29 cele mai bune coafuri de lungime medie pentru bărbați în 2021

Coafurile de lungime medie pentru bărbați sunt perfecte pentru băieții care doresc să-și dezvolte părul. Poate aveți deja părul lung și vă gândiți la tăierea mare. Dacă da, coafurile de lungime medie pentru bărbați sunt calea de urmat!

Vedeți aceste fotografii ucigașe de tunsori de lungime medie pentru bărbați de toate tipurile! Și nu, această tăietură nu vă va cere să petreceți treizeci de minute în fața oglinzii dimineața. Cele zece minute de top sunt ceea ce ne propunem, corect?

Te-ai gândit să folosești un uscător? Poate veți vedea odată ce veți vedea aceste coafuri și tunsoare elegante pentru bărbați.

Dar vă spun, blocarea în acele încuietori de lungime medie cu un uscător face toată diferența! Gândiți-vă la acesta ca la instrumentul dvs. electric pentru stil. Părul tău îți va mulțumi.

Coafare pentru păr mediu pentru bărbați

La fel ca în cazul doamnelor, părul de lungime medie este despre versatilitate în stil. În plus, există atât de multe variații ale tunsorilor pentru bărbații cu păr de lungime medie.

Mulți bărbați preferă laturile și spatele conice scurte cu un top mai lung pentru o plasă fantastică și contrast.

Aceasta poate include o estompare în partea de sus sau și subcotat cu linii pentru a adăuga mai multă separare. Quiff și pompadour sunt, de asemenea, populare pentru coafurile medii pentru bărbați.

Dacă ești foarte îndrăzneț, poți merge cu șoimul fals și să schimbi lungimea părului pentru a se potrivi stilului tău personal. Părul poate fi lăsat mai mult pe lateral și pe spate și pentru bărbații cărora le plac secțiunile mai lungi.

Pentru bărbații cu păr de lungime medie, care preferă o piesă în loc de spate, există o mulțime de opțiuni și aici. Tunsorile populare pentru bărbați includ o parte din mijloc sau o parte laterală asimetrică profundă. Bretonul este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru bărbații cu păr de lungime medie. Salvați o imagine și arătați coafurilor preferate bărbaților de lungime medie bărbierului.

Faux Hawk de lungime medie

șoim faux de lungime medie pentru bărbațiInstagram @thegrayscalebarber

Acesta este un șoim faux de lungime medie și cel mai bine este să încercați atunci când căutați ceva nervos. O tunsoare elegantă cu șoim fals, precum aceasta, oferă un finisaj suav. Poate arăta îngrijit pe părți, dar distracția începe de la părul de sus în jos până la zona ceafelor.

Lungime medie texturată & Stil măturat

Tunsoare texturată și măturată de lungime medie pentru bărbațiInstagram @mattyconrad

Deep Line Part Coafura medie pentru bărbați

Pompadour cu o piesă profundă pentru bărbațiInstagram @kylothebarber

Această coafură de păr mediu de linie profundă pentru bărbați este un pompadour. Este un stil atemporal și adăugarea unei părți dure pe o parte a capului ar face tăietura și mai conturată.

Părțile medii decolorate evidențiază și părul mai lung de deasupra. Acest lucru vă va oferi încrederea de a încerca orice stil doriți.

Combinare deconectată medie pentru bărbați

Instagram @aleb_barber

Acest combover pentru bărbați mediu deconectat este, de asemenea, cunoscut sub numele de fade mid-chel. Piesele groase de lungime medie îl fac într-adevăr să apară.

Valuri medii deconectate pentru bărbați

Deconectat tunsoare de lungime medie pentru bărbațiInstagram @jim_jimthetrim_williams

Undele medii deconectate sunt tunsori medii elegante pentru bărbați. Cu un model care imită literalmente valurile oceanului de pe plajă, veți primi teatru pentru dolarul dvs.!

