Category: Coafuri 2021

Cum se poartă tunsoarea Flow

Tendința de mișcare și flux pe care ați văzut-o în cele mai recente tunsori pentru bărbați este acum numită doar flux sau tunsoare flow. Acest stil fluid a început ca tunsoarea de hochei și a primit o actualizare. Acum este frate.

Acest aspect răcoros este legat de părul lung sau mediu, care curge înapoi. Nu este doar pentru bros, ci și un aspect cool pentru jucătorii de baseball, surferi, skateri, hipster și chiar brosuri preppy. Este ușor de coafat. Obțineți tăierea potrivită, lucrați cu o notă de produs și plecați.

Acest stil de trend funcționează atât pentru părul drept, cât și pentru părul creț sau mediu. Textura naturală adaugă aspectului, dar nu este necesară. Puteți obține o tunsoare texturată, puteți îmbunătăți textura cu o lut sau ceară pentru păr sau puteți îmbrățișa fluxul drept. Pentru părul mediu și mai lung, mai ales ondulat sau creț, încercați o cremă de păr pentru a vă aranja fluxul.

Majoritatea tunsorilor pentru bărbați au o lungime medie, aproximativ 3 ″ lungime. De asemenea, pot fi mai scurte, mai lungi sau ambele (partea superioară lungă, laturile scurte). Cheia coafurii flux este apariția mișcării. Iată 17 moduri diferite de a intra în flux.

1. Tunsul Flow

Păr despărțit

Părul din coafura de curent pare că este în mișcare.

2. Tunsori Flow and Comb

Al’s Barber Shop

O modalitate interesantă de a stiliza tunsoarea curentă este înapoi cu un pieptene. Acesta este un aspect măturat de vânt, care devine și mai bun pe măsură ce treceți degetele prin păr. Folosiți o pomadă cu un finisaj flexibil pentru a echilibra slăbirea și controlul.

3. Tunsoare pentru bărbați

tunsoare pentru bărbațiSeu Elias

În loc de păr de hochei care curge în spatele unei căști, acest aspect prezintă un flux ondulat în partea de sus a capului.

4. Tunsoarea Flow pentru păr drept

tunsoarea fluxArielle Cuyuga

Acest aspect de lungime medie este tăiat și stilat pentru a îmbunătăți textura părului drept. Are mult flux fără valuri.

5. Ce este o tunsoare cu flux?

ce este o tunsoare cu fluxTommy Ransom

Fluxul se referă la simțul sau mișcarea reală a părului. Obțineți-l purtând părul mai lung deasupra, la decolteu sau ambele.

6. Cum să obțineți o tunsoare Flow

cum să obțineți o tunsoare în fluxAndy Judd

Ca orice păr mai lung, fluxul necesită mai mult decât creșterea părului. Sunt necesare tăieturi regulate pentru o formă atractivă, un păr sănătos și pentru a scoate în evidență acea mișcare care curge.

7. Tunsul Baseball Flow

tunsoare cu flux de baseballKoby!

Arătați acest flux sub șapca de baseball crescând-o lung în spate. Dacă nu doriți să-l numiți mug, spuneți-le tuturor că aveți flux.

8. Bro Flow Tunsoare

bro flow tunsoareMartial Vivot

Cultura bro este greu de identificat, dar unii spun este intersecția jockishness, dudeliness, preppiness și stoner-ishness. Sună bine și există părți în părul ăsta.

9. Tunsoare Flow Hawk

Trevor Moots

Dacă aveți mai mult decât un șoim fals, acest șoim flux este pentru dvs. Are textura și mișcarea de semnătură, plus o estompare temporară pentru acea formă de mohawk.

10. Tunsoare Hockey Flow

Tunsoare Hockey FlowCameron Tooyserkani

Afacerea este scurtă și dreaptă, petrecerea este lungă și creț, aspectul este total minunat.

11. Tunsoare de lungime medie cu flux natural

Păr despărțit

Starea de curgere este ușor de realizat cu părul texturat natural.

12. Tunsoare cu flux scurt

tunsoare cu flux scurtTommy Ransom

Părul nu trebuie să fie de lungime medie pentru a curge. Această tăietură îmbunătățește textura ondulată pentru a obține mișcare peste tot.

