15 tunsori Faux Hawk Fade pentru bărbați cu stil în 2021

O decolorare a șoimului fals este un tip de decolorare care completează o coafură de șoim fals adăugând contrast și definiție întregului aspect. Este un truc popular folosit de frizeri pentru a transforma un șoim faux elegant într-o coafură ascuțită și îngrijită!

Depinde de dvs. stilul de decolorare pe care îl veți alege – o decolorare lungă sau scurtă, conică, piele sau explozie – și, de asemenea, lungimea părului superior. Produsele care sunt folosite în general pentru a vă coafa un șoim fals sunt gelul, ceara, lutul sau mousse-ul.

Popularizată de VIP-urile Zayn Malik, Zac Efron și Channing Tatum, această estompare face un rezultat mai sexy. Este o coafură mai subtilă, dar totuși elegantă, care se potrivește și la locul de muncă și la club!

Înainte de următoarea tunsoare, consultați aceste fotografii populare ale favei șoimului se estompează!

Faux cu Taper Fade

Faux cu Taper FadeInstagram @dree_hellsing

Fringing se termină pe un șoim față decolorat conic creează un aspect frumos texturat pentru întregul aspect. Cu aceasta, intrarea treptată în decolorare face o tranziție foarte curată.

Șoimul Faux Scurt

Șoimul Faux ScurtInstagram @mikey_teeze

Această coafură scurtă de șoim faux șters este minimă, dar are totuși acel aspect extravagant.

Pompadour Mohawk cu Bald Fade

Pompadour Mohawk cu Bald FadeInstagram @ ali_bar.ber

Acest șoim faux decolorat este o compoziție unică de diferite tunsori legate într-una – este un mohawk, umbra se estompează și un pompadour de modă veche.

Această tunsoare este un lucru sigur pentru băieții cu trăsături faciale puternice, cum ar fi un os maxilar ascuțit și pomeți. Totuși, va trebui să vă alocați un pic de timp suplimentar pentru a-l stiliza zilnic. Această coafură nu este recomandată pentru un tip de bărbat care se ridică.

Produsele extrem de recomandate sunt o pulbere de rădăcină de rapel cu finisaj mat și puțină argilă mată, cu un spray de păr pentru a termina aspectul și a îndepărta orice înapoi.

Subcut Faux Hawk Style cu Fade

Subcut Faux Hawk Style cu FadeInstagram @aminheydaralii

Redarea unei simple decolorări cu o tăietură este o declarație pentru toți purtătorii de șoimi faux decolorați. Contrastul de sus către părțile laterale care se leagă de barbă are o atingere inteligentă. Bărbații cu păr gros se vor bucura să poarte acest falc subțire, cu siguranță.

Faux Hawk Faded Cut pentru bărbați negri

Faux Hawk Faded Cut pentru bărbați negriInstagram @zackblendz

Acest aspect este un pachet complet, de la tăierea estompată a faimului-șoim tăiat până la estomparea netedă până la marginile înclinate. Barba face, de asemenea, includerea legării acestui pachet suav împreună pentru bărbații negri.

Păr lung pe șoim faux decolorat

Părul lung pe șoimul faux decoloratInstagram @mikeyyyyyyy_

S-ar putea să intrați în sala de renume a rock-and-roll-ului cu această tunsoare lungă faux hawk fade!

Faux Hawk cu Fade for Hair Curly

Faux Hawk cu Fade for Hair CurlyInstagram @ jose.crespo_

Îmbrățișați strâmtorile cu un șoim fals, complementar, care păstrează totul îngrijit și ordonat.

Faux Hawk Faded Hair with Design

Faux Hawk Faded Hair with DesignInstagram @kutzbyoc

Cu un design de păr înțepător, această tunsoare de șoim fals este una pentru cărți! Păstrarea lui stufoasă sus merge și pe un drum lung.

Faux Hawk și High Fade

Faux Hawk și High FadeInstagram @great_whiite_hype

Păstrarea unui stil mai larg de faim de șoim ar putea foarte bine să modeleze fața și să o facă să pară mai pătrată. Încercați să vă jucați cu acest efect pentru a vă arăta un aspect măgulitor.

