40 de tatuaje pentru bărbați care nu sunt decât elementare

Știu că ați așteptat cu toții să renunțe la o nouă listă de bărbați, așa că iată-o. Am căutat în sus și în jos, am editat și reeditat pentru a vă oferi cele mai bune lucruri care plutesc în ultima vreme. De la picturi murale masive la lucrări noi creative și originale care se potrivesc chiar în palma mâinii tale, această listă de 40 de modele de tatuaje te va ține treaz toată noaptea planificând următoarea piesă. Derulați, partajați și salvați. Dar nu face cauțiune mai devreme pentru că știi că întotdeauna economisesc cel mai bun pentru final.

Această piesă de piept japonez.

de Shao

(Foto: Shao)

Chiar dacă nu aveți sânge japonez care curge prin vene, tentația de a obține exact aceeași piesă de piept este încă acolo. La fel ca o scenă din Memoriile unei gheișe, această ilustrație extraordinară își datorează o mare parte din luciul său unui aspect savuros și o compoziție minunată.

Acest om.

de Pawel Indulski

(Foto: Pawel Indulski)

Pawel Indulski este poate cel mai bun tatuator al timpului nostru. Opera sa este curată, creativă și vizionară. M-am uitat la tatuaje în cea mai mare parte a zilei mele în ultimii 6 ani (așa că sunt destul de familiarizat cu cine și ce este acolo) și, dacă aș putea fi atins de cineva astăzi, ar fi Pawel. Cât de bun este el.

Groot.

de Kozo

(Foto: Kozo)

Guardians of the Galaxy a ieșit de ceva vreme, dar încă nu întâlnești prea multe tatuaje legate de franciză. Poate că nu îi acord suficient timp, dar totuși este o plăcere să-i văd din când în când. Acest mic tatuaj Groot este de calitate și sper să văd multe altele la fel ca în viitor.

Acest secret.

de Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Există ceva în acest gest grăitor care generează doar intrigi și insinuări. Iar acest design cu contrast ridicat adaugă doar stilul potrivit pentru a oferi acestui design tone de atracție estetică. Modele precum cea de mai sus sunt ceea ce face ca umplerea mânecilor să fie atât de distractivă.

Perseu.

de Pawel Indulski

(Foto: Pawel Indulski)

Pawel Indulski are un mod de a-i face pe cei mai buni tatuatori ai timpului nostru să pară mediocri. Indiferent care ar fi subiectul, puteți conta întotdeauna pe el să-l execute cu precizie și stil.

Aceste portrete.

de Oscar Akermo

(Foto: Oscar Akermo)

Chiar dacă Bang Bang este o colaborare a multor artiști diferiți, nu puteți să nu observați influența pe care o au artiștii care lucrează sub același acoperiș. Această piesă a fost, fără îndoială, inspirată de lucrarea de pe spatele lui Balazs Bercsenyi, care este una dintre piesele mele preferate din toate timpurile. De atunci, Oscar a părăsit Bang Bang.

Nava asta.

de Darwin Enriquez

(Foto: Darwin Enriquez)

Îmi place să cred că tatuaje precum cel de mai sus au fost peste tot în Port Royal în anii 1600. Dar, din ceea ce am citit, tatuajele nu erau atât de obișnuite în rândul piraților vremii.

Aceste scene de film.

Scene de film de Inal Bersekov

(Foto: Inal Bersekov)

Dacă nu ați văzut deja filmul Drive, sunteți în plăcere. Este greu să precizezi exact ceea ce face filmul atât de atrăgător, dar o modalitate de a spune este că are o mulțime de stil. Atât de mult stil, de fapt, încât acest individ a crezut potrivit să arunce câteva fotografii din film pe antebraț.

Această creație cosmică.

O creație cosmică de Kozo

(Foto: Kozo)

Acest tatuaj îmi amintește de ceea ce noi, locuitorii orașelor, renunțăm noaptea. În orașele mari, ai norocul să vezi una sau două stele într-o noapte senină. Dar în mai multe locații rurale, sunteți tratați cu ceruri pline de stele magnifice, care pot părea imaginea de mai sus. Kozo a realizat câteva dintre aceste capodopere cosmice, dar aceasta este de departe cea mai bună.

Acești frați.

Tatuaj Blues Brothers de Kozo

(Foto: Kozo)

Dacă ești prea tânăr pentru a-ți aminti de Blues Brothers, îmi pare rău pentru tine. Ei bine, nu întrucât ai toată viața în față, dar ar trebui să o verifici, este bine pentru câteva râsete, indiferent de vârsta ta.