Culoarea părului pentru bărbați: 30 de exemple de la vii la nuanțe naturale

Bună, băieți, nu lăsați femeile să se distreze cu toată vopseaua de păr! Aruncați o privire la aceste culori de păr pentru ideile bărbaților și găsiți ceva nou de încercat. Comutați-l complet sau mergeți ușor la început cu câteva evidențieri sau lumini slabe.

Înainte de următoarea aventură a părului, consultați aceste imagini cu cele mai bune idei de culoare pentru bărbați!

Violet & Roz pentru părul bărbaților

Violet & amp; Roz pentru părul bărbațilorInstagram @jarredsbarbers

Această culoare de păr roz și violet pentru bărbați arată excepțional! Începe cu o estompare a pielii destul de conservatoare și este plin de culori strălucitoare în jurul vârfului, cu păr ondulat.

Multicolor pentru păr mediu spre lung deasupra

Multicolor pentru păr mediu spre lung deasupraInstagram @tote_barber

O croială îndrăzneață plus culori multiple pe părul întunecat face o declarație de modă. Veți obține părul mediu spre lung în vârf, îndreptat îndrăzneț în sus, un amestec de culori strălucitoare și linii pe ambele părți ale craniului.

Valuri blondă de platină

valuri blond platinatInstagram @ mr.7_t7barbershop

Această vopsea de păr blond platinat pe valuri este pentru fanii cool ai anime-ului! Piroane mari, ascuțite, cu corpuri groase și pline, toate îndreptate înainte și de culoare albă în partea de sus. Ceva de luat în considerare dacă ești un tip de tricou.

Culoare turcoaz și albastru amestecat

Culoare turcoaz și albastru amestecatInstagram @ilianhair

Aceste nuanțe de turcoaz și albastru pe o tunsoare medie, cu părțile ras, arată distractiv și nervos! Stilistul Taylor Campbell din Canada, care a creat acest lucru, iubește culorile modei.

„Lucrul meu preferat în legătură cu acest aspect sunt diferitele tonuri de culoare care apar și câte arăți diferite poți crea cu tunsoarea”, afirmă Campbell.

Dacă doriți acest anumit păr vopsit, mergeți la el! Desigur, asigurați-vă că este potrivit pentru orice loc de muncă pe care îl aveți și fiți conștienți de întreținerea necesară.

Campbell împărtășește și sfaturi suplimentare. Ea notează: „Asigurați-vă că aveți toate produsele potrivite, cum ar fi un protector de culoare pentru a prelungi vibrația și orice lucru hidratant pentru a preveni uscarea părului.”

Negru și verde natural pe lateral

Negru și verde natural pe lateralInstagram @aleb_barber

Un fixativ de culoare verde pe o tunsoare rotundă și stratificată cu estompare medie creează un aspect inspirat din anii ’70. Frizerul Alessio Bolognesi din Italia a jucat cu puțină mișcare pentru ca bretonul să-l amplifice mai mult.

“Recomand acest tip de look tuturor băieților, în special celor care nu doresc să petreacă mult timp periat, deoarece aspectul este casual și adaptabil”, descrie Bolognesi.

Indiferent de tipul de păr, tot ce ai nevoie pentru a crea acest look este un produs cu efect uscat. Bolognesi spune că părul încrețit sau mat este de fapt cel mai bun pentru un rezultat răcoros și dezordonat ca acesta.

Combinare evidențiată și deconectată

Combinare evidențiată și deconectatăInstagram @ topstylestudio2017

Acest combover deconectat evidențiat a fost creat de frizerul Pavel Krumer din Regina, SK.

Krumer recomandă faptul că un bărbat care are în vedere acest aspect trebuie să aibă păr flexibil, care să poată fi tras în spate, altfel va cădea în jos. De asemenea, părul trebuie să fie drept sau doar puțin ondulat, dar nu prea creț.

„Știi că va trebui să folosești un uscător pentru a netezi părul după spălare pentru a-i oferi direcție și va trebui, de asemenea, să aplici un produs de coafare la sfârșit”, spune Krumer.

