16 cele mai bune tunsori cu ten redus pentru 2021

O tunsoare scăzută, decolorată, este o tunsoare pentru bărbați, care implică părul lung deasupra, care se scurtează treptat până la nivelul pielii, pe măsură ce coboară spre părți și zona ceafei. De asemenea, denumită în mod obișnuit o decolorare chelă sau o decolorare zero, decolorarea pielii aduce cu sine un contrast clar.

În plus, având-o scăzută îl face o potrivire minunată pentru coafurile moderne, cum ar fi pompadourile, șoimii faux, quiffs, blaturi înalte, subcotaje și multe altele! Nu contează lungimea părului de sus, frizer afro Matthew Odediran prezintă cum să lucrezi magia de estompare a tenului scăzut pe diferite stiluri, texturi și lungimi.

Tunderea părului pe piele creează un aspect redus, relaxat și curat, care ar putea dura câteva săptămâni, ceea ce înseamnă că este o decolorare perfectă atât pentru afaceri, cât și pentru setări casual.

Vedeți cum bărcile de vis ale vedetelor Cristiano Ronaldo, Zayn Malik, Tom Hardy și Adam Levine își etalează tăieturile scăzute ale pielii tăiate frumos în și din acțiune!

Pentru cele mai recente și populare exemple, aruncați o privire la această colecție de tunsori cu ten redus, care vă vor face să nu căutați mai departe!

Faux Hawk

Șoimul scăzut al pielii se estompeazăInstagram @ andrei_staicu98

Coafurați cu gel sau mousse pentru a crea un fohawk cu vârfuri. Părțile cu ras scăzut echilibrează plinătatea sus.

Slicked Back

Părul din spate strălucitor, cu decolorare scăzută a pieliiInstagram @cheobarberpr

Pieptănat peste spate creează un aspect curățat. Degajarea scăzută a pielii este adăugarea contrastată pe care ați dori să o încercați.

Deconectat Undercut

Degajarea scăzută a pielii este deconectatăInstagram @barberamazan

Cereți frizerului dvs. un bărbierit care este aproape de piele, în timp ce porțiunea superioară este plină. Stilează pompa în consecință.

Degradare redusă a pielii + pieptene peste

Pieptene pesteInstagram @ alexis_barber24

Toată pălăria de păr rămâne după ce bărbieritul ascuțit poate fi alunecat în lateral. Gelificați acele dungi!

Top Top + Low Skin Fade

Top susInstagram @barberstylespain

Buclele fac toată treaba aici, dar coafura cu ten scăzut se estompează, totuși.

Pielea scăzută se estompează cu barbă

Pielea scăzută se estompează cu ursulInstagram @_srlucaslima

Un pic aspru în jurul marginilor nu ar strica. Îndepărtați straturile respective, radeți părțile laterale în loc de barbă și veți fi bine să mergeți cu această tunsoare cu o decolorare redusă a pielii.

Caesar Cut

Tăiere Cezar cu decolorare scăzută a pieliiInstagram @ghostbarberjv

Revoluționar și îndrăzneț, o tăietură caesar cu o estompare a pielii inferioară este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă amplifica stilul. Părțile bărbierite îi conferă un gust plăcut de volum echilibrat.

Pielea scăzută se estompează cu Quiff

QuiffInstagram @reyesthebarber

Împărtășiți totul ca un quiff până la părțile slabe de chelie și veți încerca cu siguranță orice petrecere!

Păr lung deasupra

Pielea scăzută se estompează, cu părul lung deasupraInstagram @bryanfadezz

Dacă încă nu sunteți gata să renunțați la șuvițele lungi, încercați această decolorare cu chelie scăzută care vă va ușura cu siguranță să aveți părul mai scurt în viitor.

Par ondulat

Păr ondulat, cu tenul scăzut se estompeazăInstagram @mancavebarbershopaus

Valurile fascinante care se estompează într-un aspect curat introduc în acel factor feminin care este destul de atractiv.

Pompadour

Pompadour cu decolorare scăzută a pieliiInstagram @real_barbers_

Du-te acasă sau intră într-adevăr tare! Acest quif de căutare a atenției, cu o decolorare redusă a pielii, este definiția reală a extra.

Texturat și dezordonat

Tunsoare texturată și dezordonată, cu decolorare redusă a pieliiInstagram @rabstarbuzz

Părul gata de plecare. Părul patului. Ziua părului nu atât de rea. Cu un păr plin deasupra și un păr minim de coafat în lateral, posibilitățile sunt nelimitate pentru această tunsoare super ușor de întreținut cu o decolorare redusă a pielii.