Piesa dreaptă dură pentru păr de lungime medie

Instagram @nickbarford

Poartă o coafură medie, cu o estompare simplă la mijloc. Această parte dreaptă și tare țipă Elvis.

Piesă laterală pentru bărbați cu decolorare redusă, cu laturi conice clasice

Partea laterală cu laturile conice clasiceInstagram @ anthonythebarber916

Î&A cu creatorul de stil, Anthony Giannotti

Frizer / Proprietar @ Victory Crown Barber Co în Sacramento, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Aceasta este o parte laterală cu decolorare redusă, cu laturi conice clasice și o mulțime de textură în partea de sus.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru această tunsoare cu un nivel scăzut de estompare, aceasta se reduce într-adevăr la textura părului. Această croială simplă este excelentă pentru bărbații care nu au părul foarte aspru și cu niște bucle în el. Buclele de deasupra sunt naturale, dar accentuate și ținute pe loc cu produsul Victory Crown Barber Co Matte.

Tăiere dulce pentru păr natural, creț, de lungime medie

Tăiere dulce pentru părul creț naturalInstagram @bohemian_barber

Î&A cu creatorul de stil, Roxy Collins

Proprietar / Frizer @ Noble Wolf Barbers din Las Vegas, NV

Cum ați descrie acest lucru?

Aceasta este o croială dulce pentru părul creț natural. Are un conic cu o textură naturală deasupra, care evidențiază buclele.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Când luați în considerare un stil ondulat, începeți cu cunoașterea tipului de buclă. Părul ondulat poate fi clasificat ca 2a, 2b sau 2c. Părul creț este 3a, 3b sau 3c, iar părul strâns sau periculos se încadrează în 4a, 4b sau 4c.

Acest lucru va face mai ușor să găsiți un stil, produse și o rutină de întreținere și coafare care să funcționeze pentru dvs..

Desigur, păstrarea laturilor scurte face ca croiala să fie un stil mult mai curat în general. Reducerea perciunilor permite coafurii reci să crească mai frumos.

Textură naturală cu franjuri lungi pe păr de lungime medie

Textură naturală cu franjuri lungiInstagram @tntstylists

Î&A cu creatorul de stil, Effie Yiasemides

Hairstylist @ TnT Stylists in Baulkham Hills, NSW

Cum ați descrie acest lucru?

Textura naturală cu franjuri lungi pe părul de lungime medie este elegantă.

Deoarece laturile și spatele au fost tăiate cu foarfeca, deconectarea este mai subtilă. Cu toate acestea, poate fi folosit cu tăietoare pentru a-i oferi o deconectare mai severă și evidentă.

Blatul lung îi permite să fie purtat în spate, ca un pompadour sau un quiff, despărțit lateral sau ca o coafură texturată.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Franjurile lungi și grele funcționează bine cu părul ondulat sau cu părul mai gros, dar poate funcționa și pentru părul mai drept.

Folosirea cremului curl sau a unei ceară sau a unei paste mate va realiza o franjură relaxată dezordonată. Pe de altă parte, o pomadă sau un gel îi vor oferi un aspect elegant, care poate fi despărțit lateral sau pieptănat înapoi într-un quiff. Dacă lungimea de deasupra este suficient de lungă, poate fi chiar legată înapoi.

Pompadour conic Slick Back pentru păr mediu

Coafură Pompadour conică pentru bărbațiInstagram @jaytee_thebarber

Î&A cu creatorul de stil, Jose Tapia

Barbier pentru bărbați @ Jay Tee Barber din Santa Rosa, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un pompadour conic pe spate, perfect pentru bărbații cu tunsori de lungime medie. Este o tunsoare medie, curată și plăcută, care are încă o parte superioară.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această coafură medie slick back este pentru bărbații care au timp să-și facă părul. În caz contrar, probabil va stabili cum este creșterea naturală a părului și se va flopi.

Taper natural pentru bărbați pe păr de lungime medie

Coafura Natural Taper Cut pentru barbatiInstagram @ismail_charm

Î&A cu creatorul de stil, Ismail

Frizerii bărbați bărbați @ Charm din Rotterdam, Olanda

Cum ați descrie acest lucru?