O culoare adecvată sau evidențiază va crea un efect strălucitor, mai plin și nervos.

Violet, verde, metal îmbătrânit cu somon

Violet, verde, metal îmbătrânit cu somonInstagram @teemarie_studyhair

Combinația de culori violet, verde și somon seamănă cu metalul îmbătrânit. Contrastele apar în modele organice și sunt dezactivate cu efecte mate. Culorile mai intense sunt la baza părului și o nuanță pastel mai moale este la capete. Coaforul Teena Gugliotti din Connecticut a proiectat acest look.

Pentru a oferi acestui aspect un efect mat, Gugliotti a folosit Sebastian Dry Clean Only și l-a pulverizat în rădăcinile părului și l-a masat. Acest lucru vă va permite să săriți peste o zi de spălare a părului, permițând culorii să dureze mai mult..

Potrivit lui Gugliotti, bărbații care iau în considerare acest aspect ar trebui să exprime ceea ce ar dori să vadă în ceea ce privește mai mult decât simpla culoare. Unde vrei culoarea? Cât timp îl vrei? Și sunteți dispus să acordați coafurii dvs. o minte deschisă pentru a o proiecta?

Gugliotti adaugă, de asemenea, că acest aspect a fost creat folosind vopseaua directă Wella Color Create, care șamponează în 20 de spălări. „Bărbații care trebuie să păstreze lucrurile un pic mai conservatori pot obține această culoare pe o parte a capului și pot păstra o blondă mai naturală pe cealaltă parte. Astfel își pot schimba partea și, la rândul lor, își pot schimba culoarea ”, explică ea.

Bucle gri Smokey

bucle cenușii fumuriiInstagram @toniandguyshoreditch

Decolorează părul și tonifiază-l pentru a obține o culoare ardezie, gri fumuriu. Acesta este modul în care coloristul din Londra, Stuart Marsh, a creat această bijuterie pentru păr.

Deși griul poate părea mat, totuși strălucește aproape ca metalic pentru a completa fiecare buclă difuzată.

Marsh sugerează: „Acest aspect este minunat pentru băieții care doresc să-și schimbe complet aspectul. Această culoare fumurie se va estompa într-o blondă subtilă și moale, care poate crea un aspect mai desfăcut, aspru și sângeros. Menținerea acestui aspect poate fi ușoară folosind un șampon gri ardezie sau un șampon albastru platină. ”

Pentru bărbații care doresc să încerce acest lucru, știți că tonul perfect nu este realizabil într-o singură ședință și poate fi nevoie de câteva aplicații pentru a fi corect. „Aveți răbdare și va veni”, subliniază Marsh.

Textura părului se poate schimba odată cu decolorarea, ceea ce face dificilă obținerea acelui finisaj minunat și minunat. Unii vor găsi că trebuie să folosească mai mult ulei pentru a obține acest finisaj. Marsh recomandă Label M Radiance Oil, deoarece funcționează bine pe majoritatea tipurilor de păr.

Blondă cenușie argintie

culoarea părului blond cenușiu argintiuInstagram @manesbymaegan

Această blondă cenușie argintie este grozavă datorită laturii sale mai naturale a spectrului creativ de culori. Bărbații care doresc să exploreze părul distractiv și creativ al părului tind să se aplece mai întâi spre blondul argintiu și cenușiu, mai degrabă decât să se scufunde în capul întâi în albastru sau verde îndrăzneț, de exemplu.

„Lucrul meu preferat la această nuanță de blond este că, pe măsură ce tonerul începe să se estompeze, el va rămâne cu o blondă curată, cenușie! Șamponul violet sau albastru ajută la menținerea tonurilor cenușii “, spune coafura Maegan Porto din Burlington, ON.

Produsul preferat de Porto pentru părul blond este Eufora Blonde Color Revive. Este o mască violet cu condiționare profundă, care neutralizează orice tonuri de galben, păstrând în același timp părul senzațional.

