155 de tatuaje de trandafir: tot ce ar trebui să știți (cu semnificații)

Simbolismul este un element practicat pe scară largă în lumea tatuajelor. Există modele, linii și detalii care vorbesc foarte mult despre individualitatea purtătorului. Pasionații de tatuaje; de fapt, privesc întreaga încercare ca pe o platformă care le permite să anunțe lumea din jurul lor despre independența lor de gândire și percepție.

O privire în psihologia unui purtător de tatuaje deschide porțile către o școală de gândire cu totul diferită care convinge chiar și un individ antitatuaj că tatuajele sunt într-adevăr o formă de auto-exprimare. De la corbul în creștere până la Maori Ta Moko și tot ce există între ele; tatuajele sunt filamente de mit, povestiri și artă pe o pânză umană.

Cea mai interesantă trăsătură a lumii tatuajelor este că tu controlezi ce se întâmplă aici. Puteți obține un design mic, neobservabil pe călcâiul piciorului sau puteți transforma spatele într-o operă de artă. Nu există restricții. Posibilitățile sunt nelimitate; chiar dacă sunteți un adept al tendinței în etapele inițiale ale tatuajului, vă veți găsi treptat convertindu-vă într-un fel de persoană cu tatuaje cu sens.

Fiecare tatuaj este unic, de exemplu cu tatuaje cu trandafiri; s-ar putea crede că un tatuaj de trandafir va atrage după sine o floare încorporată în țesutul pielii. Dar, în timp ce „trandafirul” se află în centrul designului, semnificația și descrierea îl vor face unic.

Fiecare design sau simbol din universul tatuajelor are un sens. Odată cu schimbarea gândirii și percepției societăților de-a lungul deceniilor, obiectivul prin care sunt văzute și decodate tatuajele s-a schimbat, de asemenea.

tatuaje-trandafir-

Dacă citiți despre diferite tatuaje, simbolismul și fabulele din spatele lor cu secole în urmă și despre ceea ce sunt astăzi, veți vedea o diferență masivă în discernământul unui anumit tatuaj. Cu excepția aprecierii culturii și a tradiției pentru marcarea corpului, lumea occidentală nu este până în prezent foarte pasionată de această formă de modificare a corpului.

Cu toate acestea, situația s-a îmbunătățit drastic și, în majoritatea setărilor, tatuajele sunt privite ca un element de rupere a gheții pentru a începe conversațiile. Au fost momente când tatuajele erau percepute doar ca făcând parte din viața unui prizonier. Bărbații sau femeile cu tatuaje au fost imediat judecați drept tineri, dacă există chiar și cel mai mic indiciu de artă asupra corpului lor.

Odată cu trecerea timpului, tatuajele au devenit o parte importantă a modei. Veți întâlni mai multe celebrități care își etalează cea mai recentă cerneală și vor discuta despre „semnificația” din spatele plasării și designului acesteia.

Dar știm cu toții că, în cea mai mare parte, este doar o declarație de modă care va fi urmată de mii, fără minte. Cu toate acestea, aceasta este frumusețea acestei forme de artă, introducerea inițială poate fi superficială, dar pe măsură ce înduri durerea cicatricilor vindecătoare, există atât de multe lucruri care se schimbă. Găsiți informații cu privire la adevăratul sens al unei destinații de plasare specifice sau la istoricul care înconjoară un anumit design și crește pe dvs..

modele de trandafiri-trandafiri

Tatuajul cu trandafiri și originile sale

Acest articol va cercui în mod specific detaliile unui tatuaj de trandafir, originile, semnificațiile și așa mai departe. Dacă căutați un scop sau un design pentru următorul tău tatuaj de trandafir, atunci acest articol ar putea să te lumineze puțin.

Un Trandafir, în special unul roșu, a fost întotdeauna asociat cu dragostea, romantismul și afecțiunea. Trandafirii pot veni într-o varietate de culori și nuanțe. Fiecare culoare are o semnificație diferită pentru purtătorul tatuajului cu trandafiri. Dar acest lucru nu a fost cazul tatuajului cu trandafiri în jurul secolului al XII-lea.