Această tăietură conică naturală pentru bărbați este o tunsoare medie. Este pentru o coafură naturală pentru bărbați, care are linii curate și este tăiată cu foarfecă în loc să fie tăiată cu tăietori.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru această tunsoare medie, aveți nevoie doar de puțină ceară, dar trebuie mai întâi să uscați părul pentru un stil perfect. Această tunsoare pentru bărbați este cea mai potrivită pentru părul drept până la ondulat de lungime medie.

Coafură pentru bărbați de lungime medie fără efort

Coafură stil fără efort pentru bărbațiInstagram @ben_brady_stylist

Î&A cu creatorul de stil, Benjamin Brady

Mens Barber @ 18/8 Fine Men’s Salon din Atlanta, GA

Cum ați descrie acest lucru?

Această coafură de lungime medie pentru bărbați fără efort are secțiuni de lungime medie. Spatele și părțile laterale sunt tăiate cu foarfecă, cu plinătate în spate și o ușoară deconectare.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru a obține această coafură, uscați-o și aruncați cu degetul o pomadă ușoară pe capete pentru un luciu scăzut.

Această tunsoare de lungime medie este ideală pentru forma feței ovale și caracteristici mai moi.

Păr de lungime medie cu textură conturată

Coafură texturată conturată pentru bărbațiInstagram @tonidelgados

Î&A cu creatorul de stil, Toni Delgado

Mens Barber @ Toni Delgado Perruquer în Barcelona, ​​Spania

Cum ați descrie acest lucru?

Acest păr de lungime medie cu textură conturată este elegant. Are o textură ușoară de la un aparat de ras, o dungă în lateral și o conexiune frumoasă în jur pentru o estompare perfectă.

Această tunsoare de lungime medie pentru bărbați are textură în zona înaltă și contururi.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această tunsoare medie este recomandată bărbaților cu fața rotundă sau pătrată. În ceea ce privește tipul de păr, este perfect pentru părul docil și drept. Acest stil este ideal pentru toate tipurile de bărbați.

Tendințe deconectate pentru un bărbat

Coafură Undercut deconectată pentru bărbațiInstagram @zackthebarber

Î&A cu creatorul de stil, Zack

Mens Barber @ Plaza Barbershop din Worcester, MA

Cum ați descrie acest lucru?

A subcotat deconectat pentru un bărbat cu păr de lungime medie. Inspirația pentru această tunsoare a venit din tunsoarea lui Brad Pitt din filmul „Fury”. Părțile laterale sunt deconectate de partea de sus, iar partea din spate se amestecă perfect pentru un aspect mai elegant.

Cu această coafură de lungime medie tăiată, bărbații o pot purta îngrijită sau dezordonată. Mai ales dacă vrei mai mult din părul „de duminică dimineață”.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Există încă un stigmat pentru bărbați de a folosi uscătoare cu suflare, dar ignorați această teorie. Uscătoarele cu suflare sunt necesare pentru a adăuga volum în față, păstrând în același timp părul îngrijit în spate.

Odată ce ați uscat părul, ar trebui să aveți nevoie de un produs foarte minim pentru a menține părul în poziție.

Această coafură medie pentru bărbați este cea mai bună cu părul drept, flexibil. Ultimul lucru pe care și-l dorește orice tip este să se lupte cu părul.

Această coafură medie poate funcționa și pentru orice bărbat care este chel în spate și vrea să o acopere puțin.

Mid-Fade pentru bărbați cu păr de lungime medie

Toată coafura elegantă pentru bărbațiInstagram @codakisahair

Î&Un creator de stil, Kisa Powell

Hairstylist Deaf Friendly @ Beauty For Ashes Salon și Color Bar din Homewood, AL

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un păr clasic de lungime medie pentru bărbați, potrivit pentru fiecare zi a săptămânii. Este o coafură excelentă pentru părul scurt și fin. Puteți alege un stil clasic, neted, folosind o cantitate decentă de produs pentru a vă strânge părul înapoi cât mai aproape de scalp. Acest lucru dă o atmosferă formală și este o tunsoare excelentă pentru părul fin, în special pentru bărbații care lucrează cu păr drept, mediu, care poate produce un finisaj curat și elegant..