Crew Cut

Crew CutInstagram @dominic_d_barber

Î&A cu creatorul de stil, Dominic Grech

Barber @ The Blind Barber din Mosta, MT

Cum ați descrie acest aspect?

Aș descrie mohawkul decolorat ca „minunat este ceea ce este”. Această tunsoare are multe beneficii atunci când vine vorba de coafare. Având secțiunea superioară a părului mai lungă decât restul, este mai ușor de coafat, în funcție de starea de spirit, de ținută sau de ocazie a clientului. Mohawkul decolorat vă va avea întotdeauna acoperit.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda această coafură scăzută de estompare a pielii pentru cineva care este la modă, cu caracter puternic și care poate deține aspectul. A avea caracteristici faciale bine definite ar aduce tot ce este mai bun din această coafură.

În ceea ce privește produsele, aș spune că pentru a crea un volum și un aspect lipsit de efort, pulberea boost va fi cea mai bună opțiune. Un aspect uscat mat, o lut sau o ceară mată ar fi o altă opțiune potrivită.

Ivy League

Liga IvyInstagram @ alexandra_barber92

Î&Un creator de stil, Alexandra Barber

Barber @ Suave Barber Club din Coventry, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un aspect foarte elegant, modern și versatil. Fade în acest stil a fost lăsat scăzut și foarte scurt și apoi începe să se amestece în mai multă lungime și volum în jurul templelor. Această coafură arată foarte bine atunci când părul este alunecat înapoi, creând un aspect lustruit și îngrijit.

Îmi place în special stilul de estompare a tenului scăzut, deoarece este o croială foarte populară în acest moment. Toate decolorările arată diferit și creează un efect diferit asupra fiecărui tip de cap și păr.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Suflați întotdeauna în formă după spălare și, în funcție de aspectul general, după care urmați să folosiți fie o ceară puternică, fie o pudră de păr (care are același efect, dar aspectul mai natural).

Cu această tunsoare specială, cred că le permite oamenilor să se vadă într-o lumină diferită, mai ordonată și lustruită. Creează un sentiment de mândrie a părului care îi încurajează să aibă mai multă grijă de aspectul lor – acest aspect schimbă viețile.

După cum sa menționat anterior, aceasta este o coafură extrem de versatilă. Bărbații, femeile și copiii pot avea toți această coafură. Funcționează și pe toate tipurile de păr, de aceea stilul este atât de popular.

Deoarece acest stil este atât de scurt, necesită întreținere regulată. O vizită la frizer la fiecare 2-3 săptămâni ar fi suficientă.

Pentru părul creț

Pentru părul crețInstagram @rdrgzhair_

Î&A cu creatorul de stil, Lolín Rodríguez

Owner @ Supremo Professional Coafură în Málaga, Spania

Cum ați descrie acest aspect?

În acest stil scăzut de estompare a pielii, am fost inspirat de tipul de păr pe care, în acest caz, l-a prezentat, o direcție înainte și o undă medie. Îmbunătățind astfel ondularea și conferindu-i un efect natural însoțit de o estompare foarte moale, menținând în același timp armonia.

Ceea ce îmi place cel mai mult la acest stil este de a profita de forma sa naturală și de a nu-l modifica, oferind astfel un rezultat foarte confortabil pentru zi cu zi.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Pentru acest tip de stiluri, aplicăm de obicei o bază de styling care îmbunătățește buclele și se usucă în mod natural.

Partea grea

Partea greaInstagram @capo_thebarber

Î&A cu creatorul de stil, José Manuel Guzmán

Frizer / Stilist @ Frizer calificat în Levittown, Puerto Rico

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tunsoare cu ten redus, cu barbă amestecată și o parte dură și o coafură pompadour. Lucrul meu preferat este să fac procesul de uscare prin suflare pentru a crea acest aspect clasic minunat, cu o definiție frumoasă, cu un pieptene personalizat creat de SJ precision de Sherwin.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Lăsați-vă părul să crească și îngrijiți-l cu produse de calitate pentru a oferi părului nutriția de care are nevoie pentru a fi sănătos, astfel încât coafura să poată fi realizată corect și să arate minunat așa cum este. Nu expuneți părul prea mult la soare, deoarece poate fi deteriorat. Pentru uscarea prin suflare, folosesc niște ser sau balsam de păr și, după ce l-am uscat, pentru a crea coafura, folosesc Pomada de păr Skilled Barber pentru a crea o strălucire naturală frumoasă și pentru a modela coafura înainte de a o termina cu niște spray de păr..