni, ar fi ușor să le coafeze. Pentru unii, ar putea dura ceva timp pentru a pregăti părul pentru a merge acolo unde vrei să se așeze.

Discutați întotdeauna cu un coafor profesionist și aduceți-vă cu voi imaginile realiste de inspirație.

Partea de mijloc LOB

O tunsoare lungă până la umeri cu o parte din mijlocInstagram @haircolourstudio

Î&A cu creatorul de stil, Edgar Brambis

Hairstylist @ Hair Color Studio din Kings Cross, Londra

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este proaspăt și versatil. Este minunat pentru oricine caută un look nou, dar dorește, de asemenea, să se îndepărteze de un bob și să evite să arate mumios. Cu midi-ul la modă chiar acum, LOB este un must-have pentru vară, deoarece funcționează atât pentru păr drept, cât și pentru valuri de plajă sexy pentru acel aspect „M-am trezit așa”.

Îmi place modul în care acest tip de tunsoare poate transforma un aspect obosit într-unul elegant și nervos, mai ales dacă doriți să vă tundeți părul lung, dar nu sunteți suficient de curajoși pentru a vă scurta. Cu siguranță îți va oferi acea senzație de „eu nou”.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această lungime se potrivește destul de mult oricărei forme a feței, deși partea frontală ar trebui modificată pentru a personaliza stilul în funcție de structura osoasă..

În afară de o parte din mijloc, poate fi, de asemenea, decorată într-o parte laterală, care ar fi esențială pentru o față lungă sau alungită.

Folosiți câteva produse pentru un aspect mai finisat. Personal îmi place când acest stil este cam dezordonat și texturat. Unele spray de sare de mare, chit și fixativ vor face minuni.

Vintage Updo

Un updo vintage până la umărInstagram @goldplaited_

Î&A cu creatorul de stil, Krista Bernardo

Hairstylist @ goldplaited în Chicago, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Este un updo modernizat de epocă. Clientul a mers la un eveniment școlar cu tematică din anii 1920 și a dorit să se potrivească fără să treacă peste bord.

Îmi plac liniile curate și că a captat vechea eleganță de la Hollywood fără a fi prea stilizată.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este cel mai bine realizat pe părul mediu până la gros de a doua zi, astfel încât să poată menține mai bine formele create.

Jucați-vă cu buclele în față. Gradele de volum variate vor face ca aspectul să fie potrivit pentru diferite forme ale feței.

Este o opțiune excelentă pentru oricine dorește glamourul vechii școli fără să pară costumat.

French Braid

O coafură cu panglică franceză până la umeriInstagram @ jessie.rose.mua

Î&Un creator de stil, Jessie Rose

Hairstylist / Makeup Artist / Brow Technician @ în Neston, Anglia

Cum ați descrie acest aspect?

Aș pune acest aspect în categoria „boho”. Valurile moi și panglica groasă îi conferă aspectul fără efort de care aveți nevoie pentru un look boho.

Cred că culoarea clientului meu oferă o definiție a împletiturii. Uneori descoperiți că împletiturile se pierd în părul întunecat, dar această culoare caramel o rupe.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Clientul meu a crezut că nu poți face nimic cu părul scurt. Gresit!

Evident, ești limitat la ceea ce poți face, dar acest lucru îi oferă cu siguranță unui bob mai scurt un anumit caracter și un pic de distracție.

Am folosit bagheta Babyliss pentru valuri și praful de backbombing pentru textură.

Îl poți purta în orice ocazie și l-ai putea decora și cu flori sau un accesoriu strălucitor pentru păr.

Blond strălucitor pentru păr drept

Imagine a unui păr drept și blond strălucitor până la umeriInstagram @stylistkrystyna

Î&Un creator de stil, Krystyna Hammond

Hairstylist @ Adore Hair Studio din Atlanta, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place această tunsoare pentru clienții mei cu păr subțire sau fin. Păstrând lungimea contondentă, creează o iluzie de plenitudine.

Îmi place să adaug un ușor unghi descendent spre față pentru a crea un punct focal. Păstrează croiala cu aspect șic și în tendințe.

Am adăugat evidențieri din folie pentru a-i da dimensiunea și a-i păstra culoarea strălucitoare. Îmi place felul în care lumina reflectă tonul șampaniei.

Avantajele luminilor luminoase sau ale luminozităților cu păr fin este că bricheta umflă adesea ușor cuticula adăugând și mai multă plenitudine. Ajută și la crearea texturii – un câștig-câștig!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Primul lucru pe care trebuie să îl decideți este locul în care doriți să se lovească: deasupra umerilor, la bărbie sau la mijlocul gâtului.

De obicei, acest lucru depinde de forma feței și de lungimea gâtului. Adesea, oamenii uită că lungimea gâtului poate face o mare diferență atunci când taie un bob.

Pentru această clientă, are un gât elegant elegant, creând un stil elegant care i se potrivește.

Planificați-vă stilul părului scurt. Îmi place să folosesc o mousse îngroșătoare și să o usuc cu ajutorul unei pensule plate.

Există multe variante ale tunsoare bob. Cereți-i stilistului să vă ajute să decideți ce versiune se potrivește cel mai bine pentru dvs.!

Mahon întunecat

părul roșu închis de la mahon până la umeriInstagram @bri_claire_hair

Î&Un creator de stil, Bri Claire

Stilist @ Bobbi Pins Salon în Glendora, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un roșu rubiniu dimensional. Îmi place modul în care roșul complimentează verdele din ochii ei alune și modul în care piesele mai strălucitoare evidențiază textura din croiala ei.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru oricine caută o culoare roșie îndrăzneață, ar trebui să considere mai întâi că o culoare mai îndrăzneață necesită mai multă întreținere.

Roșii au o întreținere notoriu ridicată, dar sunt ușor de menținut cu un șampon care depune culoarea, cum ar fi produsele Viral in Ruby sau Overtone.

Elegant

Imagine a unui păr elegant până la umeriInstagram @beautifiedbeauty

Î&Un creator de stil, Beckie

Hairstylist @ Atomic Style Lounge din Las Vegas, NV

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este clasic, o rotație modernă pe o combinație de pagini vintage. Funcționează perfect pentru stilurile de lungime a umerilor pentru a-i oferi cantitatea potrivită de strălucire și săritură. Este de pe fața ei, dar curbele sale înainte îi conferă, de asemenea, catifelare feței. Îmi place modul în care culoarea ei a mărit întregul stil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice fel de față unghiulară (inimă, diamant, pătrat) face dreptate unei tăieturi contondente până la umeri, cu stratificare minimă. Încercăm să îmbunătățim caracteristicile înclinate șocante și îndrăznețe, nu să le înmoaie. I-am pregătit părul cu Amika Thermal Shield Spray pentru a ajuta la transformarea buclelor în formă. Apoi l-am pieptănat și i-am pus Sexy Hair Powder Lite în părul ei de la bază până la capete ușor, pentru a crea agățarea buclelor, fără a o tachina. Am terminat cu spray de păr Amika Fluxus și spray CHI Shine Spray.

Valuri pentru păr subțire

Imagine a valurilor pentru păr subțire până la umeriInstagram @ cynthia.alenius

Î&Un creator de stil, Cynthia Alenius

Hairstylist @ Angles Hair & Estetică în Cochrane, AB

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect texturat, pliat. Regenerarea crescută și strălucirea din jurul feței fac să pară că a fost afară la soare, sărutată în mod natural de soare.

Îmi place că arată dezordonat intenționat. Aproape de parcă tocmai s-ar fi dat jos din pat, ar fi înfășurat câteva bucăți și a terminat cu un spray de textură. Îmi place ideea acestui aspect „tocmai m-am ridicat din pat”. Culoarea reunește totul pentru a spori bucla. O parte din ea este textura ei naturală și arată fantastic și direct!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cred că tunsoarea LOB funcționează cel mai bine pentru fiecare formă a feței. Este ușor de coafat. Așa cum am spus mai devreme, îmi place ideea ca acesta să fie dezordonat în mod intenționat, așa că folosirea unui fier curling, cum ar fi fierul ondulat de 1 1/4 Bex, de la mijlocul axului în jos, lăsând capetele afară, vă oferă un aspect texturat perfect dezordonat.

De asemenea, nu am ondulat fiecare bucată de păr pentru a lucra cu textura ei naturală, deoarece adaugă un pic în plus. Nu-mi place să exagerez când vine vorba de utilizarea produselor pentru păr. Începeți cu un balsam cu protecție la căldură, apoi un spray cu textură uscată după ce ați folosit fierul de călcat și terminați cu un fixativ funcțional pentru a-i oferi un plus de reținere.

Lobby Tunsoare Choppy

Imagine a unei tunsori haioase până la umeriInstagram @hairbychristymiller

Î&A cu creatorul de stil, Christy Miller

Cosmetolog @ Tenth Street Hair Lounge în Riverside, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este genul meu preferat de bob – texturat și agitat. Reglez lungimea și straturile în funcție de forma feței clientului meu.

Îmi place această croială, deoarece cu doar câteva modificări ușoare, în funcție de ceea ce doriți să evidențiați, poate arăta bine oricui.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sunt un fraier pentru textură, deoarece are o întreținere redusă. Îi încurajez pe toți clienții să își îmbrățișeze textura în loc să o lupte.

Acest aspect are o întreținere atât de redusă. Trebuie doar să adăugați un produs de textură precum Matrix StyleLink Airy Builder. Este o mousse care adaugă textură și puțină gresie. Construiește părul fin și este suficient de puternic pentru a controla părul gros, fără a crea prea multe acumulări.

