Tunsori cu Fade Drop: 29 de moduri minunate pentru băieți de a obține acest Fade

O tunsoare cu decolorare este o piesă pe clasica decolorare similară cu o decolorare a pielii care cade în spatele urechii creând o formă de arc în timp ce creează o secțiune unică. Începe de la tâmple și cade pe măsură ce se termină în spatele urechilor până la ceafă și se face de obicei cu tăietori. Acest tip de decolorare conferă un caracter proaspăt tunsoare unui tip în comparație cu o decolorare clasică.

Această tendință de estompare îi flatează în mod specific pe bărbații cu fețe rotunde și pătrate cu curba îngrijită și uniformă pe care o creează, lăsându-vă cu un finisaj dapper!

Coafuri de păr decolorate

Aranjează-ți părul oricum vrei – perie-l înapoi pentru un aspect elegant, încurcă-l pentru o textură excelentă sau împerechează-l cu o tăietură! Această tăietură poate fi combinată cu fohawks, pompadours, deconectare, undercuts și alte stiluri. Nu dă niciodată un aspect ascuțit datorită dimensiunii naturale pe care o adaugă oricărui tip de tunsoare.

Înainte de următoarea tunsoare, consultați aceste fotografii stupefiante cu tăieturi de estompare:

Drop Fade pentru părul scurt

Drop Fade pentru părul scurtInstagram @ barber_sergio97

Îmblânzește-ți părul chiar mai bine cu părțile decolorate foarte în jos, în spatele urechilor. Acest aspect contemporan este garantat pentru a vă transforma într-o bucată superbă.

Părul măturat lateral cu decolorarea picăturii

Părul măturat lateral cu decolorarea picăturiiInstagram @ anthonythebarber916

Părul măturat lateral cu decolorare este o tăietură formală, dar elegantă, pe care toți bărbații muncitori ar trebui să o ia în considerare. Părțile laterale și ceafa au un contur curat, care se amestecă perfect cu părul de lungime medie. Creează o șansă perfectă ca partea de sus să fie netedă atunci când este măturată în lateral.

Top plat scurt cu tăietură decolorată

Blat plat scurt cu tăietură decoloratăInstagram @tapacert

Luați în considerare un top plat scurt, cu tăietură decolorată pentru bărbații cu păr afro, care dorește să-și păstreze lungimea largă. Forma înălțată funcționează strâns împotriva pielii, decolorându-se în mai multă lungime pentru a adăuga un plus de ridicare părului. Fiți conștienți de modul în care acest stil necesită o întreținere ridicată și un stil zilnic. Discutați cu stilistul dvs. pentru sfaturi profesionale pentru a menține și stiliza bine croiala.

Picătura de cultură franceză se estompează

Picătura de cultură franceză se estompeazăInstagram @_barcasso_

Decolorarea picăturilor de culturi franceze este o coafură în tendințe europene care își face drum în întreaga lume. Părul tăiat lung, tăiat, așezat înainte, în timp ce o scădere scăzută a păturii face ca totul să se unească pentru un aspect care întoarce capul. În mod surprinzător, acesta este un stil cu întreținere redusă. Blatul dezordonat nu îndepărtează picătura de cultură franceză, decolorează o opțiune impresionantă pentru orice adult tânăr.

Drop Fade și Deconectat Undercut

Drop decolorat și deconectatInstagram @sky_salon

Drop fade și decupat deconectat sunt două stiluri nervoase într-o singură tăiere. Drop fade diferă de un fade tradițional. Decolorarea tradițională este amestecată uniform în jurul părților laterale, în timp ce o decolorare a picăturii începe la mijlocul templului și scade atunci când se apropie de O-os. O tăietură deconectată separă complet laturile și vârful, separând cele două lungimi la creasta parțială. Un bărbat stil de orice vârstă sau stil de viață poate rock!

Drop Fade cu Fringe

Drop se estompează cu franjuriInstagram @ nunez.the.barber

Decolorarea cu franjuri este o răsucire alternativă la decolorarea clasică. Decolorarea picăturii urmează o formă de inimă pe linia părului. Scade jos și creează o formă de arc peste ureche și în jurul coroanei, accentuând curbele naturale ale capului. Decolorarea picăturii oferă un efect natural. Textura bricolată pe partea superioară și o franjură texturată se împerechează bine cu părțile curate și scurte.

Drop Fade cu o parte

Drop Fade cu o piesăInstagram @ mr.haiirstylist

Tunsorile de păr decolorate sunt o alegere populară pentru domnii moderni. Vă oferă o declarație de rafinament și de sexualitate în același timp. Despărțirea decolorărilor este foarte importantă, deoarece face o diferență uriașă în stil.

