Cele mai bune coafuri de celebritate pentru 2013

Dacă există ceva despre care știm vedete, în afară de tot ceea ce este scris în ziare în fiecare zi, este faptul că arată întotdeauna fabulos. Când vine vorba de alegerea tunsoare perfecta pentru tine, unul dintre primele lucruri pe care le faci pentru a obține câteva idei pe care le-ai putea împărtăși stilistului tău este să te uiți la ce vedete au venit în ultimele luni. Anul acesta a fost unul foarte grozav pentru unele vedete datorită faptului că au fost cu adevărat inspirați atunci când și-au ales coafura. Dacă doriți să obțineți aspectul uneia dintre cele mai faimoase persoane din lume, atunci tot ce trebuie să faceți este să navigați printre imaginile potrivite. Nici nu trebuie să alegeți doar unul. Puteți combina un aspect cu altul sau pur și simplu să dați atingerea personală unuia dintre coafuri pe care o vezi aici. Doar aruncați o privire și alegeți-vă!

Victoria Beckham

Ceea ce știm despre Victoria este faptul că arată întotdeauna fabulos. Aceasta este o tunsoare scurtă care vă va oferi acea margine misterioasă pe care o căutați atunci când vine vorba de o coafura bob. Alege măreția!

Victoria Beckham păr scurt 2013

Halle Berry

Când vorbește despre tunsori scurți, Halle Berry a prezentat cu siguranță multe excelente. Aici, părul ei blond și frumos o face cu siguranță să pară interesantă și frumoasă în același timp, fără a exagera.

Halle Berry stiluri scurte

Robin Wright

Unele tunsori spun doar cuvântul „elegant” și dacă ai opta pentru această coafură specifică, cu siguranță vei arăta grozav în fiecare zi. Mai mult, părul tău va arăta bine fără să fie nevoie de prea mult stil.

Robin Wright nou păr scurt

Beyonce

Bobul drept și părul blond arată frumos cu tenul lui Beyonce. Dacă vrei să arăți atât de bine fără să ai povara părului lung, atunci tot ce trebuie să faci este să optezi pentru o tunsoare bob și gata!

Beyonce nou păr scurt

Miley Cyrus

Acesta este cu siguranță un aspect rebel, care va arăta bine oricui se bucură de părul foarte scurt pe părți. Cu părul mai lung pe partea de sus, puteți face orice: ondulați-l, îndreptați-l, optați pentru orice fel de opțiune de styling.

Miley Cyrus blond păr scurt

Chelsea Kane

Chelsea arată fabulos cu acest look plin de farmec și nici nu trebuie să încerce prea mult. De fapt, când vine vorba de părul scurt, tot ce trebuie să faci este să folosești fierul curling și coafura se face în câteva minute.

Chelsea Kane tunsoare scurtă

Rachel McAdams

Rachel’s par ondulat arată perfect în această lumină. Dacă vrei să optezi pentru ceva natural, atunci alege acest bob scurt și ondulat care nu are nevoie de prea multă atenție din partea ta. Lasă-ți părul să se usuce în mod natural.

Rachel McAdams păr scurt ondulat

Dannii Minogue

Acesta este un aspect elegant, care se potrivește perfect cu orice ocazie. Nici nu trebuie să te îmbraci pentru a arăta atât de bine. De fapt, este vorba despre tunsoare. Veți arăta minunat fără să încercați deloc.

Dannii Minogue pixie cut

Kirsten Storms

Părul scurt fabulos este ceva ce își dorește fiecare femeie. Kirsten arată într-adevăr naturală și frumoasă cu părul ei scurt și ondulat. Bretonul scurt te face, de asemenea, să te concentrezi asupra ochilor ei și a zâmbetului plin de farmec.

Kirsten Storms tunsoare scurtă

Ginnifer Goodwin

Ginnifer ne-a obișnuit să o vedem doar tăieturi pixie. De data aceasta, are una puțin mai lungă, care o face să arate grozav și îi oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește stilul părului. Puteți avea și acest aspect!

Ginnifer Goodwin tunsoare scurtă

Mandy Moore

Acest aspect scurt cu vârfuri ar face pe toată lumea să pară cu adevărat tânără. Chiar dacă trec anii, Mandy Moore încă arată ca un adolescent strălucitor. Acesta este efectul unei tunsoare cu adevărat grozave care a fost aleasă cu înțelepciune.

Scurtătură Mandy Moore

Michelle Williams

Aspectul scurt ondulat pe care Michelle Williams l-a ales pentru acest an este de fapt simplu, dar are un efect cu adevărat puternic. O face să arate minunat, fără să fie nevoie să folosească prea mult produs de styling pentru a obține efectul.

Michelle Williams, părul scurt și blond

Katie Holmes

Acest bob de afaceri o face pe Katie Holmes să arate în același timp drăguță și serioasă. Acesta este tipul de tunsoare care vă va ajuta să obțineți aspectul unei femei de afaceri care este întotdeauna ocupată să facă ceva cu adevărat important.

Katie Holmes tunsoare scurtă bob

Sharon Stone

Volumul părului pe care îl prezintă Sharon Store o face să arate cu adevărat interesantă. Chiar dacă a ajuns la o anumită vârstă, acest aspect o face să arate mult mai tânără decât este acut. Coafura perfecta!

Sharon Stone păr scurt 2013

Ruby Rose

Acesta este un aspect diferit pe care nimeni nu ar avea curajul să îl aleagă. Cu toate acestea, dacă doriți să alegeți o schimbare dramatică de aspect, atunci movul deschis și părul scurt vă vor ajuta cu siguranță să obțineți acest lucru!

Băiat scurt Ruby Rose