Dacă aveți păr fin și drept, adăugați mousse, difuzați și înfășurați câteva bucăți care încadrează fața în jurul baghetei și sunteți plecat. Dacă aveți deja textură, pur și simplu aplicați Airy Builder, difuz și mergeți așa cum se usucă atât de uimitor.

Mulți dintre clienții mei solicită această reducere, deoarece are o întreținere redusă, dar este încă în tendință. Are o mare versatilitate, deoarece ar putea fi întotdeauna stilat elegant, cu o parte laterală profundă pentru o noapte.

Bright Pink Rooted Ombre

Imagine a unui ombre cu rădăcini roz strălucitoare până la umeriInstagram @themadhairstylist

Î&A cu creatorul de stil, Maddie Walk

Hairstylist @ Rod Sickler Salon din Champaign, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este platină cu un strop de roz la rădăcini. Îmi place cât de perfect rozul se topește în capetele de platină!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta este pentru cei cărora le place părul lor să fie foarte îndrăzneț! Arată grozav cu orice lungime a părului, făcându-l versatil.

Vorbind despre stilul de viață, aceasta este pentru cineva care nu se află mult într-o piscină și nu-și spală părul o tonă. Cu cât vă spălați mai puțin părul, cu atât va dura mai mult culoarea!

Această platină înrădăcinată arată excelent pe părul drept sau creț!

Updo împletit pentru bal

Imagine a unui updo împletit pentru balInstagram @nadiakharitonov

Î&A cu creatorul de stil, Nadia Kharitonov

Stilist și artist de machiaj în Moses Lake, WA

Cum ați descrie acest aspect?

Când vine vorba de actualizări pentru părul lung până la umeri, o coadă de pește sofisticată este calea de urmat! Îmi place că este la modă, perfectă pentru orice ocazie, poate fi purtată ca coafură de domnișoară de onoare, bal și recreată ca o întâlnire rapidă pentru cină, împletind împletitura coadă de pește, apoi asamblând-o cu un coc mic dezordonat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură poate fi purtată pentru orice tip de păr. Aș recomanda să pre-ondulați tot părul înainte de a-l coafa. Îmi place, de asemenea, să folosesc spray texturizant Kenra înainte de a ondula părul.

Încep cu despărțirea și tachinarea părții puf. Apoi, pentru crearea cocului inferior, atașez un coc gogoșar pe centrul părții inferioare a capului și fixez buclele în jur pentru a ascunde cocul gogoșilor. În cele din urmă, încep să împletesc o coadă de pește care o încorporează în cocul updo, lăsând câteva bucle atârnate în față care încadrează fața.

Această coafură este perfectă pentru cineva care se consideră la modă și care caută un updo cret cu o împletitură de coadă de pește încorporată.

Mermaid Melt pentru păr gros și ondulat

Imagine a unei sirene topite pentru păr gros și ondulat până la umeriInstagram @courtgannhair

Î&Un creator de stil, Courtney Alexander

Proprietar de salon / Stylist @ Tribe Salon în Lebanon, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Ador absolut această coafură până la umăr! Folosirea unei tehnici de topire a culorilor și utilizarea culorilor de modă este atât de distractiv!

Este atât de vară și îmi amintește de ocean! Mă bucur să revin la culori mai strălucitoare, după ce toată lumea s-a întunecat pentru iarnă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu orice culoare de modă, luați în considerare întotdeauna dacă sunteți gata să vă angajați sau nu înainte de a vă scufunda. Întreținerea și întreținerea locuinței sunt necesare cu aceste culori..

Un șampon și un balsam de salvie colorat fără sulfat sunt, de asemenea, o necesitate. Îmi place noul Biolage R.A.W.

Recomand o setare de căldură scăzută în instrumentele de coafare și un spray bun de protecție împotriva căldurii, cum ar fi Kenra 22, pentru a vă menține culoarea durabilă.

Spălați părul la minimum. Culorile de modă sunt foarte populare în acest moment și îmi place să le fac, dar îmi pregătesc întotdeauna clienții cu îngrijire ulterioară și le spun că sunt diferite de culorile dvs. tradiționale!

Inspirând Bob inversat

Imagine a unui bob de inspirație inspirat până la umeriInstagram @killler_bangs

Î&A cu creatorul de stil, Meg Geruntho

Stilist @ Tangles Salon / Lash Extension Artist @ The Pink Lady

în Lancaster, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest lucru este deranjat în mod plin de farmec. Are un amestec de păr de modă, mama de putere și părul festivalului de vară, toate într-un singur.

Aceasta este una dintre tăieturile mele preferate absolut. Este jucăuș, mișto și șic! Funcționează pe atât de multe niveluri. Este suficient de scurt pentru a vă simți liber și simplu, dar suficient de lung pentru a vă stiliza într-o multitudine de moduri.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este un aspect minunat, cu întreținere redusă, pentru aproape orice formă a feței și tip de păr! Uscați-l drept și neted pentru un „do” impreuna, impecabil, elegant sau adăugați câteva valuri și un spray de textură pentru acel aspect boem „M-am trezit așa”. Nu poți greși cu adevărat!

Lungimea din față vă oferă opțiuni nesfârșite și pentru împletituri și jumătăți chifle! Fii îndrăzneț și tunde-ți părul pentru acest look jucaus de vară!

Edgy Dip Dye Blue Ombre

Imagine a unui colorant în vârful umărului albastru, până la umeriInstagram @schneidekunstdresden

Î&A cu creatorul de stil, Andrea

Păr & Makeup Artist @ Schneidekunst Dresden în Dresda, Germania

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect foarte rău. Îmi place culoarea topită de la maro cenușiu mat la turcoaz viu. Se simte ca atunci când Cenușăreasa s-a transformat în frumoasa prințesă în rochia ei turcoaz

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Orice fată sau femeie poate purta acest aspect dacă este suficient de curajoasă. Dar cred că va arăta cel mai bine pentru fetele alternative.

Pentru valurile drăguțe de plajă, utilizați un ondulator mare și apoi pieptănați-l cu degetele. Folosiți niște spray cu pompă dacă vă place puțin mai murdar.

Bobul lung este cel mai potrivit pentru femeile cu păr subțire, deoarece este tunsoarea care conferă părului cel mai mult volum.

Vă rugăm să rețineți că turcoazul este o culoare semipermanentă a părului. Se va estompa cu fiecare spălare. Dacă îți place să rămână strălucitor, trebuie să-l vopsești des.

Dar cine spune că culorile pastelate nu arată cool?

Culoare Auburn atractivă

Imagine a unei culori atractive a părului roșu până la umeriInstagram @beckyb_hair

Î&A cu creatorul de stil, Becky

Stilist @ Becky B Hair în Caloundra & North Lakes, QLD

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o culoare topită cupru-auriu! Îmi place această opțiune peste un ombre clasic obosit. Trecând de la întunericul clasic la blond, am făcut-o cu jazz și i-am dat o viață nouă.

Cea mai bună parte este că nu a trebuit să ne luminăm în prealabil, astfel încât părul este în stare excelentă, ceea ce duce la strălucirea epică! Această tranziție irezistibilă a culorilor este greu de privit!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu un șampon Novafusion din cupru, care poate fi luat acasă, această culoare poate fi bogată și nu are probleme. Amestecul de culori subtile va arăta fantastic dacă este coafat, drept sau lăsat natural.

Un pic de ceară murdară uscată face ca acest stil să pară o mizerie fierbinte în grabă, care este aspectul meu preferat „desfăcut”.

Lungimea este perfectă pentru o fată din mers. Ușor de stilat și ușor de aruncat!

Căpșuni răsucesc părul ondulat

Imaginea unei căpșuni învârtește părul ondulatInstagram @leishascisson

Î&A cu creatorul de stil, Leisha Scisson

Colorist de păr & Proprietar @ Wanderlust Boutique în Troy, OH

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tăietură dimensională în strat roșu și blond, cu bucle moi. De asemenea, ea leagănă o lungime de umăr la modă în croială și o breton laterală.

Partea mea preferată este culoarea și modul în care nu numai că îi complimentează pielea, ci și croiala. Aceste 2 nuanțe de blond roșu și bej miere se potrivesc atât de bine unul cu celălalt.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru această combinație de culori, ia în considerare întotdeauna tonul pielii tale. Dacă aveți o piele limpede, atunci adăugarea unui roșu intens vă va oferi mai multă vibrație în tonul pielii și vă va lumina ochii.

Această nuanță de blond evidențiată cu roșu este o nuanță bej miere, astfel încât să putem rămâne pe partea mai caldă pentru a complimenta roșu, dar, de asemenea, pentru a-i oferi o oarecare intensitate în pielea ei deschisă..

Aș spune, de asemenea, dacă aveți o coafură până la umeri, având câteva straturi moi texturate va face stilul mai ușor de gestionat, dar îi va ține și buclele mult mai mult.

Pentru stilul acestui aspect, am pregătit-o mai întâi cu IGK Trust Fund pentru un volum în partea superioară și în coroană și apoi am folosit IGK Mistress la capete pentru a netezi orice friz și apoi a suflat direct.

Am folosit un fier de călcat Sam Villa de 1 inch pentru a crea bucle moi ușoare și am terminat cu un spray de finisare cu ulei vindecător Lanza pentru o strângere fermă cu strălucire.

Acest aspect îi este ușor de realizat acasă în 15 minute sau mai puțin și poate stiliza acest lucru mai lustruit pentru treaba ei de la recepție sau îl poate scutura și purta mai dezordonat pentru a ieși în weekend.

Acest stil este cel mai potrivit pentru forma feței ovale sau rotunde și densitate fină până la medie.