Faux Hawk Fade with Beard

Faux Hawk Fade with BeardInstagram @peteyrock_thebarber

Această față de șoim decolorat este aspectul și stilul pe care Thor, super-eroul din filmele Marvel, ar fi trebuit să îl aibă. „Ceea ce îmi place cel mai mult la această tăietură a fost așezarea părului deasupra și liniile super ascuțite pentru a-l termina”, spune frizerul Petey Rock din New York.

Crește-ți părul și părul facial lung, astfel încât frizerul să-și poată face magia. Produsele pe care Rock le-a folosit au fost Slick Gorilla și Zorian din New York Paste.

Faux Hawk Drop Fade

Faux Hawk Drop FadeInstagram @hair_by_natpetrov

Această tunsoare fa-hawk drop-fade este cu siguranță unică și nu veți vedea mulți oameni cu ea. „În același timp, este într-un fel în tendințe, fiind o decolorare de calitate inferioară și un top texturat. Să spunem doar că va întoarce cu siguranță capul ”, spune frizerul Nat Petrov din Marea Britanie.

Pentru a obține vârful texturat dezordonat și pentru a-l rămâne așa toată ziua, Petrov recomandă o pomadă mată foarte puternică pentru a crea fundațiile. El adaugă: „Apoi, vei avea nevoie de un spray de finisare ferm care să-l pună la punct”.

Mid Fade Faux Hawk

Mid Fade Faux HawkInstagram @ m.r.k.barberul

Iată un șoim faux mediu de coafură Michael Kelly din Texas. „Aceasta este probabil una dintre cele mai eficiente și de lungă durată fade pe care le puteți oferi și încă include stilul. De asemenea, este o mulțime de distracție să tăiați această decolorare cu un șoim fals “, menționează Kelly.

Acest stil necesită un produs minim, un efort minim și s-ar potrivi cu băieții care au un program încărcat și le place să facă o declarație cu un aspect curat.

Burst Fade on Faux Hawk

Burst Fade on Faux HawkInstagram @beaaastyles

Această tăietură este șoimul faux burst fade creat de artistul de păr Bea Petty din California „Îmi place conceptul de cât de drastică este fade-ul și de modul în care curge lin în piesele mai întunecate și mai lungi de pe partea de sus”, afirmă Petty.

Acest stil funcționează excelent cu orice textură a părului, de la drept la super creț.

Pentru stil, Petty a îngroșat părul pentru a fi mai drept. „Am folosit niște pulbere texturată pentru a începe volumul și dezordinea. Apoi, am folosit o pastă texturată pentru a menține forma și stilul general ”, explică Petty.

Faux Hawk cu Low Fade

Faux Hawk cu Low FadeInstagram @diegomarcsant

Amestecă două stiluri împreună și transformă-l într-un șoim faux decolorat! „Cred că m-am săturat de decolorarea militară, de tăierea clasică a decolorării și așa mai departe. Îmi place forma care urmează capul, liniile precise și forma în V pe spate. Partea superioară mai lungă vă oferă posibilitatea de a vă juca cu pomadă sau chiar cu spatele cu gel pentru un aspect umed. Păr dezordonat, cap de pat, de ce nu? O poți purta oricum îți vine ”, arată stilistul brazilian Diego Marcsant.

Este perfect pentru bărbații moderni și eleganți. Acest stil militar trebuie să fie întotdeauna curat și proaspăt, deci trebuie tăiat la fiecare trei săptămâni. Deși crește foarte frumos, de asemenea.

„Aș spune că funcționează mai bine pentru un bărbat care are o față pătrată, ovală sau rotundă. Barbele se uimesc cu el, alungind fața “, notează Marcsant.

Skin Fade on Faux Hawk

Skin Fade on Faux HawkInstagram @charliebarberpr

Acest șoim clasic pomp-faux cu o estompare modernă a fost creat de frizerul Charlie Corchado din Puerto Rico.

„Pomadour faux fade este ideal pentru bărbații care mai au cinci până la zece minute dimineața să-și usuce părul. Suficient pentru a-i oferi cantitatea potrivită de volum. Folosiți un finisaj mat pentru acest tip de aspect ”, afirmă Corchado.