Coafuri de celebritate scurte

Celebritati au un mod de a crea coafuri la modă datorită popularității lor în rândul maselor. La fel, ei pot dicta cu ușurință tendințele în coafuri prin sportul a coafura noua. Influența lor în „like-urile” și „antipatiile” oamenilor din întreaga lume este enormă și cu siguranță pot insinua ceva nou în conștiința publică de vizionare. În acest articol, vă prezentăm câteva dintre coafuri scurte popularizate de vedete.

Coafura fermecătoare Pixie a Jennifer Lawrence

Acest minunat tăiat pixie purtat de Jennifer Lawrence este cu adevărat fantastic și fermecător. Se caracterizează prin acele șuvițe minunate de murdar păr blond care sunt lucrate într-o coafură pixie. Secțiunea superioară are straturi subtile care măresc volumul și textura acestei coafuri. La fel, laturile și spatele sunt tăiate frumos pentru a completa secțiunea superioară. Părțile laterale au fire de păr proeminente care fac această coafură minunată la vedere laterală. Mai mult, bretonul fermecător îl face pe Jennifer să pară mai frumoasă și mai atractivă.

Coafuri de celebritate scurte

Sursă

Coafura Bob Awesome absolvită a lui Victoria Beckham

Victoria Beckham a popularizat părul graduat și, din acest motiv, părul gradat este asociat în mod natural cu Victoria Beckham. În această coafură, Victoria poartă un bob minunat absolvit, care este cu adevărat superb și fermecător de văzut. Cum aș vrea să pot purta această coafură cândva.

Coafuri de celebritate scurte

Sursă

Rihanna’s Awesome Pixie Cut

Această coafură pixie purtată de Rihanna este cu adevărat minunată și fabuloasă. Are părul despărțit lateral care creează în mod natural vârfuri în secțiunea superioară. Secțiunea laterală este frumos tunsă și impregnată de culoare neagră, spre deosebire de secțiunea superioară, care are culoarea blondă murdară. Bretonul este cu adevărat minunat, făcând Rihanna să pară mai uimitoare și superba.

Rihanna Short New Hair tunsoare

Sursă

Coafura asimetrică a bobului Eva Longoria

Acest minunat păr asimetric de bob, purtat de Eva Longoria, este cu adevărat fabulos și atrăgător. Se caracterizează prin acele șuvițe groase de păr de culoare brun închis, care sunt cu adevărat superbe și captivante de văzut. Părul despărțit lateral sporește farmecul Eva, iar asimetria minunată amplifică atracția acestei coafuri uimitoare.

Femei cu par scurt

Sursă

Lovely Pixie Cut a lui Carrie Mulligan

Această tunsoare pixie purtată de Carrie Mulligan este cu adevărat fermecătoare și atractivă. Este definit de acele fire groase de păr blond auriu, care sunt forjate cu straturi reci. Straturile măresc volumul și textura acestei coafuri. La fel, părțile laterale și posterioare ale acestei coafuri sunt destul de cool de văzut. Carrie arată grozav cu această coafură pixie.

Coafuri de celebritate scurte

Sursă

Coafura cool Bob a lui Agyness Deyn

Acest păr bob rece și fermecător, purtat de Agyness Deyn, sporește frumos atracția Agyness. Acest păr bob are acele șuvițe minunate de păr fin. Bretonul despărțit lateral al Agyness oferă un aspect fermecător și captivant, care este frumos de văzut. La fel, părțile răcoroase și spatele completează frumos secțiunea superioară minunată. În plus, alegerea culorii blond auriu pentru acest păr este cu adevărat fabuloasă și fermecătoare.

Celebritate scurtă tunsoare blondă

Sursă

Coafura minunată Bob a lui Jessica Simpson

Chipul minunat al lui Jessica Simpson este frumos îmbunătățit de acest păr minunat de bob. Șuvițele ei fantastice de păr sunt uimitor de minunate. Părul ei moale care curge creează un spectacol minunat, care este cu adevărat greu de ignorat. Mi-ar plăcea cu siguranță să imit acest fabulos bob tăiat de Jessica.

Jessica Simpson Hair Blond Short

Sursă

Pink’s Spiky Pixie Cut

Rozul are tendința de a purta coafuri înțepenite, la fel ca în acest caz în care are o tăietură minunată de pixie. Secțiunea superioară a acestei coafuri îi arată unicitatea. Secțiunile laterale și posterioare completează frumos secțiunea superioară minunată. La fel, părul blond deschis al lui Pink este cu adevărat fabulos și îmbunătățește frumos această coafură spiky.

Tunsoare roz faux șoim

Sursă

The Hair fascinant Bob Hair de Mandy Moore

Această coafură fascinantă de bob purtată de Mandy Moore este cu adevărat superbă și atractivă de văzut. Nu-mi pot lua ochii de pe părul lui Mandy. Este cu adevărat fabulos cu acele fire ondulate de păr brun deschis. Sunt cu siguranță fascinat de farmecul minunat al lui Mandy în această coafură fabuloasă.

Drăguț Celebrity scurt tunsoare

Sursă

Coafura minunată Bob a Jennei Elfman

Acest par bob minunat și fabulos, purtat de Jenna Elfman, este cu adevărat fermecător și minunat. Are șuvițele alea minunate de păr blond murdar care conferă acestei coafuri suficient volum și textură. La fel, fermecătorul breton despărțit lateral creează un aspect foarte feminin pentru Jenna. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această coafură superbă în viitor.

Jenna Elfman Nouă coafură scurtă

Sursă

Charming Pixie Cut de Michelle Williams

Michelle Williams arată superb și atrăgător în această minunată coafură pixie. Secțiunea laterală și posterioară a acestui păr este cu adevărat superbă. La fel, secțiunea superioară a acestei coafuri fine se scurge până la acele bretonuri minunate, creând un aspect minunat pentru Michelle. Fermecător și adorabil, acest păr pixie se potrivește cu siguranță Michelle în mod natural.

Michelle Williams Short Pixie Cut

Sursă

Coafura superba a Lisa Rinna

Această superbă coafură bob purtată de Lisa Rinna este cu adevărat fermecătoare și atractivă. Se caracterizează prin acele fire groase de păr castaniu deschis, care conferă acestei coafuri suficient volum și textură. Bretonul frumos despărțit lateral este cu adevărat superb, iar laturile completează frumos secțiunea superioară și bretonul. Mi-ar plăcea cu siguranță să port această adorabilă tunsoare bob de Lisa.

Coafuri de celebritate scurte

Sursă

Coafura Melancholic Pixie a lui Halle Berry

Acest pixie melancolic tăiat de Halle Berry este foarte drăguț și fermecător. Secțiunea superioară este aranjată dezordonat, în timp ce acest aranjament dezordonat se prelinge încet spre părți și breton. Efectul asupra aspectului lui Halle Berry este fermecător și unic.

Coafura Halle Berry Pixie

Sursă

Coafura Audacious Skinhead de Amber Rose

Amber Rose este atât de îndrăzneț în această coafură skinhead; cu toate acestea, ea arată uimitor de superbă în această tunsoare. Nu pot spune nimic altceva despre această coafură, cu excepția faptului că această coafură este cu adevărat minunată și fermecătoare pentru Amber Rose.

Păr blond scurt, chihlimbar

Sursă