23 de superbe formale de jumătate actualizate de care te vei îndrăgosti

Când aveți o ocazie formală, coafurile pe jumătate sunt o opțiune excelentă. Fixarea unor păruri vă permite să vă păstrați o lungime în jurul feței, dar totuși aveți structura de a avea un „updo”, menținând astfel corpul și forma la locul lor. Dacă aveți în vedere un stil pe jumătate, iată 20 de idei de coafură formale pe jumătate pentru a vă inspira.

Arcul drăguț cu jumătate de păr

Arcul drăguț cu jumătate de părInstagram @hairbysaretta

Î&A cu creatorul de stil, Saretta Bowerman

Proprietar / Stilist @ Blue Water Salon din Naples, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Este o fundă de păr cu o panglică împletită! Îmi place că se pare că părul tău este legat ca un cadou! Este unic și frumos.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Veți avea nevoie de păr de lungime medie, cu straturi minime, pentru a crea arcul și panglica lungă. Extensiile clip-in pot ajuta, de asemenea, la adăugarea lungimii și a plenitudinii. Începând cu textura părului tău, vei ajuta la crearea arcului, astfel încât să nu alunece.

Simplu jumătate în sus jumătate în jos

Simplu jumătate în sus jumătate în josInstagram @petulajadehairstylist

Î&Un creator de stil, Petula Jade

Coafură / Proprietar în Gold Coast, Australia

Cum ați descrie acest aspect?

Acest stil este inspirat de boho. Undele texturate moi, completate cu panglica răsucită pe jumătate, sunt perfecte pentru cei care doresc ceva puțin diferit de doar valuri.

Cel mai bun lucru despre acest stil este că este atât de versatil și poate fi purtat de mireasa boho modernă sau la un festival de muzică..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este minunat pentru cineva care are un pic boho la inimă. Stilul are volum, deci ar fi potrivit pentru cineva cu păr gros sau fericit să adauge o extensie pentru a crea acel volum și lungime suplimentară.

Nu sunt un mare fan al utilizării prea multor produse atunci când vine vorba de stil. Deși nu pot trăi fără pulberile mele S1 + S2 de Natalie Anne Haircare. Perfect pentru a oferi aspectului meu volumul și textura supremă, apoi folosind spray-ul meu de fixare Nak pentru a-i oferi acea mică priză suplimentară.

Panglică cu coadă de pește

Panglică cu coadă de peșteInstagram @stephaniemichelle_hair

Î&A cu creatorul de stil, Stephanie Michelle

Proprietar @ Stephanie Michelle Hair LLC din Virginia Beach, VA

Cum ați descrie acest aspect?

Ca stilist de nuntă, acest lucru a fost super distractiv pentru mine! Nu primesc în fiecare zi o cerere pentru o împletitură de coadă de pește mohawk.

Aș descrie cu siguranță această mireasă ca fiind un riscant și cineva care iubește moda. Rochia ei avea o siluetă foarte simplă, care făcea ca atenția asupra părului să fie și mai mare.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil necesită mult păr! Împletirea mănâncă mult din păr, așa că, dacă vă lipsește densitatea, aș lua în considerare utilizarea extensiilor de păr. Pentru a obține părul părului ei foarte strălucitor și pentru a adăuga lungime și volum la împletitură, a trebuit să creez două secțiuni diferite și apoi să le combin în centru.

# 1 Drăguț și sertizat

Scris de Carly Bowers

Acest aspect pe jumătate este un pic mai ciudat, deoarece implică atât sertizare, cât și împletitură.

Edgy Crimped Half UpdoStil de Connie Masullo, Design unic de păr, Lincoln Park, NJ Edgy Crimped Half Updo BackStil de Connie Masullo, Design unic de păr, Lincoln Park, NJ

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat. Folosiți un crimper și strângeți câteva secțiuni aleatoare ale părului (mai ales pe părți laterale), astfel încât acestea să apară în jumătatea dvs..
 2. Folosiți o perie de backcombing pentru a crea volum la linia părului. Creați un stil pompadour mare, apoi începeți o panglică franceză.
 3. Odată ce secțiunea superioară a părului este împletită, fixați capătul împletiturii cu o cravată limpede.
 4. Ondulează restul părului folosind un mic ondulator.
 5. Odată ce părul tău este ondulat, folosește degetele sau un pieptene cu coadă de șobolan pentru a îndepărta panglica, astfel încât să pară mai mare și mai plină. Asigurați-vă că vă ascundeți cravata de păr!
 6. Pulverizează totul cu un fixativ puternic.

