77 cele mai bune tunsori pentru bărbați + coafuri pentru părul creț și cum să le coafați!

Dacă crezi că îți urăști părul creț, gândește-te din nou. Este probabil tunsoarea. Bărbații cu păr creț au cerințe diferite de tăiere și stil decât părul drept sau chiar ondulat.

În acest ghid, veți găsi 77 dintre cele mai bune tunsori pentru bărbați pentru părul creț pentru lungimi scurte, medii și lungi. Derulați în jos pentru a ajunge direct la tunsori și coafuri!

Îți împărtășim, de asemenea, sfaturi de stil super utile și cele mai bune produse pe care le poți folosi pentru părul tău creț.

Diferite tunsori pentru bărbații cu părul creț

Există trei moduri de a gestiona părul creț. Primul elimină textura și frizul cu o tunsoare foarte scurtă. Al doilea este să îndreptați părul cu un produs, un stil de căldură sau un relaxant. Ultimul este să profitați la maximum de tipul dvs. de păr. Pentru asta suntem aici.

Nu există imagini cu tăieturi buzz, bucăți de echipaj și alte arome ultra-decupate, deoarece părul este prea scurt pentru a dezvălui orice textură și arată drept. În schimb, avem tunsori scurți, medii și lungi, cu decolorări, conicuri și tăieturi care evidențiază încuietori buclate și sunt ușor de purtat.

Tunsori reci pentru bărbații cu părul creț

Deci, care sunt aspectele cool pentru părul creț? Orice lucru care funcționează cu textura ta naturală. Stilurile cu textură sunt una dintre tendințele de top pentru bărbați în acest moment și nu trebuie să obțineți o tăietură specială sau să utilizați un produs special pentru ao obține. În plus față de tunsorile populare decolorate și curate, avem un aspect la modă precum culturile franceze, mohawkii creți și stilurile slick.

Cum să mențineți părul creț

Fiecare tăietură la fiecare lungime este o tunsoare bună, cu îngrijirea potrivită. Bobinele și forma părului creț îl fac mai predispus la uscare și rupere decât alte tipuri de păr. O mulțime de condiționare va face părul mai moale și mai ușor de manevrat. Iată elementele de bază ale îngrijirii părului creț:

Mai puțin șampon

Cel mult, șamponul părului în fiecare zi, dar mai puțin este chiar mai bun. Încă poți face duș în fiecare zi. Descompuneți orice murdărie prin masarea bine a scalpului. Condiționează părul în fiecare zi. Dacă părul pare sau se simte gras în mijloc, pulverizează șampon uscat la rădăcini și lucrează-l.

Starea Mai mult

Condiționarea zilnică nu este întotdeauna suficientă pentru a păstra părul creț, arătând că este mai bine Un balsam care lasă în picioare sau câteva picături de ulei după ce dușul se blochează în umezeală și ajută la combaterea crețului. Folosiți un balsam profund sau o mască de păr o dată pe săptămână sau cel puțin o dată pe lună. Cu cât părul este mai ondulat, cu atât este nevoie de mai multă umiditate suplimentară.

Coafarea părului creț

În zilele în care nu vă spălați părul, folosiți un șampon uscat pentru a absorbi uleiul la rădăcini. Apoi adaugă produse, dar mai puțin decât folosești pe părul proaspăt spălat.

Barbati cu par cret - cele mai bune tunsoare si coafuri pentru parul cret

Tipuri de păr creț

Există o modalitate oficială de a clasifica tipurile de păr creț în funcție de cât de mult este nevoie de o buclă completă pentru a se forma. Părul de tip 1 este drept, tipul 2 este ondulat, tipul 3 este creț și tipul 4 este pervers. Părul înfășurat poate fi de tipul 3 sau 4. În general, majoritatea persoanelor cu păr coil și pervers sunt de origine africană, dar nu întotdeauna. Oamenii negri pot avea bucle mai libere, oamenii albi pot avea bucle mai strânse, iar părul creț există în toate bazinele genetice, inclusiv descendenții hispanici și asiatici.

În loc de aceste clasificări, vom analiza tipurile de păr creț care necesită îngrijire și produse diferite:

Păr gros și aspru

Uneori, părul creț gros și gros poate fi un lucru prea bun. Cheia părului moale și ușor de manevrat este balsamul și o mulțime de păr. Obțineți o cremă hidratantă suplimentară în păr cu orice ocazie, cu un șampon hidratant, un balsam zilnic, un balsam de păr și chiar și tratamente de condiționare profundă. Produsele pentru păr pentru părul creț, cum ar fi cremele și pomadele, păstrează părul și umezeala.

