22 părți laterale Idei de tunsoare pentru bărbați: clasic + modern

O tunsoare cu părți laterale este o coafură pentru bărbați în care părul este despărțit într-o parte, în funcție de creșterea naturală a părului. Dacă căutați o coafură de 5 minute care să adauge instantaneu volum și finețe, acest stil clasic ar fi cea mai bună opțiune!

Tunsorile părții laterale se mai numesc și tăieturi obișnuite, tăieturi profesionale, tăieturi standard sau tăieturi de afaceri. Este important să faceți fotografii cu dvs. la frizer, astfel încât el sau ea să înțeleagă exact ce parte laterală doriți.

Nu există cu ușurință restricții cu privire la tipul de păr care poate purta acest aspect. Atâta timp cât aveți o lungime și un pieptene, puteți alege o versiune tradițională, lustruită, o parte laterală adâncă sau un finisaj dezordonat și modern.

Depinde de dvs. ce produs să utilizați – o ceară sau argilă pentru o textură suplimentară sau un gel sau fixativ pentru cea mai bună rezistență. Doar câteva minute pentru coafare dimineața vă va face să arătați clar atât pentru muncă cât și pentru o noapte.

Înainte de următoarea tunsoare, consultați aceste imagini populare cu idei de tunsoare pentru păr lateral pentru bărbați.

Zero Fade Partea laterală

Zero Fade Partea lateralăInstagram @gabriele_the_barber_

O tunsoare cu o parte laterală decolorată, cu o decolorare zero și o parte dură, este una dintre cele mai clare tunsori pentru bărbații din 20 de ani.

Partea Burst Fade și Deep Side

Partea laterală adâncă și estompareInstagram @londonschoolofbarbering

O parte laterală adâncă și estompată este o căsătorie frumoasă de artiști profesioniști și slick. Se realizează prin tăierea părului mai scurt peste ureche, înclinarea în jos și tăierea la ceafă. Această tehnică creează fluiditate accentuând în același timp forma capului și a coroanei, toate în timp ce o amestecă perfect. Partea laterală este realizată prin coafarea părului dintr-o parte în alta. Pentru o parte mai clară, se utilizează un aparat de ras drept pentru gravarea piesei în stil.

Măturat lateral cu piesa

Măturat lateral cu piesăInstagram @ zaebis.haircuts

Măturarea laterală cu partea este cea mai bună tunsoare pe care orice om de afaceri o poate încerca. Este o tunsoare cu foarfece care face lungimea potrivită pentru a mătura părul în lateral atunci când coafați. Este frumos conic în jurul marginilor pentru a face o linie de păr moale, care este o parte naturală a creastei parțiale.

Partea laterală și stilul perie-spate

Partea laterală și stilul pensuleiInstagram @ali_heydari_org

O parte laterală și stilul de spate perie sunt tunsorile ideale pentru cei cu forme lungi ale feței. Aspectul strălucitor și clasic al spatei cu partea laterală diminuează volumul lateral. Aduce echilibru la marginile mai ascuțite și condensează lungimea feței. Luați în considerare consultarea cu un frizer sau coafor pentru a vă asigura că densitatea adecvată în templu și linia părului este realizabilă.

Tunsoare Quiff cu stil de despărțire laterală

Tunsoare Quiff cu stil de despărțire lateralăInstagram @seniorsasan

Tunsoarea quiff cu stil de despărțire laterală este o modalitate excelentă de a actualiza și individualiza tunsoarea quiff. Despărțirea poate fi coafată sau rasă cu un aparat de ras. Tonifică instantaneu spiritul liber al tăieturii. Când coafați, asigurați-vă că ați despărțit partea laterală, apoi ridicați și formați marginea, astfel încât quiff-ul să nu se transforme într-un stil pieptănat.

Partea laterală se estompează pentru părul creț

Partea laterală se estompează pentru părul crețInstagram @artlessdog

O parte laterală cu părul creț este o coafură laterală atât de visătoare!

Partea laterală clasică pentru păr gros

Partea laterală clasică pentru păr grosInstagram @big_mels_barbershop

Uneori, revenirea la elementele de bază cu o parte laterală clasică este ceea ce un om are nevoie ca reîmprospătare.

Partea laterală pentru părul lung

Partea laterală pentru părul lungInstagram @ jess.cianci.beauty

Crearea unei părți laterale ascuțite necesită un contrast mai mare al părților ras și poate o linie chirurgicală chiar înainte de piesă.

Partea laterală cu o tăietură

Partea laterală cu o tăieturăInstagram @kieronthebarber

Iată o idee profesionistă de tuns păr masculin, care este o modalitate ciudată de a exprima stilul! Mărește-ți o parte laterală cu tăiat și vei obține rezultatul.

Skin Fade + Partea laterală

decolorarea pielii + Partea lateralăInstagram @fogos_cutclub

Fă-o mare cu un bărbierit foarte aproape de scalp. Partea laterală și decolorarea pielii se accentuează reciproc cu acest amestec foarte contrastant.

Pompadour cu o parte laterală pentru păr drept

Pompadour cu o parte laterală pentru păr dreptInstagram @mohammad___soleymani

O parte laterală cu pompadour funcționează la bărbații cu păr drept care doresc să arate o oarecare lungime. Mid-fade creează o gradație frumoasă de la pompa strălucitoare, pieptănată până la părțile ras.

Pieptănați partea laterală cu decolorare redusă

Pieptănați partea laterală cu decolorare redusăInstagram @anchorbarbershop

Pieptănați părul în lateral și faceți bărbieritul un pic mai aproape de urechi și ceafă pentru a obține acest pieptene îngrijit, inteligent, cu decolorare scăzută peste partea laterală!