Fixat pentru un look de petrecere perfect

Imagine a unei pene fixate pentru o petrecere perfectă până la păr până la umeriInstagram @ nataliemantia703

Î&Un creator de stil, Natalie Mantia

Manager @ Studio 703 în Chesterfield, MO

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil jumătate în sus este jumătatea perfectă de elegant și capricios.

Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de simplu este, dar adăugarea broșei îi conferă doar cantitatea potrivită de extravaganță.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda acest aspect pentru cineva care are straturi, deoarece ar fi greu de replicat dacă părul lor are o singură lungime. Am folosit KMS Dry Wax pentru a-i menține cât mai puțin textura.

Împletit Aqua

Imagine a unui păr împletit până la umeriInstagram @beautyby_mashara

Î&A cu creatorul de stil, Mashara Bumbico

Hairstylist @ Streaks Salon din Modesto, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o coafură împletită până la umeri, cu valuri libere. Lucrul meu preferat la acest stil este împletitura!

Împletiturile sunt atât de populare și distractive chiar acum. Acestea adaugă cantitatea potrivită de textură împreună cu valurile libere și ajută într-adevăr să reunească întregul aspect.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Clienții mei cer acest aspect tot timpul, deoarece această coafură este atât de versatilă. Poate fi purtat pentru atât de multe ocazii, cum ar fi baluri, nunți sau orice alt eveniment special.

Acest stil este perfect pentru clientul care caută un aspect fără efort și nu prea exagerat.

Acest aspect se poate potrivi cu multe forme ale feței și poate fi adaptat la aceste forme prin detaliile din față.

Pentru acest client anume, i-am fixat brusc bretonul, așa că a simțit că i-au încadrat fața fără să simtă că i-ar fi fost în cale pe tot parcursul nopții și am lăsat câteva bucăți afară încadrând fața pe cealaltă parte.

Cu toate acestea, ați putea scăpa și cu tot ce a fost îndepărtat de față, în funcție de preferințele clientului.

Acest stil este cel mai potrivit pentru textura părului mediu și lungimea umerilor până la părul lung.

Înfășurat Easy Updo

Imagine a unui updo ușor înfășurat până la umărInstagram @kellybarr_hair

Î&A cu creatorul de stil, Kelly Barrett

Stilist @ Hez Studio Salon & Spa în Scranton, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o coafură până la umăr, simplă și texturată, cu eleganță lustruită. În timp ce favorizez personal aspectul elegant, am devenit iubirea mișcării. Cred că oferă un aspect feminin persoanei care îl poartă din toate unghiurile.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect poate fi realizat pentru a arăta uimitor pe majoritatea formelor feței, urmărind doar proporția dvs. din stil – adică, etanșeitate, lățime, înălțime. Iar blondele arată cel mai bine textura!

Este cu adevărat un aspect frumos, ușor de decorat cu unul dintre produsele mele preferate, KMS spray play, un alt favorit, Puff Me și finisare cu spray R + Co Vicious.

Sunset Blonde cu straturi

Imagine a unei blonde apuse cu straturi până la umeriInstagram @cloverdalecutabove

Î&A cu creatorul de stil, Vivian

Stylist @ The Cut Above Salon & Spa în Etobicoke, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tunsoare cu întreținere redusă pe încuietori la lungimea umerilor, care este excelentă pentru mai multe ocazii – la 9-5, nopți de întâlniri, nunți și chiar alergări zilnice. Se adaugă fler și sass ansamblului tău de zi sau de noapte.

Lucrul nostru preferat în legătură cu această coafură este că accesorizarea vă va ajuta să jucați un rol important în a vă îmbrăca în sus sau în jos.

Pentru a te îmbrăca, o poți împerechea cu rochia ta neagră și rujul tău preferat în nuanțe de roșu sau prună. Pentru a te îmbrăca, acest look va merge de minune cu o pereche de blugi și un pulover confortabil. Oricum, valurile moi vă vor încadra fața, rezultând un aspect plin de viață și dulce.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru cei cu părul fin până la cel normal, acest aspect este perfect deoarece adaugă suficient volum și corp. Părul mai gros pur și simplu nu va avea aceleași rezultate ca acest aspect. Va arăta mai dens și mai greu. Sugestia noastră este să folosiți un fier de curling cu țeavă mai mic sau baghete de curling, astfel încât buclele să cadă mai bine. Puteți folosi fie un ondulator din ceramică turmalină, fie o baghetă de curling cu un 32mm &Circumferinta butoiului de 38mm.

Este potrivit pentru toate vârstele, deoarece nu se va demoda niciodată. Părul modelului cade ușor peste umerii ei când este drept și când este ondulat ca imaginea prezentată, va sta chiar pe umeri.

Când ondulați, nu uitați să alternați direcția curlului pentru a obține un model de curl mai natural. Începeți curbând o bucată de față și curbând următoarea bucată spre față.

Cele mai bune forme de față pentru acest stil sunt rotunde, ovale sau în formă de inimă.

Acest bob clasic, ondulat moale, durează aproximativ 3 zile și se va transforma într-un aspect dezordonat de val liber din a doua zi – adecvat pentru albinele ocupate care nu își pot dedica prea mult timp coafării părului în fiecare zi. Păstrați un spray de șampon uscat în geantă pentru a atinge rădăcinile grase și pentru a spăla bucățile cântărite.

Produse recomandate și de ce:

1. Spray de protecție termică (Ironclad 01 Joico Spray de protecție termică)

Pentru: Protecție termică împotriva sculelor fierbinți

2. Root Booster (Matrix&rsquos Rezultate totale High Amplify Wonder Boost Root Lifter)

Pentru: Ridicarea rădăcinilor pentru volum

3. Crema volumizantă Blowout (Matrix&rsquos Blowout Big Queen)

Pentru: Adăugarea volumului și corpului la păr (Opțional pentru persoanele cu păr gros, mai esențial pentru cei cu păr fin până la cel normal)

4. Spray texturizant (KMS Hairplay Playable Texture Remodelable Spray)

Pentru: Realizarea aspectului de val dezordonat și separarea bucăților buclate

5. Spray de păr mediu (Sebastian Shaper + Extra Hold)

Pentru: Îmblânzirea bucăților de păr flyaway și setarea aspectului finit

6. Șampon uscat (KMS Hairplay Makeover Spray)

Pentru: Îndepărtarea rădăcinilor uleioase dintre spălările părului

Bob superb cu textură

Imagine a unui bob superb texturat până la umeriInstagram @jackiedavisbeauty

Î&A cu creatorul de stil, Jackie Davis

Proprietar @ Jackie Davis Beauty în Chatsworth, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob modern texturat tăiat pe părul lung până la umeri. Este puțin mai modern datorită faptului că are mai multă mișcare decât un bob clasic mai structurat.

Îmi place cât de tânăr, sexy și cochet este acest stil. Este foarte feminin și măgulitor pentru majoritatea femeilor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest lucru este perfect pentru majoritatea formelor feței (cu excepția fețelor în formă pătrată).

Când îl coafați, distrați-vă! Purtați-l drept sau cret. Dacă o fac direct, folosesc cel mai preferat produs al meu, 12n1 de Mon Platin și mă usuc.

Pentru un stil creț, mă usuc și apoi folosesc un fier curling de 3/4 inch pregătit cu un spray de styling termic de Kenra. Pulverizez Matrix Texture Builder pentru a adăuga puțină textură.

Culoare maro moale Balayage

Imagine a unei culori balayage maro moaleInstagram @hair_and_makeup_by_krys

Î&Un creator de stil, Krysti Hanson

Creative Master Hair Designer & Color Specialist @ Alchemy Salon and Spa din Knoxville, TN

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un lob de lungime de umăr sau bob lung, cu accente balayage. Această tunsoare a fost foarte populară în ultimii ani.

Este minunat pentru cineva cu părul lung care dorește un aspect nou, dar, de asemenea, nu dorește ceva prea scurt sau de întreținere ridicată.

Preferata mea este culoarea pe care am asociat-o cu această tunsoare uimitoare. Un lob adecvat asociat cu un balayage impecabil. Îmi place să păstrez luminile puțin mai puternice și mai luminoase în jurul feței. „Piesa de bani” este totul!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Din fericire, acest aspect este potrivit pentru toate formele feței și texturile părului, arată minunat pentru toată lumea!

Pentru a menține noua tunsoare lob cu aspect frumos, asigurați-vă că vă vedeți stilistul la fiecare 6 până la 8 săptămâni pentru o decupare. În plus, utilizați un tratament lucios pentru a menține culoarea părului strălucitoare și sănătoasă.

Nu recomand clienților mei să se spele pe păr în fiecare zi, încercați să mergeți cel puțin o dată la două zile. Între spălări folosiți un șampon uscat. Îmi place „Hair Refresher” de Davines.

Pentru acel aspect popular „trăit” în plajă, folosiți fierul tău plat sau fierul ondulat pentru a adăuga o buclă. Odată ce bucla se răcește, pulverizați cu spray texturizant uscat Davines. Acest spray are o cantitate bună de reținere.

Acum sunteți gata să cuceriți ziua cu un aspect nou, cu întreținere redusă, elegant și elegant!

Nunta perfectă Maypole împletit Updo

Imagine a unei nunți perfect cu părul împletitInstagram @ theupdogirl

Î&Un creator de stil, Ellie Ferrari

Nuntă & Specialist în ocazii cu părul @ Fata Updo din Exeter, Devon

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o abordare formală a unui boho updo, pur și simplu pentru că are eleganța cilindrului, dar împletiturile îl fac să pară mai relaxat.

Acest lucru este minunat pentru persoanele care nu doresc să se angajeze într-un aspect complet lustruit.