Sharp Drop Fade High Top

Sharp Drop Fade High TopInstagram @keonthebarber

Tunsorile superioare cu o decolorare scăzută sunt completate de părți bine rase pentru un finisaj dapper. Această decolorare cu vârf plat este un exemplu minunat al modului în care vă puteți arăta strâmtorile într-un mod mai elegant.

Drop Fade pentru părul lung cu bucle

Drop Fade pentru părul lung cu bucleInstagram @besthebarber

Ceea ce admiră bărbații și frizerii în legătură cu acest stil de decolorare, este modul în care îți scoate în evidență excelent vârful capului, mai ales atunci când deții o coamă lungă și texturată..

Mid Drop Cut

Mid Drop CutInstagram @mosscvtz

Puneți o răsucire pe o tăietură clasică de decolorare pentru un aspect cu adevărat curat! Tăierea se estompează uniform de la tâmple până la ceafă și evidențiază perfect părul și barba de sus. Este una dintre cele mai simple coafuri pentru bărbați pe care le veți vedea.

Top Fade cu păr drept

Top Fade cu păr dreptInstagram @ 40_the_barber

Deconectează-ți coama groasă de barba de hipster cu o piele ascuțită, decolorată, așa cum a făcut Barber Leonel pentru această coafură de decolorare. Este un exemplu dulce de ceea ce ați numi o umbră de estompare.

Faux Hawk Drop Fade

Faux Hawk drop se estompeazăInstagram @the_barber_sensei

Luați această decolorare elegantă de tip fohawk la un nivel mult mai înalt, cu o linie ascuțită! Contrastul funcționează elegant din părțile scurte, din față și din spate ale capului. Într-adevăr, face ca tunsoarea bărbaților să se estompeze mai bine.

Textura Top și Drop se estompează cu deconectare și design

Textura Top și Drop se estompează cu deconectare și designInstagram @nunezthebarber

Pentru tunsorile mai îndrăznețe pentru bărbați, se poate opta pentru un design cu păr ras bărbătesc, care să se potrivească cu părțile curate. Merge impresionant mai ales cu părul texturat.

Aranjarea unei decolorări de picături cu un top texturat ca acesta ar necesita un gel sau o cremă de calitate pentru salon.

Drop Fade Afro

Drop Fade AfroInstagram @alsmillions

Îndepărtați greutatea inutilă a părului voluminos, scăpând părțile laterale. Această coafură ușor de întreținut completează cu ușurință pe cei care au părul texturat lung deasupra.

Drop Fade Undercut

Drop Fade UndercutInstagram @ayozecastellano

Fii uimit de acest păr epic, spiky, făcut mai răcoros de acele părți ras scăzute ale pielii. Asociați-vă cu barba pentru a completa aspectul acela de băiat rău!

Scădere scăzută

Scădere scăzutăInstagram @ az_barber87

Lasă textura să vorbească! Acest stil de decolorare scăzută scade perfect rezistența părului cu contrastul pe care îl oferă.

Wavy Drop Fade Look

Wavy Drop Fade LookInstagram @itsbarberblack

Iată o tăietură de decolorare, care este, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea o tăietură buzz. Tunsorile cu păr decolorat cu modelare arată cel mai bine atunci când sunt accentuate cu laturile și spatele curate. Aceasta este o alegere cu întreținere redusă.

Pielea picătului chel se estompează cu partea laterală

Pielea picătului chel se estompează cu partea lateralăInstagram @razvanicola

Îmbunătățiți-vă stilul de tip cool și renunțați la arsurile laterale cu acest stil decolorat deconectat curat și lustruit, cu o parte laterală. Îndepărtați părul în sus și țineți-l cu produsul preferat și sunteți bine să mergeți cu această coafură pentru băieți!

Combinați peste coafura cu Drop Fade

Combină peste coafura cu Drop FadeInstagram @ rex97cuts

Dacă ai părul gros și vrei să arăți îngrijit și elegant în același timp, acest pieptene îngrijit de decolorare este cel mai bun mod de a merge! Această despărțire laterală este una dintre numeroasele variante pe care le puteți crea atunci când aveți părul lung deasupra.

Nu sunteți interesat de decolorarea picăturii? Vedeți aceste fotografii cu un pieptene slab decolorat peste idei de tunsoare.

Drop Fade și Dreads

Drop fade și DreadsInstagram @rmml_blends

Laturile decolorate sunt cel mai bun mod de a amesteca dreadlocks pentru bărbații negri! Alegeți acest stil dacă nu preferați prea multă piele pentru a fi expusă.

Pompadour Drop Fade with Beard

Pompadour Drop Fade with BeardInstagram @ jack.of.all.fades

Acesta este un gentleman drop fad părul până la piele cu o parte dură și o curățare a bărbii. Acest pompadour este ideal dacă doriți să pară ascuțit și hipster. Pieptănați-l înainte sau lăsați-l înapoi.

