Tunsori de curățare decolorate + Coafuri pentru bărbați în 2021

O decolorare subcotată este o tunsoare pentru bărbați care prezintă o decolorare neclară de la mijloc la înalt, cu părul mediu spre lung în partea de sus și scurt pe părți. Este trucul esențial pentru a face ca tăierea să apară fără efort!

Cel mai bun lucru despre această decolorare este modul în care creează o iluzie a unei siluete dedesubt pentru un contrast care atrage toată atenția asupra coafurii proaspete. Când este realizată cu abilitate, tăietura decolorată funcționează pentru toate tipurile de textură a părului, atâta timp cât aveți lungimea pentru a-l prezenta!

Inspirați-vă de cât de distincte sunt punctele secundare ale lui Adam Levine, Rami Malek și Jeremy Renner atunci când le-au asortat pe ale lor cu această estompare rafinantă! Singura sarcină rămasă de făcut este să vă stilizați firele oricum doriți, iar partea inferioară va garanta întotdeauna un rezultat uimitor.

Frizer-slash-stilist din New Hampshire Hercule Țirovaca își afișează tunsorile decolorate fără sudură pe diverse texturi, terminându-și lucrările cu produse de styling precum argila. Pentru un rezultat mai texturat, mai robust, utilizarea cu ceară, argilă sau gel face cu ușurință trucul.

În cele din urmă, este cea mai ideală decolorare de purtat dacă doriți un aspect sexy și îngrijit pe tot parcursul zilei. Continuați să derulați pentru cele mai la modă stiluri de estompare subcut!

Low Fade

Decolorare scăzutăInstagram @ ho3ein_jefri

Această tăietură scăzută de estompare a oferit o cale pentru buclele și valurile magnifice să strălucească cu adevărat. Spectacolul care se desfășura în vârf a fost totul datorită acestei tăieturi tăcute, dar mortale. Dacă doriți un aspect modern, care să apară cu adevărat, decolorările cu chel scăzut sunt locul în care se află acum.

Păr scurt, cu decolorare picătură

Decolorare scurtăInstagram @abram_barber

Dețineți o decolorare subcotată chiar și cu fire scurte! Păstrați partea superioară bine tăiată în straturi texturate pentru un finisaj rafinat.

Slicked Back Undercut Fade

Slick Back Undercut se estompeazăInstagram @andrewdoeshair

Ceară-l sau îmblânzește-l cu gel, nu vei rămâne niciodată fără stiluri pentru a încerca cu acest păr pieptănat! Ce mod minunat de a arăta, de asemenea, o decolorare curată și netedă a cheliei.

Mijlocirea pielii

Mid Skin Fade subcotatInstagram @ josh.watson23

Un bărbierit mai ridicat rotunjește capul și oferă un aspect mai matur. Îndepărtați-l chiar la templu și păstrați un vârf mai complet pentru un pieptăn slab decolorat

Coafura Undercut

Coafura UndercutInstagram @woodyhairspaghettis

Coafura decolorată a unui tânăr care poate fi purtată profesional de bărbați. Păstrați un aspect stratificat în partea de sus pentru a crea un aspect texturat, care vă poate oferi, de asemenea, niște bretonuri minunate.

Fade chel pe păr gros

Cheliu se estompează pe părul grosInstagram @nico_barber_lissandrello

Efectul side-by-side al părului complet măturat lateral și al estompării chelii este un aspect deosebit de contrastant. Faceți o mulțime de stiluri ușoare, menținându-l foarte ușor pe lateral.

Părul lung s-a strecurat în spate

Părul lung s-a strecurat în spateInstagram @otbarber_

După duș, uscați părul lung și umed în timp ce vă pieptanați pentru a obține acest aspect. Asigurați-vă cu gel sau spray de păr, neteziți tăietura și sunteți bine să plecați!

Piesa grea cu decolorare ridicată

Partea dură de înaltă decolorareInstagram @kuyascuts

Acea decolorare ridicată cu o tăietură aproape face să arate faimosul șoim. Ridicați macho-ul cu o parte dură foarte necesară.

Pompadour de lungime medie

Pompadourul mediu se estompeazăInstagram @netoluzbarber

Această tăietură se referă la fast. Accentuează-l asociindu-l cu o decolorare curată, cu o barbă plină tăiată pentru a încadra complet fața.

Par cret

Decolorare subțire buclatăInstagram @ hair.cules

Un om modern are nevoie de o croială modernă. Buclele strânse îi conferă un aspect mai aventuros, în timp ce tunsoarea decolorată, decolorată, ține totul la distanță. Un echilibru excelent pentru îmbrăcămintea de zi și de noapte.