Preferatul meu este împletiturile pentru că nu poți învinge o împletitură frumoasă în niciun stil. În plus, această împletitură specială este de fapt ceva nou pe care l-am creat, pe care l-am numit împletitura „Maypole”.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil ar fi perfect pentru oricine dorește să-și schimbe stilul la jumătatea drumului printr-o ocazie sau tranziție de la zi la noapte.

Puteți să scoateți cu ușurință butoiașul și să aveți o coafură frumoasă pe jumătate în sus, pe jumătate în jos.

Ai avea nevoie de un păr mediu spre gros pentru acest stil datorită împletiturilor.

Stilul este cu adevărat versatil și s-ar potrivi tuturor formelor feței. Partea din față poate fi amenajată așa cum ați face în mod normal, pentru a vă flata caracteristicile.

Păr castaniu închis cu repere de caramel

Imagine a unui păr brun închis, cu accente caramelInstagram @hairbyrachs

Î&Un creator de stil, Rachel Sommers

Colorist certificat @ Classic Images Hair Design în Livermore, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este unul dintre coafurile mele preferate până la umeri, deoarece are o mulțime de dimensiuni, iar culoarea caramel a luminilor luminoase îi completează tonul pielii. Rădăcina subtilă, mai întunecată, va permite, de asemenea, ca luminile să crească ușor pentru un aspect de întreținere mai redus.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu este să păstrați lungimea în jurul claviculei, ceea ce va ajuta la evitarea „răsturnării umărului” atunci când părul se așează chiar pe umeri. Am folosit un spray de textură și un agent de protecție împotriva căldurii și am ondulat doar jumătatea superioară a părului pentru a obține acest aspect ondulat.

Bangs despărțit de mijloc

Imagine a unei bretonuri despărțite de mijloc pe părul lung până la umeriInstagram @isadoraciola

Î&Un creator de stil, Isadora Ciola

Coafeza & Makeup Artist @ CKamura în Campinas, São Paulo

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este una dintre cele mai trendy tunsori până la umăr pentru femeile care sunt fashioniste. Asta pentru că este clasic și mișto în același timp.

Totul depinde de finisajul pe care doriți să-l faceți – drept sau val! Și cred că este interesant în versatilitatea sa!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

FĂ-O! Funcționează pentru aproape toată lumea. Și dacă credeți că fața dvs. este prea „circulară”, puteți paria într-o lovitură diagonală pentru a crea diferite linii în jurul feței.

Pentru cei care au părul creț, nu mergeți cu o linie dreaptă tăiată și ar avea volum doar la final, la fel ca o piramidă. Deci sfatul meu este să creați niște straturi dacă doriți să evitați acest lucru.

Dacă îl porți drept, poți termina cu un ulei. Dacă doriți să fie ondulat, puteți folosi produse precum sarea de mare.

Violet albastru pentru un aspect Funky

Imagine a unui violet albastru pentru un aspect funkyInstagram @ elyserox00

Î&Un creator de stil, Elyse Zydek

Hairstylist @ Rockit Studio din Schaumburg, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect înverșunat, care nu este pentru cei timizi! Dacă v-ați dori vreodată păr curcubeu, ați putea sfârși întotdeauna pe partea mai rece a curcubeului. Ador absolut amestecurile de culori și paletul de culori.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aceasta nu este pentru cineva care nu are grijă de întreținerea și îngrijirea părului. Le cer tuturor sirenelor mele să folosească Olaplex pentru a-și păstra sănătos încuietorile decolorate. Șampon și balsam fără sulfat și se spală doar de 1-2 ori pe săptămână. Un șampon uscat bun vă va duce în acele zile fără spălare. Apa rece este, de asemenea, o necesitate!

Atunci când coafați, păstrați la foc mic este cel mai bine. Îmi place fierul de călcat StyleWinder al Bio Ionic, deoarece este foarte ușor de utilizat.

Aceste culori rămân aproximativ 6 săptămâni și se estompează la fiecare spălare. Mulți factori intră în joc cu longevitatea acestor culori. Dar dacă îndrăznești să încerci, aș pleca!

Bob incredibil de texturat

Imagine a unui bob incredibil de texturatInstagram @tangleshairstudioalbany

Î&Un creator de stil, Nicole Holdaway

Stilist @ Tangles Hair Studio în Albany, Australia de Vest

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare bob proaspătă și distractivă pentru părul lung până la umeri și este una dintre preferatele mele.

Îmi place cum poate fi purtat cu o parte laterală profundă sau cu o parte centrală și încă arată uimitor. Îmi place, de asemenea, modul în care bobul A-line este atât de versatil și poate fi purtat în atât de multe moduri diferite.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă doriți o tăietură care să bifeze toate cutiile, aceasta este cea pentru dvs.! Se potrivește majorității tipurilor de păr, aș avea tendința de a sugera nu părului foarte gros decât dacă sunteți pregătit pentru o greutate ridicată! Această tăietură poate face părul subțire să pară gros și să se simtă frumos.

Această reducere este ușor de utilizat pentru majoritatea oamenilor. Rapid și ușor de coafat, chiar dacă este purtat drept sau cret.

Pentru a recrea acest aspect, aș netezi părul cu crema Wella EMI Perfect Me (crema B.B. pentru păr). Apoi adăugați o buclă și periați-o, pentru a crea o textură supremă! Terminați cu fixativ Wella EMI stay styled. Fie că sunteți în birou sau în aer liber, veți fi 100% balansați!

Păr creț natural remarcabil

Imagine a unui păr remarcabil în mod natural, lung până la umeriInstagram @jedihairmaster

Î&A cu creatorul de stil, Yadira Muñoz

Hair Artist @ Rebel Femme Salon și Educație în Mission Viejo, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Accentul acestui aspect a fost de a-i face buclele să răsară și să fie sănătoase din nou. Am decolat la aproximativ 5 centimetri de capetele ei pentru a obține un aspect mai voluminos. Ea a spus: „Vreau ca buclele mele să își păstreze forma și să aibă corp pe tot parcursul zilei”.

Capetele ei erau anterior colorate, uscate și cântărind bucla. Am scos lungimea și am adăugat straturi de încadrare a feței pentru a-i deschide fața. Am adăugat câteva straturi de lungime medie în jur, pentru a se amesteca în straturile sale de încadrare a feței din față, astfel încât părul ei să sfârșească cu o formă plictisitoare fără greutate atunci când a fost uscat cu un difuzor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu clienții cu părul creț, de obicei îmi place să pregătesc părul cu un șampon și un balsam hidratant înainte de a-l tăia. Am folosit linia de cremă de melci profesioniști Kenra din cauza cât de hidratantă este pentru toate tipurile de păr, fără a cântări părul.

După spălare, îmi place să intru cu un spray detanglant și cu un pieptene dinte larg pentru a detașa părul, niciodată cu o perie!

După tăierea ei, am folosit Super Creme al lui Devacurls pentru catifelare și definire și o cantitate de Arc Angel în mărime de zece pentru a-i ține modelul ondulat, pieptănând produsul cu degetele mele și am urmat cu un difuzor. Cred că un difuzor este întotdeauna cel mai bine de utilizat atunci când se usucă părul creț, deoarece conferă formei modelului ondulat și părului un potențial de plenitudine masiv.

Orice formă a feței funcționează cu această croială, atâta timp cât o personalizați personalizată pentru rutina clienților dvs. de acasă. Fie că sunt straturi mai scurte sau mai lungi, va funcționa!

Dark Middle Parted Bangs

Imagine a unui breton întunecat la mijlocInstagram @ roz.dagger

Î&A cu creatorul de stil, Paige Brueck

Hairstylist / Owner @ Pink Dagger Studio din Atlanta, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Bob cu textură Shaggy! Această croială este atât de versatilă. Este drăguț, drept tras înapoi cu bretonul de perdea stratificat sau ondulat și dezordonat!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Tunsorile pe părul lung până la umeri ca acesta nu necesită prea multă muncă, deoarece arată minunat atât drept cât și ondulat. Dar pentru un aspect voluminos, un spray de ridicare a rădăcinilor îi conferă un aspect fără efort.

Pentru breton, vă sugerez să trageți fața înainte și să periați rotund, apoi să le uscați. Apoi, separați-vă în jos pentru a avea un aspect care încadrează fața!

O tăietură A-line Awesomely

Imagine a unei tăieturi grozave până la umeriInstagram @hairbykkkkelly

Î&A cu creatorul de stil, Kelly S.

Hairdresser @ Rated Hair Studio în Long Beach, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Enervant, dar feminin, din cauza culorii părului auriu roz. Partea mea preferată a fost doar să coafez părul și să văd rezultatul final.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă nu vă place să păstrați un aspect de întreținere ridicat, să nu doriți să cheltuiți bani pe un produs sau să fiți prea leneși să vizitați salonul la fiecare 3 luni, nu aș recomanda această croială și culoare.

Tonuri cald Auburn

Imaginea unui castaniu cald tonifică părul până la umeriInstagram @gabrielasprettylocks

Î&A cu creator de stil, Gabriela Mora

Stylist @ Sorelle’s Salon din Bartlett, IL

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un LOB modern jucăuș. Îmi place versatilitatea pe care o oferă. Tăierea poate fi modificată pentru a flata orice formă a feței, iar aspectul final poate fi stilat în mai multe moduri diferite.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aproape întotdeauna îi voi încuraja să meargă pentru asta! Întotdeauna spun că toacă-l ca și cum ar fi cald. Nu vei regreta. LOB-ul este cu siguranță la modă și poate fi stilat elegant, suflat pentru volum sau, în acest caz, ondulat.

Mi-am folosit fierul plat pentru a ondula tot părul de pe părți și tot ce se află deasupra liniei occipitale din spate. Odată ce totul este ondulat, pulverizez cu un spray de textură (Osis Volume Up Texture Spray) și îmi trec degetele prin el pentru a rupe totul și pentru a arăta cu adevărat textura și mișcarea.

