Tunsori celebre scurte pentru 2013

Ne place să imităm coafurile vedetelor, deoarece coafurile lor ne oferă un anumit sentiment de afinitate cu ele. De asemenea, cele mai la modă coafuri au fost popularizate de vedete care au purtat mai întâi acele coafuri și astfel am putea spune că vedetele creează coafuri la modă de-a lungul veacurilor. Din acest motiv, enumerăm în acest articol câteva dintre tunsori scurte la celebritate la modă pentru 2013.

Tunsoarea Cool Black Pixie

Îmi place această coafură minunată datorită efectului său general rece. Bretonul zimțat este destul de bun de privit, iar laturile și spatele sunt frumos tăiate. Această coafură fermecătoare este cu siguranță la modă și atrăgătoare. Sunt destul de sigur că o mulțime de fete de acolo vor fi dispuse să poarte această coafură fantastică pentru o schimbare minunată de aspect.

Tunsor negru Pixie negru

The Awesome Pixie Cut de Chelsea Kane

îmi place asta bob cut de Chelsea Kane, actriță și cântăreață profesionistă. La fel, îmi place părul blond care curge moale, care este destul de minunat de văzut. Mai mult, franjurile moi ale părților frontale mângâie ușor bărbia. Această croială bob este cu siguranță un plus atrăgător și fermecător pe lista noastră de păr scurt pentru vedete.

Minunat Pixie Cut de Chelsea Kane

Lovely Pixie Cut

Acest tăietură pixie este cu siguranță un plus minunat pe lista noastră de coafuri scurte de către vedete. Această coafură elegantă este caracterizată de minunatele bretonuri măturate laterale care oferă o vedere completă a frunții. La fel, spatele și părțile laterale sunt atât de scurte, permițând o privire clară asupra conturului feței. Cu siguranță îmi place această coafură foarte atrăgătoare și fermecătoare.

Minunat Pixie Cut

Blondul fermecător Bob Cut cu Bangs bătut lateral

Acest coafura fantastica este cu siguranță foarte minunat și fermecător de văzut. Se caracterizează prin acele păruri ondulate de sus, care se aruncă în mod natural într-o bretonă măturată lateral. Părțile aranjate elegant creează un aspect minunat, care este uimitor de privit. Cu siguranță vă va plăcea să purtați această coafură minunată pentru o schimbare minunată.

Blondul fermecător Bob Cut cu Bangs bătut lateral

Gorgeous Asymmetric Bob Cut al lui Kate Upton

Acest fantastic Bob Cut de Kate Upton este cu siguranță un plus minunat la lista noastră de tunsori scurți celebri. Această tăietură bob se caracterizează prin acele fire minunate de par ondulat care curg în mod natural în jos, creând o aură ademenitoare pentru Kate. Îmi plac, de asemenea, bretonul măturat lateral, care este destul de minunat de văzut. Aș dori cu siguranță să port această coafură minunată pentru o schimbare de aspect foarte captivantă.

Gorgeous Asymmetric Bob Cut al lui Kate Upton

Fermecătorul Bob Cut Layered

Această coafură fantastică se caracterizează prin părul blond minunat, care arată multă textură și atracție. Bretonul măturat lateral este punctat de acele părți stratificate și spate. Efectul general al acestei coafuri este cu adevărat uimitor și fermecător.

Bob Cut Layered fermecător

Fermecătorul lui Mandy Moore, Messy Bob Cut

Această coafură atrăgătoare de Mandy Moore este definită de părul dezordonat elegant, care este de obicei dezorganizat pentru a crea un efect nonșalant și neafectat. Bretonul zimțat, părțile laterale și spatele creează o personalitate generală fermecătoare și rece.