Părul subțire și fin

Provocarea pentru părul subțire și fin creț este evitarea căderii plate. Chiar și cu volum creț, produsele pentru păr pot cântări părul. În plus față de lungimea și straturile potrivite pentru tipul tău de buclă, folosește produse ușoare care definesc ondularea și luptă împotriva frizului, cum ar fi spumele și cremele pentru bucle.

Frizzy Hair Curly

Frizz nu este un tip de buclă. Părul încrețit se abate de la textura înconjurătoare, în picioare sau ondulat singur. Există două cauze principale ale părului creț și creț. Unul îl poți controla și celălalt nu. Primul este vreme caldă și umedă, cel mai târziu este deshidratarea și deteriorarea. Vestea bună este că ambele pot fi combătute cu grijă și produse.

În primul rând, uscarea părului cu un prosop real poate provoca creț. Dedicați un tricou vechi cauzei sau încercați un prosop din microfibră. În al doilea rând, nu te juca cu părul tău în timpul zilei. Cu cât îl atingeți, cu atât va crește mai mult.

În ceea ce privește produsele, luptați împotriva frizului cu umiditate și condiționare suplimentare. În căldură și umiditate, uleiurile și cerurile definesc textura buclată și țin departe de frizul de vară.

Tight + Kinky Hair Curly

Buclele perverse sunt cel mai strâns tip de bucle. În funcție de tipul de bucle de tip 4a, 4b sau 4c, părul formează bobine strânse într-un model S, model Z sau fără un model de buclă definit. Acest tip de bucle strânse și perverse sunt cele mai predispuse la uscare și rupere.

Regulile rapide pentru această textură naturală sunt spălarea mai mică, umezeala, evitarea mai multă a siliconilor și a uleiului mineral în produsele pentru păr, starea profundă, nu periați părul uscat și utilizați stiluri de protecție, în special pentru supraalimentare.

Acum, să vedem cele mai recente tunsori și coafuri pentru părul creț. Derulați în jos pentru a alege lungimea părului dorit, apoi alegeți un aspect nou și răcoros.

Tunsori scurte și coafuri pentru părul creț

1. Undercut pentru părul scurt și creț

tăiat pentru părul scurt și crețAnthony Giannotti

Un aspect cool, care arată laturile scurte și buclele mai lungi deasupra. Deconectat cu o subcotare.

2. Păr creț + 360 valuri + tunsoare scurtă

parul cret 360 de valuri tunsoare scurtaDarius Blendz

O tunsoare scurtă foarte elegantă pentru bărbații negri. Undele 360 ​​adaugă definiție părului scurt.

3. Tunsoare clasică scurtă pentru părul creț

Tunsor clasic scurt pentru părul crețFrizerie Glassbox

O tunsoare clasică simplă pentru bărbați pentru părul creț. Un aspect profesional excelent pentru birou, care poate fi purtat și într-un mod casual în weekend.

4. Tunsoare scurtă pentru părul creț

tunsori scurte conice pentru părul crețVic Blends

O altă tunsoare clasică pentru bărbați minunată, conica prezintă o estompare curată în tâmple și decolteu.

5. Pătrundere clasică a pielii + păr scurt și creț

pielea clasică se estompează părul scurt și crețCriztofferson

Aceasta este o tunsoare groasă de păr chel, la mijloc, pentru părul creț, care nu este la fel de deconectată ca o tăietură subțire. Alinierea în față este super proaspătă.

6. Tunsori cu decolorare redusă pentru părul scurt și creț

tunsori slab decolorate pentru părul scurt și crețRaymond Roldán

Aici avem o tunsoare scurtă, decolorată, pentru părul creț, care este bine amestecată acolo unde decolorarea se întâlnește cu părul de deasupra.

7. Tunsori Mid Fade pentru părul scurt și creț

tunsori mid fade pentru părul scurt și crețEmmett Tuff

O tunsoare rece, estompată pentru părul creț, care are o lungime frumoasă de franjuri agățate liber în față.

8. Tunsori High Fade pentru părul creț

tunsori de înaltă estompare pentru părul crețDavid Vetter

Acest aspect prezintă o estompare ridicată, amestecată în bucle mai scurte deasupra.

9. Părul decolorat și părul creț cu design de păr

căderea părului decolorat și crețVictor Hugo

Vrei un look cool la modă? Apoi, obțineți un design de păr adăugat la decolorarea de pe părți. Aici, designul separă o estompare chelie de estomparea înaltă.