Pentru a menține această coafură, vă recomand să veniți la o tunsoare la fiecare 5-6 săptămâni. Mentine-te acasa cu un sampon si balsam profesionist recomandat de stilist pentru tipul tau de par.

Rich Angled LOB

Imagine a unui lob bogat unghiular până la umeriInstagram @ mzmelly__mel286

Î&A cu creatorul de stil, Melanie Alexis

Hairstylist independent @ Le ’Hair Salon din Glendale, AZ

Cum ați descrie acest aspect?

Acest lucru este trist și elegant. Obțineți cele mai bune din ambele lumi. Ai un aspect bob, dar este suficient de lung pentru a te mai juca.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Folosiți produse bune și instrumente bune. Produsele mele preferate sunt Loma Fortify Repair Oil (se utilizează atât pe umed cât și pe cel uscat) și Small Talk de la Bed Head pentru stil și volum.

Asigurați-vă că utilizați unelte care cresc până la 450 de grade, deoarece face o mare diferență, dar folosiți și uleiul înainte de ondulare sau îndreptare.

Jet Black Blunt Cut

Imagine a unei coafuri contondente de culoare neagră până la umeriInstagram @gabbiefreshstyles

Î&Un creator de stil, Gabbie Berrest

Stylist @ Essentials Salon din Doylestown, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Această croială este o abordare mai modernă a unui bob clasic. Îmi place foarte mult cât de curată și elegantă este această tunsoare. Nu este nimic mai bun decât o linie ascuțită.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Coafurile pe părul lung până la umeri ca acesta funcționează cel mai bine pe cineva care are părul drept spre ondulat. Folosesc Aveda Smooth Infusion pentru a ajuta la realizarea finisajului drept și fără friz.

Straturi texturate Bronde

Imagine a unui strat de păr strălucitor până la umeriInstagram @osb_paige

Î&A cu creatorul de stil, Paige Bussey

Stilist @ O ’So Beautiful în Paducah, KY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest lucru este fără efort, în ceea ce privește culoarea și modul în care este decupată / stilată! Scopul nostru a fost de a avea o culoare foarte naturală sărută de soare, care arăta destul de mult în orice mod în care ar dori să o coafeze.

Lucrul meu preferat este dimensiunea pe care am obținut-o fără a avea un contrast ridicat și modul în care undele libere completează acele tonuri!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Nu credeți că „părul meu nu ar face asta niciodată”. Acest client are părul FOARTE strâmb, cret și natural grosier. Mereu mă asigur că folosesc un balsam bun, o cremă de netezire, un ser pentru a elimina orice friz și un fixativ ușor pentru a obține aceste valuri.

Cu toate acestea, pentru că este atât de naturală și creț, nu este ideal pentru ea să își coafeze astfel părul zilnic. Așa că, cu culoarea și tăietura ei, m-am asigurat că textura și tonurile se vor traduce în continuare frumos dacă ar fi naturală sau îndreptată!

Ombre inspirat de floarea soarelui

Imagine a unui ombră inspirată de floarea-soarelui până la umeriInstagram @samanthabrookshirehair

Î&A cu creatorul de stil, Samantha Brookshire

Hairstylist @ James Edwards Salon din St. Clair Shores, MI

Cum ați descrie acest aspect?

Șimțurile până la umăr sunt într-adevăr la modă acum. Pentru mine, este un amestec egal de distracție elegantă și rafinament.

Lucrul meu preferat la acest aspect este că este extrem de versatil. Se potrivește perfect oricărui stil de viață. Oricine îl poate purta și arată și se simte uimitor.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Fiți atenți la tipul dvs. de păr și la cât timp doriți să vă dedicați coafării. Vorbește cu stilistul tău, această lungime este atât de personalizabilă. Puteți merge puțin mai scurt sau mai mult în funcție de grosime, puteți adăuga o anumită stratificare sau unghi, puteți dori breton sau un cadru pentru față.

În funcție de modul în care personalizați și stil, acesta vă va oferi un aspect diferit, fără a lăsa niciodată croiala plictisitoare. Poate fi realizat neted și elegant, cu o perie rotundă suflată sau fier de călcat. Poate fi amenajat cu bucle gonflabile sau valuri de plajă cu baghetă sau fier.

Poate pur și simplu vrei doar să te speli și să mergi, purtând textura ta naturală. De asemenea, ceea ce este frumos este pentru zilele în care nu doriți să o purtați, este încă suficient de lungă pentru a crea o coadă de cal sau un stil updo.

Recomand mereu utilizarea produselor. Este extrem de important să vă protejați părul în timp ce folosiți căldură pe el. Este, de asemenea, un instrument esențial pentru crearea și menținerea stilului dorit.

Pentru clientul meu din imagine, i-am personalizat aspectul păstrând lungimea balansând chiar de pe umăr, cu stratificare moale și texturizare. Fără cadru de față sau breton, deoarece îi place să-și schimbe partea. Apoi i-am creat stilul folosind Primken pentru tratament expres Redken’s Pillow Proof Express pe părul umed. Protejează părul până la 450 de grade, ajută la reducerea ruperii și adaugă volum. După ce s-a uscat, i-am fluturat părul cu un fier de călcat și am terminat stilul folosind Redken’s Wax Blast. Este o ceară de pulverizare care este perfectă pentru a îmbunătăți un aspect texturat, dezvăluit, lăsând o așteptare care nu este rigidă.

Braho Inspired Braid

Imagine a unei împletituri boho pentru păr până la umeriInstagram @kristinthestylist

Î&Un creator de stil, Kristin Kamarauskas

Proprietar de salon @ Hideaway Salon Retreat din Swedesboro, NJ

Cum ați descrie acest aspect?

Așadar, oaspetele meu de aici își făcea fotografiile de maternitate pe plajă, așa că își dorea ceva plajos și distractiv (aproape cu o senzație de mamă Pământ). Cred că undele texturate și împletitura coroanei sunt perfecte.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Este cu siguranță un aspect pe care oricine îl poate scoate. Oaspetele meu de aici avea păr fin și valurile texturate au făcut-o să pară mai plină. Am folosit niște SexyHair Powder Play Lite pe coroana ei pentru a-i oferi un pic mai mult efort și am terminat stilul cu spray de finisare AG Tousled Texture pentru a-i face valurile mai nepăsătoare..

Platinum Blonde Shadow Root

Imagine a unui fir de păr blond platinat, rădăcină până la umeriInstagram @mandyshairandspa

Î&A cu creatorul de stil, Mandy

Professional Hair Certified @ Mandy’s Hair & Spa în Bronx, NY

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este o culoare blondă a părului lungimea umerilor, care este balayage cu efect înrădăcinat.

Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect este că permite clienților care visează să fie blonde (dar nu pot scoate un aspect blond complet) să poată fi în cele din urmă blond și să-și păstreze în continuare culoarea de bază a părului.!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cu siguranță vă sfătuiesc să cumpărați Olaplex sau un alt balsam profund și șampon argintiu / violet. Acest lucru va ajuta la hidratarea părului și la menținerea tonului culorii, astfel încât să nu devină strălucitor.

O culoare de aur roz remarcabilă

Imagine a unui remarcabil păr de aur roz până la umeriInstagram @daniellebadgerhair

Î&Un creator de stil, Danielle Badger

Hair Designer @ This or Die Salon din Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob lung, cunoscut și sub numele de lob. Este o tăietură de o lungime, care are straturi interioare pentru a crea textură și a elimina greutatea, astfel încât să nu se transforme într-un triunghi pe cap.

Lucrul meu preferat este tonul de trandafir pentru părul ei! Am folosit singurul șampon vegan tonifiant cu trandafiri pe piață. Se numește Surface Rose Shampoo and Conditioner. Se spală imediat după 1-3 spălări și veți avea din nou părul blond. Acest lucru este perfect pentru cineva care are frică să-și coloreze părul, dar care dorește ceva distractiv și temporar.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest aspect este minunat pentru persoanele care doresc să-și alunge gâtul. Dar trebuie tăiat la locul potrivit, care este de obicei claviculă. Acesta variază pentru fiecare persoană. Această croială este foarte personalizată pentru fiecare persoană, chiar dacă uneori pare simplă. Asigurați-vă că stilistul înțelege forma feței și contururile corpului.

Blond cenușă perfect drept

Imagine a unui păr blond perfect drept până la umeriInstagram @hair_by_salene

Î&A cu creatorul de stil, Salene Jessy

Coproprietar & Stilist @ Sweet Summer Salon în Miami, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este cu siguranță o blondă mișto. Îmi place cât de consistentă este culoarea. De asemenea, sunt obsedat de blondele cenușă.

Lucrul meu preferat la acest aspect este că este blond! Și cine nu iubește o blondă bună? Îmi place că dă iluzia unei blonde peste tot fără a lumina de fapt întregul cap.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Primul și principalul lucru ar fi să vă păstrați baza naturală! Vă recomand să faceți evidențierea completă și să țeseți fiecare piesă și să nu faceți o culoare de bază. În acest fel, pe măsură ce părul crește, nu aveți o linie dură de demarcație în care a fost plasată culoarea, deoarece culoarea lor naturală este întotdeauna acolo.

Nu aș recomanda să mergeți la această lumină fără Olaplex. Dacă doriți să păstrați integritatea părului, TREBUIE să vă asigurați că nu depășiți prelucrarea și Olaplex asigură acest lucru.

Recomand întotdeauna un șampon și un balsam hidratant. Mergul meu este Redken All Soft. Vrei să folosești și un șampon tonifiant. Prefer Malibu sau Pravana.