Până în secolul al XVI-lea, tatuajele cu trandafiri erau asociate cu infractorii. Mai ales prizonierii aflați la rândul morții au fost marcați cu tatuajul cu trandafiri. Acest lucru cu siguranță nu a ajutat cazul tatuajelor sau stigmatul atașat acestora.

Cu toate acestea, în timp, imaginea unui tatuaj de trandafir s-a schimbat. Acum este privit ca un simbol al unei relații, al iubirii și al frumuseții. Trandafirii sunt una dintre cele mai prețuite flori din lume. Ele depășesc limitele și semnifică aceleași semnificații în majoritatea culturilor. Indiferent dacă prezentați un trandafir cuiva în Franța sau Orientul Mijlociu, gestul va fi perceput ca un act de dragoste sau afecțiune.

Popularitatea acestei flori a avut un impact destul de mare asupra romantismului și poeziei. Diferitele culori sunt văzute ca simboluri ale iubirii, prieteniei, trădării și multe altele. Tatuajul cu trandafiri poate fi complex, colorat sau doar un contur; semnificațiile din spatele tatuajului dictează adesea cum va arăta.

tatuaje cu trandafiri tatuaje cu trandafiri

Tatuaje și Trandafiri

Pentru unii, primindu-și primul tatuaj este cea mai dificilă decizie pe care o vor lua vreodată. Individul intră într-un salon de tatuaje cu incertitudine, căutând ceva care să-și definească sinele interior. În cea mai mare parte, răspunsul constă într-un tatuaj de trandafir. Un trandafir implică o bogăție de filozofie, săpată în piele cu semnificația ta strălucind.

Trandafirul a fost întotdeauna simbolic; unele înregistrări datează de 35 de milioane de ani în urmă, prezentând diferite reprezentări ale acestei flori. Trandafirul a dominat cultura tatuajului american în ultimele decenii. Acest lucru poate fi atribuit unei multitudini de semnificații pe care le are acest simbol. În unele adaptări, trandafirul este chiar privit ca un simbol al războiului și al unicității. Imaginea trandafirilor provine din mitologia greacă care leagă tipul alb și roșu de Zeița Afrodita. Eros și Psyche sunt, de asemenea, câteva zeități legate de trandafiri. Creștinismul folosește și această floare ca simbol al purității, atașându-o Sfintei Fecioare Maria și Grădina Edenului.

În lumea tatuajelor, istoria acestei flori are destul de multă semnificație. În calitate de purtători ai acestui tatuaj sau al oricărui altul, vor studia profunzimea sensului atașat modificării corpului, care le va dura o viață.

După ce ați decis că doriți un tatuaj cu trandafiri, determinarea exactă a tipului de tatuaj pe care îl doriți poate fi o provocare puternică. Există multe fațete ale acestei flori superbe, dar ceea ce se potrivește personalității dvs. și ce semnificație aveți pentru acest simbol va varia.

O scurtă privire asupra a ceea ce presupune fiecare fațetă a unui trandafir vă poate îndruma către tatuajul corect. Iată câteva explicații care vă pot ajuta să decideți ce design este cel mai potrivit pentru dvs..

tatuaje-trandafir-

1. Culori

Dacă vizitați un expert în tatuaje pentru prima dată și nu ați avut niciodată un tatuaj înainte, cel mai bine este să aranjați o consultație înainte de data programării efective. Plănuiți să obțineți un cerneală de trandafir? Există câteva linii directoare pe care ar trebui să le cunoașteți. Este probabil ca expertul tău în tatuaje să-ți spună că obținerea unui tatuaj colorat al unui trandafir înseamnă că fiecare culoare va avea un sens diferit. Culorile dețin o semnificație substanțială în lumea tatuajelor. Un trandafir albastru, de exemplu, nu este un eveniment natural. Dar un tatuaj cu trandafir albastru poate fi un mod unic de a-ți împărtăși personalitatea cu cei din jur. Amintiți-vă că tatuajele vorbesc foarte mult și, în unele cazuri, aceste tatuaje pot deveni regret dacă nu sunt gândite corect. Acesta este motivul pentru care cunoașterea fundalului unui design specific este extrem de important.