Produse Recomandate:

Pentru un aspect editorial ca acesta, veți avea nevoie de un fixativ puternic pentru a vă menține părul pe loc toată noaptea. Încercați El Net Hairspray de L’Oreal.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Dacă ai părul lung, mediu până la gros, aceasta este o opțiune excelentă pentru tine. O față în formă de inimă este ideală pentru acest stil.

# 2 Excelent Editorial

Scris de Carly Bowers

Acest aspect extraordinar este distractiv pentru o noapte în oraș! Va îmbrăca o ținută casual și va arăta machiajul sau accesoriile tale frumoase.

Distractiv Edgy Half UpdoStil de Thresa Venables, Machiaj de Kristian Bailey, Profesioniști simpli, Wooster, OH

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat.
 2. Buclați totul cu un ondulator de dimensiuni medii.
 3. Odată ce totul este ondulat, folosiți degetele sau o perie pentru a separa buclele, astfel încât acestea să arate mai naturale.
 4. Utilizați o perie de backcombing și creați volum în partea superioară a capului.
 5. Adunați jumătatea superioară a părului și neteziți părțile laterale. Folosiți un știft pentru a fixa părul în spatele / mijlocul capului.
 6. Pulverizați totul cu un spray de finisare puternic.

Produse Recomandate:

Pentru a obține un corp serios, utilizați o perie backcombing în loc de un pieptene. Este mai blând pentru păr și va crea un aspect mai moale. Încercați peria Spornette Little Wonder!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest aspect este minunat dacă ai părul fin până la mediu pe care speri să-l facă să pară mai gros și mai plin. O formă rotundă a feței va fi alungită de acest stil.

# 3 Gagica împletită

Scris de Carly Bowers

Câteva împletituri, puțin corp și violá! Ai o abordare modernă și modernă pe un stil clasic pe jumătate în sus pe jumătate.

La jumătate Updo la modă cu împletituriStil de Onita Luisi, Salonul de chipsuri, Marlboro, NJ La jumătate Updo la modă cu împletituri înapoiStil de Onita Luisi, Salonul de chipsuri, Marlboro, NJ

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat. Separați părul în cinci secțiuni, începând de la o ureche la cealaltă, fiecare secțiune având o lățime de aproximativ un centimetru.
 2. Împletați cele două secțiuni deasupra fiecărei urechi și fixați capetele împletiturilor cu o cravată de păr limpede.
 3. Spate pieptene partea superioară / mijlocie a părului.
 4. Adunați jumătatea superioară a părului și creați trei noduri. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să separați jumătatea superioară a părului în treimi și apoi să le înnodați.
 5. Asigurați capătul jumătății ponei cu o cravată.
 6. Dacă părul tău este natural creț, atunci norocos! Nu trebuie să-i faci mare lucru. Dacă nu, folosește un mic ondulator pentru a ondula ceea ce a rămas din jumătatea ponei.

Produse Recomandate:

După ce acest aspect a fost creat, adăugați niște ser strălucitor sau spray la capetele părului pentru o strălucire suplimentară! Îmi place Bumble și Bumble’s Shine Spray.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

O formă rotundă a feței va fi completată de acest aspect. Părul gros care are un val natural este ideal pentru acest stil, deși, de asemenea, va funcționa și părul drept până la ondulat.

Bacsis:

Dacă aveți părul mai fin și întâmpinați probleme în a face micile împletituri să rămână, pulverizați părțile de păr cu fixativ înainte de a le împleti. Îți va oferi părului un pic de sâmburi și îl va face mai puțin alunecos.

# 4 Frumusețe pe jumătate împletită

Scris de Carly Bowers

O împletitură este o modalitate excelentă de a-ți face jumătatea de ponei, altfel obișnuită, puțin mai modernă și la modă!

Half Half Pony modern cu împletiturăStil de Danielle Albrecht, Machiaj de Jenna Romeo, Marele Salon William Wesley & spa, Davenport, IA Half Half Pony modern cu spate împletitStil de Danielle Albrecht, Machiaj de Jenna Romeo, Marele Salon William Wesley & spa, Davenport, IA

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat despărțit într-o parte.
 2. Pulverizează totul cu un spray de textură sau un șampon uscat.
 3. Ondulați fiecare secțiune a părului cu un fier de ondulat de 1¼ inci.
 4. Creați o cascadă sau o împletitură franceză cu părul care începe de pe o parte a capului și vă coboară până la ureche. Adunați capătul împletiturii pentru a vă întâlni cu cealaltă parte a jumătății de ponei în partea din spate / mijlocul capului. Fixați cu știfturi.
 5. Pulverizați totul cu un spray ușor de finisare.