Popplewell explică: „Această tunsoare pompadour drop fade poate fi scoasă de majoritatea băieților cu capul plin, dar nu aș recomanda niciodată o parte grea tipilor cu păr subțire sau chel. Întotdeauna îmi iau un minut pentru a-i arăta tipului cel mai bun mod de a-i pieptăna. Credeți sau nu, o mulțime de băieți sunt foarte răi să se pieptene. Deci, uneori, o mică îndrumare merge mult. “

Tuns tuns împletit

Picătură împletităInstagram @mannyfreshbarber

Este o tunsoare unică, la modă, versatilă, cu o decolorare redusă de frizerul Manny Reyes din Florida.

„Ai putea să-l îmbraci sau să-l îmbraci. Puteam vedea pe cineva purtând un costum la modă și mergând la o nuntă, precum și pur și simplu arătând curat mergând la un magazin alimentar. Ceea ce îmi place cel mai mult este partea curată și simplă de pe lateral. Face aspectul general să arate proaspăt ”, subliniază Reyes.

Oricine are în vedere acest aspect ar trebui să își refacă împletiturile și tunsul cel puțin la fiecare 2 săptămâni. De asemenea, ar putea să desfacă împletiturile și să le pună într-un coc de om sau să se pieptene lateral cu niște pomadă.

Reyes adaugă: „Această tăietură de decolorare a picăturii mici ar arăta bine în aproape orice formă a feței. Acesta este un aspect artistic, urban și nu cred că se va potrivi într-un cadru corporativ sau profesional. Deși este doar păr – va crește și oamenii nu ar trebui să se limiteze la ceea ce cred alții. “

Afro Blowout cu Drop Fade

Afro Blowout cu Drop FadeInstagram @lamont_tha_barber

Coafura drop fade oferă un aspect mai curat și mai elegant decât tradiționalul mohawk spiky sau afro-ul tradițional. Acest aspect special este realizat de un frizer profesionist din Texas, Terry Jackson.

„Stilul a fost popularizat de cântărețul Usher Raymond și, mai târziu, de pro-sportivul Odell Beckham Jr. Picătura se referă la o fază circulară și arcuită către sau în spatele urechii ”, afirmă Jackson.

Deși stilul poate fi cald de oricine, este mai potrivit pentru un tip de personalitate extrovertit. Această tunsoare oferă, de asemenea, unui sportiv sau oricărei persoane active o mai mare flexibilitate între tunsori, care durează încă 2 până la 4 săptămâni înainte de retușare.

Jackson asigură că acest stil de decolorare poate fi purtat de mai multe forme și tipuri de fețe. Se poate însoți acest stil cu un instrument numit burete ondulat sau burete răsucit, care face părul să se răsucească într-un model ondulat care este răsucit la capete.

„Unele produse care pot fi utilizate sunt produse naturale, cum ar fi crema I am Curl, crema Cantu curl și alte produse naturale care își hrănesc părul și dau control. Poate fi purtat și uscat, cu toate acestea, trebuie să existe șampon și balsam pentru a menține un echilibru sănătos al pH-ului ”, sugerează Jackson când este întrebat despre produsele pentru păr de utilizat.

The Best Drop Fade for Afro Twists

drop fade pentru Afro TwistsInstagram @ mr.getbusy

Această picătură se estompează cu afro este o tunsoare elegantă pentru copiii adolescenți. Este proiectat de frizerul Mark Rodriguez din Florida.

„Tunsurile decolorate au câștigat popularitate. Păstrezi lungimea pe care toți copiii vor să o vadă și totuși îi faci plăcere părintelui cu o tăietură scurtă curată pe părți. Acesta ar trebui să fie, de asemenea, lucrul meu preferat în legătură cu acest stil pentru un tânăr – ambele părți sunt încântate, părintele și copilul. Uneori devine o problemă, părintele dorește doar o tunsoare scurtă, cu întreținere redusă, dar copiii vor ca cele mai noi tendințe să se potrivească ”, subliniază Rodriguez.

Dacă stilul tău de viață este mai degrabă bazat pe acțiune și nu are sau nu dorește să-și facă timp să stea în fața unei oglinzi în fiecare dimineață pentru a coafa, acesta ar fi stilul ideal pentru tine. Potrivit lui Rodriguez, întreținerea este foarte redusă, oferind în același timp un aspect curat. Oricine are părul de la ondulat la extrem de creț poate realiza acest stil.

