Celebrity Coafuri scurte 2012 – 2013

Celebritati sunt pictograma de stil pentru toată lumea. Ei sunt oamenii care stabilesc tendințe și oamenii obișnuiți doresc să le urmeze parul vedetelor Modă. Nu numai că își copiază pansamentul, ci și coafurile. Deoarece noul an 2013 a început, aproape toate vedetele au optat pentru coafuri noi. Iată câteva celebrități și cea mai recentă coafură a acestora, care conduce industria coafurii:

Miley Cyrus știe întotdeauna pentru atitudinea ei. Recent, a avut o tunsoare unică, pe care o puteți vedea în imagine. După această tunsoare, ea arată atât de sexy, cât și de funky. Tunsoarea i s-a potrivit personalității.

Rihanna, una dintre cele mai bune cântărețe de la Hollywood. Recent, a luat tunsoarea pixie și arată foarte frumoasă și sexy în ea.

Tuns scurt de vedetă neagră

Carey Mulligan are un aspect drăguț. Recent, a luat tunsoarea pixie și arată mai frumoasă. Coafura i-a sporit aspectul drăguț.

Celebritate coafuri scurte drăguțe

Mia Wasikowska a primit tunsoarea scurtă pixie la începutul anului 2013. Pare uimitoare în această coafură.

Celebritate coafuri scurte pixie

Michelle Williams deține părul blond, după cum știți cu toții, iar acum are tunsoare pixie. Tunsul Pixie pe părul blond arată fabulos, după cum puteți vedea.

Celebritate coafură scurtă blondă

Majoritatea vedetelor s-au tuns cu pixie, dar Julianne Hough a decis să rămână diferită. A luat tunsoarea stratificată și arată foarte drăguță în noua ei coafură.

Stiluri de tunsori scurte de celebritate

Ana Beatriz Barros a luat tunsoarea pixie împreună cu bretonul lateral lung. Arată plină de farmec în această coafură. Nu numai plin de farmec, ci și înfățișează aspectele inocente drăguțe.

Dianna Agron, una dintre cele mai sexy vedete, are recent o tunsoare scurtă, cu breton lateral. Coafura i-a conferit un aspect sexy, dar și funky.

Tunsori celebre pentru femei

Lisa Rinna a optat pentru ea pentru tunsoarea foarte scurtă. Coafura este o coafura casual si poate fi optata de femeile profesionale.

Coafura scurta casual pentru femei