20 de tunsori de păr creț decolorat pentru băieți sexy în 2021

O decolorare a părului creț este un tip de decolorare ușor asemănător cu cea tăiată, dar tăiată scurt și conică. Se știe că buclele sunt mai greu de lucrat, astfel încât păstrarea părului pe părțile laterale a capului scurt și strâns garantează o întreținere mai ușoară pentru băieții cu părul creț.

Textura și volumul sunt principalele trăsături de care se mândrește cu mândrie o coamă creț și, ca factor suplimentar, pălarea părului creț adaugă contrast părului de deasupra, evidențiind definiția buclelor la nivelul următor!

Părul ondulat al actorilor de la Hollywood George Clooney și buclele lui Adrian Grenier sunt exemple de cât de sexy poate fi o decolorare pentru părul creț.

Scopul principal este de a menține părul lateral scurt și ordonat, așa că, dacă doriți să păstrați un aspect ascuțit, sunt necesare vizite lunare la frizerie. Produsele pentru reținere și definire ar ajuta, de asemenea, să vă păstreze coafura regală.

Înainte de următoarea călătorie la frizerie, consultați aceste fotografii la modă cu părul creț, care se estompează!

Men’s Curly Fade with Shaved Line

Curly Fade pentru bărbați cu linie rasăInstagram @_srlucaslima

Aici, netezimea tunsorului parului creț decolorat pentru bărbați întâlnește o linie ascuțită și definitorie. Acest păr rece și creț se estompează cu designul părului, ceea ce oferă cu siguranță cele mai bune din ambele lumi care creează un aspect sănătos!

Burst Fade pentru bărbați

Se estompează pentru buclele bărbațilorInstagram @moe_better_cuts

Estomparea exploziei pentru buclele bărbaților este dacă aveți nevoie de o tunsoare scurtă, păstrând în același timp buclele. Asigurați-vă că întrebați-l pe frizer pentru o estompare etanșă la piele, ținând cont de faptul că marginile sunt întunecate. Oferă amestecul perfect pe care l-ai dori cu această croială.

Se estompează cu tunsoarea Curly Blowout

Se estompează cu tunsoare buclatăInstagram @_rickthebarber

Volumizează-ți părul obținându-te o decolorare cu o tunsoare crețată pentru a păstra o margine strânsă și curată în jurul liniei părului. Această tunsoare permite o lungime deconectată cu toate formele deasupra. Asigurați-vă că vă hidratați buclele, indiferent dacă sunt naturale sau uscate cu suflare, cu Aveda’s Brilliant Humectant Pomade pentru un plus de strălucire și deținere ușoară.

Păr creț cu Shadow Fade

Părul creț cu umbra se estompeazăInstagram @ mikey_3k000

Părul creț cu umbra este un mod excelent de a-ți arăta buclele cu o croială curată. Amestecul se estompează în jurul perimetrului liniei părului, evitând buclele să devină voluminoase. Adăugați câteva picături de ulei de păr multi-utilizare Nutriplenish de la Aveda pentru a menține buclele bine hidratate.

Crop Curly + Low Fade

Crop Curly + Low FadeInstagram @ style.by.jessica

Aceasta este una dintre cele mai curate tunsori curate și decolorate. Îmbogățește-ți texturile curlate păstrându-le curate. Această combinație între un păr decolorat și părul creț este o încercare obligatorie și vă ajută cu siguranță să vă dezvoltați textura naturală într-un mod fin..

Suvite curlate de lungime medie cu estompare medie

Păr creț de lungime medie, cu estompare medieInstagram @ hair.cules

Potrivirea unui păr decolorat și părul creț vă oferă un aspect clasic care nu se demodează niciodată. Culoarea părului de pe această decolorare crețată creează o umbră care face ca tot aspectul să fie sexy!

Afro cret lung cu Fade pentru bărbați negri

Afro cret lung cu Fade pentru bărbați negriInstagram @rocketbarbershop

O decolorare cu părul creț evidențiază buclele în timp ce conferă decolorării un aspect izbitor frumos. Mergeți mai departe și vedeți singur. Ce combo frumos face acest păr lung și creț și se estompează!

