Aceste 25 de tatuaje pentru bărbați sunt la modă

Presupune-ți că prietena ta tocmai ți-a dat OK să faci orice tatuaj oriunde vrei. Ești încântat și, în sfârșit, este timpul să te gândești cu adevărat la ce proiect te va urma până la mormânt. Dar, pe măsură ce momentul se instalează, vă dați seama că restrângerea la un singur design este mult mai dificilă decât se aștepta. Adică, dacă nu aveți permisiunea de a vă acoperi întregul corp cu cerneală frumoasă. Și dacă acesta este cazul, ține-o strâns și nu-i da drumul niciodată.

Oricum, oricare ar fi situația dvs., mai multe idei de design nu sunt niciodată afectate. Iată 25 de idei de tatuaje care reprezintă tot ce are de oferit tatuajul modern.

Această mânecă clasică.

Manșon clasic de Oscar Akermo

Dacă vă gândiți la o manecă, de ce să nu veniți cu ceva creativ care să pună capăt temei tradiționale e pluribus unum. Aici, Oscar a reușit să creeze un design unic care să încorporeze stilul clasic cu eleganță atemporală. (Foto: Oscar Akermo)

Si altul.

Mâneca renascentistă de Stephan Milovanov

Există puține lucruri care emană o răcire coezivă, ca un manșon de cerneală neagră bine gândit, care curge de la început până la sfârșit. Reminiscentă cu cea a stilului lui Jun Cha, opera lui Stephan Milovanov ne oferă o privire asupra Romei antice, a mitologiei grecești și a oricărei capodopere cu cerneală neagră pe care mintea lui o gândește.  (Foto: Stephan Milovanov)

Aceste mâneci potrivite.

Mâneci cu model de Ervand

Lucrările negre grele contrastează cu modelele asemănătoare leopardului pentru a ne oferi această afirmație îndrăzneață și impresionantă. S-a observat că aceasta este o lucrare în desfășurare, dar dacă artistul s-ar opri în acest moment, nu cred că ar observa nimeni. (Foto: Ervand)

Aceste spirale.

Spirale uimitoare de Ervand

Aici avem un exemplu al uneia din acele perioade în care un tatuaj are o privire atât de complexă, încât cu cât îl privești mai mult, cu atât devine mai fascinant. Spirale, cercuri, modele segmentate, design-uri ingenioase ca acestea care fac ca și acei indivizi anti-cerneală să ia o dublă luare. (Foto: Ervand)

Supraviețuirea celui mai adaptat.

„Supraviețuirea celui mai potrivit” de Jun Cha

Jun numește această piesă „Supraviețuirea celui mai potrivit”. Un atacant sinuos legat de mușchi se luptă cu un șarpe modest cu tavane arcuite și coloane corintice în fundal. Așteptăm întotdeauna cu nerăbdare cea mai recentă versiune a picturilor murale clasice ale lui Jun. (Foto: Jun Cha)

Acești dragoni.

Dragoni de Kamil Mokot

Tatuajele în stil schiță au crescut în popularitate în ultimii ani, iar Kamil este unul dintre cele mai bune din domeniu. Lucrând strict în acest stil anume, Kamil reușește întotdeauna să inspire cu design-urile sale creative și cu ochiul pentru detalii. (Foto: Kamil Mokot)

Această manșetă dotwork. Manșetă dotwork de Jayce Wallingford

În zilele noastre, design-urile dotwork sunt de o zecime. Dar, atunci când este combinat cu un model geometric elegant, se remarcă deasupra celorlalte. (Foto: Jayce Wallingford)

Acest chitarist.

Chitarist de Oscar Akermo

Bang Banger-ul nostru preferat Oscar Akermo nu dezamăgește niciodată când vine vorba de creativitate. Și execuție. Și, bine, practic fiecare cerneală este legată. Stilul abstract al lui Oscar combină segmente distorsionate în desenele sale, ceea ce face totul mai interesant.

Această cască din frunze de dafin.

Cască din frunze de laur de Oscar Akermo

Acesta poate fi doar tatuajul nostru preferat până târziu. Acum nu toți pot să scoată un design de acest calibru, dar dacă ești de origine greacă sau doar un mare fan al clasicilor, atunci frunzele de laur ar fi memento-ul perfect pentru lume că ești un câștigător. (Foto: Oscar Akermo)

Piesa din spate incredibilă.

Piesa din spate de Eric Stricker

Piesele geometrice la scară largă, precum această pictură murală hipnotică, sunt simbolul designului modern al tatuajelor. (Foto: Eric Stricker)

Această piesă geometrică pentru antebraț.

Piesa geometrică pentru antebraț de Alejandro Prada

(Foto: Alejandro Prada)

Înapoi nouă.

Înapoi nouă, prin Sunset Tattoo

(Foto: Sunset Tattoo)

Această mânecă.

Manșon de Rachel

(Foto: Rachel)

Această murală din spate.

Murala din spate de Matias Noble

(Foto: Matias Noble)

Aceste fețe neclare.

Fețe încețoșate de Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Această manșetă ondulată.

Manșetă ondulată de Dom Wiley

(Foto: Dom Wiley)

Această cerneală japoneză.

Cerneală japoneză de Heng Yue

(Foto: Heng Yue)

Acest design cu expunere dublă.

Design cu expunere dublă de către Resul Odabas

(Foto: Resul Odabas)

Acest tigru.

Tiger de Touche

(Foto: Touche)

Acești patru călăreți.

Patru călăreți ai apocalipsei de Thomas Bates

(Foto: Thomas Bates)

Cupidon.

Cupidon de Isaiah Negrete

(Foto: Isaiah Negrete)

Această mânecă geometrică.

Manșon geometric de Noksi

(Foto: Noksi)

Si altul.

Geo Sleeve de Kenji Alucky

(Foto: Kenji Alucky)

Această piesă de vițel hipnotică.

Piesa de vițel geometrică de Noksi

(Foto: Noksi)

Această mânecă complicată.

Manșon complicat de Noksi

(Foto: Noksi)

Tot pe TattooBlend:

Băieți, aceste tatuaje sunt mai bune decât ale voastre

45 de moduri uimitoare de a te lăuda în această vară

60 de tatuaje creative și unice pentru bărbați

80 de tatuaje ridicol de cool pentru bărbați