Înțelegeți ce trandafir înseamnă ce înainte de a vă face un tatuaj colorat. Iată un ghid pentru a vă ajuta să decideți

 • Roșu – Dragoste, romantism și afecțiune
 • Galben – trădare, neloialitate
 • Purpuriu-eteric și încântător
 • Albastru- Misterios
 • Alb – Inocență, puritate a iubirii, calm.
 • Neagră, tristețe, moarte, se termină.

Există mai multe alte culori și nuanțe din care puteți alege, în funcție de expertiza expertului în tatuaje.

tatuaje cu trandafiri tatuaje cu trandafiri

2. Forma trandafirului

Forma sau etapa tatuajului cu trandafiri are, de asemenea, o semnificație. De exemplu, dacă faci un tatuaj al unui trandafir în plină floare, acesta poate simboliza faptul că ești complet și că ți-ai găsit adevăratul sine. Un mugur de trandafir poate semnifica noi și inocente începuturi în viața ta. Un trandafir cu petale care se desprinde poate reprezenta o pierdere sau senzația de a fi incomplet.

Un tatuaj cu trandafir poate semnifica prezența frumuseții, echilibrului și venirea în propria ta. Ciclul de viață al florii seamănă mult cu cel al unei vieți umane. De la naștere până la moarte, această floare poate reprezenta sfârșitul unei etape întristate sau un nou început sau lupta ta.

3. Trandafir cu Spini

Trandafirul este o priveliște de văzut. Grandoarea acestei frumoase creații este de neegalat, dar există o poveste din spate, devine un tufiș plin de spini care protejează natura frumoasă care a apărut în plină floare. Un tatuaj de trandafir cu doar capul poate descrie diferite aspecte ale vieții pentru dvs., dar un trandafir cu spini poate adăuga o profunzime a sensului și poate îndepărta atenția de la superficialitatea frumuseții la ceea ce înseamnă călătoria reală de a ajunge la trandafir..

Spini mai puțini trandafiri prezintă un simbol al speranței, voința de a vedea cele mai bune în fiecare situație, dincolo de spini, de parcă nu ar fi acolo. Un tatuaj de trandafir fără spini poate însemna și un suflet neînarmat care și-a lăsat toate apărările să se accepte în toată gloria sa.

tatuaje cu trandafiri tatuaje cu trandafiri

4. Numărul de tatuaje

Un tatuaj poate fi o capodoperă a artei și filozofiei și încă se învârte în jurul unui singur trandafir. Numărul de trandafiri pe care alegeți să îl purtați pe corpul dvs. poate fi destul de semnificativ. Dacă observați o tufă de trandafiri, veți vedea că nu toate tulpinile cresc trandafiri singulari, există ramuri care au înflorit complet trandafiri cu muguri mici care își ridică capul. Un singur trandafir poate însemna independență, dragoste, curaj și individualitate. Doi trandafiri înfloriți complet pot însemna o relație de dragoste și afecțiune. Poate semnifica un sentiment de atașament de unitate și faptul că cealaltă jumătate te face să fii mai bun.

Trandafirii mici înmuguriți cu un singur trandafir pot însemna că priviți spre viitor ca individ și cu doi trandafiri poate însemna un viitor alături de persoana iubită. Un buchet de trandafiri poate însemna implicarea mai multor persoane în povestea ta, exact, un buchet de trandafirii negri pot fi povestea pierderii. Pierderea mai multor persoane sau o pierdere imensă în viața ta poate fi reprezentată folosind un buchet de trandafiri negri.

tatuaje cu trandafiri

5. Stilul de tatuaj

Preferința dvs. personală poate direcționa stilul trandafirului pe care îl obțineți. Puteți obține mai multe variante pe cele mai simple tatuaje de trandafir pentru a le face proprii. O modalitate de a face acest lucru este căutând un tatuaj de trandafir, cu un craniu sau cu un șarpe și adăugând răsucirea dvs. la mix. Puteți adăuga culoare, nuanțe suplimentare sau câțiva trandafiri în plus pentru a traduce propria dvs. poveste pe piele. Acesta este un mod excelent de a modifica imaginea altfel inocentă și afectuoasă a trandafirului singuratic.