13. Tunsoare Side Flow

tunsoare cu flux lateralRyan Cullen

Împingeți acest flux spre lateral pentru un aspect diferit.

14. Flow on Top, Short Lides Coafura

debit lung pe partea de sus, coafură părți scurteIisakki Nummi

Tunsorile lungi de sus, cu părți scurte sunt populare, deoarece pot fi adaptate la orice tendință de la textură la flux.

15. Tunsoare cu flux lung

Roddy Colón

Mai mult păr înseamnă mai mult flux. Încercați unul dintre aceste produse pentru păr pentru a menține părul fără păr.

16. Coafura Cool Flow

Zach Ramsey

O altă modalitate de a stiliza tunsoarea cu flux este sus în loc de spate sau lateral.

17. Tunsori Flow cu barbă

tunsoare cu barbăΙΙΙ ≡ ≡◃ ▵ ▿

Coafura flux se împerechează absolut bine cu barba. Aspectul echilibrează barba plină și părul lung.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.

20 de tunsori populare pentru bărbați 2021

În cinstea noului an, iată predicțiile noastre de stil viitoare. Această colecție de cele mai populare 20 de tunsori pentru bărbați și coafuri pentru bărbați include toate cele mai noi tendințe pe măsură ce ne îndreptăm spre 2021.

Această selecție de noi tunsori și coafuri pentru băieți există opțiuni care funcționează pentru toate tipurile și lungimile de păr.

Frizerii și coaforii prezentați în această postare l-au ucis în totalitate cu aceste tunsori proaspete pentru bărbați. Lucrare uimitoare.

Cele mai populare tendințe de păr pentru bărbați pentru 2021 vor fi:

  • Noile versiuni clasice vechi
  • Coafuri texturate dezordonate
  • Decolteuri creative
  • Culturi franceze

Să aruncăm o privire începând cu câteva tunsori scurte și trecând la stiluri mai lungi de tunsoare.

1. Clasici moderni

tendințele părului bărbaților 2020Atman Barber Studio – Javi BărbierulEdgar Davis Deronde VTrevor Moots

Parul clasic al bărbaților nu se demodează niciodată. Și acum, vom vedea look-uri mai clasice, cu o întorsătură modernă. În loc să replicați pompa de grăsime, purtați părul mat cu niște fire libere. Dacă look-ul dvs. este un quiff, adăugați câteva semne largi de pieptene și o decolorare scăzută.

Întotdeauna popularul tăietor poate fi purtat și ca o decolorare ridicată. Actualizați că Don Draper lucios strălucitor înapoi cu o textură slabă. Acestea sunt doar câteva modalități de a adăuga o nouă întorsătură vechilor favorite. Schimbați strălucirea, textura și părțile laterale ale oricărui păr clasic pentru a vă crea propriul look.

2. Textură naturală

coafuri barbati 2020Isaiah HernandezMari de MonteIsaiah HernandezTommy Ransom

Stilul texturat a fost o tendință uriașă în ultimii ani și va continua anul acesta. De data aceasta, textura este puțin mai naturală și mai dezordonată. Luați destul de mult stilul preferat și terminați-l trecând degetele prin păr pentru un finisaj dezordonat. Pentru băieții cu păr super drept, încercați o pomadă texturizantă pentru a vă ajuta să obțineți acest aspect bucuros.

Această textură funcționează cu pompaduri moderne, coafuri cu franjuri, quiff-ul spiky și chiar un mohawk de estompare. Adăugați-o la orice coafură pentru părul scurt, mediu și lung.

3. Noi decolteuri pentru bărbați

tendinte par barbati 2020 decolteuriAustin WilkersonAustin WilkersonDencio AguilarDani Master

A început cu decolteul în formă de V în 2018 și devine tot mai creativ. Poate că este o reacție la toate acele estompări neclare, dar în loc să fie fără sudură, decolteurile din acest moment sunt concepute să iasă în evidență.

