22 Cele mai bune tunsori Mohawk Fade pentru un aspect întunecat, dar modern

Sunteți gata să vă amplificați aspectul? Spre deosebire de un „șoim obișnuit, o decolorare mohawk este o tăietură nervoasă cu părțile ras și o fâșie de păr de la vârf la zona ceafelor. Fade-ul său poate fi ridicat, mediu, scăzut sau ceea ce ei numesc o fade rafală.

JP Barber de la New Bedford, MA ne împărtășește cunoștințele despre tunsoarea mohawk decolorată cu noi. El menționează: „Pentru bărbații care doresc să o încerce, regula sa de aur este să crească o cantitate uniformă de păr atât pe partea superioară, cât și pe cea din spate a capului. Face forma tăieturii mult mai vizibilă. ”

Pentru întreținere, JP sugerează obținerea unei tăieturi regulate, astfel încât să rămână proaspătă. “Ar fi minunat să mențineți dacă păstrați o rutină de a obține o tăietură în fiecare săptămână sau cel mult, la fiecare două săptămâni”, spune el.

O altă modalitate de a-și păstra rezultatul proaspăt este de a folosi produse bune pentru păr la coafare. JP recomandă cerurile Marmara Barber sau noua pudră de praf de praf L3vel 3, astfel încât părul de deasupra să poată fi coafat.

Nu vă fie teamă să purtați noi croiuri și stiluri mohawk decolorate.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini populare ale celor mai trendy mohawk fade tunsori și coafuri.

Mohawk se estompează pe păr gros

Mohawk Fade Coafură pe păr grosInstagram @milenobarber

Faceți să se întâmple o coafură cu contrast ridicat! O decolorare mohawk spiky pe părul gros vă va ajuta să vă scoateți în evidență atmosfera elegantă. Părul tău negru și dens va funcționa bine cu părțile ascuțite și cu barba în formă.

Wide Mohawk Fade

Wide Mohawk FadeInstagram @handsome_ransom

Obțineți o decolorare mohawk largă proaspătă pentru un aspect dramatic. Cu o notă de textură adăugată părului dvs., veți obține acel finisaj izbitor și veți ieși din mulțime.

Mohawk Fade cu coafura Line

Mohawk Fade cu Line CutInstagram @nik_hairdesign

Pentru o sută de look-uri perfecte, acest mohawk se estompează cu o linie este o încercare obligatorie. Partea rasă creează un contrast clar între părul decolorat al pielii și suficient păr pe partea superioară și ceafă. Coafura cu vârfuri va rupe aspectul moale al culorii părului tău castaniu.

Faux Mohawk cu Mid Fade

Faux Mohawk cu Mid FadeInstagram @sami_barbershop

Faux Mohawk cu mid fade este perfect atunci când se ia în considerare un stil faux Mohawk. Bărbații nu pot greși niciodată cu o decolorare a pielii executată corespunzător pe părți. Pe deasupra, un pic de foarfece texturizante vor face minuni! Obțineți ajutorul produselor pentru păr pentru a face această croială mai ușor de coafat și de întreținut.

Mohawk Wavy Fade pentru părul lung

Mohawk Wavy Fade pentru părul lungInstagram @ get.faded.by.erica

Prezintă-ți partea punk rocker într-un mod modern! Dacă sunteți mereu în căutarea pentru a încerca ceva diferit, obțineți această lungă decolorare mohawk. Părțile curate și părul șaten, ondulat, castaniu par sălbatic atunci când sunt îmbinate.

Mohawk Fade pe Afro

Mohawk Fade pe o tunsoare afroInstagram @gustasouzabarber

Scoateți această decolorare mohawk pe afro pentru a vă menține părul ușor de întreținut. Purtați-l pentru a arăta tuturor cum vă convine o tunsoare scurtă.

Mohawk + Drop Fade pentru părul creț

Mohawk + Drop Fade pentru părul crețInstagram @midas_irv

Mohawk cu o picătură decolorată și părul creț și întunecat? Oh, da, asta e ușor. Părțile laterale arată ascuțite cu această tăietură mohawk decolorată, care se potrivește cu părul cu textură pufoasă de deasupra.