Long Bangs Măturat lateral

Imaginea unei părți lungi a măturat breton pe un păr până la umeriInstagram @quynhair

Î&A cu creatorul de stil, Quynh Gip

Hairstylist @ SOZO Boutique Salons in The Woodlands, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Acest lucru este elegant fără efort. Lucrul meu preferat este că oricine cu orice textură de păr sau formă a feței îl poate purta. Și nu este nevoie de mult timp pentru stil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Sfatul meu este să întinzi întotdeauna bretonul mai întâi. După șampon, aplicați un balsam și un dispozitiv de ridicare a rădăcinilor.

Uscați bretonul cu o perie mare rotundă direct în jos, apoi măturați în lateral. Odată ce bretonul este uscat, întoarceți-vă capul și uscați părul.

Ondulați părul cu un fier de ondulat de 1 inci, lăsând capetele afară. Îmi țin fierul pe verticală, curbându-mă departe de față. Nu vă faceți griji dacă nu puteți ajunge la tot părul, este ok să pierdeți o bucată ici și colo.

Apoi pulverizez un spray cu pulbere volumizantă și îl scutur.

Dacă clientul are părul creț sau ondulat, îl poate scrunch sau usca la aer.

Această coafură funcționează cel mai bine dacă părul este evidențiat, deoarece textura va arăta mai mult.

Violet multi-dimensional proaspăt

Păr violet multidimensional până la umeriInstagram @mirandawiuff

Î&A cu creatorul de stil, Miranda Wiuff

Hairstylist and Make-up Artist @ Lunatic Fringe Salon în Franklin, TN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o culoare multi-dimensională pe părul de lungime medie. Chiar dacă există o rădăcină violet închis, am folosit plasarea mea preferată a culorilor de bloc și culori mixte personalizate pentru a se completa reciproc.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit Paul Mitchell DPL, precum și nuanțe de violet, albastru și diluat Pravana. În scopuri de sănătate a părului, recomand tăieturi obișnuite, tăiate în vârf și Paul Mitchell Triple Rescue, pentru protecție împotriva umidității și a căldurii în condiții de siguranță..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Aceasta este o plasare excelentă a culorilor pentru femeile de toate tipurile de păr. Amplasarea culorilor îndrăznețe ca aceasta înseamnă mai mult să fie observată decât amestecată. Formele feței rotunde și ovale ale inimii poartă bine acest aspect.

Sunkissed Beachy Waves Bronde

O croială atractivă până la umăr, cu valuri de plajă și culoarea părului brondInstagram @hairbysarahmiller

Î&Un creator de stil, Sarah Beukelman

Coafeza @ Salonul O în Murrieta, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o blondă multidimensională pe o tăietură a claviculei. Lucrul meu preferat la acest look este lungimea. Nu este prea scurt, dar nu prea lung!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Vă recomand să utilizați un ulei de protecție împotriva căldurii, un fier curling de 1 1/4 inch pentru a crea valurile și un spray de textură pentru a-l scoate pentru un aspect de plajă.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Cred că această croială lungă a umărului se va potrivi tuturor clienților. depinde cu adevărat de modul în care doresc să-l aranjeze, deoarece poți face cât de puțin sau cât vrei cu această lungime!

Trendy Honey Long Messy Bob

O coafură la modă bob lungă, tăiată pe umeri, cu culoarea blondului miereInstagram @samdowellhair

Acest bob dezordonat cu lungimea umerilor este perfect pentru acel aspect de zi cu zi, care are o lungime de păr.

Î&A cu creatorul de stil, Samantha Dowell

Stilist @ Salonul Jeffrey Lamorte în Frankfort, IL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un bob lung foarte popular și la modă. Îmi place că are un aspect trăit, fără efort și poate fi purtat atât pe plajă / ​​dezordonat, fie elegant.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Creați valuri libere, cu capete drepte, cu un fier curling de 1 inci sau fier plat, apoi terminați cu orice fel de spray de textură uscată pentru a obține valurile să arate naturale și locuite.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este minunat pentru fetele tinere care s-au săturat de părul lor lung, greu, de o lungime, dar care se tem să meargă foarte scurt. Acest stil arată, de asemenea, minunat cu culoarea balayage!

Lungimea umerilor Păr stratificat

Tuns adorabil stratificat până la umeriJoseline / Instagram

Î&A cu creatoarea de stil Joseline Vargas

Proprietar și colorist la De Colores din Pasadena, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Tunsorile în strat de lungimea umerilor ca aceasta sunt clasice. Este de întreținere redusă, dar deloc plictisitor! Această clientă are păr fin și atunci când am adăugat straturile mai lungi, a transformat tăietura și a adăugat niște sărituri la părul ei normal șchiopătat. Îmi place că ceva atât de simplu poate lumina cu adevărat o față!

Ce produse ați recomanda pentru acest aspect?

Pentru acest aspect, am folosit un nou produs numit Puff Me by Design.Me. Este o ceață de pulbere care poate fi utilizată pentru a obține volum și textură, cu un pic de reținere.

Ce tonuri de piele și tipuri de păr pot scoate cel mai bine acest combo de culoare / stil?

Întotdeauna spun că o femeie cu orice ton de piele poate scoate orice culoare atâta timp cât are subtonurile corespunzătoare. Depinde de dvs. și de stilistul dvs. să aveți această consultare pentru a face potrivirea potrivită.

Care este cel mai bun sfat în ceea ce privește recreerea / menținerea acestei culori / stil?

Pentru acest client anume, i-am recomandat să vină la fiecare patru până la șase săptămâni pentru a retoca creșterea, deoarece acoperim părul gri. Pentru a recrea stilul acasă, tot ce aveți nevoie este o perie rotundă bună, un uscător și un spray de texturare sau volumizare pentru a aplica după uscare..

Bucle sexy cu ochelari

O fată cu ochelari care are o tăietură și o culoare întunecată remarcabile până la umeriAimee Sanchez / Instagram

Î&A cu Style Creator Aimee Sanchez

Hairstylist @ William Edge Salon din Nashville, TN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest client are păr natural gros, gros și cret. Comparativ cu aspectul ei normal, acesta este de fapt un stil extrem de neted și elegant. Îmi place senzația relaxată și relaxată a valurilor și textura și volumul care sunt împrumutate stilului din textura naturală a părului ei. M-am asigurat să-i dau o tăietură pe umeri, care să fie bine cret sau netedă, care să aibă multă mișcare și o formă puternică, dar nimic prea greu sau contondent.

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Am pregătit acest păr cu Aveda Brilliant Control daune. Folosesc acest lucru pe aproape fiecare oaspete, deoarece este un agent de protecție împotriva căldurii și un detangler. Pentru a reduce frizul și a adăuga strălucire, am folosit Aveda Smooth Infusion Style Prep pentru a ajuta la îndreptarea buclelor. Pentru o reținere suplimentară, am folosit îndreptătorul Smooth Infusion Glossing. Am terminat cu Dry Remedy Oil pentru a adăuga strălucire și umiditate suplimentară.

Părul creț este, în mod natural, puțin uscător și mai predispus la încrețire decât părul drept. Această clientă s-a întors la mine la câteva zile după numirea ei și mi-a spus că stilul ei încă păstrează frumos.

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Acesta este un aspect și o formă foarte versatile, care pot fi personalizate cu ușurință în funcție de textura părului.

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Acesta ar fi un aspect de întreținere foarte scăzut pentru cineva cu textură netedă până la ondulată. Dacă cineva are părul extrem de texturat și dorește acest stil, va fi puțin mai mult timp și efort depus pentru a obține acest aspect. Oricum ar fi, are un finisaj frumos și fără efort!

Ulei tăiat în straturi uimitor pentru păr gros

Lup stratificat lung până la umeri pentru păr grosInstagram @tyler_the_hairstylist

Tunsurile Lob stratificate pentru părul până la umeri sunt atât de populare în acest moment și sunt foarte ușor de gestionat.

Coafurile de până la umeri la această lungime sunt încă suficient de lungi pentru a le arunca într-un coc sau o coadă de cal dezordonată în acele zile în care pur și simplu nu aveți chef să o coafați.

Pentru a coafa, utilizați un balsam care nu se lasă (R + Co’s Prep Spray), precum și o cremă de umiditate și strălucire de la lungimi mijlocii până la capete (R + Co’s High Dive). Ambele conțin protectoare împotriva căldurii, care sunt atât de importante de utilizat atunci când vă coafați!

Apoi, utilizați un spray de rădăcină sau un volumizor ca Maximista de la Oribe, deoarece oferă o ridicare excelentă, fără a fi prea lipicios. Este foarte ușor de utilizat și tot ce trebuie să faceți este să-l pulverizați secțiune cu secțiune la rădăcină în timp ce uscați. Odată ce totul a fost neted și uscat, terminați cu un fixativ ușor pentru a menține totul blând.

De asemenea, puteți crea valuri de plajă. Folosiți o baghetă de 1 până la 1¼ inci sau un fier curling și înfășurați părul pentru a obține acele valuri dezordonate care arată atât de zbârcite și fără efort. Finalizați aspectul strâmbându-vă într-o cantitate mărunțită de perlă de R + Co’s Mannequin Styling Paste și sunteți bine să mergeți.

În funcție de forma feței dvs., stilistul dvs. va lua în considerare efectuarea unei lovituri mai lungi. Dacă aveți fața zveltă, puteți să vă ridicați marginea puțin mai scurt. Indiferent de forma feței tale, această lungime poate fi personalizată pentru a se potrivi nevoilor tale.

