27 Idei de păr dur și de coafură pentru bărbați în 2021

coafura poate exprima o afirmație elegantă rafinată și poate da oricărei coafuri o întorsătură modernă! Grosimea liniei poate fi personalizată în funcție de tipul de păr și stilul preferat. Este necesară o întreținere regulată pentru a o menține excepțională în orice moment.

Înainte de următoarea tunsoare, consultați aceste variante populare de idei de tunsoare cu păr greu.

Tunsoare subțire și dură pentru bărbați

Tunsoare subțire și dură pentru bărbațiInstagram @hairby_caitlynrain

Aceasta este o tunsoare subțire și dură pentru bărbați. Finisajul său elegant face minuni pe părul drept. Frumos și inteligent – acesta este ceva de purtat într-o noapte formală de întâlnire.

Piesa dificilă cu stilul măturat înainte

Partea grea cu stilul măturat înainteInstagram @deco_thebarber

Partea grea cu stilul măturat înainte este o variantă curată a unui pieptene. Părul creț nu este textura ideală pentru un pieptănat, dar atunci când este tăiat la lungimea corectă, părul creț sau ondulat va putea să se așeze din partea dură. Produsul nu este necesar, dar poate lăsa părul cu o strălucire frumoasă dacă este făcut bine.

Partea laterală + Fade low

Partea laterală + Fade lowInstagram @ ali_bar.ber

Lucrarea unei părți dure cu o tunsoare scăzută decolorată ca aceasta necesită răbdare, creativitate și o sticlă întreagă de fixativ..

Tuns păr dur, cu decolorare temporară

partea dificilă Tunsă cu Temp FadeInstagram @ cj_thebarber96

Coafurile cu păr greu, atunci când sunt elegante, creează un aspect proaspăt, curat și formal.

Piesă tare tăiată Pompadour pentru păr gros

Piesă tare tăiată Pompadour pentru păr grosInstagram @abu_barber

Acesta este un pompadour greu. Are înălțimi atrăgătoare, iar stilul decolorat este perfect pentru bărbații cu păr gros. Coafura unei păr tari devine importantă, deoarece nu doriți să nu luați alte caracteristici. A merge sus este o opțiune sigură.

Piesă hard deconectată

Piesă hard deconectatăInstagram @ nando.quaranta_barber

Această subcotare deconectată cu partea dură permite atât de multă versatilitate în stil. Linia clară poate crea un contrast puternic între piele și un top lung funky.

Hipster Stil de piese dure cu barbă

Hipster Stil de piese dure cu barbăInstagram @nurii_b

Totul de pe această parte dificilă a hipsterului cu barbă este absolut la îndemână. Unghiurile puternice, părțile curate, vârful fierbinte și barba dau un aspect care merită arătat lumii!

Pielea dură se estompează

Pielea dură se estompeazăInstagram @lucas_kemper_hair

Dețineți această estompare a părții dure, extrem de ascuțite, atunci când asociați o decolorare cheală cu o despărțire elegantă! Cu siguranță o coafură dificilă pentru evenimente casual și de afaceri.

Păr lung pe partea laterală scurtă de sus

Păr lung pe partea laterală scurtă de susInstagram @ look.dw

Acest păr lung deasupra + partea laterală scurtă este un mod distractiv de a-ți împrospăta stilul. Partile barbierite ofera o adevarata distinctie ascutita pentru barbatii cu par texturat, lung si iti permite sa-l coafezi dupa cum doresti..

Păr scurt cu dublă parte tare

Păr scurt cu dublă parte tareInstagram @ a.floreshair

O parte dublă și dură a părului scurt este una dintre acele tunsori pentru bărbați care provoacă o acțiune duo extremă. Vorbește cu frizerul tău despre această coafură foarte tare, cu o parte grea. Faceți-o cu două linii pe aceeași parte a capului sau pe părțile opuse.

Decolorare scăzută cu chelie cu partea dură

Decolorare chelie scăzută cu piesă durăInstagram @erikberto_diaztorres

Aceasta este o estompare scăzută cu chel cu partea dură. Este o tunsoare foarte îngrijită și elegantă, dar contemporană, cu o parte dificilă.

Piesă de ras Bade Bald Fade

Piesă de ras Bade Bald FadeInstagram @big_rudy_da_barber

O parte extrem de elegantă a aparatului de ras, cu aspect de chelie slabă, care vă va face cu siguranță centrul atenției. Această parte dură ascuțită oferă un contrast direct între coama laterală și cea superioară.

Coafură cu păr dur, cu decolorare ridicată

Coafură cu păr dur, cu decolorare ridicatăInstagram @ devan_thebarber92

Dacă sunteți tipul de tip care dorește un aspect mai lustruit, o decolorare ridicată cu o parte dură și pieptănată astfel este cea mai potrivită pentru dvs. Faceți-l mai interesant despărțindu-l din lateral pentru a crea o linie rasă vizibilă și contrast.