Stilistul nu recomandă această culoare părului persoanelor cu păr natural foarte creț, deoarece este mai fragilă decât orice altă textură a părului și poate fi ușor deteriorată în timpul procesului de iluminare..

Porto adaugă: „Lucrul grozav despre părul scurt este că, dacă nu ai chef să ții pasul cu menținerea acestei culori, îți poți tăia cu ușurință părul și va fi tăiat în cel mai scurt timp.”

Portocaliu și culoarea piersicii se topesc

culoarea părului portocaliu și piersic se topeșteInstagram @savannahnethken

Această culoare de portocaliu și piersici se topește foarte bine în New Orleans boho, potrivit stilistului și coloristului Savannah Nethken din New Orleans, LA.

Nethken afirmă: „Lucrul meu preferat la acest aspect este modul în care portocaliul strălucitor în galben leagă întregul său aspect. Am vrut să-i dau o mulțime de dimensiuni, păstrându-l totuși distractiv, motiv pentru care am ales să mergem pentru această minunată topire a apusului de piersici. ”

Sfatul # 1 al lui Nethken este să alegeți o culoare care să se potrivească bine stilului dvs. de viață. „Stilul tău de zi cu zi joacă un rol imens în ce fel de culori ți se potrivește cel mai bine. Dacă sunteți un tip care poartă o mulțime de culori strălucitoare, vă recomandăm să alegeți o culoare mai pastelată a părului, care să nu se ciocnească cu piese mai îndrăznețe “, adaugă ea.

Culoare par argintiu hipster

culoarea părului argintiuInstagram @richieelewinski

Aceasta este culoarea la modă a părului hipster argintiu de Richiee Anguiano, un artist de păr din Stockton, CA. “Partea mea preferată a acestui aspect topit de culoare înghețată este textura pe care am creat-o cu părul său gros și ondulat”, spune Anguiano.

Acest aspect este de întreținere ridicată. Pentru a obține această culoare, „veți fi supus unei sesiuni de iluminare grea cu ajutorul brălucitorului pentru a vă ridica părul la aproape platină. Vă sugerez să folosiți un balsam profund și cel mai sigur un șampon violet. De asemenea, recomand o pomadă mată flexibilă pentru a obține acest aspect dezordonat ”, împărtășește Anguiano.

La modă păr cenușiu cenușiu

Un păr cenușiu la modăInstagram @nohbyjin

Această culoare gri fumurată este la modă și distractivă și a fost proiectată de stilistul din Texas Jin Noh.

Lui Noh îi place să folosească produsele Eufora, deoarece nu conțin sulfat și nu conțin parabeni. „Recomand șamponul și balsamul Eufora Moisture Intense, împreună cu Color Lock. Aceste produse vor adăuga umiditate și strălucire deoarece sigilează cuticula, menținând culoarea vibrantă mai mult timp ”, sugerează Noh.

Când i se cere un sfat numărul unu pentru îngrijirea la domiciliu a acestei culori, Noh menționează șamponarea și condiționarea părului în fiecare zi cu apă călduță. Dacă simțiți că părul este gras, folosirea șamponului uscat vă ajută. Nu utilizați apă fierbinte deoarece usucă părul și face ca culoarea să se estompeze mai repede.

Noh remarcă: „Orice tip poate avea această culoare dacă dorește. Rețineți doar că pentru a avea această culoare este nevoie de o călătorie la salon la fiecare patru săptămâni. ”

Părul blond galben de la spate

părul blond galben în spateInstagram @shagshopinc

Această nuanță blondă galbenă pe părul din spate alunecat arată distractiv, aventuros și nervos, în timp ce arată în continuare profesional și curat. Creierul din spatele acestui look este stilistul Michele Macdonald din California.

„Această culoare a părului poate avea o întreținere mai ridicată sau o întreținere redusă atunci când o utilizați pentru diferite tipuri de look pe măsură ce crește. Odată ce crește puțin, poate avea un aspect complet nou, cu câteva rădăcini. Îndrăznește să fii diferit, schimbarea este distractivă ”, sfătuiește Macdonald.