Tocmai a trecut umerii pentru vară

Tocmai ai trecut de păr până la umeri pentru varăInstagram @jakeseitchik

Î&Un creator de stil, Jake Seitchik

Hairstylist @ Number 9 Salon din Saint Petersburg, FL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie că este un păr fără efort, fată în mișcare. Lucrul meu preferat la acest aspect este cât de purtabil este. Indiferent dacă o îmbracă sau o poartă desfăcută și puțin dezordonată, arată în continuare minunat.

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Pentru îmbrățișarea valurilor naturale prin uscare la aer, spray-ul cu sare de mare este calea de urmat. Dacă vă ondulați cu un fier de călcat, separați buclele cu un spray de textură uscată. Oribe face una grozavă!

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Acest aspect este cu adevărat ideal pentru oricine. Este măgulitoare pentru fiecare femeie și este atât de ușor de făcut formal sau de purtat casual.

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Cel mai bun sfat al meu este să mă joc cu câteva tehnici libere de ondulare / ondulare, deoarece atunci cred că acest stil arată cel mai bine. De asemenea, păstrați-l în jurul lungimii claviculei și veți avea în continuare o mulțime de păr cu care să lucrați.

New Wave Textured Shag

O coafură de shag mediu cu textură superbăInstagram @colorclassy_byjess

Buclele întunecate chiar deasupra lungimii umerilor creează o coafură pe punct pentru femeile în vârstă. Este tunsoarea perfectă până la umeri cu breton.

Î&A cu creatorul de stil, Jessica Francis

Senior Stylist / Assistant Manager @ Studio G Salon în Stafford, VA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un shag texturat cu un nou val. Oaspetele meu și-a dorit un șanț lung până la umeri, cu breton, ca o revenire la zilele ei mai tinere. Are un val natural în păr, așa că am creat o tunsoare lungă și texturată, cu o franjă curbată. Lucrul meu preferat ar fi flexibilitatea pentru mișcare și versatilitatea.

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Am aplicat Mirror Smooth (un ser de netezire ușoară) pentru explozie, apoi ondulat cu un fier de călcat plat și pulverizat cu efect complet pentru a da un finisaj texturat.

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Dacă îl vrei, îl ai! Îmi place acest look pentru persoanele cu valuri naturale, oamenii din mers și fetele cărora le place să încerce mai multe look-uri cu tunsul lor.

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Asigurați-vă că aveți cantitatea de timp și produs dimineața pentru a acorda atenția pe care acest aspect o poate necesita! Solicitați întotdeauna stilistului dvs. să explice cum să recreați acest stil, precum și ce produse și instrumente veți avea nevoie.

Șic, dar nervos

croială elegantă până la umărInstagram @hairdesignsbychristine

Î&Un creator de stil, Christine Nguyen-Hill

Hairstylist @ Statements the Salon din Woodbridge, VA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Arată șic și nervos în același timp! Îmi place asocierea tunsorii de lungime medie cu culoarea argintie, deoarece degajă într-un fel această atmosferă spunky, relaxată.

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Vă recomandăm să fie șamponul Viral Extreme Silver pentru a menține culoarea părului. În ceea ce privește buclele largi de lungimea umerilor, recomand o baghetă de păr, deoarece fiare plate și fiare de călcat pot estompa uneori culoarea părului înapoi la blond.

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Orice formă a feței poate funcționa cu această culoare! În ceea ce privește nuanța specifică de argint, aceasta ar depinde de nuanța pielii tale. Cu toate acestea, în mod surprinzător, majoritatea oamenilor pot scoate părul argintiu! Acest stil funcționează bine cu actele clasice și chiar cu persoanele nervoase. Dacă sunteți cineva care caută un păr cu întreținere redusă, acest lucru nu este pentru dvs..

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Vă sfătuiesc să vizitați un stilist profesionist și experimentat, deoarece acesta este un aspect care poate dura câteva procese înainte de a obține culoarea argintie. Rezultatul final poate compromite chiar și integritatea părului, dar o consultare cu un profesionist autorizat vă va pregăti pentru succes!

Multi-Tonal

Un păr multicolor maro închis până la umeri tuns și culoareInstagram @charlotte_green_

Î&A cu creatorul de stil, Charlotte Green

Director artistic @ Louise Woods Hair Studio din Leicester, Anglia

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un stil versatil, multi-tonal, de lungime medie.

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Pentru a crea și a menține acest aspect, aș recomanda utilizarea unui mousse volumizant pentru ridicarea rădăcinilor și un spray cu sare de mare.

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Lucrul minunat al acestui aspect este că o versiune a acestuia este potrivită pentru toată lumea, deoarece puteți adapta forma din față pentru a se potrivi și a flata majoritatea formelor feței. Este minunat pentru cineva cu un stil de viață aglomerat, deoarece puteți strecura un pic de spray de sare de mare și sunteți bine să mergeți.

Din punct de vedere culorilor, aceste tonuri sunt perfecte pentru oricine cu un ton mai palid al pielii, care să-l încălzească și ochii căprui sau alune pentru a-i face să apară cu adevărat. Personalitate, acest stil se potrivește oricui se plictisește cu ușurință, deoarece îl puteți schimba pentru a crea atât de multe look-uri diferite. Există suficientă lungime pentru un updo, îl puteți flutura cu clești / o baghetă sau îl puteți netezi și lustrui cu fiare de călcat. Puteți avea un aspect diferit pentru fiecare zi!

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect este să cer textura pentru a întrerupe cu adevărat tunsoarea și pentru a alege tonuri gratuite cu câteva niveluri mai ușoare și mai strălucitoare decât baza naturală, astfel încât toate să se amestece și să dispară în tunsoare împreună.

Textură blondă & Circulaţie

O frumoasă tunsoare blondă până la umăr pentru mișcareInstagram @alecia_theblvd

O culoare blondă impresionantă, cu o lungă franjură tăiată pe părul lung până la umeri.

Î&A cu creatorul de stil, Alecia Brown

Stilist / Proprietar @ The BLVD din Peoria, AZ

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect are multă textură și mișcare. Este o tăietură care trece de la „lobul” atât de popular la un aspect mai lung. Îmi place acest aspect, deoarece este atât de versatil. Îl poți purta elegant și drept sau îi poți oferi mult volum și textură.

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Recomand uleiul Unite U prin capete pentru netezime și umiditate și volumul Unite Expanda pentru creșterea și volumul rădăcinii. Dacă doriți mai mult un aspect trăit, terminați-l cu un spray de textură uscată precum Unite Texturiza.

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Această tunsoare este practic pentru oricine. Ar flata cu adevărat orice formă a feței și tonul pielii. Chiar și cineva cu părul foarte creț ar putea să-și schimbe această tunsoare, ar avea doar un aspect total diferit.

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Produsul este cheia! De asemenea, vă recomand să păstrați zona franjului mai mult timp. Cred că, dacă marginea devine mult mai scurtă, îi conferă o senzație complet diferită, care s-ar putea să nu fie la fel de actuală și la modă.

Casual & Drăguţ

Păr magnific întunecat până la umeri, cu accenteInstagram @ nichole_steph00

Î&A cu creatorul de stil, Stephanie Schmidleutner

Designer @ Illusions Color Spa din St. Louis, MO

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o tunsoare casuală și drăguță pe părul lung până la umeri. Lucrul meu preferat la acest aspect este că este distractiv și la modă

Ce produse ați recomanda pentru a ajuta la crearea și menținerea acestui aspect?

Cele mai bune produse pentru acest aspect ar fi produsele cu textură și volum. Am folosit IGK Texture Foam, IGK Texturizing Spray și Oribe Superfine Spray

La ce tip de persoană ar funcționa cel mai bine acest aspect?

Acest aspect funcționează pentru toate tipurile de păr și personalități.

Care este cel mai bun sfat pentru cineva care are în vedere acest aspect?

Acest aspect este mai ușor de stilizat atunci când utilizați produsele potrivite!

Textură convertibilă

Coafură cu textură convertibilăInstagram @ katelyn.harter.hairstylist

Î&Un creator de stil, Katelyn Harter

Hairstylist @ Alchemy Salon and Spa din Sacramento, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Această coafură pentru părul lung până la umeri are multă textură convertibilă, făcându-l perfect pentru valuri de plajă sau elegant pentru o întâlnire sau un interviu.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Îmi place spray-ul Rockaway pentru textură la rădăcini, precum și Trophy pentru a finaliza aspectul cu strălucire și textură. Ambele realizate de R + Co.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este perfect pentru oricine dorește să facă o schimbare mare fără a face o croială mare. Este minunat pentru toate tipurile de păr și poate fi personalizat cu ușurință pentru orice situație.

Părul cu umărul până la umeri

O coafură dreaptă remarcabilă, cu o croială până la umeri și bretonInstagram @marchyrizzhair

Î&Un creator de stil, Marcella Rizzuto

Hairstylist @ Prep Hair în Winnipeg, Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un păr clasic până la umeri cu breton. Este o versiune modernă pe o margine retro. Lucrul meu preferat este textura și simțul distractiv al aspectului general.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Cel mai bun produs pentru a menține acest aspect ar trebui să fie Chiffon de la R + Co. Este excelent rotund periat și oferă un volum frumos, dar un finisaj neted. De asemenea, îmi place să adaug un pic de câine sărat de la Evo după uscare pentru a-i oferi o ușoară margine texturată.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru cineva cu părul mediu până la gros. Dacă părul tău este foarte fin, ți-aș sugera să iei lungimea puțin mai scurtă pentru a asigura plenitudinea capetelor. Acest aspect este minunat pentru orice formă a feței, dar de obicei, dacă aveți o față mai rotundă, adăugarea unei franjuri va accentua acest lucru. În acest caz, apropierea franjului de pomeți va fi mai măgulitoare. Cu adevărat poți trăi orice stil de viață pentru a avea acest aspect, dar o franjură este întotdeauna puțin mai multă întreținere, așa că ține cont de asta înainte de a face pasul!