Care este cel mai bun sfat al tău?

Concentrați-vă pe stilul general al părului. Dacă este cret, încercați și alegeți o croială care să funcționeze cu buclele dvs., mai degrabă decât să vă implice să le controlați. Pentru bărbații cu păr drept, alegeți o coafură care să funcționeze indiferent dacă este texturizată sau lăsată singură.

Această tunsoare nu este ideală pentru băieții cu păr subțiat. Acest lucru se datorează faptului că accentuează subțierea. Găsiți o coafură medie care să vă funcționeze și creați-o a voastră!

Curățați Deconectați părul de lungime medie pentru bărbați

Coafură Clean Disconnect pentru bărbațiInstagram @mindilyn

Î&Un creator de stil, Mindi Chapanian

Stilist și educator @ Aveda Richard Michael Salon din Costa Mesa, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Curățarea părului de lungime medie pentru bărbați deconectat este o coafură extrem de versatilă.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Produsele și părul coafat merg mână în mână. Odată ce părul dvs. este complet uscat, terminați cu Aveda Men’s Grooming Clay pentru a adăuga un stil mat.

Acest păr este destinat bărbaților la modă care sunt dispuși să aibă o grijă suplimentară pentru a-și coafa părul. Este potrivit pentru majoritatea formelor feței și a texturilor părului. Cheia este să lucrați cu stilistul dvs. pentru a găsi lungimea potrivită pentru a obține un rezultat final excelent!

Piesă laterală modernă periată pentru bărbați

Coafura moderna Twist pentru barbatiInstagram @danny_sbbarber

Î&A cu creatorul de stil, Danny

Mens Barber @ SB Barbering Academy și Smiths Barbers din Newcastle, Anglia

Cum ați descrie acest lucru?

Această parte laterală modernă periată este o tunsoare clasică pentru bărbați, cu un aspect modern. Părul de lungime medie are un spate zero și este uscat cu un pompadour lateral.

Această tunsoare medie poate fi recreată după părăsirea frizeriei. Nimic în ceea ce privește stilul nu este perfect. Este tăiat într-un mod în care, oricât de uscat / pieptănat / coafat, părul mediu va curge și va sta frumos.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această coafură de lungime medie se potrivește bărbaților care doresc tot ce este mai bun din ambele lumi într-o tunsoare cu păr lateral. Cel mai bun tip de păr pentru aceasta este acela cu o grosime medie și modele de creștere limitate.

Slight Skin Fade Slicked Back Hair tunsoare

Coafură Slight Skin Fade pentru bărbațiInstagram @patrickdebarbier

Î&A cu creatorul de stil, Patrick

Mens Barber @ De Barbier în Olanda

Cum ați descrie acest lucru?

O ușoară estompare a pielii alunecată în spate este o tunsoare medie și unul dintre acele stiluri clasice.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Această decolorare a pielii din spate funcționează cel mai bine la băieții cu păr gros. Fața nu poate fi prea mică, deoarece pielea se estompează va face să pară mai mică.

Păr flexibil de lungime medie pentru bărbați

Coafura cu lungime flexibila pentru barbatiInstagram @rinoriccio

Î&Un creator de stil, Rino Riccio

Manifest Mens Barber @ în Londra, Marea Britanie

Cum ați descrie acest lucru?

Părul flexibil, lung și mediu, pentru bărbați, este nervos. Tunsorile de lungime medie pentru bărbați îți oferă libertatea de a crea ceva diferit.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Produsele sunt foarte importante. Grooming Cream și Surf Spray de la Bumble and Bumble este un produs excelent pentru păr.