10. Pătrundul chel și părul scurt și creț

decolorat chel și părul scurt și crețMENSPIRE Imagine masculină & Îngrijirea

Un alt aspect răcoros pentru părul creț, care are un design de păr pe părți.

11. Păr scurt și creț + Mohawk Fade tunsoare

părul creț mohawk se estompează tunsoareaPetey Rock the Barber

Bine, este timpul să creșteți și mai mult factorul rece cu o decolorare mohawk pentru părul creț.

12. Tunsoare scurtă și crețată pentru păr gros cu umbrire decolorată

tunsoare scurtă și creț, cu umbra se estompeazăVictor Cruz

O tunsoare rece și scurtă pentru bărbații cu păr gros și creț.

13. Temple Fade + Tunsoare scurtă și creț

templu se estompeze + tunsoare curlă scurtăAlvaro Vargas Roso

Păstrați o anumită lungime pe laturi și ordonați aspectul cu o estompare a templului care deconectează barba.

14. Temp Fade

temp se estompezeI Style I Cut

O temperatură foarte curată dispare pentru bărbații negri.

15. Tunsoare scurtă, cu explozie și părul creț

tunsoare scurtă, cu decolorare explozivă și păr crețRandy Gordon

O altă tunsoare care face părul creț să arate minunat. Acest aspect prezintă o estompare în rafală și se aliniază în față, care arată clar și proaspăt.

16. Tuns par scurt si cret + Cutie decolorare

cutie scurtă de păr buclat decolorează tunsoareRaw Image Barbershop

O cutie frumos sculptată decolorează tunsul într-un păr scurt, aproape mediu.

17. Tunsoare Southside Fade

sudul se estompeazăFuss The Barber

Acesta este un aspect scurt, unic, perfect pentru vară sau climă caldă.

18. Fade tunsoare cu design de păr

fade tunsoare cu design de părJordan Rutledge

Aceasta este una dintre cele mai tari tunsori scurte pentru bărbați pe care le-am văzut în ultima vreme. În partea superioară are un păr decolorat și cu textură scurtă.

19. Tunsori elegante și reci pentru părul scurt și creț

tunsori elegante par scurt si cretRaymond Roldán

O tunsoare rece de decolorare care separă cea mai înaltă de cea mai mică decolorare.

20. Tunsori pentru subțierea părului creț

tunsori pentru subtierea parului cretMario Escajeda

Dacă ai părul subțiat, ai putea încerca o tunsoare scurtă cu textură ca aceasta. Are o franjură scurtă în față și o decolorare ridicată în lateral.

21. Tunsoare cu franjuri pentru părul creț cu o decolorare cheală

tunsoare cu franjuriEgo Barbers

O tunsoare simplă pentru părul creț, care prezintă o franjură mai lungă în față și o decolorare cheală pe partea laterală.

22. Tundere scurtă a părului buclat

tunsoare scurtă a părului buclatMichael Kelly

Această tunsoare de cultură este îngrijită și ordonată, cu o linie în față și o estompare minunată pe părți, care prezintă o linie.

23. Tunsoare Quiff Pentru părul scurt și creț

tunsoare quiff pentru păr scurt și crețMatt J.

Acesta este un stil popular pe care l-am văzut în ultima vreme. O tunsoare pentru părul creț și o decolorare chelă scăzută pe părțile laterale care deconectează barba.

24. Tunsoare scurtă pentru bărbați cu textură scurtă, pentru părul creț, cu căderea chelie și decolorare

Dmitry Kosterin

Arătați-vă părul creț cu o cădere de chel pe părțile laterale și pe spate. Aceasta separă buclele de deasupra și le face să iasă.

25. Tunsoare cool Pompadour pentru părul scurt și creț

tunsoare cool pompadour pentru păr scurt și crețSur Barbers

Un aspect clasic și curat pentru părul creț, cu o estompare ridicată pe părți.

26. Coafura cu spatele slicked pentru părul scurt și creț

coafură cu spate slicked pentru păr scurt și crețHairsoda

Fă-ți buclele să arate strălucitoare lucrând niște pomadă în părul umed sau umed. Sau folosiți o pomadă care are strălucire.

27. Tunsoare scurtă cu părul ras și părul creț deasupra

tunsoare scurtă cu părțile ras și părul crețTalitha Madison

Aceasta este o versiune modernă a părului înalt și strâns pentru părul scurt și creț.