Albastru și verde pe păr negru natural

albastru și verde evidențiază pe părul negru naturalInstagram @shortyslayz

Aceasta este o versiune pentru bărbați a culorilor fumurii, pe care le-am văzut foarte mult la femei în ultima vreme.

Creată de stilista Elise Brockmiller din Arizona, aceasta este o combinație între o croială clasică și câteva culori îndrăznețe. Este neașteptat, elegant, versatil și permite personalității tale să strălucească!

Puteți personaliza acest aspect cu orice combinație de culori vii. Brockmiller notează, „l-am păstrat pe acesta adânc cu tonuri de bijuterie verde și albastru. Am luminat în prealabil zonele pe care am vrut să le accentuăm și am aprofundat culoarea de bază cu o nuanță mai închisă decât culoarea sa naturală. Acest lucru a adăugat o cenușă intensă culorii de bază, menținând aspectul amestecat și coeziv cu toate tonurile reci. ”

Brockmiller recomandă culoarea părului Davines și produse de styling. Sunt ecologice, durabile și bazate pe plante. Linia de culoare nu conține amoniac, ceea ce este deosebit de bun pentru bărbații care au sensibilități sau alergii la substanțe chimice.

Culoare par argintiu glacial neutru

O culoare neutră a părului argintiuInstagram @tylerjameshair

Această culoare este argintiu gheață neutru. Este pe punctul de a fi cool, dar există doar un indiciu de tonuri cenușii, deci este mai mult gri-argintiu decât un albastru pal.

„Lucrul meu preferat este neutralitatea. Este o afirmație argintie fără acea muzică albastră sau violetă care ar putea fi deasupra “, spune creatorul de stil Tyler James din Portland, SA.

„Argintiu-blond este o culoare cu întreținere ridicată și necesită o pânză sănătoasă pentru a începe. Părul ușor poate crește fragilitatea acestuia, deci dacă aveți un nivel natural scăzut, a ajunge la 9 sau 10 (necesar pentru acest aspect) poate fi o călătorie “, explică James.

Edgy Brownish Grey

O culoare de păr cenușie-maroniuInstagram @bangsandboujee

Culoare maroniu pe o tăietură nervoasă? De ce nu!

„Păstrarea părului mai lung deasupra permite o culoare care să dureze mai mult de trei săptămâni înainte de a-l tăia”, subliniază stilistul și creatorul de look Rachelle Good din Virginia.

În ceea ce privește întreținerea, un toner la fiecare șase săptămâni este crucial pentru menținerea griului. În plus, utilizați șamponul pentru spălare violet Colorproof o dată pe săptămână.

Peacock Bright Purple și Blue Color Melt

O culoare de păr violet și albastru strălucitor se topeșteInstagram @ beauty.by.jennie

Topitura rădăcinii albastru-violet este o culoare distractivă pentru băieții care doresc ceva diferit. Este unic și vă permite să vă distingeți de mulțime.

Pentru a obține nuanța, „I-am decolorat părul central al părului mai întâi cu Lanza Healing Color Decolorizer, apoi am folosit vibrații albastre și violete Lanza color pentru topitură”, explică stilistul Jennie Rasband din Utah.

Această topitură cu aspect de păun arată cel mai bine la persoanele cu un ton mai rece al pielii. Este de întreținere ridicată, dar este mai ușor de întreținut cu șamponul Vivids. Rasband continuă: „Recomand acest lucru doar bărbaților care sunt dispuși să folosească șampoanele de fiecare dată când își spală părul.”

Potrivit Rasband, este mai greu să obții acest aspect cu părul aspru întunecat, dar este totuși posibil. Este nevoie doar de puțin mai mult timp pentru a preveni deteriorarea părului. Bărbații cu păr mai deschis obțin acest aspect mult mai ușor, cu mai puține daune.