Unele dintre ideile noastre preferate includ

 • Trandafirul cu fluturele:

Acest tatuaj superb simbolizează frumusețea feminină. Acesta este un tatuaj de sărbătoare care vă aclamă femeia și aprecierea pentru a fi femeie. Cu toate acestea, cu rolurile de gen debilitante, bărbații pot, de asemenea, să schimbe acest tatuaj cu semnificația lor pentru el.

 • Craniul și trandafirul

Moartea, sfârșitul unei faze sau pierderea pot fi descrise prin adăugarea unui craniu la amestec. Unii experți în tatuaje consideră că craniul înseamnă depășirea sau un obstacol sau capacitatea de a înflori chiar și în cel mai jos punct al vieții. Acest tatuaj poate fi realizat în mai multe moduri, de la un trandafir înflorit de la craniu la un trandafir care ține craniul în mângâierea sa. Ambele au semnificații diferite atașate lor.

 • Crucea și un trandafir

Acest tatuaj este mai mult o metaforă religioasă. Relația ta cu Isus te readuce la viață sau răstignirea ți-a dat posibilitatea să crești în viață și să fii mântuit. Aceasta poate însemna și reînnoirea relației tale cu Dumnezeu.

 • Inima și un trandafir

Posibil unul dintre cele mai romantice modele de tatuaje cu trandafiri vreodată. Acest lucru poate însemna nașterea iubirii adevărate în inima ta sau adăugarea fericirii care decurge din dragostea vieții tale. Deși majoritatea percep acest lucru ca fiind un simbol romantic, acesta poate însemna și începutul unei etape din viața ta în care ești înconjurat de oameni noi pe care îi iubești, cum ar fi nașterea unei fiice sau a unui fiu.

 • Gustarea și trandafirul

Acest lucru poate însemna sfârșitul unei relații turbulente cu cineva pe care îl iubești sau îl iubești. Aceasta poate fi o indicație a înfloririi tale chiar și cu trădarea atașată ființei tale. Acest tatuaj poate simboliza trecerea cu viața ta și renunțarea la influențe și energie proaste

tatuaje cu trandafiri

Plasamentele

Unde alegeți să vă plasați tatuajul cu trandafiri este, fără îndoială, o decizie foarte personală. Întrucât acest tatuaj oferă atât de multă profunzime și sens, așezarea sa este, fără îndoială, rezultatul a ceea ce înseamnă pentru tine ca individ.

Corpul tău este pânza ta și locul în care alegi să îl așezi poate fi fie foarte personal și secret, fie un avertisment / declarație către lume. Tatuajele cu trandafiri sunt versatile, se întind pe un centimetru pe corpul dvs. sau sunt o operă de artă pe deplin pe care toată lumea o poate vedea.

Pot fi așezate în spatele urechii, pe gât, pe încheietura mâinii, de fapt oriunde v-ați dori. Desigur, plasarea poate depinde și de toleranța la durere. Zonele mai dolofane ale corpului tău pot tolera bine tatuajele elaborate, iar durerea va fi mai mult o senzație de arsură din cauza acului care se mișcă în jurul valorii de durere reală. Cu toate acestea, același lucru nu se poate spune pentru părțile în care există o acumulare de terminații nervoase și oase direct sub suprafața pielii. Acestea sunt petele care necesită o determinare solidă pentru a trece prin finalizarea tatuajului.

Mai mult, unele piese pot fi rapid îngrijite atunci când se tatuează, în timp ce altele sunt în contact permanent cu materialele de îmbrăcăminte, încălțăminte și așa mai departe. Respectarea ghidurilor de îngrijire ulterioară pentru plasarea specifică va face diferența. Nu știi mai mult decât tatuatorul tău, chiar dacă crezi că ești versat în tot ceea ce privește tatuajul.

Fiecare plasare necesită îngrijire diferită și trebuie să urmați instrucțiunile de la expertul dvs. în tatuaje până la T. Desigur, tatuajele sunt dureroase și nu se poate înconjura, dar cât de mare va fi durerea în funcție de toleranța la durere a corpului și de ce zonă tu alegi să dai cerneala.