Acest stil mediu ar funcționa pentru bărbații cu o formă pătrată / dreptunghiulară a feței care au părul drept sau ondulat. Bărbații cu fețe mai lungi pot avea în continuare această croială elegantă dacă părul lor este puțin mai lung pe lateral.

Bucle dezordonate cu o coafură Line Up

Coafură dezordonată și detaliată pentru bărbațiInstagram @lomas_thebarber

Î&A cu creatorul de stil, Victor Lomas

Proprietar / Mens Barber @ The Final Cut Studio din Norwalk, CA

Cum ați descrie acest lucru?

Buclele dezordonate, cu o coafură aliniată la mijlocul decolorării, sunt tunsoare medie pentru bărbați. Este dezordonat deasupra și detaliat pe laturi și margini. Este conic cu marginile întunecate, astfel încât să puteți vedea unde alinia contrastează cu o estompare.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Inspire Texture Paste este un produs excelent pentru păr pentru bărbații cu păr fin sau grosier. Acest stil dezordonat arată bine copiilor și adulților.

Sfaturi bărbătești urbane bărbătești pentru estomparea pielii

Coafura Urban Coloration pentru barbatiInstagram @maurofinestbarber

Î&Un creator de stil, Mauro Gouveia

Fondator / Mens Barber @ Finest Barber Studio în Lisabona, Portugalia

Cum ați descrie acest lucru?

Sfaturile bărbătești blânde urbane pentru estomparea pielii sunt o colorație urbană pentru bărbați. Decolorarea se potrivește bine cu barba și culoarea. În stilul urban al acestui bărbat, există un contrast șocant de culoare și decolorare.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Pentru coafare, utilizați ceara de păr Elegance Transparent Pomade pentru păstrare medie. Pentru atingerea finală a liniilor de par, încearcă Toppik Hair Fiber.

Acest stil mediu nu are restricții în ceea ce privește forma. Important este lungimea părului și trebuie să fie în stare bună.

Quiff deconectat pentru păr de lungime medie

Coafură Quiff deconectată pentru bărbațiInstagram @that_barbermatt

Î&A cu creatorul de stil, Matty Barber

Mens Barber @ That Barber din Norwich, Marea Britanie

Cum ați descrie acest lucru?

Acesta este un quiff deconectat pentru părul de lungime medie pentru bărbați. Parul este usor de coafat! Îl poți purta în mai multe moduri diferite, în funcție de dacă vrei să alegi un aspect cu spate slăbit sau un aspect mai natural.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Dacă îți place să se strecoare pe spate cu o reținere medie, doar coafează părul de lungime medie cu o pomadă cu fixativ.

Ceara oferă ținerea medie cu mânerul pentru a menține totul la locul său, dar îi conferă totuși un aspect natural.

Odată uscat, puteți folosi un pieptene streaker pentru a-i da o formă și apoi doar terminați-l cu fixativ.

De asemenea, este util dacă părul are suficientă greutate, astfel încât să se așeze frumos. Puteți lega acest stil de lungime medie cu orice stil de viață!

Păr lung de deasupra cu părți înalte de estompare

Lung pe partea de sus, cu o latură mare de estompareInstagram @_your_haircut_sir

Părul lung pe partea superioară, cu laturi foarte estompate, are nevoie de produse de coafare, cum ar fi geluri de fixare. Cremele hidratante vă vor ajuta să vă mențineți tăietura cu o decolorare ridicată mai sănătoasă și mai puternică.

Design de tunsoare Freestyle mediu pentru păr gros

Coafura Freestyle Haircut pentru barbatiInstagram @ bomba170411

Î&A cu creatorul de stil, Manuel Hernandez

Mens Barber @ Lord’s Barbershop din San Antonio, TX

Cum ați descrie acest lucru?

Acest design de tunsoare freestyle mediu pentru păr gros este o tunsoare de lungime medie. Acest stil este cunoscut sub numele de drop fade și arată minunat pe părul creț.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Folosiți apă și fixativ pentru a obține acest tip de păr.