28. Tunsoare de vară scurtă pentru bărbații cu părul creț

tunsoare scurta de vara pentru barbati cu parul cretDavid Vetter

Această tunsoare scurtă pentru bărbați pentru păr creț pune accentul pe buclele tale. Are o decolorare cheală, care este perfectă pentru a rămâne răcoros toată vara sau în climă mai caldă.

29. Tunsor scurt pentru bărbați, cu păr greu

Ryan Cullen

O decolorare ridicată și o linie tare rasă creează o tunsoare frumoasă de decolorare a cutiei.

30. Tunsoare scurtă și măruntă + părul creț

tunsoare scurtă și agitată părul crețAnthony Giannotti

Dacă doriți un aspect elegant și curat, alegeți o tunsoare texturată ca aceasta.

Coafuri buclate de lungime medie

31. Părțile scurte + Părul creț mediu deasupra

părțile scurte părul mediu și creț deasupraVictor Hugo

Acesta este un aspect foarte strâns. Bucle medii libere deasupra. Și o estompare minunată a cheliei laterale și spate, cu o linie pentru a păstra lucrurile arătând frumos și ordonat.

32. Păr curat și lung, cu franjuri mai lungi

par cret dezordonat lungime medieJohnny Snips

Aceasta este o tunsoare grozavă, cu o franjură mai lungă în față. Aceasta este o abordare modernă a aspectului clasic al părului skater din anii ’80.

33. Tunsoare conică clasică pentru părul creț mediu

tunsoare clasica pentru parul cret mediuIordania – Roots Barber Co.

Nu vrei o estompare? Apoi, alegeți o tunsoare clasică pentru bărbați, tăiată cu foarfecă.

34. Tunsoare modernă pentru păr pentru creț mediu

tunsoare fluida pentru parul cret mediuGlenn McGoldrick

Vrei să ieși din pachet. Păstrați o petrecere în spate și toate afacerile în față. Aceasta este o tunsoare modernă pentru părul cret.

35. Tunsoare stratificată pentru părul creț mediu

tunsoare stratificată pentru părul mediu crețAlex Palov

O altă tunsoare conică modernă, cu aspect frumos, pentru bărbații cu părul creț.

36. Undercut pentru părul creț mediu

tăiat pentru părul creț mediuRaymond Roldán

Acesta este un aspect cool pentru bărbații negri. Tunsul tuns împletit.

37. Tunsori Blowout pentru parul cret mediu

Barbearia Th Do Corte

Tunsoarea explozivă nu se demodează niciodată. Arată minunat cu bucle groase de lungime medie.

38. Tunsori Taper cu lungime medie pentru părul creț

tunsori conice de lungime medie pentru parul cretJohnny Snips

Aici avem o tunsoare grozavă la părul creț, mai lung și mărginit. Se păstrează curat cu o ușoară estompare a templului. Fringe mai lungă este decorată în spate și lateral.

39. Tunsori cu decolorare redusă pentru părul creț mediu

tunsori slab decolorate pentru părul creț mediuDmitry Kosterin

O altă tunsoare grozavă pentru bărbații cu părul creț care doresc o lungime medie deasupra. Prezintă o estompare redusă, iar părul de deasupra este texturat și subțiat.

40. Tunsori Mid Fade pentru părul creț mediu

tunsori mid fade pentru părul creț mediuBrian Gutierrez

Doriți să păstrați o senzație scurtă strânsă în lateral și în spate. Această tunsoare face asta. Buclele din față și de deasupra sunt păstrate groase și pline.

41. Tunsori High Fade pentru păr mediu, cu o linie proaspătă în față

tunsori de mare decolorare pentru păr mediuPetey Rock the Barber

Aceasta este o tunsoare rece, care este aproape ca un top înalt. Partea superioară decolorează și deconectează părul înalt de deasupra.

42. Coafuri buclate de lungime medie

coafuri buclate largi de lungime medieGlenn Blackburn

O altă tunsoare inspirată de skater din anii 80 păstrează franjul lung și buclat în față.

43. Coafura părului buclat în spate, lungime medie

tunsoare cu franjuri pentru parul cret mediuWade Blaauboer

O altă tunsoare bună dacă nu doriți părțile scurte decolorate. Aceasta este o tunsoare mai lungă, cu tăieturi foarfece, pentru bărbații cu părul creț.

44. Tunsori elegante pentru părul creț de lungime medie

Alvaro Frizerul

Bucle de lungime medie deasupra, o franjură de lungime medie în față și o decolorare medie pe laterale.

45. Tunsori de păr creț vopsit

tunsori de păr creț vopsitIordania – Roots Barber Co.