Produse Recomandate:

Îmi place spray-ul de păr Davines Medium Hold atât ca spray de lucru, cât și ca spray de finisare. Folosiți-l înainte și după ce vă ondulați!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Dacă aveți o formă pătrată a feței, acest aspect vă va completa. Părul fin până la mediu de orice lungime va funcționa pentru acest aspect! Este foarte versatil.

# 5 Pur și simplu uimitor

Scris de Carly Bowers

Acest stil este simplu, dar atât de clasic și frumos. Undele moi și o parte laterală profundă atrag cu adevărat atenția asupra caracteristicilor tale superbe!

Simple Classic Half UpdoStil de Kyle Brooks, Salonul Perry Anthony, Wilmington, DE

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat despărțit într-o parte.
 2. Pulverizați totul cu un spray de lucru, apoi ondulați fiecare secțiune folosind un fier de ondulat de 1¼ inci.
 3. Adunați o parte a părului și răsuciți-l înapoi pentru a vă întâlni cu cealaltă parte a jumătății voastre în partea din spate / mijlocul capului. Fixați cu un știft bobby.
 4. Pulverizați totul cu un fixativ ușor.

Produse Recomandate:

Asigurați-vă că vă pulverizați părul cu un agent de protecție împotriva căldurii înainte de a utiliza orice instrumente fierbinți pe el. Kevin Murphy face unul excelent numit Manager de daune. Miroase minunat și este foarte ușor, astfel încât să nu devină lipicios!

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest aspect este incredibil de versatil și într-adevăr orice lungime sau textură a părului va funcționa! O formă pătrată a feței va fi flatată de acest aspect.

Arcul drăguț cu jumătate de păr

Arcul drăguț cu jumătate de părInstagram @hairbysaretta

Acest stil relaxat, boem, este un cap întoarcere sigur. Uimesc pe toată lumea cu o împletitură de coadă de pește, liberă, acoperită cu o panglică de păr adorabilă.

Pe jumătate cu Accent Braid

Pe jumătate cu Accent BraidInstagram @facebylinda

O capodoperă florală este această coafură delicioasă! Cu piese ușor împletite și definite peste încuietorile răsucite, te vei simți instantaneu ca o prințesă!

O minunată jumătate de stil cu breton lateral

Lovely Half Upstyle cu breton lateralInstagram @katsbeautybox

Excelent pentru petreceri și evenimente care ar evidenția frumusețea ta naturală. Bretonul se comportă ca o perdea, dezvăluind o față fermecătoare.

# 9 Babe împletit dublu

Scris de Carly Bowers

Două împletituri se întâlnesc pentru a crea această capodoperă dublă împletită jumătate în sus jumătate în jos!

Double Braid Half UpdoStil de Selah Frese, Machiaj de Tekoa Ferro, Salonul de culoare Blaze, Cedar Rapids, IA Dublă împletitură jumătate Updo spateStil de Selah Frese, Machiaj de Tekoa Ferro, Salonul de culoare Blaze, Cedar Rapids, IA

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat, despărțit după cum doriți.
 2. Folosiți un fier de călcat plat sau un uscător și o perie rotundă pentru a vă netezi părul.
 3. Creați o panglică franceză pe ambele părți ale secțiunii pe jumătate.
 4. Odată ce cele două împletituri se întâlnesc, combinați-le împreună. Asigurați capetele cu o cravată de păr. Dacă doriți, strângeți câteva secțiuni ale părului care nu sunt în secțiunea jumătate sus.
 5. Pulverizați totul cu un spray ușor de susținere.

Produse Recomandate:

Un ser netezitor este o opțiune excelentă pentru a adăuga la un stil elegant ca acesta atât înainte de uscare, cât și după! Îmi place Serul Super Skinny de Paul Mitchell.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Acest aspect este ideal dacă aveți părul lung cu o textură medie spre groasă. O față ovală sau în formă de inimă va fi completată de acest stil.

# 10 Mare, Sexy și Sassy

Scris de Carly Bowers

Acest stil pe jumătate este un păr mare, sexy, la cea mai bună calitate!