Cupru maro

culoarea părului maro aramiuCredit foto: Shutterstock.com

Nuanța vibrantă a acestui maro cupru scoate în evidență textura fiecărei bucle.

Băieții cu tonuri calde ale pielii vor arăta grozav în această culoare! Tonurile calde ale pielii conțin tonuri de măsline sau galbene. Coafurile pentru bărbați de acest fel sunt perfecte dacă ai părul creț natural. Bărbații cu păr drept pot purta și această culoare, dar ar beneficia de un stil mai scurt, ușor dezordonat.

Părul brun închis la culoare pentru bărbați

Păr de culoare brun închis pentru bărbațiCredit foto: Shutterstock.com

Această culoare maro espresso închis are o notă de caramel sau căldură, așa cum se vede în sfaturi.

Obțineți o înălțime serioasă cu această croială și culoare, care este excelentă pentru bărbații cu tenuri de măsline, galbene și bronzate. Părul acestui tip este pe partea medie spre groasă, ceea ce conferă stilului plinătate și mișcare.

Sprayul de textură sau ceara folosită pe părul uscat este cel mai bun produs pentru acest stil!

Culoare par neutru blond inchis pentru barbati

O culoare neutră a părului blond închis pentru bărbațiCredit foto: Shutterstock.com

Această nuanță neutră arată grozav cu un stil scurt pe lateral și ușor mai lung în partea de sus.

Băieții cu pielea deschisă, cu tenuri reci, vor scoate această culoare foarte bine! Ochii maro închis vor ieși în evidență împotriva acestei culori. Textura ideală a părului pentru acest stil este medie; nu prea fin sau prea gros.

Blonda închisă caldă

Blonda închisă caldăCredit foto: Shutterstock.com

Culoarea blondă închisă, cu un indiciu de aramă văzut aici, este tăiată aproape în lateral și lăsată puțin mai lungă deasupra.

Verificați această culoare dacă aveți pielea deschisă, cu subtonuri ușor calde. Această culoare scoate într-adevăr ochii albaștri, care vor lăsa primele impresii grozave! Părul texturat fin până la mediu este perfect pentru acest stil.

Păr Chocolate Brown

culoarea părului maro ciocolatăCredit foto: Shutterstock.com

Cât de visător este acest aspect maro mediu, ușor cald, purtat doar puțin lateral?

Această culoare a părului arată minunat împotriva tuturor tonurilor pielii! Pentru acest stil, părul ar trebui să fie gros. Dacă aveți părul fin, utilizați un ser de îngroșare pentru a crește volumul părului înainte de a aplica o cremă de coafat sau o mousse pentru a ține.

Pentru părul fin sau subțire, încercați produsele Nioxin. Acestea creează un mediu optim al scalpului și oferă păr mai gros, cu aspect mai dens.

Păr cald brun mediu

păr călduț castaniu mediuCredit foto: Shutterstock.com

Tonurile de caramel pot fi văzute în toată această culoare maro, oferindu-i o textură și o dimensiune adăugate.

Tonurile calde, cum ar fi caramelul și altele cu nuanțe de aur sau cupru, arată fantastic împotriva tonurilor de piele neutre și calde. Dacă aveți o culoare rece a ochilor, cum ar fi albastru sau verde rece, ochii dvs. vor ieși cu adevărat în evidență împotriva acestei nuanțe de păr!

Păstrați marourile calde strălucitoare cu șampon pentru depunerea culorii pe bază de aur sau cupru.

Hue cupru luminos

O culoare strălucitoare a părului cupruCredit foto: Shutterstock.com

O culoare cupru completează cu adevărat această tăietură stratificată, lungă, cu o lungime medie.

Încercați această culoare dacă aveți o dungă îndrăzneață! Funcționează cel mai bine la tipii care au un ten ușor până la mediu, cu tonuri calde. Cei cu pielea netedă și un ten neutru scot foarte bine și această culoare.