Păr creț de lungime medie + estompare a pielii medii

Păr creț de lungime medie + estompare a pielii mediiInstagram @farhad_barber_vip

Părul creț decolorat poate fi foarte curat ca acesta aici. Această reducere este despre a fi în mijloc. Tăieturi medii, părți lungi de sus și păr ras, precum și păr semi-ondulat. Această decolorare cu părul creț deasupra trebuie să moară!

Mohawk buclat cu Temp Fade

Mohawk buclat cu Temp FadeInstagram @detroitbarberco

O decolorare cu părul creț este exact ceea ce are nevoie fiecare mohawk. Această combinație de mohawk creț și de estompare a templului creează echilibru.

Vedeți mai multe decolorări mohawk.

Drop Tuns Fade pe bucle

Drop Fade Tunsoare pe bucleInstagram @ezzy_el_barber

Picătura în această decolorare a bucății buclate este reală! Această tăietură netedă de estompare pentru părul creț și gros este ușor de purtat și ea.

Deconectat Undercut Fade pentru părul creț

Deconectat Undercut Fade pentru părul crețInstagram @ hairby_courtneylynn.517

Uneori, deconectat înseamnă un sens pozitiv. Pentru acest păr creț tăiat și decolorat, partea de sus este lăsată stufoasă și plină pentru un aspect contrastant. De asemenea, barba joacă foarte bine cu tot aspectul.

Afro negru cu Fade Bald

afro negru cu estompare chealăInstagram @xbigwesx

Acesta este unul dintre cele mai clasice pălări ale părului creț pentru băieții negri. A avea părul plin este un cadou de sus, deoarece este un personaj pe cont propriu. Această decolorare chelă a părului scurt tonifică sălbăticia unui afro, dar nu elimină impactul său atractiv.

Natural Twists + Temple Fade cu design de păr

Natural Twists + Temple Fade cu design de părInstagram @wender_moustache

Buclele îmblânzite cu o tăietură frumoasă și decolorată sunt atât de izbitoare! Adăugați un tatuaj de păr pentru acel arc mic și frumos deasupra. Această temperatură se estompează pe părul creț funcționează și cu o barbă potrivită, de asemenea, pentru un finisaj distractiv și cu aspect mai tânăr.

Părul creț se estompează cu barbă

Părul creț se estompează cu barbăInstagram @prez_cuts

Părul creț și o decolorare a pielii sunt tandemul probabil care încă servește un aspect proaspăt. Apoi, o barbă plină sigilează în toată afacerea. Întrucât părul drept pe bărbați este prea obișnuit, de ce nu încercați în schimb această tendință?

Păr curat dezordonat + Taper Fade

Păr curl dezordonat + Taper FadeInstagram @darladoeshair

Aveți multe de lucrat dacă aveți părul creț, așa că acest tip de stil de decolorare vă poate potrivi foarte bine. O decolorare conică pe părul creț este un aspect clasic pentru bărbatul semi-profesionist.

Această cotlet dovedește, de asemenea, că o tunsoare decolorată nu înseamnă întotdeauna perfectă și elegantă, ci poate arăta și dezordonată!

Curly High Fade

Curly High FadeInstagram @ liam_g_1992

Această decolorare pentru părul creț este o tunsoare ușoară, ușor de gestionat și la modă pentru majoritatea adolescenților. Are o decolorare scurtă, cu un finisaj natural cret, așa cum este descris de stilistul Liam Gardner de la Crediton, Devon.

“Partea mea preferată a acestei tunsoare este finisajul natural până la vârf și estomparea treptată și netedă între părul scurt și cel lung”, spune Gardner.

Gardner recomandă cu tărie un spray cu sare pentru coafarea acestei tunsoare. “Pur și simplu pulverizați pe păr și efectuați o mișcare de scrunching în timp ce uscați cu suflare și lăsați-l puțin umed pentru a păstra buclele naturale”, explică stilistul.