Mid Fade

Mid FadeInstagram @yamilhairstyle

Î&Un creator de stil, Yamil Rodríguez Villanueva

Barber @ Hair de Yamil în Peñuelas, PR

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place mult pentru curățenia tăieturii și asta conferă un aspect elegant.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Recomand această tunsoare persoanelor cu fața alungită, astfel încât tăietura să poată evidenția mult mai mult. Dacă aveți această tăietură, vă recomand să aveți o bună întreținere a părului.

Tăiați părul țepos

Tăiați părul țeposInstagram @jasonjaybarber

O linie de păr îngrijită arată șoimul imens într-o manieră imensă. Liniile paralele au fost plasate strategic la decolorare pentru a scoate în evidență subcotajul.

Î&A cu creatorul de stil, Jason Agron Martí

Barber @ Jayson Jay Barber în Isabela, PR

Cum ați descrie acest aspect?

Această tunsoare este o croială foarte inovatoare, care este inspirată de moda europeană. Atrage multă atenție, deoarece coafura îi conferă caracter.

Ceea ce face această croială ciudată este designul freestyle, făcându-l adecvat atât pentru evenimente formale, cât și pentru petreceri.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați în considerare stilul dvs. de viață. Există tunsori care necesită timp pentru a repara zilnic. Produsele pentru păr sunt o problemă foarte importantă. Aplicați produse în funcție de tipul de păr.

Deconectat Undercut

Deconectat Undercut FadeInstagram @ barberal313

O decolorare robustă oferă un aspect deconectat de coama superioară mai groasă. Acest lucru aduce o anumită textură și atitudine, cu participarea specială a designului unghiular al părului la ceafă.

Î&A cu creatorul de stil, Ali Alhashemi

Frizer / Proprietar autorizat @ Frizerie Uppercutz din Dearborn, MI

Cum ați descrie acest aspect?

Această coafură este foarte interesantă, deoarece este unică în atât de multe moduri diferite. Când aruncați pentru prima dată o privire din spate, ați crede că este un Mohawk, dar în față este ca un fel de spate / pieptănat. Nu este o combinație pentru că nu cade într-o parte, ci cade în spate, ci într-un unghi.

Lucrul meu preferat în acest sens este linia dublă V din spate care îi oferă acel sos suplimentar!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Oricât de complicat ar părea, acest aspect este de fapt foarte ușor de realizat. Este una dintre acele coafuri de trezire și nimic. Literal, tot ce trebuie să faceți este să-l pieptănați la unghi cu degetele. Este mai lung deasupra, deci nu vă dă probleme să-l faceți să stea bine.

Este nevoie de puțin sau deloc efort. Puteți adăuga un vârf de deget TGM Pomade pentru a vă asigura o așteptare pe tot parcursul zilei și chiar un pic de strălucire. În general, îți oferă acea coafură profesională, prietenoasă cu corporația, cu un mic indiciu de fanfară în spate!

Degradare ridicată a pielii

Pielea ridicată se estompeazăInstagram @ atman.barberstudio

Îndreptați-vă fața cu fast ridicat și pufos și o decolorare a pielii. Acest stil funcționează ca o afirmație generală care necesită accesorii puțin sau deloc.

Î&A cu creatorul de stil, Alessio Bolognesi

Barber @ Atman Barber Studio din Roma, ITL

Cum ați descrie acest aspect?

Numele acestei tăieturi este un spate slick unde toată lungimea este împinsă spre spate. Este o croială modernă, versatilă, cu un bărbierit zero, dar poate îmbrăca și un bărbierit lung.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Recomand această croială celor care doresc să păstreze lungimea în partea de sus, în timp ce găsesc plăcere să tundă partea inferioară. Pentru acest aspect, aveți nevoie de ceară care să vă permită să păstrați părul spre spate – un finisaj excelent pentru un pic de lac.

Părți scurte Top lung cu decolorare

Părți scurte Top lung cu decolorareInstagram @ blanco3112

Î&A cu creatorul de stil, Ben Whitmore

Sediul Barber @ Jake’s NY din Binghamton, NY

Cum ați descrie acest aspect?

În timpul consultării noastre, am decis să păstrăm cea mai mare parte a lungimii pentru a obține un volum și o textură maxime și că el dorea o decolorare chelie la mijloc. Lucrul meu preferat în legătură cu această tăietură cu o decolorare este modul în care am folosit elemente moderne și tradiționale pentru a crea forma și nuanța care se potrivesc formei capului său.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aflați cum să recreați stilul. Aveți nevoie doar de 5-8 minute cu un uscător de suflare, o setare la cald pentru a crea volumul și o fotografie rece pentru a seta. Am folosit o cremă de formare ca pre-styler înainte de uscare prin suflare și o cantitate foarte mică de pudră de textură și fixativ mat pentru a lăsa un aspect natural care curge liber. Acesta este un stil perfect pentru cineva care preferă o estetică modernă și curată, care este, de asemenea, în tendințe, cu multe dintre influențele euro care sunt populare acum.