2013 Tunsori scurte Celebrity

La sfârșitul anilor 10 ani, vedetele au început să-și arate tunsorile scurte mai mult decât făceau înainte și acest lucru a făcut ca tunsori scurte mai la modă decât a fost vreodată. Vedetele conduc întotdeauna calea pentru a urma coafurile la modă și trebuie să fie urmate pentru a fi la modă și pentru a nu pierde urmele modei în tunsori scurți.

În această pagină, o veți găsi pe cea mai iubită stiluri de păr celebre folosit și încercat de vedete în acest an și îți vei putea găsi stilul prin articol.

Stilul aderent de tuns scurt a fost întotdeauna ales pe scară largă și și-a dovedit întotdeauna frumusețea de-a lungul anilor. Se potrivește excelent cu o față frumoasă și ochi albaștri dacă ai o blondă.

Tunsorile asimetrice vă pot arăta atât stilate, cât și rebele față de lume. Bărbații adoră acest fel de tunsori neortodoxe, mai ales dacă sunt și scurți!

Carrey Mulligan este cu siguranță una dintre reginele părului scurt. Uite cât de frumos a reușit să se descurce cu părul și cât de drăguțe arată părțile laterale.

Carey Mulligan Tunsor scurt blond

Părul scurt arată cu siguranță mai bine la femeie decât la bărbat. Acesta este un stil de păr bărbătesc, dar cu o utilizare reală, este una dintre cele mai fierbinți tunsori scurte.

2013 Celebrity Short Pixie Tunsori

Tunsorile scurte de bob au fost întotdeauna un favorit pentru vedete și par să rămână la fel. Sunt greu de folosit tunsori, dar atunci când succesul este acolo, sunt indispensabile.

Tunsori Bob scurte cu stil 2013

Regină a propriului stil, creator de modă și un mare iubitor de tunsori scurți la modă. Nu uitați să o urmăriți pe Victoria și să vedeți întotdeauna cum se arată.

Victoria Beckham tunsoare scurtă 2012

Dacă aveți un păr creț greu de gestionat, încercați tunsori scurți, nu va mai trebui niciodată să vă gestionați părul, va arăta întotdeauna frumos așa.

Coafuri scurte și blonde 2012

Un nou comentariu despre tunsorile scurte, care se află undeva între părul scurt și lung, totuși este sigur la modă și arată cu adevărat frumos.

Celebritate Bob scurt tunsori Sarah Harding

Majoritatea vedetelor cu tunsori scurte sunt blonde, totuși cele care sunt brunete creează cu siguranță diferență între ele. Alyssa arată grozav cu această tunsoare scurtă, fină și subțire.

Alyssa Milano Celebrity Short Pixie Hair Tuns

Carrey Mulligan din nou, cu un stil diferit în fața părului. Parul cret are un avantaj cert cu tunsorile scurte.

Ieșirea dintr-un mare coiffeur face o mare diferență în părul scurt. Cu acei cercei și acel stil la modă de păr, nu există nicio posibilitate de a arăta urât!

2012 Tunsori scurte și stiluri pentru femei

Un stil clasic de tunsoare cu păr scurt, totuși rămâne întotdeauna frumos și la modă. Bun pentru începători!

Straturi de tunsoare scurte Jenna Elfman

Păr blond aderent pentru fețe lungi, cu ochi mari, ochi mari și folosit cu buze roșii. Este o viziune irezistibilă!

Katharine McPhee Noua tunsoare scurtă și blondă

Vedetele au iubit firele scurte de păr și le vor iubi în continuare în deceniile următoare. Nu întârziați să prindeți ultima modă, urmați aceste pagini!