Mohawk Fade pe părul scurt

Mohawk Fade pe părul scurtInstagram @ 13byblackstar

O decolorare mohawk de păr scurt este tunsoarea pentru fiecare rocker. Contrastul este evident, separând părțile îngrijite și părul de lungime medie deasupra. Nimeni nu poate rezista bretonului scurt și vârfurilor moi pe părul întunecat.

Mohawk Fade with Design

Mohawk Fade with DesignInstagram @katya_barber

O coafură mohawk este cool, dar încercați să o faceți mai rece cu un design ras pe zona ceafei. Dă-ți un păr negru, scoțând o decolorare mohawk cu un design.

Mohawk Bald Fade cu întreținere redusă

Mohawk Bald Fade cu întreținere redusăInstagram @theneighbourhoodbarber

O decolorare chelie mohawk îngrijită este greu de învins dacă este la fel de muscă ca aceasta. Acesta este genul de tunsoare cu întreținere redusă pe care o veți iubi, cu siguranță.

Mohawk Fade pe păr drept

Mohawk Fade pe păr dreptInstagram @barberobengie

O decolorare mohawk pe părul drept arată atât de elegant și fin. Dacă părul tău are o nuanță de negru, rezultatul va apărea mai plin și perfect format.

Black Man’s Mohawk Fade Tunsoare cu barbă

Black Man's Mohawk Fade Tunsoare cu barbăInstagram @ blue_thebarber93

Cere-i frizerului tău mohawk-ul unui bărbat negru decolorat cu barbă. Părțile laterale vă vor oferi un finisaj îngrijit pentru a echilibra vlăguirea acestui aspect. O coafură mohawk decolorată bine întreținută ca aceasta i se potrivește unui tip bărbătesc.

Vedere din spate a lui Mohawk Fade

Vedere din spate a tunsoare a lui Mohawk FadeInstagram @melodyzazueta

Iată o imagine mohawk care se estompează, plină de suavitate! Partea dură formează o deconectare între părți și părul lung și negru deasupra.

Skin Fade Mohawk

Skin Fade MohawkInstagram @ michaelthomas123

Luați în considerare un mohawk de estompare a pielii, care va spori plinătatea părului dvs. brun. Adăugarea texturii nu va strica; de fapt, va scoate la iveală tot ce-i mai bun din coafura ta decolorată mohawk.

Mohawk Mullet Fade

Mohawk Mullet Fade TunsoareInstagram @aprilgivesgoodhair

Purtați o coafură mohawk excepțională dacă sunteți unul dintre acei tipi care sunt suficient de îndrăzneți să încerce ceva diferit. Prezentați partea retro a dvs., scoțând această decolorare de morcov mohawk. Stilistul din LA, April Virgen, a folosit Reformer-ul lui Paul Mitchell pentru a crea o textură cu aspect natural.

Mohawk cu Taper Fade

Mohawk cu Taper FadeInstagram @asaad_almudhafar

Incorporează o mulțime de detalii în look-ul tău? Nici o problema. Acest mohawk cu o decolorare conică prezintă vârf, textură și volum pentru a vă ridica părul negru. Liniile bărbierite chiar la tâmple, plus barba din zbor, arată sigur, cu siguranță.

Mohawk + High Fade

Mohawk + High Fade CutInstagram @noelblends

Este un stil mohawk modern, care este mai mult un tip de mohawk de nouă generație. Frizerul Noel Sanchez din Texas spune: „Cel mai bun lucru despre asta trebuie să fie forma coafurii și modul în care totul vine împreună cu un amestec frumos”.

Pentru a recrea stilul, folosiți pomade pentru acel aspect puternic mohawk. Sanchez adaugă: „Faceți o mulțime de uscare prin suflare, dacă nu, nu va ieși niciodată la fel”.

Mohawk + Low Fade

Mohawk + Low FadeInstagram @ al.the.barber

Oferiți-i acestui mohawk o decolorare scăzută dacă doriți ca părțile laterale să fie curate și cu părul mai lung, plus linii bărbierite în zona ceafei. Are nevoie doar de puțină pudră de coafură pentru a-ți textura părul negru, iar rezultatul final va fi drogat.