Adăugați o culoare de păr pentru a vă schimba aspectul. Total mișto și total distractiv.

46. ​​Tunsoare Shag + Păr creț

shag tunsoare păr crețTravis Briggs

Parul cret este perfect pentru tunsoarea shag.

47. Tunsoare cu păr buclat

tuns buclat de par cretUredništvo Pričesk Robert

Muletele au fost o alegere mai populară a tunsorilor în ultimii ani. Păstrați acest flux în spate și păstrați-l curat tăiat în față și în lateral. Arată minunat și cu o pălărie de baseball.

48. Fețe ras + Mediu pe partea de sus

părurile ras medii deasupraWade Blaauboer

Această tunsoare crețată pentru bărbați are o decolorare a templului și câteva bretonuri libere în față.

49. Părul decolorat și părul creț

căderea părului decolorat și crețVic Blends

Tunsurile aliniate arată foarte bine cu părul creț. Cel mai bun din ambele lumi, părul mediu deasupra, scurt peste tot.

50. Tundere medie chelie pentru părul creț

tunsoare chel mediu decolorat pentru părul crețSmash Tha Legend

O tunsoare cu păr super creț și creț, cu o decolorare chelie și aliniată. Strâmt.

51. Mohawk Fade cu părul creț mediu deasupra

mohawk se estompează cu părul mediu și creț deasupraJose Crespo

Aceasta este o tunsoare minunată, părul creț mohawk se estompează.

52. Părul decolorat și mediu creț

umbra se estompează și părul creț mediuCole Buerkle

Această tunsoare menține părul foarte scurt în spate și pe părți, cu bucle de lungime medie deasupra și o franjură mai lungă în vrac în față. Puteți, de asemenea, să coafați acest păr înapoi într-un aspect spate slicked pentru ocazii mai formale.

53. Părul decolorat și parul creț mediu

Travis Hill

Această simplă estompare minimalistă a templului conferă acestei tunsori buclate de lungime medie un aspect curat.

54. Parul se estompează și parul creț mediu

se estompează și părul creț mediuFran Aranda

O tunsoare bărbătească de păr mediu și lung, creț. Super înalt deasupra arată atât de cool.

55. Părul estompat și parul creț mediu

parul estompat și parul cret mediuPetey Rock the Barber

Vrei să ieși în evidență? Obțineți o estompare explozivă cu un design de păr.

56. Tunsori elegante pentru părul creț mediu

tunsori elegante par mediu cretCurl Ninja

O abordare modernă pe o tunsoare clasică. Buclele de deasupra sunt tăiate în mare parte la o lungime, ceea ce conferă acest aspect uniform.

57. Tunsoare cu franjuri pentru părul creț mediu

tunsoare cu franjuri pentru parul cret mediuWhitney VerMeer

O tunsoare bărbătească, cu franjuri, de lungime medie. În esență, o tunsoare de lungime medie pentru părul creț.

58. Decupare tunsoare pentru părul creț mediu

tunsoare pentru păr mediu crețJohnny Snips

O altă versiune a tunsoarelor pentru bărbați.

59. Tunsoare texturată pentru părul creț mediu

tunsoare texturată pentru părul mediu crețBrian Gutierrez

O tunsoare super cool pentru bărbați, de lungime medie, pentru părul creț, care prezintă o franjură lungă și păr texturat deasupra, care este coafat înainte.

60. Tuns păr păr mediu creț lateral

păr păr creț mediu păr tuns păr lateralEddie Rosado

Părul creț este greu de menținut despărțit. Depășește acest lucru cu o parte dură rasă peste o decolorare ridicată.

61. Pieptene peste tunsoare pentru părul creț mediu

pieptene peste păr tuns mediu crețAprindeți modelele

Una dintre cele mai bune și mai elegante tunsori pentru bărbați pentru părul creț pe care le-am văzut de-a lungul anilor. O estompare frumoasă și îngrijită, care nu se apropie de piele, cu bucle largi, cu un design frumos în față, cu franjuri.

62. Tunsori Pompadour Pentru Păr Creț Mediu

tunsoare pompadour pentru parul cret mediuGlenn Blackburn

O tunsoare pompadour cu aspect rece pentru părul creț, cu o decolorare ridicată.

63. Păr coily-creț de lungime medie

Ramses

Bucle super strânse și mai lungi rămase pentru a face ceea ce fac cel mai bine – fii doar natural. Împreună cu o decolorare chelie scăzută.