Bob până la umeri

Tunsor versatil, cu unghi de bob, înclinat până la umărInstagram @editdowntownsalon

Un bob până la umeri este ideal pentru femeile cu părul plat. Aceasta este, de asemenea, o alegere de top pentru coafurile de birou.

Î&Un creator de stil, Kyle Bradshaw

Proprietar de piese și stilist @ Edit Downtown Salon din Salisbury, MD

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca pe un lob. Lobul este cu siguranță unul dintre stilurile mele preferate. Are atât de multă versatilitate, cât și o întreținere foarte redusă. Dacă căutați ceva simplu și elegant, lobul ar fi perfect pentru dvs..

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele sunt esențiale pentru menținerea oricărui stil. Aici am folosit Total Results Wonder Boost. Acest client are părul fin, subțire, drept și căuta ceva mai mult corp. Folosirea Wonder Boost și manipularea părului cu o perie rotundă i-au creat doar cantitatea potrivită de volum și stil pentru ea. Un produs de protecție împotriva căldurii ar fi bun pentru orice client din toate părțile.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este perfect pentru clientul care are nevoie de o coafură de întreținere redusă, profesională, de tip fly-out-the-door. În zile aveți puțin timp suplimentar, adăugați câteva bucle și aveți un aspect diferit. Dacă v-ați trezit târziu și sunteți apăsat pentru timp, aruncați un mic produs în el și mergeți! Acest lob se potrivește cam cu orice formă a feței și tip de păr. Fetele cu părul creț lung până la umeri trebuie să ia în considerare modelul de ondulare pe care îl au, deoarece acest lucru ar putea juca în cât de scurt sau lung este să taie părul.

Moale și ușor

O coafură moale și ușoară chiar sub umărInstagram @rheafaith_hair

Î&Un creator de stil, Rhea Frohmader

Hairstylist @ Main Street Salon din Sumner, WA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Îmi place ușurința acestui păr lung până la umeri. Are catifelarea parului vopsit, dar cu un pic mai mult pop!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit Kevin Murphy Antigravity Spray pentru a da o anumită înălțime și pentru a ține așa cum ne-am stilat, apoi am terminat cu un pic Kevin Murphy Hair Resort Spray pentru o oarecare piesă

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Ceea ce este minunat atât în ​​ceea ce privește culoarea, cât și croiala, este că fiecare poate funcționa pentru atât de mulți oameni. Acest aspect are o întreținere destul de redusă, deci puteți trece luni între întâlnirile de culoare. Lungimea este ușor de ondulat sau de îndreptat și încă o poți purta într-o coadă de cal.

Textură maro ciocolată

O culoare brună ciocolată până la umeri până la umeri & amp; a tăiaInstagram @ashleyannehair

Î&A cu creatorul de stil, Ashley Johnson

Independent Cut + Color Specialist @ Salon Gold în Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un aspect de lungime a umerilor, ușor texturat, care este subtil mai lung spre față. Îi place culoarea cu întreținere redusă, așa că le-am vopsit manual și le-am dus încet spre rădăcină pentru a crea un aspect care să crească frumos singur.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru orice client de culoare, recomand un șampon fără sulfat, sigur pentru culoare, pentru a menține tonul și sănătatea părului. Îmi place să-l păstrez simplu când vine vorba de produse pentru coafarea părului până la umeri, așa că am folosit un agent de protecție împotriva căldurii înainte de uscare prin suflare și o pastă de textură la capete pentru a termina.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Ceea ce îmi place cel mai mult la această tendință este versatilitatea acesteia. Simt că cei cu orice formă a feței o pot lega. Este vorba despre detaliile finale care îl personalizează în mod specific pentru client. Consider că acest aspect crește frumos și nu necesită întreținerea de șase până la opt săptămâni pentru un aspect mai scurt, deasupra umărului.

Straturi lungi de caramel

Un strat minunat de balayage până la umeriInstagram @karlasloveforbeauty

Cea mai visătoare tunsoare de lungime a umerilor cu straturi și accente caramel.

Î&Un creator de stil, Karla Perezrea

Independent Colorist / Hairstylist @ Studio J Salon în Benicia, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o coafură de lungime medie cu straturi lungi bej / maro și balayage blond cu unt. Îmi place modul în care aspectul pare fără efort, dar lustruit.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand un șampon și balsam excelent pentru culoare (Pureology), un grund (Bumble and bumble), o cremă uscată (Joico) cu utilizarea unei perii cu role (Olivia Garden) și un uscător bun.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această coafură ar funcționa cu păr mai gros și aproape orice formă a feței. Acest aspect este grozav pentru femeia căreia îi place să se simtă lustruită, dar nu exagerată.

Inspirat de Shag

Una dintre cele mai bune tunsori de păr până la umeri pe care le veți găsiInstagram @ sofiawithaf31

Î&A cu creatorul de stil, Sofia Nordhamn

Stylist @ The Livingroom Salon din Costa Mesa, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie aspectul ca texturat, lungimea umerilor, croială inspirată de shag. Versatilitatea opțiunilor de styling este infinită. Puteți trece de la rocker la boem ondulat, de la drept la textură sau fixat în diferite moduri.

Lucrul meu preferat este că este un stil foarte versatil, care poate fi purtat cu textura naturală a părului. Acest client se întâmplă să aibă un val natural extraordinar în părul ei și asta a făcut parte din ceea ce m-a inspirat. De asemenea, o poate purta suflată netedă sau îndreptată sau cu valuri mai definite și lustruite. De asemenea, are suficientă lungime pentru a o purta dacă ar dori.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Sunt un fan al Oribe, așa că am folosit Curl Gloss pe părul uscat cu prosopul pentru a ajuta la promovarea texturii naturale și a adăuga strălucire. I-am difuzat părul și i-am adăugat spray cu textură uscată pe rădăcini pentru un plus de volum și textură. Pentru a termina, am folosit Fiber Architect pentru a ajuta la definirea texturii la capete.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru persoanele cu păr ondulat în mod natural, până la umeri, care au un stil de viață de întreținere scăzut, spălare și funcționare. Este, de asemenea, un aspect minunat pentru cineva căruia îi place să vadă mai multă mișcare și textură pe lungimea părului. După cum am menționat mai devreme, este un stil foarte versatil, care poate fi purtat la orice lungime. Este un aspect ideal pentru cineva care dorește un stil fără efort și modern, sau o siluetă diferită de cea tipică de lungime medie cu stratificare lungă. În plus, crește și el frumos!

Tatuat Undercut

Subcut tăiat pe părul ondulat până la umeriInstagram @stylistwitch

Dacă sunteți în căutarea unor coafuri rapide cu un anumit fler, acesta va face. Cu tatuajul părului, puneți-l într-un updo pentru a-i oferi acel aspect nervos.

Î&Un creator de stil, Chloe Loesch

Stilist / machiaj @ Saloane Rocco Altobelli din Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Îmi plac tunsorile care au o mulțime de versatilitate și acest lucru este grozav la acest lob până la umeri. Este ușor de stilat ca un bob și încă suficient de lung pentru a-l pune în coadă atunci când aveți nevoie de el. De asemenea, ai putea face un stil distractiv pe jumătate când vrei ceva mai interesant!

Îmi place adăugarea acestui tip de tăietură deconectată cu un tatuaj de păr. Este un mod foarte interesant de a-ți arăta marginea atunci când vrei și o poți acoperi cu ușurință atunci când ai chef să-ți păstrezi aspectul mai clasic.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Aceste valuri de plajă gonflabile pot fi realizate cu orice fier de călcat plat, cu o lățime cuprinsă între 1 și 2 centimetri. Pregătește părul cu un agent de protecție împotriva căldurii și spumă cu ten ușor, apoi usucă-ți părul complet înainte de a folosi fierul de călcat.

Faceți-vă drumul în jurul capului, curbându-vă în secțiuni mici cu fierul de călcat plat. Piesele chiar în jurul feței dvs. ar trebui să fie ondulate înapoi și departe de față, dar după aceea, alternarea între curbarea înapoi și înainte creează acest aspect dezordonat / de plajă.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Lobul este minunat pentru oricine nu vrea să facă treaba cu părul foarte lung, dar nu este sigur dacă vrea să meargă până la capăt. Este, de asemenea, deosebit de bun pentru doamnele cu păr drept sau ondulat, cu părul fin, care devine ascuțit la capete atunci când devine prea lung și stratificat. Lobul păstrează aceste tipuri de păr sănătos și plin!

Subtitul tatuat este minunat pentru oricui îi place să-și pună părul în sus și să-și arate latura nervoasă uneori, dar ar putea fi necesar și să-l reducă pentru un mediu de lucru profesional.

Lob multicolor

Coafură Lob multicolorăInstagram @ hairbykailey1

Î&Un creator de stil, Kailey Lux

Designer de păr și machiaj @ Salonul de imagine și spa de zi în Pleasanton, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Lucrul meu preferat despre această culoare este că are toate cele trei culori pe care le-a dorit rădăcini maro, blond și culori distractive. Îmi place să lucrez cu culorile Joico. I-am dat patru tipuri de culori care i-au adăugat o culoare distractivă, fără a fi prea mult.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand șampoanele și balsamurile Celeb Luxury Viral violet sau albastru. Îmi place și șamponul Joico Color Safe.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Tăierea lungă a lobului este excelentă pentru toate formele feței. Este, de asemenea, excelent pentru părul fin, deoarece le îngroașă părul și conferă un anumit volum. Este unul dintre preferatele mele, deoarece puteți personaliza cu adevărat tunsoarea (și culoarea!) Pentru client.