Când coafați, utilizați șampon și balsam plus o ușoară aplicare de luciu de ulei pentru a hidrata părul și pielea capului. Rodriguez adaugă: „Pentru a completa acest aspect, utilizați orice tip sau stil de buclă sau burete răsucit pentru a executa aspectul creț de sus. Cu cât bureți mai mult, cu atât bucla este mai strânsă. ”

Fresh Drop Fade pentru părul creț

Fresh Drop Fade pentru părul crețInstagram @vicdabarber

Această decolorare a picăturilor cu bucle face un stil unic și curat, dezordonat, care conferă volum părului cu decolorarea care oferă un aspect curat. Cea mai bună parte a acestui lucru este întreținerea redusă, potrivit frizerului din Indiana, Victor Maldonado.

„Recomand această tunsoare bărbaților cu păr natural și creț, care este potrivit pentru toate vârstele. Aceste bucle se vor potrivi majorității tipurilor și formelor de față. Produsul pe care îl folosesc este Gelul Elegance Triple Action ”, afirmă Maldonado.

Drop Taper Fade

Drop Taper FadeInstagram @young_loso_

Aceasta este una dintre cele mai subtile coafuri de decolorare pentru bărbați. Este minunat pentru băieții care nu doresc o estompare a pielii.

Potrivit stilistului Carlos Velez din Ohio, „I-am dat tunsoarei un aspect urban prin reducerea decolteului și texturarea și coafarea vârfului. Cel mai bun lucru la această tunsoare este că este simplu, cu întreținere redusă și este potrivit pentru fiecare sezon. “

Dacă doriți să aveți o noapte bună sau chiar doriți să aveți o croială simplă și curată pentru a merge la lucru, Velez vă sugerează acest lucru, deoarece ar provoca cu siguranță o atmosferă bună.

Degajare medie

Degajare medieInstagram @olliefades

Acest aspect este o decolorare scăzută până la mijloc, păstrând în același timp greutatea pe laturi pentru a permite coafarea. Cea mai tare parte a acestei tăieturi este decolorarea curată, cu stilul de top dezordonat.

Când ia în considerare această croială, frizerul Ollie Iglesias din Oregon explică faptul că este vorba despre stil, dacă ești dispus să-ți pui timp în rutina de dimineață.

„Acest tip de croială nu arată bine atunci când nu este stilată. Recomand orice lut sau pomadă mată. Folosesc argila mată Tomb 45. Această tăietură funcționează cel mai bine cu textura părului drept până la ondulat. Perfect cu tipii cărora le place să păstreze stilul ”, subliniază Iglesias.

High Drop Fade

High Drop FadeInstagram @danhowellshair_

Fade high drop este o variantă a fadei clasice high, care va condimenta orice tunsoare și o va duce cu adevărat la nivelul următor. Așa descrie aspectul frizerul Dan Howells din Țara Galilor.

„Tipul de decolorare a pielii este așa numit, deoarece decolorarea coboară prin linia părului pentru a crea un contur frumos și puternic pe linia părului, care face să pară foarte ascuțit. Acest lucru se datorează faptului că decolorarea adaugă un strat de definiție oricărei tunsoare care o face să iasă instantaneu în evidență și să câștige o altă dimensiune “, continuă Howells.

Cel mai tare lucru legat de această decolorare ridicată a pielii este că poți face atât de mult cu stilul, cum ar fi mai mult decât pare. De asemenea, amestecul întâlnește întotdeauna fade uimitor.

Având în vedere aspectul dvs., stilul de viață etc., acest stil poate fi oferit majorității bărbaților, deoarece este ușor de întreținut, cu un produs minim. Howells povestește: „Termin această tunsoare cu puțină coafură pentru a crea ridicarea și textura, apoi doar o cantitate mică de fixativ pentru a-l ține pe loc și pentru a-i regla câteva bucăți. Dacă cineva are în vedere acest aspect, îi sfătuiesc întotdeauna să meargă pentru el, pur și simplu pentru simplitatea sa. ”

Mohawk cu Drop Fade

Mohawk cu decolorareInstagram @grasso_cuts

Ceea ce este minunat la această tunsoare cu decolorare este că iese în evidență în mod clar pentru oameni. De asemenea, arată că nu vă este frică să obțineți altceva decât o tunsoare tradițională.

Această tunsoare este concepută de un frizer talentat din New Jersey, Michael Grasso. „Ce îmi place la această croială este că poate arăta caracterul unei persoane. Acestea ar putea alege un aspect dezordonat sau, în zilele noastre, mohawk-urile pot fi chiar oarecum profesionale. Nu există limite cu această tăiere. Fie că sunteți sportiv, fie că jucați într-o formație rock, această tunsoare se poate potrivi cu diferite personalități ”, explică Grasso.

Pentru bărbații care încearcă să obțină acest aspect, există multe lucruri de luat în considerare, forma capului, grosimea și tipul de produs. Grasso afirmă: „Aș recomanda un produs cu o rezistență puternică în funcție de grosime. Dar oricine poate face o mohawk se estompeze cu o minte deschisă și creativitate. ”