Câteva decolteuri cool pentru bărbați lasă părul scurt și natural, cu acea textură bucată despre care tocmai am vorbit. Sau folosiți această decolorare pentru a crea o piesă de artă. Sau pentru opusul complet al unei decolorări, decolteul blocat are un finisaj diferit. Și, în sfârșit, un nou mod de a purta V, pe jumătate neclar și pe jumătate drept.

4. Crop Top

Culturi franceze tunsori pentru bărbați 2020 Abbas frizerulAtman Barber StudioHayden Cassidy HairNdale Rodriguez

Un alt aspect care va continua să câștige popularitate în acest an este cultura franceză cunoscută sub denumirea de cultură texturată, cunoscută și ca cultura decolorată. Crop top? Oricum, există infinite modalități de a purta acest look. Aveți nevoie de un anumit tip de franjuri, de un anumit tip de textură și de un anumit tip de decolorare. Adăugați ceva culoare, linii ras sau asimetrie, dacă doriți.

Recolta este una dintre acele tăieturi care funcționează pentru toate tipurile de păr. Pentru părul ondulat sau părul creț și părul gros, cultura evidențiază atât textura, cât și plinătatea. Pentru părul subțire și fin, partea superioară texturată și părțile decolorate pot ajuta părul să pară mai gros.

5. Coafuri cool pentru bărbații negri

coafuri pentru bărbați negri 2020TribbSerge YannickJody TaylorCutt Boss

Unele dintre tendințele viitoare pentru bărbații negri sunt, de asemenea, clasici moderni și mai multă textură. Pentru părul scurt, valurile sunt atât de populare, indiferent dacă sunt valuri 360 sau purtate cu partea decolorată. Iată cum să faci valuri și cea mai bună pomadă pentru valuri.

Locurile și împletiturile se întorc, de asemenea, într-un mod mare. Această subcotare cu dreadlocks scurte împinse într-o parte este un mod modern de a stiliza acest aspect clasic. Coafurile cu împletituri pot fi, de asemenea, în stilul tău Coolio de bază sau la fel de creative pe care le dorești. Nu în ultimul rând, îmbunătățiți textura naturală cu un burete ondulat pentru această explozie rece sau pentru a face ceva diferit cu aspectul dvs. obișnuit.

Așadar, aveți 20 de tunsori populare pentru bărbați și coafuri noi pentru bărbați, pentru a începe 2021.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.

Tunsori la modă pentru bărbați

Acum, că anul este pe jumătate, tendințele părului pentru bărbați sunt bine stabilite, în timp ce altele abia încep. Iată câteva dintre cele mai tari tunsori la modă pentru bărbați ușor de purtat, precum și unele care împing plicul.

Pentru moda înainte, liniile ras au o tendință imensă. Liniile pot fi tăiate în față sau în spate, ca una sau mai multe și pot continua în fruntea sau barba. Acest tip de proiectare a părului a fost făcut cu un pas mai departe, cu forme ras dintr-o linie definită sau un anumit tip de decolorare. Oricum ar fi, această tunsoare populară face o declarație îndrăzneață.

Unul dintre aspectele cele mai populare în acest moment este părul țepos. Vârfurile moderne sunt legate de textură și pot fi decorate de la profesionist la dezordonat. Această tendință de top funcționează pentru toate tipurile de păr, de la fin la gros și, desigur, și normal.

Bazându-se pe tendința de textură din acest an, băieții cu părul creț poartă părul mai mult timp pentru a evidenția textura naturală. Tunsorile decolorate ale culturilor pot scoate bucle, indiferent dacă sunt scurte sau cu franjuri lungi. Sau du-te cu tot cu un afro modern.

Am vorbit suficient despre asta, iată cum arată.

1. Forme ras

Tunsori la modă pentru bărbațiRobert BraidTaylor GangMohammad HamzeCutskillah

Frizerii continuă să devină mai creativi și mai inovatori. Dacă doriți să vă folosiți scalpul ca pe o pânză, lăsați-i să se distreze. În unele cazuri, decolorările cedează loc liniilor definite, în timp ce în alte cazuri sunt inventate noi tipuri de decolorări.