Această tunsoare medie este recomandată bărbaților cu părul creț și o formă subțire a feței.

Clean Drop Fade pentru bărbații mai în vârstă

Coafură Clean Drop Fade pentru bărbațiInstagram @_kimthebarber_

Î&A cu creatorul de stil, Kim

Mens Barber @ Kim’s Homie Barbershop din Shanghai, China

Cum ați descrie acest lucru?

Această decolorare curată pentru bărbații mai în vârstă este o tăietură clasică medie, este o decolorare a pielii mijlocii, cu un aspect de barbă. Aceste tunsori speciale pentru bărbați sunt, de asemenea, numite Drop Fade. Cereți-i stilistului să vă conecteze decolorarea cu barba și să vă piepteneți părul deasupra.

Care este cel mai bun sfat al tău?

Oamenii de afaceri ar trebui să folosească Suavecito Pomade. Părul tău trebuie să fie moale. Dacă părul tău este prea puternic, va fi foarte greu să te pieptene înapoi.

Părul din spate cu părul ras

Părul din spate cu părul rasInstagram @ dana.lacdao

Acest păr de spate slicked cu părțile ras este o tăietură modernă cu un puf de sus pieptănat în spate.

Păr natural creț Coif mediu

coafura barbata pentru barbatiCredit foto: PRPhotos.com

Părul creț natural, cu coif mediu, vă permite să legați câteva bucle serioase, dar să le țineți încă sub control. Pentru a vă coafa părul de lungime medie:

  1. Luați o cremă de definire a curlului mediu până la mare și lucrați o cantitate de un sfert prin părul uscat cu prosopul.
  2. Cel mai bine este să lăsați buclele să se usuce în mod natural.
  3. Aplicați o cantitate de nichel de cremă de definire a buclelor prin păr după uscare completă.

Utilizați OSiS Twin Curl. Este o cremă cu două faze, care creează un control puternic al ondulării pentru bărbații cu păr grosier, creț și ondulat.

Această coafură de lungime medie este purtată bine pe fețele rotunde, dacă o împerecheați cu păr facial bine îngrijit. Părul facial va crea unghiuri pe o față rotundă, care sunt necesare pentru a scoate acest păr plin, mediu și cret.

Strat de păr mediu spre lung

Strat de păr mediu spre lungInstagram @ phan.lam132

Acest păr stratificat mediu până la lung prezintă șuvițe stratificate care arată ca niște valuri pe plajă.

Partea laterală pentru bărbații cu părul gri

coafuri barbati griCredit foto: PRPhotos.com

Această parte laterală pentru bărbații cu părul gri este sexy!

Părul recoltat, adânc despărțit lateral, de lungime medie, este lăsat mai mult pe partea de sus și tăiat mai aproape pe părțile laterale și în spate. Stilizați această croială simplă de lungime medie astfel:

  1. Prosoapul usucă părul.
  2. Lucrați o cantitate de un sfert de spray de coafură de păr mediu.
  3. Folosiți un pieptene pentru a vă îndrepta părul în direcție diagonală spre lateral și ușor înapoi.
  4. Treceți degetele prin păr în aceeași direcție pentru a înmuia liniile de pieptene, dacă doriți.

Folosiți American Crew Grooming Spray. Este un produs excelent de construit pentru bărbații cu păr de lungime medie. Aceasta înseamnă că cu cât folosiți mai mult, cu atât este mai mare factorul de așteptare.

Mohawk răcoros cu coafură Mid-Fade

Cool Mohawk cu Mid-FadeInstagram @josiah_latent

Acest mohawk răcoros cu coafură mid-fade este un mohawk lung asociat cu o decolorare conică. Buclele și valurile sunt un plus pentru a scoate în evidență acel bufant suav de lungime medie. Aceasta este una dintre cele mai populare tunsori pentru bărbați de lungime medie pe care le veți găsi.