Cum se poartă tunsoarea Flow

Tendința de mișcare și flux pe care ați văzut-o în cele mai recente tunsori pentru bărbați este acum numită doar flux sau tunsoare flow. Acest stil fluid a început ca tunsoarea de hochei și a primit o actualizare. Acum este frate.

Acest aspect răcoros este legat de părul lung sau mediu, care curge înapoi. Nu este doar pentru bros, ci și un aspect cool pentru jucătorii de baseball, surferi, skateri, hipster și chiar brosuri preppy. Este ușor de coafat. Obțineți tăierea potrivită, lucrați cu o notă de produs și plecați.

Acest stil de trend funcționează atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț sau mediu. Textura naturală adaugă aspectului, dar nu este necesară. Puteți obține o tunsoare texturată, puteți îmbunătăți textura cu o lut sau ceară pentru păr sau puteți îmbrățișa fluxul drept. Pentru părul mediu și mai lung, mai ales ondulat sau creț, încercați o cremă de păr pentru a vă aranja fluxul.

Majoritatea tunsorilor pentru bărbați au o lungime medie, aproximativ 3 ″ lungime. De asemenea, pot fi mai scurte, mai lungi sau ambele (partea superioară lungă, laturile scurte). Cheia coafurii flux este apariția mișcării. Iată 17 moduri diferite de a intra în flux.

1. Tunsul Flow

Păr despărțit

Părul din coafura de curent pare că este în mișcare.

2. Tunsori Flow and Comb

Al’s Barber Shop

O modalitate interesantă de a stiliza tunsoarea curentă este înapoi cu un pieptene. Acesta este un aspect măturat de vânt, care devine și mai bun pe măsură ce treceți degetele prin păr. Folosiți o pomadă cu un finisaj flexibil pentru a echilibra slăbirea și controlul.

3. Tunsoare pentru bărbați

tunsoare pentru bărbațiSeu Elias

În loc de păr de hochei care curge în spatele unei căști, acest aspect prezintă un flux ondulat în partea de sus a capului.

4. Tunsoarea Flow pentru păr drept

tunsoarea fluxArielle Cuyuga

Acest aspect de lungime medie este tăiat și stilat pentru a îmbunătăți textura părului drept. Are mult flux fără valuri.

5. Ce este o tunsoare cu flux?

ce este o tunsoare cu fluxTommy Ransom

Fluxul se referă la simțul sau mișcarea reală a părului. Obțineți-l purtând părul mai lung deasupra, la decolteu sau ambele.

6. Cum să obțineți o tunsoare Flow

cum să obțineți o tunsoare în fluxAndy Judd

Ca orice păr mai lung, fluxul necesită mai mult decât creșterea părului. Sunt necesare tăieturi regulate pentru o formă atractivă, un păr sănătos și pentru a scoate în evidență acea mișcare care curge.

7. Tunsul Baseball Flow

tunsoare cu flux de baseballKoby!

Arătați acest flux sub șapca de baseball crescând-o lung în spate. Dacă nu doriți să-l numiți mug, spuneți-le tuturor că aveți flux.

8. Bro Flow Tunsoare

bro flow tunsoareMartial Vivot

Cultura bro este greu de identificat, dar unii spun este intersecția jockishness, dudeliness, preppiness și stoner-ishness. Sună bine și există părți în părul ăsta.

9. Tunsoare Flow Hawk

Trevor Moots

Dacă aveți mai mult decât un șoim fals, acest șoim flux este pentru dvs. Are textura și mișcarea de semnătură, plus o estompare temporară pentru acea formă de mohawk.

10. Tunsoare Hockey Flow

Tunsoare Hockey FlowCameron Tooyserkani

Afacerea este scurtă și dreaptă, petrecerea este lungă și creț, aspectul este total minunat.

11. Tunsoare de lungime medie cu flux natural

Păr despărțit

Starea de curgere este ușor de realizat cu părul texturat natural.

12. Tunsoare cu flux scurt

tunsoare cu flux scurtTommy Ransom

Părul nu trebuie să fie de lungime medie pentru a curge. Această tăietură îmbunătățește textura ondulată pentru a obține mișcare peste tot.

13. Tunsoare Side Flow

tunsoare cu flux lateralRyan Cullen

Împingeți acest flux spre lateral pentru un aspect diferit.

14. Flow on Top, Short Lides Coafura

debit lung pe partea de sus, coafură părți scurteIisakki Nummi

Tunsorile lungi de sus, cu părți scurte sunt populare, deoarece pot fi adaptate la orice tendință de la textură la flux.

15. Tunsoare cu flux lung

Roddy Colón

Mai mult păr înseamnă mai mult flux. Încercați unul dintre aceste produse pentru păr pentru a menține părul fără păr.

16. Coafura Cool Flow

Zach Ramsey

O altă modalitate de a stiliza tunsoarea cu flux este sus în loc de spate sau lateral.

17. Tunsori Flow cu barbă

tunsoare cu barbăΙΙΙ ≡ ≡◃ ▵ ▿

Coafura flux se împerechează absolut bine cu barba. Aspectul echilibrează barba plină și părul lung.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.