Tunsori la modă pentru bărbați

Acum, că anul este pe jumătate, tendințele părului pentru bărbați sunt bine stabilite, în timp ce altele abia încep. Iată câteva dintre cele mai tari tunsori la modă pentru bărbați ușor de purtat, precum și unele care împing plicul.

Pentru moda înainte, liniile ras au o tendință imensă. Liniile pot fi tăiate în față sau în spate, ca una sau mai multe și pot continua în fruntea sau barba. Acest tip de proiectare a părului a fost făcut cu un pas mai departe, cu forme ras dintr-o linie definită sau un anumit tip de decolorare. Oricum ar fi, această tunsoare populară face o declarație îndrăzneață.

Unul dintre aspectele cele mai populare în acest moment este părul țepos. Vârfurile moderne sunt legate de textură și pot fi decorate de la profesionist la dezordonat. Această tendință de top funcționează pentru toate tipurile de păr, de la fin la gros și, desigur, și normal.

Bazându-se pe tendința de textură din acest an, băieții cu părul creț poartă părul mai mult timp pentru a evidenția textura naturală. Tunsorile decolorate ale culturilor pot scoate bucle, indiferent dacă sunt scurte sau cu franjuri lungi. Sau du-te cu tot cu un afro modern.

Am vorbit suficient despre asta, iată cum arată.

1. Forme ras

Tunsori la modă pentru bărbațiRobert BraidTaylor GangMohammad HamzeCutskillah

Frizerii continuă să devină mai creativi și mai inovatori. Dacă doriți să vă folosiți scalpul ca pe o pânză, lăsați-i să se distreze. În unele cazuri, decolorările cedează loc liniilor definite, în timp ce în alte cazuri sunt inventate noi tipuri de decolorări.

O recoltă texturată țepoasă are ecou în arcurile și liniile de mai jos. În loc de fade-ul tău tipic cu pieptene deasupra, această versiune are un arc pe o parte care se îmbină cu fade pe cealaltă.

Decolorările de rafală care se întind în spatele urechii ca o explozie de soare nu sunt noi, dar marginile extinse care evidențiază forma sunt un aspect proaspăt. Vorbim despre designul părului cu decolteu de ceva vreme, dar această ceafă în formă de clește pe o tunsoare conică este una nouă.

2. Linie Tunsori

Tunsori cool pentru bărbațiMohammad HamzeHossein SarvEdgar Davis Deronde V  – Cutskillah

Tunsorile de linie sunt o tendință uriașă în acest an, iar acest design simplu de păr poate fi adăugat la orice tunsoare în linii subtile sau îndrăznețe. Partea rasă este populară de ceva vreme, dar adăugarea unei curbe și a doua linie, fiecare cu propria decolorare este cu totul altceva.

Un mohawk cu o linie într-adevăr nu are nevoie de prea multe condimentări, dar dacă o veți face, de ce să nu adăugați o săgeată și o frânghie. Acum, pentru băieții mai conservatori, încercați un design subtil al părului cu gât. Liniile ras nu trebuie să fie subțiri. O bară groasă peste un decolteu în formă de V este la fel de rece pe cât de neașteptat.

3. Păr țepos

Spikes și tunsori spiky pentru bărbațiDrew NanceTeodorescu ”SPUKHAN” RaduTeodorescu ”SPUKHAN” RaduMizzyke

Ca parte a tendinței părului texturat, vârfurile se întorc în mare măsură. Există o mulțime de modalități de a arăta aspectul, cu vârfuri groase, un quiff, vârfuri dezordonate sau textură subtilă pe diagonală.

Pentru a stiliza aceste arome înțepătoare, un produs ar trebui să adauge atât textura, cât și volumul. Cuvintele de căutat sunt noroi, lut sau fibre. Ar trebui să funcționeze și pomadele care menționează textura sau definiția. Respectați produsele cu un finisaj mat sau cu strălucire redusă pentru un stil modern care, de asemenea, nu arată gras.

American Crew Fiber îngroșează, texturizează și ține părul scurt de până la 3 ″, cu o strângere ridicată și strălucire redusă. Fibrele sunt, de asemenea, ușor de prelucrat pe tot parcursul zilei.

Smooth Viking Styling Clay adaugă textură și volum tuturor tipurilor de păr, inclusiv fin, cu o rezistență puternică și un finisaj mat.

Gatsby Moving Rubber Spiky Edge poate crește cel mai gros și mai lung păr și este deosebit de bun pentru părul asiatic.

4. Păr creț

Tunsori pentru barbatiCal NewsomeCameron TooyserkaniEliran SulimanRamses

Aspectele mai lungi sunt populare pentru tipurile de păr ondulat și creț. Aveți deja ceea ce își dorește toată lumea, așa că arătați-l. Aceasta poate fi o decolorare a culturii contondente cu un indiciu de textură sau o recoltă grea cu franjuri înainte. Adăugați câteva linii, color sau nu.

Băieții cu bucle nu trebuie însă să se estompeze. Acest stil complet tăiat cu foarfecă creează o formă măgulitoare și modernă, dar păstrează un semn către afro mereu răcoros. La această lungime, un produs pentru păr pentru a defini buclele, a lupta împotriva frizului și a oferi o anumită reținere este benefic. Deoarece părul creț poate fi uscat, căutați formule cremă care să hidrateze și să țină.

Viking Crew Forming Cream este un produs mat, cu o formulă flexibilă, ușor de aplicat pe bucle.

Cremă mată Layrite Natural oferă, de asemenea, o reținere flexibilă și un finisaj mat, dar cu o formulă de reținere medie și parfumul lor de cremă de sodă.

Pentru o reținere mai slabă, utilizați orice tip de cremă ondulată. Nu contează dacă este ambalat pentru bărbați sau femei. Acest produs este conceput pentru părul creț.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.