64. Tuns par mediu cret cu păr ras

tunsoare par cret mediu cu laturile rasMohammad Hamze

O tunsoare rece, decolorată, cu bucle mai lungi deasupra.

65. Tunsoare stratificată pentru părul creț mediu

Tunsoare stratificată pentru părul creț mediuCharlie Cullen

Treci peste decolorare și păstrează-ți buclele mai mult timp peste tot. Aceasta este o tunsoare cu straturi superbe pentru bărbații cu părul creț.

66. Tunsoare tăiată pentru părul creț mediu

tunsoare agitată pentru părul mediu crețRuss Barber

O coafură buclată și dezordonată.

67. Temp Fade + Tuns par mediu cret

Temp Fade + Tunsor mediu și cretWhitney VerMeer

O altă tunsoare minunată de Whitney VerMeer care permite buclelor naturale de deasupra să-și facă magia.

68. Tuns Taper for Hair Curly

Frizer nomad LDN

O tunsoare curată conică pentru părul creț.

Coafuri lungi și cretate pentru bărbați

69. Undercut + Păr lung și creț

tăiați părul lung și crețKen Nguyen

Păr lung și creț tuns sus.

70. Cool Fade cu părul lung deasupra

se estompează cu părul lung deasupraA the Barb

O tunsoare rece, decolorată, cu bucle lungi în picioare.

71. Păr creț dezordonat + lungime lungă

par cret dezordonat lungime lungaCurl Ninja

O altă tăietură pentru părul creț care arată în același timp răcoros și elegant.

72. Coafuri buclate lungi și libere

coafuri lungi și buclateMax Dos Santos

Bucle lungi strânse deasupra cu barba deconectată. super-misto.

73. Tunsor lung stratificat pentru părul creț

tunsoare lung stratificată pentru părul crețFede Hair

Coafura cret foarte lunga pentru barbati. Arată foarte la modă și la modă cu barbă.

74. Coafură de păr creț lung

coafura parului cret lung spate lungMatthew Conrad

O modalitate mai lungă de a crește părul strâns pe spate, cu o estompare ridicată pe părți.

75. Păr lung și creț deasupra + bucle laterale mai scurte

laturile ras lungi deasupraFran Aranda

Un aspect bun dacă doriți să păstrați părul creț deasupra lung și mai scurt pe părți.

76. tunsoare Bob pentru păr lung și creț

tunsoare bob pentru păr lung și crețFran Caruso

Crește-ți părul lung și creț și alege o coafură bob. Puteți să-l purtați sau să îl trageți înapoi într-o coadă de cal sau un nod superior.

77. Coafuri de păr creț lungime umăr

coafuri par cret lungimea umerilorFede Hair

Creșteți totul și scoateți-vă. Aceasta este o tunsoare frumoasă pentru părul lung, pentru părul creț.

Cele mai bune produse pentru păr creț pentru bărbați

Am vorbit deja despre cum să ne ocupăm de părul creț. Profitați la maximum de tăietura dvs. creț rece folosind produsul potrivit. Iată câteva dintre cele mai bune produse pentru păr pentru bărbații cu părul creț, în ordinea celei mai mari până la cele mai mici.

Cea mai bună pomadă pentru părul creț

 • Argila de păr Viking netedă – Pentru coafuri scurte și buclate, această pomadă mată de înaltă rezistență amplifică textura. Este perfect pentru culturi, conice și fade.
 • Hair Craft Co. Pomade – Acest produs puternic, semi-mat, înlocuiește gelul de păr, unul dintre cele mai ușor de utilizat produse pentru părul creț. Este perfect pentru definirea buclelor și menținerea lor în poziție deasupra capului sau peste o parte.
 • Gumă de fibră OSiS + THRILL – Pentru textură și menținere, fibrele elastice permit un aspect flexibil și modelabil, plus strălucire și separare. Acest tip de produs este excelent pentru părul creț, în special pentru ținerea la căldură sau în timpul activității.

Cel mai bun gel pentru părul creț

Gelul de păr este un produs surprinzător de controversat. Nu toate gelurile de păr sunt bune, dar nici nu sunt toate rele. Gelurile funcționează bine pentru părul creț, deoarece blochează textura fără creion. Folosiți gel pentru a coafa părul sau pentru a crea un gel turnat. Pentru metoda turnării, scrunchează ușor gelul prin părul aproape uscat și lasă-l să se usuce până la capăt. Apoi scoateți gelul strângând din nou părul. Ar trebui să rămâi cu bucle bine definite și fără încrețituri.