Partea laterală dezordonată

Partea laterală dezordonatăInstagram @joeltorresstyle

Cu acest stil de piese laterale dezordonate, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la obținerea acelui „lucru perfect”. Un șifon cret cu o parte laterală este tăietura de care veți avea nevoie!

Partea laterală Ivy League pentru părul bărbaților

Partea laterală Ivy League pentru părul bărbațilorInstagram @hairby_kait_

Fă-o bine cu cea mai potrivită coafură de despărțire laterală. Partea din liga iederii este pregătită pentru muncă și joc!

Păr de lungime medie, cu estompare medie și parte laterală

Păr de lungime medie, cu estompare medie și parte lateralăInstagram @andreymoskaliyk

Dacă sunteți în curs de creștere a părului, încercați să cereți această parte laterală tăiată cu o decolorare medie. Lungimea este menținută la distanță, păstrând tot ceea ce este lustruit.

Om de afaceri sau profesionist tăiat cu partea laterală

Om de afaceri sau profesionist tăiat cu partea lateralăInstagram @ojackk

Pentru fiecare bărbat muncitor de acolo care încă mai găsește timp să se relaxeze, iată partea laterală pentru bărbați. Zilele sacrificării confortului pentru purtare s-au încheiat acum!

Decolorare ridicată + Tuns păr lateral

Decolorare ridicată + Tuns păr lateralInstagram @ henrique_romario123

O estompare ridicată evidențiază fastul despărțit lateral care este realizat în partea de sus. În plus, o decolorare ridicată cu o parte laterală facilitează stilarea mult mai ușor!

Partea laterală dură

Partea laterală durăInstagram @jimthetrim_hair

O parte dificilă ca aceasta nu reușește niciodată să impresioneze. Optați pentru cea mai aventuroasă care implică un conic mediu și un pieptene pentru a completa aspectul.

Pentru bărbații care poartă o parte dură cu conicitate și pieptene peste stil, o pomadă sau un gel vor fi cei mai buni prieteni ai lor.

Stilul părții laterale pentru păr ondulat

Stilul părții laterale pentru păr ondulatInstagram @ anthonythebarber916

Stilul părții laterale pentru părul ondulat funcționează bine cu o decolorare, permițând lăsarea mai multor fire în zona coroanei.

Frizerul Anthony Giannotti din California explică faptul că „o decolorare conică este o decupare de decolorare medie până la mică. Este înclinat de la templu căzut sub osul occipital. “

Giannotti remarcă faptul că tăietura ajută și la cântărirea unui capot puternic pentru bărbați.

The Gentleman’s Cut with Hard Part

The Gentleman's Cut with Hard PartInstagram @ miguel.ace_

Aceasta este o tunsoare cu păr lateral lateral decolorată, cu despărțire tăiată cu ras, creată de frizerul Miguel Acevedo din Toronto, ON. Se adaugă o mulțime de structură și unghiularitate masculină feței. Rămâne aspectul lustruit și clar, cu puțin efort necesar pentru a coafa.

„Aceasta este o tunsoare laterală, care este diversă și se potrivește tuturor, cu excepția celor mai conservatori profesioniști. În principal datorită decolorării strânse și a părții ras. Este clasic, cu un avantaj. Despărțirea tăiată este ideală pentru stilul cu întreținere redusă, deși necesită vizite regulate de frizer pentru întreținere “, explică Acevedo.

Orice produs va funcționa cu coafuri cu părți laterale, dar, în general, este un aspect elegant, care funcționează bine cu pomadă sau ceară.

Atunci când solicită această tunsoare, Acevedo sugerează să-i ceri frizerului să lase ceva greutate sub despărțire pentru a asigura o formă echilibrată, pătrată..

Taper Fade cu o parte laterală și un volum pe partea de sus

Taper Fade cu o parte laterală și un volum pe partea de susInstagram @hairbycodyj

Aceasta este o tunsoare conică cu parte laterală. Este pentru bărbatul care trebuie să fie ordonat și profesionist pentru muncă, dar care încă vrea să se distreze cu părul.

Realizată de stilistul Cody Johnson din Canada, această tăietură are lungimea deasupra și poate fi alunecată înapoi, dacă este necesar, cu un anumit volum pentru un aspect mai modern sau chiar lăsată în față pentru un aspect mai texturat și dezordonat..

„Pentru a avea părțile laterale și spatele la fel de scurte ca acest stil, va fi nevoie de întreținere la fiecare 4 săptămâni pentru a vă părea ascuțit”, notează Johnson.

Un produs cu prindere este, de asemenea, o necesitate pentru a păstra o parte laterală conică pe tot parcursul zilei. Johnson explică: „O lut sau o pastă, cu un finisaj lucios sau mat. Mai întâi, spălați părul complet uscat, apoi aplicați produsul mai întâi în direcția opusă aspectului dorit și mergeți înapoi și lucrați produsul în păr în direcția corectă. ”

Păr scurt cu părțile scurte și partea laterală

Părul scurt cu părțile scurte și partea lateralăInstagram @ridleybarber

Aceasta este o parte laterală de ras cu absolvire care nu este prea rasă pe piele pe părți și a fost creată de frizerul Ridley Ribeiro din Brazilia.

„Această croială este pentru bărbații care doresc o notă mai modernă. Folosiți un unguent cu efect mat pentru finisare și, de asemenea, un spray fixativ ”, afirmă Ribeiro.