20 de tunsori populare pentru bărbați 2021

În cinstea noului an, iată predicțiile noastre de stil viitoare. Această colecție de cele mai populare 20 de tunsori pentru bărbați și coafuri pentru bărbați include toate cele mai noi tendințe pe măsură ce ne îndreptăm spre 2021.

Această selecție de noi tunsori și coafuri pentru băieți există opțiuni care funcționează pentru toate tipurile și lungimile de păr.

Frizerii și coaforii prezentați în această postare l-au ucis în totalitate cu aceste tunsori proaspete pentru bărbați. Lucrare uimitoare.

Cele mai populare tendințe de păr pentru bărbați pentru 2021 vor fi:

  • Noile versiuni clasice vechi
  • Coafuri texturate dezordonate
  • Decolteuri creative
  • Culturi franceze

Să aruncăm o privire începând cu câteva tunsori scurte și trecând la stiluri mai lungi de tunsoare.

1. Clasici moderni

tendințele părului bărbaților 2020Atman Barber Studio – Javi BărbierulEdgar Davis Deronde VTrevor Moots

Parul clasic al bărbaților nu se demodează niciodată. Și acum, vom vedea look-uri mai clasice, cu o întorsătură modernă. În loc să replicați pompa de grăsime, purtați părul mat cu niște fire libere. Dacă look-ul dvs. este un quiff, adăugați câteva semne largi de pieptene și o decolorare scăzută.

Întotdeauna popularul tăietor poate fi purtat și ca o decolorare ridicată. Actualizați că Don Draper lucios strălucitor înapoi cu o textură slabă. Acestea sunt doar câteva modalități de a adăuga o nouă întorsătură vechilor favorite. Schimbați strălucirea, textura și părțile laterale ale oricărui păr clasic pentru a vă crea propriul look.

2. Textură naturală

coafuri barbati 2020Isaiah HernandezMari de MonteIsaiah HernandezTommy Ransom

Stilul texturat a fost o tendință uriașă în ultimii ani și va continua anul acesta. De data aceasta, textura este puțin mai naturală și mai dezordonată. Luați destul de mult stilul preferat și terminați-l trecând degetele prin păr pentru un finisaj dezordonat. Pentru băieții cu păr super drept, încercați o pomadă texturizantă pentru a vă ajuta să obțineți acest aspect bucuros.

Această textură funcționează cu pompaduri moderne, coafuri cu franjuri, quiff-ul spiky și chiar un mohawk de estompare. Adăugați-o la orice coafură pentru părul scurt, mediu și lung.

3. Noi decolteuri pentru bărbați

tendinte par barbati 2020 decolteuriAustin WilkersonAustin WilkersonDencio AguilarDani Master

A început cu decolteul în formă de V în 2018 și devine tot mai creativ. Poate că este o reacție la toate acele estompări neclare, dar în loc să fie fără sudură, decolteurile din acest moment sunt concepute să iasă în evidență.

Câteva decolteuri cool pentru bărbați lasă părul scurt și natural, cu acea textură bucată despre care tocmai am vorbit. Sau folosiți această decolorare pentru a crea o piesă de artă. Sau pentru opusul complet al unei decolorări, decolteul blocat are un finisaj diferit. Și, în sfârșit, un nou mod de a purta V, pe jumătate neclar și pe jumătate drept.

4. Crop Top

Culturi franceze tunsori pentru bărbați 2020 Abbas frizerulAtman Barber StudioHayden Cassidy HairNdale Rodriguez

Un alt aspect care va continua să câștige popularitate în acest an este cultura franceză cunoscută sub denumirea de cultură texturată, cunoscută și ca cultura decolorată. Crop top? Oricum, există infinite modalități de a purta acest look. Aveți nevoie de un anumit tip de franjuri, de un anumit tip de textură și de un anumit tip de decolorare. Adăugați ceva culoare, linii ras sau asimetrie, dacă doriți.

Recolta este una dintre acele tăieturi care funcționează pentru toate tipurile de păr. Pentru părul ondulat sau părul creț și părul gros, cultura evidențiază atât textura, cât și plinătatea. Pentru părul subțire și fin, partea superioară texturată și părțile decolorate pot ajuta părul să pară mai gros.

5. Coafuri cool pentru bărbații negri

coafuri pentru bărbați negri 2020TribbSerge YannickJody TaylorCutt Boss

Unele dintre tendințele viitoare pentru bărbații negri sunt, de asemenea, clasici moderni și mai multă textură. Pentru părul scurt, valurile sunt atât de populare, indiferent dacă sunt valuri 360 sau purtate cu partea decolorată. Iată cum să faci valuri și cea mai bună pomadă pentru valuri.

Locurile și împletiturile se întorc, de asemenea, într-un mod mare. Această subcotare cu dreadlocks scurte împinse într-o parte este un mod modern de a stiliza acest aspect clasic. Coafurile cu împletituri pot fi, de asemenea, în stilul tău Coolio de bază sau la fel de creative pe care le dorești. Nu în ultimul rând, îmbunătățiți textura naturală cu un burete ondulat pentru această explozie rece sau pentru a face ceva diferit cu aspectul dvs. obișnuit.

Așadar, aveți 20 de tunsori populare pentru bărbați și coafuri noi pentru bărbați, pentru a începe 2021.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.