Ton roșu închis

ton roșu închisCredit foto: Shutterstock.com

Păstrați-l la rece cu această tăietură scurtă, foarte tunsă, care este lăsată puțin mai mult deasupra, pe un ton roșu intens.

Roșii adânci și reci arată grozav pe tenurile de culoare tonă rece și medie. Cei cu tonuri de piele mai întunecate și ușor calde pot scoate și această culoare.

Acest tip are părul cu textură foarte gros, ceea ce oferă o bază excelentă pentru un stil foarte scurt, dar foarte plin. Nu lăsa textura părului să te oprească totuși; roșii se poartă bine pe orice tip de păr!

Dacă nu sunteți sigur în ce ton de păr roșu ați arăta cel mai bine, consultați dulapul. Dacă aveți tendința de a purta cămăși roșii închise, alegeți un roșu rece rece. Cu toate acestea, dacă îți place roșul aprins, atunci cel mai probabil ești un candidat excelent pentru roșii aprinse sau roșii cu un indiciu de cupru.

Umbra blondă aurie

nuanta blond auriuCredit foto: Shutterstock.com

Încălziți lucrurile cu o nuanță blondă aurie și un fauxhawk unghiular.

Aurul nu trebuie să rămână în bijuteriile tale. Părul blond auriu completează foarte bine tenul clar până la mediu. De obicei, cei cu ochi luminați sunt un cadou mort ca fiind candidatul perfect pentru această culoare.

Repere Aurii

reflexe aurii pe părul creț naturalCredit foto: Shutterstock.com

Părul castaniu mediu, cu accente de blond auriu, îmbunătățește cu adevărat textura acestui stil.

Optează pentru evidențieri indiferent dacă ai sau nu textură naturală în păr! Repere vor îmbunătăți textura existentă sau vor adăuga textura părului altfel plat. Părul gros și creț este văzut aici, dar bărbații cu părul drept sau ondulat, mediu sau gros, pot scoate și acest aspect. Tonul blond auriu al acestor evidențieri funcționează cel mai bine pe cei cu ten mediu cald.

Culoare Gri Oțel

culoarea părului gri oțelCredit foto: Shutterstock.com

Majoritatea gri închis, cu un pic de alb piperat, acest păr este coafat în față și aruncat în față pentru o senzație nervoasă.

Această combinație de albi și gri este probabil cea mai dorită, deoarece există puțin alb de văzut. Dacă a mai rămas culoare, ar arăta aproape ca un maro închis, cu accente, așa că acest gri este cel mai bine purtat de cei cu ten mediu, care au fie tonuri calde, fie reci..

Cea mai neagră culoare a părului brun

Cea mai neagră culoare a părului brunCredit foto: Shutterstock.com

Acest păr foarte maro, aproape negru, este coafat în sus și pe față pentru un aspect răcoros și profesional.

Nuanța maro-negru a acestei culori de păr completează perfect băieții cu ten mediu până la adânc. Natura întunecată a acestei culori este cea mai bună pentru bărbații cu tonuri de piele reci sau neutre. Această culoare este excelentă pentru orice textură a părului!

Cei cu ten închis și păr mai fin vor beneficia de această culoare închisă, deoarece culoarea părului închis are un efect vizual îngroșat.

Păr gri amestecat pentru bărbați mai în vârstă

Păr gri amestecat pentru bărbații mai în vârstăInstagram @keilamariesierra

Părul cenușiu amestecat pentru bărbații mai în vârstă este perfect atunci când doriți să vă legănați culoarea naturală. Pentru a amesteca griurile naturale, adăugarea luminilor slabe le-ar oferi o margine dimensională.

O altă modalitate de a amplifica o culoare gri a părului este de a o împerechea cu un pompadour modern. Pentru a face acest lucru, Keila Sierra, stilistă din Massachusetts, afirmă: „Amestecați părțile laterale și spatele cu un conic și tăiați partea superioară cu foarfece. Pentru a stiliza partea superioară, aplicați o pomadă flexibilă mată de prindere împreună cu o pulbere de volum zing. ”