Această decolorare ridicată, cu tunsoare crețată, este recomandată, de asemenea, bărbaților tineri, la modă, cu un stil de viață ocupat, dar totuși doresc ceva un pic diferit.

Top Top Fade pe părul creț

Top Top Fade pe părul crețInstagram @cutbytap

Această tunsoare decolorată pentru părul creț este o decolorare cheală medie până la înaltă, cu partea superioară îndoită. Este o creație a unui frizer superb din Carolina de Nord, Shawn Tapley.

„Această decolorare superioară pentru părul creț este o coafură de întreținere foarte redusă, deoarece necesită o întreținere minimă. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o cremă hidratantă ușoară în partea de sus și să păstrați părțile estompate la fiecare 2 până la 3 săptămâni “, explică Tapley.

Ușor creț cu decolorare chel mare

Ușor creț cu decolorare chel mareInstagram @ sarah.ann.turowski

Această tăietură buclată cu o decolorare este strânsă, nervoasă și anulată. Creatoarea de stil Sarah Turowski din Oregon crede că cel mai bun lucru despre acest aspect este că este un echilibru cu adevărat atrăgător de elemente care contrastează și se completează reciproc: claritatea unei pete decolorate și marginea moale și activarea buclelor.

Potrivit lui Turowski, bărbații trebuie să fie deschiși la utilizarea unui produs sau la îmbrățișarea mișcării lor naturale. Turowski adaugă, „o decolorare a pielii și părul creț necesită o întreținere regulată, așa că, dacă doriți să păstrați această tăietură, este un pic mai mult un angajament. De asemenea, este ușor să vă dezvoltați atunci când decideți să treceți la altceva. I-am scos buclele naturale folosind un difuzor și Kevin Murphy Killer Curl. Recomand cu tărie părului creț! ”

Păr scurt și creț + Estompare a pielii

Păr scurt și creț cu decolorare a pieliiInstagram @jessicadorais

Acest păr scurt este un stil actualizat pentru bărbați, curat, decupat de cosmetologa Jessica Dorais din Huntersville, NC.

„Lucrul meu preferat este estomparea pielii, deoarece este impecabilă și se amestecă frumos! Dacă sunteți lipsit de griji și un tip „fără probleme”, este pentru dvs. Produsul de styling pentru acest aspect ar fi un gel sau o pastă ”, explică Dorais.

Dacă aveți o personalitate puțin cam sălbatică, Dorais vă recomandă o coafură bărbătească înfricoșătoare ca aceasta! De asemenea, ea avertizează că întreținerea este o necesitate în acest stil și că formele feței rotunde funcționează cel mai bine.

Fringe lungă și crețată cu decolorare

Fringe lungă și crețată cu decolorareInstagram @beaaastyles

Această tunsoare decolorată este o cultură modernă, care a fost proiectată de artistul de păr Bea Petty din Monterey, CA.

Sfatul de stil al lui Petty pentru a crea acest lucru este să vă asigurați că părul este ușor umed. Nu este nevoie de pre-produs (cu excepția cazului în care doriți, nu face o diferență uriașă), apoi folosiți difuzorul de pe uscătorul de rufe și strângeți părul. Petty subliniază: „Asigurați-vă că uscătorul este setat la temperatură scăzută, cu căldură medie până la mare. Uscați până nu mai există umezeală în păr. ”

Pentru a termina, Petty a folosit Pudra de praf Cloud de la Schwarzkopf și a presărat ușor praful în jurul vârfului, în timp ce a zdrobit buclele. Pulberea ajută la menținerea buclelor la locul lor, fără aspectul vreunui produs. Puteți adăuga întotdeauna fixativ sau un spray strălucitor pentru un pic de strângere suplimentară dacă simțiți că pulberea de praf nu este suficientă.

„Acest aspect de buclă ușor aruncat este minunat pentru băieții care lucrează într-un cadru profesionist pentru oricine este grăbit. Acest stil durează mai puțin de 5 minute. Tot ce aveți nevoie este un uscător cu difuzor adăugat și orice fel de pudră de păr. Atunci ești pregătit pentru ziua aceea ”, subliniază Petty.