22+ Tunsori elegante pentru bărbați

Aceste tunsori elegante pentru bărbați duc tendințele la nivelul următor. Există mai multă înălțime, textură sau detalii care diferențiază aceste înfățișări chiar și de cele mai populare stiluri.

Unele dintre aceste coafuri grozave pentru bărbați necesită mai mult timp decât media, dar merită. Părul este una dintre cele mai vizibile caracteristici despre tine. O croială și un stil minunat pot ridica cele mai simple haine și fac și mai mult pentru o ținută dapper.

Aceste înfățișări nu necesită întotdeauna mult efort suplimentar. Ca de obicei, aspectul mai scurt are o întreținere mai redusă, dar poate avea totuși o mulțime de stil de prezență.

Consultați aceste imagini pentru câteva dintre tunsorile noastre preferate pentru bărbați.

1. Fringe laterală + Fade

Tunsori elegante pentru bărbați cu franjuri lungi și chelie

Charlie

Această coafură neașteptată combină părul liber pe partea de sus măturat într-o parte cu o decolorare ridicată care este punctată de o pereche de linii ras la templu.

2. Pieptene ondulat peste decolorare

Pieptănează peste tunsul decolorat

„Goldentouch” german

Pieptenele peste decolorare sunt una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați, deoarece arată minunat și este ușor de coafat. Această versiune adaugă o parte de ras și o scurgere de volum pe frunte.

3. Mătură înapoi

Mătură tunsul pe spate

Mike Thomas

Tunsorile puternic decolorate se ocupă de coroană de la caz la caz. Acest pieptene peste coafură mătură părul lung deasupra și îl încorporează în vârtejul coroanei pentru un detaliu rece din spate.

4. Pieptene texturate peste

Pieptene texturate peste tunsoare

Josh Connolly

Această versiune mată și texturată a pieptenei definește o buclă pe frunte.

5. Pomp texturat

Tunsoare pompadour texturată de lungime medie

Robin Hart

Pompadourul este o coafură clasică pentru bărbați care este reinventată. Această versiune păstrează silueta cu volum mare, dar folosește o mulțime de textură și un finisaj mat.

6. High Fade Faux Hawk

Falsul șoim chel se estompează

Charlie

Coafurile nu trebuie să fie noi pentru a fi elegante. Acest șoim faux clasic are un impact din plin cu tonuri de visiniu și se confruntă cu o decolorare ridicată și linie.

7. Pompadour ondulat

Tunsoare de păr ondulat pentru bărbați

Muschetă & Baionetă

Acest pompadour modern prezintă o mulțime de valuri naturale și o estompare redusă în spatele urechii.

8. Tuns tunsoare pentru păr ondulat gros

Tuns tunsoare pentru bărbați

Goodman Apparel & Frizerie

Tendința de tunsoare conică readuce coafurile clasice pentru bărbați. Această versiune taie părul gros și ondulat scurt, dar lasă multă textură.

9. Pomp + Undercut Fade

Pompadour undercut se estompează tunsoare

Charlie Cullen

Acesta este un mod interesant de a stiliza tunsoarea decolorată. Stilată pe diagonală, o parte pare a fi tradițională, în timp ce cealaltă dezvăluie tăierea deconectată.

10. Păr creț + Fade scăzut

Tuns par cret pentru barbati

Axel

O altă modalitate de a purta acel păr mai lung, tendința texturii este creșterea părului creț afară. Acest stil răcoros are un profil rotunjit și margini definite datorită unei margini în sus, a estompării tâmplelor și a conicității gâtului.

11. Coafura părții laterale

Partea laterală tunsă

Matthew Conrad

La tendință, această coafură cu părți laterale are multă lungime, volum și textură.

12. Comb Over + Burst Fade

Pieptănați tunsul cu fade la mijloc

Nick Pelletti

Combinația este un aspect clasic care păstrează o actualizare proaspătă dintr-o estompare.

13. Textură dezordonată

Tunsoare lungă cu păr gros cu franjuri pentru bărbați

Această pompă dezordonată pare că este decorată cu apă sărată și o zi pe plajă, dar poate fi creată acasă cu câteva minute de uscare prin suflare și cu puțină de pomadă texturizantă.

14. Blatul plat + Barba îngrijită

Barba și tunsul scurt plat

Ben Warren

Părul pervers poate fi coafat în bucle naturale sau ras în linii definite. Acest aspect geometric este valabil pentru acesta din urmă cu o barbă curbată înaltă și strânsă în partea superioară și unghiulară.

15. Textură striată + Fade redusă

Coafura dezordonata pentru barbati

Jelle Vissers

Acest aspect răcoros este legat de textura cu mult volum. Este o opțiune bună pentru a spori aspectul grosimii părului fin sau subțire.

16. Cultură scurtă

Tuns scurt

Nomad Barber BLN

Această cultură cu breton definit este o scurtătură cu mult stil. Stilul este minim. Pur și simplu ciupiți secțiuni mici de păr pentru a adăuga textură și pieptene franjuri înainte.

17. Tunsoare Buzz

Buzz tunsoare pentru bărbați

Martin John

Această tunsoare puțin mai lungă pe partea de sus adaugă dimensiune unei tunsoare Buzz și poate fi o bază pentru creșterea părului.

18. Tunsoare Caesar texturată

Tunsoare texturată caesar pentru bărbați

Mike Thomas

Această versiune modernă a tunsoarei Caesar adaugă tăiere texturată și stil. Este o tunsoare scurtă măgulitoare pentru bărbați, care este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru o linie de păr în retragere sau păr subțire.

19. Tuns scurt Quiff

Tunsoare scurta pentru barbati

Nomad Barber BLN

Quiff este o coafură bărbătească măgulitoare, cu mult volum la linia părului. Această tunsoare scurtă și texturată conică lasă părul mai lung la frunte pentru a fi coafat.

20. Fringe Curly Forward

Părul creț cu franjuri înainte

Paul Preshaw

Versiunile mai lungi ale tunsoarelor decupate sunt perfecte pentru ondulat și creț. Utilizați doar o cremă sau o pomadă ușoară pentru definirea buclelor și țineți-o.

21. Înapoi ondulat

Coafură ondulată în spate

Rum Barber

Părul ondulat adaugă textură naturală acestui stil de spate rece.

22. Cultură cu textură grea pentru părul creț

Tuns tunsoare pentru bărbați

Zach Ramsey

Tunsorile texturate din acest an sunt ideale pentru părul creț. Straturile creează o formă măgulitoare în timp ce luminează părul greu.

23. Tunsori clasice pentru bărbați

Tunsoare clasică pentru bărbați

Fraser Milligan

Acest tip de tunsoare clasică pentru bărbați a revenit într-un mod important anul acesta și a fost văzut pe Justin Timberlake, precum și pe domnii mai puțin celebri. Funcționează foarte bine pentru părul gros sau ondulat și este ușor de coafat.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.