O recoltă texturată țepoasă are ecou în arcurile și liniile de mai jos. În loc de fade-ul tău tipic cu pieptene deasupra, această versiune are un arc pe o parte care se îmbină cu fade pe cealaltă.

Decolorările de rafală care se întind în spatele urechii ca o explozie de soare nu sunt noi, dar marginile extinse care evidențiază forma sunt un aspect proaspăt. Vorbim despre designul părului cu decolteu de ceva vreme, dar această ceafă în formă de clește pe o tunsoare conică este una nouă.

2. Linie Tunsori

Tunsori cool pentru bărbațiMohammad HamzeHossein SarvEdgar Davis Deronde V  – Cutskillah

Tunsorile de linie sunt o tendință uriașă în acest an, iar acest design simplu de păr poate fi adăugat la orice tunsoare în linii subtile sau îndrăznețe. Partea rasă este populară de ceva vreme, dar adăugarea unei curbe și a doua linie, fiecare cu propria decolorare este cu totul altceva.

Un mohawk cu o linie într-adevăr nu are nevoie de prea multe condimentări, dar dacă o veți face, de ce să nu adăugați o săgeată și o frânghie. Acum, pentru băieții mai conservatori, încercați un design subtil al părului cu gât. Liniile ras nu trebuie să fie subțiri. O bară groasă peste un decolteu în formă de V este la fel de rece pe cât de neașteptat.

3. Păr țepos

Spikes și tunsori spiky pentru bărbațiDrew NanceTeodorescu ”SPUKHAN” RaduTeodorescu ”SPUKHAN” RaduMizzyke

Ca parte a tendinței părului texturat, vârfurile se întorc în mare măsură. Există o mulțime de modalități de a arăta aspectul, cu vârfuri groase, un quiff, vârfuri dezordonate sau textură subtilă pe diagonală.

Pentru a stiliza aceste arome înțepătoare, un produs ar trebui să adauge atât textura, cât și volumul. Cuvintele de căutat sunt noroi, lut sau fibre. Ar trebui să funcționeze și pomadele care menționează textura sau definiția. Respectați produsele cu un finisaj mat sau cu strălucire redusă pentru un stil modern care, de asemenea, nu arată gras.

American Crew Fiber îngroșează, texturizează și ține părul scurt de până la 3 ″, cu o strângere ridicată și strălucire redusă. Fibrele sunt, de asemenea, ușor de prelucrat pe tot parcursul zilei.

Smooth Viking Styling Clay adaugă textură și volum tuturor tipurilor de păr, inclusiv fin, cu o rezistență puternică și un finisaj mat.

Gatsby Moving Rubber Spiky Edge poate crește cel mai gros și mai lung păr și este deosebit de bun pentru părul asiatic.

4. Păr creț

Tunsori pentru barbatiCal NewsomeCameron TooyserkaniEliran SulimanRamses

Aspectele mai lungi sunt populare pentru tipurile de păr ondulat și creț. Aveți deja ceea ce își dorește toată lumea, așa că arătați-l. Aceasta poate fi o decolorare a culturii contondente cu un indiciu de textură sau o recoltă grea cu franjuri înainte. Adăugați câteva linii, color sau nu.

Băieții cu bucle nu trebuie însă să se estompeze. Acest stil complet tăiat cu foarfecă creează o formă măgulitoare și modernă, dar păstrează un semn către afro mereu răcoros. La această lungime, un produs pentru păr pentru a defini buclele, a lupta împotriva frizului și a oferi o anumită reținere este benefic. Deoarece părul creț poate fi uscat, căutați formule cremă care să hidrateze și să țină.

Viking Crew Forming Cream este un produs mat, cu o formulă flexibilă, ușor de aplicat pe bucle.

Cremă mată Layrite Natural oferă, de asemenea, o reținere flexibilă și un finisaj mat, dar cu o formulă de reținere medie și parfumul lor de cremă de sodă.

Pentru o reținere mai slabă, utilizați orice tip de cremă ondulată. Nu contează dacă este ambalat pentru bărbați sau femei. Acest produs este conceput pentru părul creț.

Această postare poate conține linkuri afiliate. Vă rugăm să citiți informațiile noastre pentru mai multe informații.