Fermecătorul lui Mandy Moore, încurcat, Bob Cut

Pixie Cut de la Very Cute Anne Hathaway

Anne Hathaway are un fler admirabil pentru a purta coafuri minunate și fermecătoare, precum această fermecătoare croială pixie. Această coafură este caracterizată de părul scurt și răcoros al Annei. Spatele și părțile laterale sunt foarte scurte, plus bretonul ultra-scurt care permite o privire minunată asupra feței minunate a Annei. Mi-ar plăcea cu siguranță să imit acest fermecător pixie tăiat de Anne.

Pixie Cut, foarte drăguț, a lui Anne Hathaway

Lovely Pixie Cut de Emma Watson

Această tunsoare minunată popularizată de Emma Watson este foarte drăguță și atractivă și i se potrivește bine. Această coafură se caracterizează prin alegerea bună a evidențierii din cupru plus părțile foarte scurte și bretonul. Efectul general este destul de încântător și fermecător. Emma are acea frumusețe naturală care vine în mod natural cu orice coafură ar purta. Dar în această coafură, farmecul ei iese cu siguranță în mod natural.

Lovely Pixie Cut de Emma Watson

Awesome Pixie Cut al lui Cate Blanchett

Îmi place când este Cate Blanchett, care poartă o coafură. Ea scoate în mod firesc ceea ce este mai bun într-o coafură, ca în această fermecătoare croială de pixie, care este destul de încântătoare de privit. Această tăietură pixie este foarte fermecătoare, cu acele bretonuri minunate care se încrucișează, în timp ce părțile laterale și spatele sunt frumos tăiate scurt. Această coafură este cu siguranță foarte fermecătoare și atrăgătoare!

Awesome Pixie Cut al lui Cate Blanchett

Fermecătorul Bob Cut absolvent

Această tăietură bob foarte atrăgătoare este destul de minunată și atractivă, cu părul blond minunat care curge în mod natural în jos. În mod similar, această tăietură bob fantastică este un plus minunat pe lista noastră de păr scurt de celebritate. Este cu siguranță foarte atrăgător și minunat de privit. Mi-ar plăcea să am această coafură fantastică pentru o schimbare.

Fermecător Bob Cut absolvent

Coafura scurtă ras ras a lui Miley Cyrus

Această coafură fantastică de Miley Cyrus este foarte atractivă și minunată. Se caracterizează prin părțile și spatele bărbierite și minunatul vârf scurt pe care, în aceste două imagini, le-a aranjat în două coafuri minunate – una este periată; în timp ce cealaltă are breton lateral. Mi-ar plăcea să am această coafură pentru o schimbare mișto.

Coafură scurtă cu ras scurt a lui Miley Cyrus

Cutia Pixie Drăguță și Minunată

Această minunată tăietură de pixie este foarte mișto și atractivă. Bretonul periat, părțile scurte și spatele rece definesc în mod potrivit această coafură foarte minunată și uimitoare. La fel, vârfurile mici care au caracterizat această coafură sunt cu siguranță foarte fermecătoare și atrăgătoare.

Drăguț și minunat Pixie Cut

The Awesome Pixie Cut al lui Ashley Scott

Această tăietură bob fantastică și fermecătoare a lui Ashley Scott este definită de acei păr încântător și ondulat care curge nonșal în jos, oferind acestei coafuri minunate o textură foarte mare. Îmi plac bretonul zimțat și minunatele părți ondulate și spate. Îmbunătățește cu siguranță chipul minunat al lui Ashley Scott.

Minunat Pixie Cut al lui Ashley Scott

Coafura Foarte Fermecătoare și Sassy a lui Sarah Harding

Această coafură fantastică de Sarah Harding este destul de încântătoare și atractivă de văzut. Această coafură se caracterizează prin acele bretonuri periate și părți elegante, care creează o Sarah foarte atrăgătoare și fermecătoare pentru Sarah. La fel, aranjamentul minunat al acestei coafuri creează un aspect foarte atrăgător, care este foarte greu de ignorat. Mi-ar plăcea să am această coafură fantastică.

Coafura foarte fermecătoare și descurajată a lui Sarah Harding