Acest mohawk cu o decolorare este un combover modern, cu o mică atingere de fohawk, așa cum este descris de Alondra Rodriguez, un stilist din Caldwell, ID. „Puteți amesteca puțin această tunsoare decolorată și adăugarea unui design în ea îi conferă mai mult aspect! Este afacere în față și petrecere în spate ”, subliniază Rodriguez.

Rețineți că aceasta este o tunsoare de întreținere. Trebuie să îl poți coafa și să ai motivația să o faci.

Curly Mohawk Fade

Curly Mohawk Fade TunsoareInstagram @elevatedundercuts

Încercați o decolorare mohawk creț pentru a adăuga un element de emoție părului dvs. întunecat.

„Îmi place acest aspect, deoarece îți oferă o senzație proaspătă, cu părțile laterale care se estompează strâns în jurul urechilor și tâmplă. Există o mulțime de textură și mișcare pe tot parcursul mohawkului, care treptat devine mai lung pe măsură ce vă îndreptați spre decolteu “, spune stilistul Samantha Cummings din Chesapeake, VA.

Cummings menționează, de asemenea, „Toate formele feței și texturile părului sunt binevenite în această coafură mohawk decolorată. Dacă îți place aspectul buclelor, cu siguranță aș lua în considerare obținerea unui perm, deoarece ajută la formarea structurii și înălțimii până la tunsoare. ”

&# x1f449; Vedeți mai multe coafuri decolorate pentru părul creț.

Temple Fade on Mohawk Tunsoare

Temple Fade on Mohawk TunsoareInstagram @peteyrock_thebarber

Scoateți cea mai bună ceară de păr și spray-ul pe care l-ați obținut acolo, deoarece o tunsoare mohawk de la templu va fi necesară.

Barber Petey Rock of Troy, NY descrie această croială ca un mohawk curat, bine echilibrat. „Lucrul meu preferat despre acest stil este așezarea părului pe partea de sus, cu 2 linii curate pentru a declanșa decolorarea, oferindu-i un aspect foarte actualizat”, explică Rock.

Orice tip care dorește să obțină acest stil ar trebui să-și crească părul, permițând frizerului să sculpteze corect forma șoimului.

Scăderea scăzută a estompării pe părul mohawk ondulat

Scăderea scăzută a estompării pe părul mohawk ondulatInstagram @javcutsyou

Ai un păr gros și negru cu o urmă de mișcare naturală? Ei bine, ești un om norocos pentru că ai găsit croiala și stilul perfect pentru tine. Undele tale fără efort vor realiza cu siguranță textura fără probleme în acest mohawk slab decolorat.

Această tunsoare este cunoscută sub numele de sudul Franței se estompează sau se estompează mohawk.

Stilistul din Florida, Javier Hernandez, explică: „Este ca un mohawk tradițional, dar mai puțin dramatic. Îmi place că este distractiv și versatil. Vă permite să ieșiți în evidență în timp ce păreați încă curat și elegant. Îmi place să le fac, deoarece îmi permite să folosesc multe abilități diferite într-o singură tunsoare. ”

El adaugă: „Când pozați pentru o fotografie, întoarceți ușor capul pentru a da un profil al tunsei dvs. minunate.”

Burst Mohawk Fade

izbucni mohawk fade tunsoareInstagram @mmichaeljoseph

Poftiți o tunsoare pentru a vă îmbunătăți părul negru și dens? Iată mohawk-ul care se estompează pentru a-ți satisface setea!

Așa cum descrie stilistul din California, Michael Joseph, „Este o explozie pe partea laterală cu un mohawk texturat care se termină cu o formă de V în spate. Nu este ca tradiționalul tău punk mohawk, dar este mai mult văzut la unii sportivi profesioniști, cum ar fi jucătorii de fotbal. Avem mai mult o secțiune mai largă prin vârf și spate față de șoimul slab ”.

Iosif recomandă atingerea laturilor la fiecare două săptămâni, nu mai mult de o lună. Partea superioară și cea din spate mențin lungimea dorită și obțin acea formă de V sau pătrat în spate.