Big Sexy Half UpdoStil de Institutul Brown Aveda, Mentor, OH

Cum să stilizezi:

 1. Începeți cu părul uscat.
 2. Pulverizați un spray de lucru și / sau un șampon uscat la rădăcini. Folosiți o perie de backcombing pentru a crea mult corp pe toate secțiunile părului, de la rădăcini până la vârfuri.
 3. Adunați jumătatea superioară a părului și trageți-o înapoi pentru a crea un stil jumătate în sus. Fixați-l cu știfturi.
 4. Pulverizați totul cu un spray ușor de finisare.

Produse Recomandate:

Acest aspect necesită o mulțime de „grit”, așa că un produs precum Backcomb in a Bottle de Big Sexy Hair ar funcționa bine! Dacă este necesar, combinați-l cu un fixativ de lucru.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Părul mediu până lung este gros pentru acest aspect. O față pătrată va fi completată de acest stil.

# 11 Cu jumătate de Updo fixat ușor

Scris de Steph Brinkerhoff

Buclele sunt fixate încet, cu puțină definiție, dând părului o formă frumoasă care curge încă ca și cum ar fi totul în jos.

jumătate updosStil de Salonul Kathy Adams, Buford, GA coafuri pe jumătate updoStil de Salonul Kathy Adams, Buford, GA

Cum să stilizezi:

 1. Începeți prin ondularea părului cu un fier de ondulat de 1 ½ inch, adăugând ceară spray pentru mai multă textură.
 2. Folosiți degetele pentru a răsuci ușor și a fixa secțiuni de păr, fixându-vă în jurul nivelului urechii.
 3. Introduceți știfturile în sus în păr, împingând ușor părul în sus în timp ce fixați pentru a adăuga mai mult corp.

Produse Recomandate:

Când vă fixați ușor părul, vă ajută să aveți o mică aderență la rădăcini. Folosiți Big Sexy Hair Powder Play la rădăcini pentru a ajuta știfturile să rămână.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Părul fixat ușor va funcționa cu orice formă a feței și orice tip de păr. Deoarece are un aspect atât de natural, este un aspect ușor de realizat.

# 12 Înfășurat

Scris de Steph Brinkerhoff

Părul este înfășurat pe sine, înainte și înapoi, fixat în zona coroanei din spate a părului.

coafuri pe jumătate updoStil de Sanctuario Bella Capelli, Westlake, OH coafuri pe jumătate updo 2Stil de Sanctuario Bella Capelli, Westlake, OH

Cum să stilizezi:

 1. Folosiți un fier de călcat plat sau un ondulator mare pentru a ondula încet capetele părului.
 2. Începând de la coroană, împingeți în sus o mică secțiune de păr până când este de dimensiunea dorită și fixați-o în poziție. Fixați încă câteva piese de acest fel prin coroană pentru a crea o formă frumoasă.
 3. Pe măsură ce vă deplasați în jos, înfășurați părul din stânga spre dreapta și invers, fixând fiecare parte înfășurată peste cealaltă parte. Luați 2-3 secțiuni pentru fiecare parte.

Produse Recomandate:

Pentru a vă menține buclele netede, utilizați o pomadă în fiecare secțiune înainte de a o fixa. Îmi place Schwarzkopf Got2b Defiant Shine Pomade

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Această coafură va arăta cel mai bine pe fețele rotunde sau ovale. Va fi prea dur pentru formele feței pătrate sau lungi. Părul mediu până la gros cu straturi va funcționa bine și cu acest aspect.

# 13 Bouffant

Scris de Steph Brinkerhoff

Părul este împletit înapoi și fixat astfel încât să aibă corp și o formă plăcută plină deasupra.

coafură buffant pe jumătate updoStil de Institutul Brown Aveda, Mentor, OH unghi de umflare jumătateStil de Institutul Brown Aveda, Mentor, OH

Cum să stilizezi:

Folosiți un pieptene pentru a împleti baza părului la coroană.

 1. Odată ce părul tău este frumos și împletit, folosește pieptenele pentru a netezi secțiunea superioară, astfel încât să fie moale și neted, în loc să pară zdrobit.
 2. Adunați părul din fiecare parte chiar deasupra urechilor și trageți-l într-o jumătate de coadă de cal.
 3. Asigurați-vă cu un elastic transparent.