Timpul de vindecare pentru un tatuaj depinde de cât de bine urmați instrucțiunile de îngrijire ulterioară și, din nou, de plasarea tatuajului. Tatuajele sunt în esență răni deschise care trebuie monitorizate. Puteți crește cu siguranță aportul de vitamina C și K pentru a accelera procesul.

De asemenea, este necesar să vă consultați medicul înainte de a vă face un tatuaj dacă suferiți de o boală, în special diabet, deoarece acest lucru afectează capacitatea organismului de a se vindeca.

tatuaje cu trandafiri

Deci, de unde puteți obține designul dorit?

Încheietura mâinii și glezna

Încheieturile și gleznele sunt perfecte pentru modele compacte. Au structura și contururile potrivite pentru a purta un trandafir cu tulpini, frunze și chiar un șarpe. Dacă vă simțiți confortabil cu oamenii care vă văd tatuajul, atunci puneți-vă un tatuaj de trandafir mic plasat pe încheietura mâinii sau pe gleznă. De asemenea, puteți parcurge traseul colorat cu această plasare. Acesta este, de asemenea, un tatuaj foarte estetic, care completează o varietate de brățări și pantofi; dacă îți faci un tatuaj pentru a face o declarație de modă, atunci aceasta este una dintre cele mai bune părți pe care să-ți faci un tatuaj.

Gâtul

Acesta este locul potrivit pentru cineva care dorește să facă o declarație sau o declarație către lumea din jur. Datorită faptului că angajatorii își ușurează politicile de angajare față de persoanele tatuate, acesta este cel mai bun loc pentru a-ți exprima punctul de vedere fără ca tatuajul să fie pe fața ta reală. Această plasare vă poate fi, de asemenea, un memento de fiecare dată când vă uitați în oglindă. Rețineți că gâtul are mai multe terminații nervoase și poate fi un loc foarte dureros pentru a vă face un tatuaj.

Bicepsul și vițelul

Acesta este un alt loc excelent pentru a vă pune un tatuaj de trandafir mai elaborat. Poate semnifica diverse lucruri pentru dvs., ca individ și pentru cei care sunt capabili să o vadă. Puteți așeza cu ușurință o cămașă deasupra acestui tatuaj ori de câte ori doriți. Aceasta poate fi o aventură personală între voi și oamenii care vă sunt aproape.

Pe dosul mâinii tale

Acesta este cel mai proeminent loc pentru a-ți face un tatuaj de trandafir. Această plasare va atrage atenția chiar dacă tatuajul este alb-negru, mic sau mare.

Oamenii vor observa imediat ce ai pe mâna ta. Desigur, puteți pune tatuaje inspirate de celebrități plasate aici, dar dacă trandafirul este cel mai semnificativ simbol pentru dvs., atunci este un trandafir. Puteți obține câțiva trandafiri mici împreună cu altceva plasat aici sau unul mare. Dvs. și partenerul dvs. puteți obține tatuaje potrivite și vă puteți declara împreună lumii cu acest tatuaj.

Pe piept și pe spate

Tatuajele cu trandafiri pot fi plasate pe piept sub oasele gulerului și pe spate de la umeri spre partea inferioară a măduvei spinării între omoplați. Aceste modele sunt de obicei destul de elaborate și mari. Puteți face peisaje realizate cu trandafiri cerneală pe tot pieptul și pe spate. Un design celebru de trandafir este un trandafir plasat între aripi; se îneacă pe partea superioară a spatelui corpului. Aceste tatuaje sunt relativ dureroase și au nevoie de câteva luni și, uneori, chiar și de un an pentru a se vindeca complet. Îngrijirea lor este, de asemenea, destul de elaborată și este posibil să aveți nevoie de câteva vizite suplimentare la salonul de tatuaje în timp ce designul este cernelit sau în timpul vindecării.

Recomandări

Alegerea pentru plasarea oricărui tatuaj este în întregime a ta. Tatuajele cu trandafiri sunt versatile și pot fi plasate oriunde vrei. Discutați cu expertul dvs. în tatuaje cu privire la procesul de plasare, îngrijire și vindecare înainte de a rezerva o întâlnire.