 • Ulei gel anti-umiditate Bumble and Bumble Conceput special pentru a răspunde nevoilor părului creț, coily și pervers, precum și al părului gros, acest produs combină tenul unui gel cu uleiuri de condiționare. De asemenea, ajută la alungirea buclelor, ceea ce ajută la creșterea părului.
 • SexyHair Hard Up Hard Holding Gel Acest gel de rezistență ultra puternic funcționează bine pentru metoda de turnare a gelului sau pentru coafare.
 • Pomada Imperial Gel – Un alt produs hibrid pentru păr, această formulă unică combină reținerea unui gel cu hidratarea unei pomade. Funcționează bine pentru cel mai gros și mai curat păr.

Cea mai bună cremă de păr pentru părul creț

Cremele de păr sunt făcute pentru părul creț, deoarece sunt ușor de aplicat și condiționează părul. Formulele variază în rezistență, așa că utilizați o formulă ușoară cu o pomadă sau o formulă de rezistență mai puternică de la sine. Consultați postarea noastră pentru cremă de păr pentru mai multe recomandări.

 • Redken Frizz Dismiss Rebel Tame Control Cream Această cremă face totul. Aplicați-l pe părul umed pentru a condiționa toată ziua, pentru a netezi frizul și a vă proteja de căldură sau daune provocate de soare. Judecând după numărul de recenzori din Florida, capitala americană a umidității, aceasta este adevărata afacere.

Cel mai bun ulei pentru părul creț

Cel mai bun șampon pentru păr creț

În cea mai mare parte, nu puteți greși cu un șampon pentru părul creț. Căutați întotdeauna formule fără sulfat care să nu usuce părul.

Cel mai bun balsam pentru părul creț

Am vorbit, am vorbit și am vorbit despre condiționarea părului creț. Iată trei produse grozave la prețuri mici, medii și mai mari. Lăsați balsamul cât mai mult timp posibil la duș.

 • Garnier Fructis Curl Nourish Fortifying Conditioner Această marcă de farmacie poate fi achiziționată la 5 USD sau mai puțin, dar nu conține sulfat și conține uleiuri de nucă de cocos, jojoba și macadamia pentru a netezi părul și a lupta împotriva frizului.
 • Balsam OGX Nourishing + Coconut Milk Cu lapte de nucă de cocos, ulei de nucă de cocos și proteine ​​albuș de ou foarte bătute, acest balsam întărește și netezește părul.
 • Pura D’Or Healing Argan Oil Conditioner Această formulă pe bază de plante poate restabili părul uscat, deteriorat și îmblânzi frizul. Ei stau în spatele produsului lor cu o garanție de returnare a banilor.

Cel mai bun balsam fără păr pentru părul creț

Balsamul care poate fi utilizat poate fi utilizat după balsamul obișnuit sau deține al său. Va ajuta la blocarea umezelii de la duș și la combaterea frizului.

Cea mai bună perie pentru părul creț

Pentru a peria părul creț, folosiți o perie detanglantă sau o perie cu palete cu peri largi. Periajul părului umed sau umed ajută la prevenirea ruperii. Dacă preferați un pieptene, utilizați un pieptene larg dințat. Unii oameni jură că lemnul este mai blând pe păr, dar, desigur, plasticul este mai ieftin.

Produse pentru îndreptat părul

Există o serie de moduri diferite de a îndrepta părul creț. Orice metodă permanentă dăunează, așa că vom vorbi despre metodele temporare. Cel mai simplu mod de a îndrepta părul creț este cu o pomadă puternică, cum ar fi Suavecito, și coafura părului într-un stil pompadour sau combover. Dacă nu este suficient, folosiți și un uscător. Aplică întotdeauna un spray de protecție împotriva căldurii pentru a preveni deteriorarea și crețul. Mai multe despre asta mai jos.

Culoarea parului pentru parul cret

Orice culoare a părului este potrivită pentru părul creț, indiferent dacă doriți să adăugați evidențieri, să luminați părul întunecat, să întunecați părul deschis sau să gustați curcubeul cu păr roșu, albastru sau verde. Toate aceste tipuri de leziuni ale culorii și usucarea părului, așa că șamponează chiar mai puțin sau folosește un șampon hidratant și condiționează mai mult, în special cu o mască, tratament de condiționare profundă sau balsam de păr.