Produse Recomandate:

Backcombing-ul poate cădea ușor fără produsele potrivite. Înainte de backcomb, utilizați Big Sexy Hair Backcomb într-o sticlă pentru a vă ajuta să rămâneți.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Un bufant este măgulitor pe majoritatea formelor feței, cu excepția celor lungi. Acesta va funcționa cel mai bine pe părul mediu până la fin, cu straturi medii până la lungi.

# 14 laturi împletite

Scris de Steph Brinkerhoff

Ambele părți sunt împletite de la partea de jos până la urechi, cu restul părului fixat pe jumătate.

împletit pe jumătate updoStil de Institutul Brown Aveda, Rocky River, OH împletit jumătate updo unghiStil de Institutul Brown Aveda, Rocky River, OH

Cum să stilizezi:

 1. Îndepărtați părul de la urechi înainte și îndepărtați-l deoparte pentru mai târziu.
 2. Trageți partea din spate a părului într-o jumătate de coadă de cal și fixați-o cu știfturi sau cu un elastic transparent.
 3. Faceți o împletitură franțuzească pe fiecare parte a părului, începând din partea dvs. și terminând de urechi. Fixați cu știfturi.

Produse Recomandate:

Când faceți împletituri, este important să controlați zborurile și frizul. Spray Short Sexy Hair Shatter Separați și țineți spray-ul în păr înainte de a împleti pentru a adăuga mai mult control.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Părțile împletite vor arăta cel mai bine pe fețele rotunde, ovale sau în formă de inimă. Evitați să faceți această coafură dacă aveți breton sau straturi foarte scurte.

# 15 Bucle în cascadă

Scris de Steph Brinkerhoff

Buclele sunt fixate lateral într-o formă care le conferă un efect în cascadă.

împletit pe jumătate updoStil de Institutul Brown Aveda, Mentor, OH împletit jumătate updo 2Stil de Institutul Brown Aveda, Mentor, OH

Cum să stilizezi:

 1. Ondulați-vă tot părul cu un fier de ondulat de 1 ”la 1 1/2” sau cu fierul de călcat plat.
 2. Faceți o mică împletitură pe fiecare parte a părții care se termină lângă urechi.
 3. Fixați zona coroanei părului într-o formă frumoasă, apoi continuați să fixați buclele pe o parte.
 4. Finalizați cu fixativ.

Produse Recomandate:

Strălucirea strălucitoare vă va păstra buclele cu aspect lustruit. Îmi place TIGI Bed Headrush Shine Adrenaline.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Buclele în cascadă vor arăta grozav pe fețele ovale, pătrate sau în formă de inimă. Evitați acest stil dacă aveți o față rotundă, deoarece adaugă doar mai multă lățime lateralelor. Acest stil va funcționa excelent și pentru dvs. dacă aveți părul mediu până la gros și multe straturi.

# 16 Slick Back The Lides

Scris de Steph Brinkerhoff

Părul este fixat strâns pe părți, păstrând totuși corpul în spate și deasupra.

slick înapoi jumătate updo

Cum să stilizezi:

 1. Începeți prin a vă ondula tot părul și a-l amesteca înapoi la rădăcini pentru a avea mai mult corp.
 2. Fixează secțiunea frontală într-un pompadour, apoi fixează părul în secțiunea Mohawk, astfel încât să aibă mai mult corp în partea de sus și în spate.
 3. Finalizați fixând strâns părțile laterale, ascunzând știfturile sub buclele din spate.

Produse Recomandate:

Un fixativ ferm va face diferența cu acest stil de păr. Folosiți fixativ pentru păr retro pentru a obține cu adevărat părțile laterale.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Partile din spate alunecate vor arăta neplăcute dacă aveți caracteristici dure sau puternice, deoarece le va accentua doar. Acest stil este cel mai bun pe părul mediu până la fin, cu încuietori în strat mediu sau scurt.

# 17 Braid It Half Way

Scris de Steph Brinkerhoff

Partea superioară și părțile laterale ale părului sunt împletite în spate, oprindu-se în fața cefei pentru a crea un aspect pe jumătate.

jumătate împletit jumătate updoStil de Justine Watson, Institutul Casal Aveda, Youngstown, OH jumătate împletit jumătate updo 2Stil de Justine Watson, Institutul Casal Aveda, Youngstown, OH

Cum să stilizezi:

 1. Faceți o împletitură franceză din afară, începând de sus și terminând chiar sub nivelul urechii.
 2. Folosiți știfturi pentru a fixa capătul împletiturii în poziție.
 3. Finalizați ondulând capetele părului pentru un aspect mai formal.