Dacă credeți că decolorarea este prea mare, verificați mai multe imagini cu un pieptene cu decolorare scăzută.

Echipaj tăiat cu păr dur pe păr scurt

Echipaj tăiat cu păr dur pe păr scurtInstagram @ leh_0liveira

Acest păr scurt, cu o parte dură și tăiat cu echipaj, are și o decolorare scăzută.

Mijlocirea pielii cu părul lateral

Mijlocirea pielii cu părul lateralInstagram @rippers_yanagawa

Aceasta este o estompare a pielii mijlocii, cu păr păr lateral. Decolorarea părului, începând de la secțiunea din mijloc, pune toată atenția pe părul de sus și face ca efortul de a purta orice tip de tăiere.

Militar Buzz tăiat cu partea dură

Militar Buzz tăiat cu partea durăInstagram @milenahairtattoo

Aceasta este o simplă buzz militară tăiată cu păr tuns. Creat de stilistul din Moscova Milena Lazareva, acest detaliu atrăgător poate ajuta la sublinierea demnității sau la ascunderea defectelor formei capului.

„Aveți grijă de scalp, indiferent dacă luați în considerare sau nu partea dificilă a unui bărbat. Toate defectele pielii tale vor fi vizibile ”, spune Lazareva.

De fapt, există o mulțime de opțiuni de stil pentru această tunsoare. Folosiți ceară sau gel atunci când vă pregătiți pentru un eveniment. Decideți ce produs să utilizați în funcție de efectul pe care doriți să îl atingeți: lucios, mat sau undeva între ele. Pentru tunsorile ca această croială buzz, stilul face cu adevărat diferența.

&# x1f449; Vedeți mai multe tunsori militare.

Slicked Back Hard Line Tunsoare

Slicked Back Hard Line TunsoareInstagram @ danidoeshair5280

Aceasta este o tunsoare cu linie tare în spate, cunoscută și sub numele de tunsoare pompadour deconectată cu o parte dură. Cel mai bun lucru despre acest aspect este partea dificilă care poate schimba literalmente întregul aspect în 3 secunde.

Atunci când coafează, stilistul Dani Ernst din Colorado sugerează utilizarea unui mousse când părul este umed și o perie rotundă pentru a ajuta la volum. Ernst spune: „apoi folosiți un amestec dintr-o pastă texturizantă pentru a o îndepărta și o pulverizare de textură uscată, pentru a menține volumul. Apoi terminați-l cu un fixativ puternic pentru a nu se mișca ”.

Aceasta este o tunsoare pentru bărbații care au o mulțime de păr și / sau un păr gros în scopuri de coafare.

High Taper Fade cu piesă rasă

High Taper Fade cu piesă rasăInstagram @ garycorry11

Acest stil dur este o tunsoare clasică de anii 40/50, cu o răsucire modernă, realizată de Gary Corry, un frizer din Anglia. Este o decolorare a pielii îndrăzneață, cu o parte dură, cunoscută și ca o parte rasă cu decolorare înaltă. „Vorbește cu frizerul tău despre menținerea decolorării de la mijloc la scăzut pentru a trage decolorarea și a îmbunătăți aspectul decolorat cu partea dificilă”, sugerează Corry.

A avea forma corectă a feței este important pentru tăietură, deoarece completează cel mai bine forma ovală a feței. Tipul de păr în sine este, de asemenea, important. Cel mai bun păr care funcționează este părul drept și greu. Puteți obține același aspect cu părul mai fin, dar, pentru Corry, părul mai greu funcționează cel mai bine.

Faux Hawk cu conicitate clasică și linie de piese dure

Faux Hawk cu conicitate clasică și linie de piese dureInstagram @esebigtrimmer

Acesta este un șoim faux foarte popular cu o linie clasică de piese taper de către frizerul Anthony Jaime din Victorville, CA.

„Această tunsoare se potrivește cu orice formă a feței. Pentru produsele de coafare, mergeți cu un gel strălucitor, dur sau cu un aspect de pastă uscată și dați-i ceva volum ”, sfătuiește Jaime.

Funcție de conicitate ridicată cu piesă linie dreaptă lungă

Funcție de conicitate ridicată cu piese de linie dreaptă lungăInstagram @momoneythebarber

Această coafură se numește un combover chel cu decolorare cu partea dură. Frizerul Mo din Florida sugerează să-i cereți frizerului o porțiune lungă, dreaptă, decolorată, pentru a obține această coafură specifică.

La adoptarea acestei tăieturi, Mo subliniază că trebuie să te obișnuiești să folosești un uscător.

Mo adaugă: „Produsele sunt bune, cum ar fi pomada sau ceara, dar uscătorul va da părului direcția inițială. Produsele vă vor oferi o priză mai durabilă, mai ales pentru coafura pompadour. Acest lucru vă va oferi un aspect extra sofisticat, în plus față de a fi elegant și a avea o decolorare bună. Este coafura clasică supremă. “

Periat înapoi cu tăiat cu partea dură

Îndepărtat în spate cu partea durăInstagram @stirlingstacey

Aceasta este o parte grozavă periată pentru bărbatul modern! Laturile conice și spatele oferă un aspect curat, în timp ce partea de sus are posibilități de lungime și stil! Puteți obține un aspect pompadour, quiff, slick back sau lateral.