Cum să coafați părul creț

Coafarea părului creț pentru bărbați este foarte ușoară. Dacă doriți să pieptănați sau să periați părul umed, utilizați un pieptene cu dinți largi sau o perie de detangulare care nu va deteriora părul. Când părul este mai uscat decât umed, lucrați în crema, pomada sau gelul dvs. preferat. Apoi frângeți părul cu degetele pentru a distribui produse și setați bucla. Părul mai lung înseamnă mai mult strivire, dar faceți-l până când vă place aspectul. Acum lasă părul să se usuce.

Cum să sufli părul creț uscat

Dacă nu doriți să așteptați ca părul creț să se usuce la aer, aduceți uscătorul. Pentru a menține buclele și a lupta împotriva frizului, utilizați accesoriul difuzor care a venit cu uscătorul de păr sau cumpărați unul dacă nu aveți unul. Arată ca un pieptene rotund țepos.

 • Uscați ușor părul cu prosopul (nu cu un prosop) până când este umed
 • Aplicați protecție împotriva căldurii și strângeți părul
 • Adunați o secțiune de păr pe difuzor și apăsați-l pe scalp. Apoi, țineți-l acolo timp de un minut sau 3, până când părul este în cea mai mare parte, dar nu complet uscat. Utilizați înălțime mică-medie, dar aerul ridicat este bine.
 • Continuați până când părul este uscat cu aproximativ 80%
 • Adăugați pomada, smântâna sau gelul și strângeți părul în loc
 • Lăsați-l să se usuce la aer

Cum să arunci părul creț uscat drept

Părul creț este grozav, dar uneori îți dorești un aspect diferit. Intră din nou în uscător. De data aceasta vrei opusul difuzorului, concentratorul. Este un canal larg care direcționează părul într-un singur loc, ajutând la îndreptarea părului și la creșterea strălucirii. Puteți folosi doar degetele pentru a usca părul creț drept, dar pentru bucle mai strânse sau păr ultra-drept, utilizați o perie ventilată pentru a trage cu adevărat părul.

 • Uscați ușor părul cu prosopul (nu cu un prosop) până când este umed
 • Aplicați protecție împotriva căldurii și strângeți părul
 • Luați o parte din păr în față cu degetele sau cu o perie, trageți-l drept și aruncați aerul din rădăcini până la vârfuri. Rămâneți la înălțime medie sau mai mică pentru a minimiza deteriorarea părului.
 • Repetați până când părul este uscat.
 • Pentru părul încăpățânat, terminați cu un fier de călcat plat.
 • Asigurați-vă că părul rămâne drept lucrând într-un produs de susținere mediu până la puternic. Pentru părul care suportă orice vreme, de la umiditate la vânt, terminați cu un spray de păr.

Creșterea părului creț

Părul creț crește în același ritm ca și părul drept, aproximativ jumătate de centimetru pe lună. Dar, deoarece crește în bobine în loc de drept, poate arăta și simți că durează mai mult pentru a câștiga lungimea. Dacă doriți să dezvoltați părul creț, iată cum să păstrați părul sănătos și să arătați că este mai bine.

1. Fii blând Părul creț este mai predispus la rupere decât alte tipuri de păr. Periați părul umed cu un pieptene cu dinți largi sau cu bucșă detanglantă pentru a proteja buclele de daune.

2. Nu Poo Devine repetitiv și pentru noi, dar trebuie spus. Părul creț trebuie șamponat cât mai puțin posibil. Țintește o dată pe săptămână, dacă poți, dar în fiecare zi funcționează.

3. Stare Părul creț are sete de umezeală adăugată. Pe lângă faptul că ajută părul să arate și să se simtă mai bine, condiționarea suplimentară ajută la prevenirea ruperii. Cel mai bun mod de a îngriji părul creț nu este un șampon sau un produs fără săpun, un balsam în fiecare duș și un balsam adânc suplimentar, cel puțin o dată pe lună..

4. Intinde-l Diferite tipuri de bucle se micșorează până la 30-75% din lungimea lor dreaptă. Pentru ca părul să pară mai lung, folosește produse care alungesc buclele precum Ouidad Curl Cream. Este o soluție temporară, dar arată și cum vor arăta blocările mai lungi.

5. Tunsori Poate părea contraintuitiv să vă tundeți părul în timp ce îl creșteți, dar este vorba despre jocul final. Mai ales cu părul creț, menținerea unei forme atractive este esențială pentru a vă ajuta să continuați. Anunțați frizerul sau stilistul dvs. că doriți să crească părul și vă pot oferi o tăietură care arată excelent astăzi și va continua să arate bine pe măsură ce devine mai lungă. Evitarea oricăror faze incomode face ca procesul de creștere a părului să răsplătească mai mult fiecare pas al drumului.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.