Produse Recomandate:

Păstrați panglica aspectul elegant și strălucitor, precum și buclele, cu ser strălucitor. Îmi place Loreal Professionnel Ultime Reflexium Shine Perfecting Serum.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Întrucât partea de sus a revenit, acest stil va arăta bine, cu un volum redus deasupra pe formele feței rotunde și ovale. De asemenea, va funcționa cel mai bine pe părul lung cu straturi puțin sau deloc.

# 18 Twist Back One Side

Scris de Steph Brinkerhoff

O parte este răsucită în spatele capului, în timp ce partea opusă este lăsată în jos.

jumătate updo twistStil de Kathy Brown, Kenneth’s Studio for Hair, New Orleans, LA jumătate updo twist 2Stil de Kathy Brown, Kenneth’s Studio for Hair, New Orleans, LA

Cum să stilizezi:

 1. Începeți prin a vă ondula tot părul și a-l mări peste umărul drept.
 2. În partea stângă, faceți două până la trei răsuciri care încep de la urechea stângă și se termină chiar în spatele urechii drepte, trecând prin partea din spate a capului.
 3. Asigurați răsucirile cu știfturi și ascundeți știfturile cu bucle.

Produse Recomandate:

Pentru a face partea măturată laterală voluminoasă și interesantă, pulverizați Redken Wax Blast 10 pe buclele finite.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Un stil măturat lateral ca acesta va fi măgulitor pe orice formă a feței, cu excepția rotundă. Acesta este un stil minunat pentru părul mediu până la scurt, cu stratificare.

# 19 Împletitură fantezie

Scris de Steph Brinkerhoff

Părul este ondulat și fixat ușor deasupra, cu o parte într-o împletitură joasă și moale.

coadă de pește jumătate updo coafurăStil de Melanie Crawford Institutul Brown Aveda, Rocky River, OH

Cum să stilizezi:

 1. Pe părul creț, fixați vârful și părțile laterale în sus și departe de față.
 2. Măturați tot părul rămas peste un umăr.
 3. Faceți o panglică laterală slăbită, începând panglica la nivelul urechii.
 4. Odată ce panglica este completă, folosește-ți degetele pentru a o slăbi și mai mult. Asigurați-vă cu un elastic transparent.

Produse Recomandate:

Este important să dai textura acestui stil, ceea ce îl va deosebi. Înainte de a usca și ondula, aplicați un mousse de styling, cum ar fi Pureology Color Stylist Mousse Bodifier.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Această împletitură elegantă va arăta bine pe orice formă a feței. Este suficient de moale pentru a fi măgulitor pentru oricine, dar dacă doriți să fie și mai moale, lăsați niște păr în jurul feței. Acest lucru va funcționa cel mai bine pe părul cu grosime medie, care este cel puțin la nivelul oaselor gulerului.

# 20 Scăzut în spate

Scris de Steph Brinkerhoff

Buclele moi sunt foarte ușor fixate jos în spate, o parte înfășurându-se peste cealaltă.

coafuri ondulate jumătate updoStil de Salonul Kathy Adams, Buford, GA coafuri ondulate jumătate updo 2Stil de Salonul Kathy Adams, Buford, GA

Cum să stilizezi:

 1. Folosind un fier de ondulat de 1 inch, ondulați încet capetele părului.
 2. Luați părul din partea stângă, lăsați-l pe spate și fixați-l la ceafă.
 3. Luați părul din dreapta, drapați-l ușor înapoi și fixați-l deasupra ultimei secțiuni.
 4. Fixați cu știfturi.

Produse Recomandate:

Un fixativ flexibil de susținut va ajuta la această coafură. Vă va oferi mișcare, dar și control. Încercați fixativ Matrix Vavoom Shape Maker.

Cea mai bună formă de față și tip de păr:

Un stil pe jumătate înfipt în spate va arăta bine pe orice formă a feței, mai ales inimă sau pătrat, deoarece va înmuia oasele obrazului. Părul lung cu puțină sau deloc stratificare va funcționa cel mai bine.

După cum puteți vedea, există atât de multe opțiuni când vine vorba de stiluri la jumătate. Dacă unul dintre aceste înfățișări nu este exact ceea ce aveți în minte, vă recomandăm să încercați ceva creativ pe cont propriu. Oricum ar fi, jumătate în sus este întotdeauna o cale sigură de a merge cu părul pentru ocazia formală.