„Pentru un bărbat cu părul creț și îmi place că putem obține o formă excelentă de„ S ”pentru a distinge aspectul și a da un pic de stil personal”, spune coafura Stacey Stirling-Brown din Canada.

Stirling-Brown sugerează: „Dacă vă gândiți la tunsori de păr tare ca acesta, obțineți o perie cu palete și un uscător cu o pastă de fortăreață. Acestea vor fi cele mai bune instrumente pentru succes! ”

Mid Fade with Hard Part

Mid Fade with Hard PartInstagram @oscvrthebvrber_

Această estompare de mijloc cu partea dură este clasică, atemporală și tradițională și a fost tăiată de frizerul Oscar Gonzalez din Maui, HI. Cel mai tare lucru despre această tendință este versatilitatea de stil pe care o obțineți cu această croială.

Gonzalez notează: „Pentru bărbații cu o față mai rotunjită, mergi pentru un volum mai ridicat cu partea ta grea. Bărbații care caută stilul dezordonat ar trebui să încerce produsul Suavecit (Firme Clay sau Matte). Pentru bărbații care doresc un aspect mai neted și mai ascuțit, încercați să utilizați Suavecito (Original). ”

Se estompează cu chelie înaltă, cu linie dură

Se estompează cu chelie înaltă, cu linie durăInstagram @detroit_dzikus

Această tăietură este o piesă dură clasică de combover / pompadour, cu o decolorare cheală mijlocie până înaltă, cu o parte hibridă de linie dură. Este o creație a lui Aaron Kieltyka, un frizer din Detroit, MI.

„Această tăietură pentru bărbați este ușor de pieptănat. Adăugați un pic de pomadă pe bază de apă pentru un aspect mai lucios sau puțină argilă pentru un aspect mai natural suflat de vânt “, afirmă Kieltyka.

Degradare ridicată a pielii cu linie și pieptene dure

Se estompează cu pielea ridicată, cu linie și pieptene dureInstagram @the_barber_aaron

Aceasta este o tunsoare modernă, cu un pieptene drept de pieptănat pe finisaj! Este o parte dificilă de estompare și dificilă, cu programare. Frizerul Aaron Tamayo din California spune: „Această tunsoare creează claritate, simetrie și curățenie. Partea dificilă adaugă un plus de claritate pentru a completa acest stil. ”

Interesantul legat de tunsorile cu păr greu pentru bărbați este că nu trebuie neapărat să coborâți la zero pe laturi pentru a-l obține. „Partea grea este un detaliu frumos pe o tunsoare atunci când vârful părului este suficient de lung pentru a fi coafat”, explică Tamayo.

Tăierea părului greu pentru băieți

Tăierea părului greu pentru băiețiInstagram @hairrockerbet

Această subcotare cu o parte dificilă este agitată și de afaceri în același timp. Este un aspect minunat pentru bărbați și bărbați la modă. Glisați-l înapoi sau pompați volumul cu un pompadour rece.

Stilistul din Ohio, Bet Vannoy, avertizează că partea grea a băieților este o tunsoare de înaltă întreținere. „Pentru a rămâne ascuțiți, țineți pasul cu tăietura la fiecare 3-4 săptămâni. Coafarea cu lut sau cremă va fi cel mai bun prieten al tău pentru un finisaj natural sau mat. Pentru acest rocker-do lucios și lucios, folosiți un gel cu strălucire ridicată, cu ten mare ”, adaugă ea.

Păr creț cu parte laterală tare

Păr creț cu parte laterală tareInstagram @ jojo.larae

Această tăietură este o parte dură, cretă, cu o decolorare a pielii, creată de frizerul Jovanna Hamilton din Florida. Cea mai bună parte a acestei părți laterale dure este lucrarea de ras care face ca totul să pară curat și ascuțit.

Hamilton subliniază că această parte dură a părului creț face un stil bun pentru băieții al căror păr poate fi manipulat cu produsul cu ușurință sau cu o lungime suficientă pentru a se deplasa în lateral.

„Majoritatea băieților ar folosi pomadă sau pastă pentru aceste stiluri, dar dacă aveți părul creț, un gel, o cremă de ondulat sau un balsam de păr ar fi perfect pentru bucle și ușor de coafat”, adaugă Hamilton.

Mid Bald Fade Razor Line Part

Mid Bald Fade Razor Line PartInstagram @ mr_barber91

Partea din linia de ras de șlefuire de mijloc este excelentă pentru bărbații cu păr subțire. Subliniază părul în partea de sus, creând în același timp un contrast cu o estompare a pielii și o parte chirurgicală dură.