Vă gândiți la un Bob inversat cu Bangs? Iată 22 de Idei Drăguțe

Un bob inversat cu breton este un tip de tunsoare bob care este scurtă în spate și se lungește în față și este pereche. Această tunsoare cu franjuri este ceea ce ar trebui să obțineți dacă obiectivul dvs. este să încadrați și să vă completați structurile faciale, plus să adăugați o margine dramatică aspectului dvs.!

Bretonul scurt oferă un element suplimentar oricărei tunsoare bob inversate și este adorabil de chic! Pentru o preluare mai îndrăzneață, bretonul complet ar face trucul, dar puteți opta și pentru o franjură laterală pentru a obține o atingere mai moale.

Vedeți cum Nina Dobrev, Julianne Hough și Emma Stone și-au debutat anul acesta boburile frumos în formă pe covorul roșu. Hairstylist Baltimore Kristyn Wink face tot felul de boburi inversate cu breton. De la boburi libere, shaggy, cu breton, până la tăieturi drepte și curate, finisate cu o franjă plină, tocită – ceea ce demonstrează cât de versatil poate fi această croială modernă!

Întreținerea și vizitele la salon depind de lungimea la care doriți să vă păstrați încuietorile. O ajustare lunară ar fi utilă dacă doriți să purtați această croială obraznică pentru o lungă perioadă de timp.

Cu o mulțime de combinații pentru alegere, la început poate deveni copleșitoare! Nu vă faceți griji, deoarece totul a fost făcut pentru dvs. – consultați aceste fotografii superbe cu bob inversat cu breton pe care le veți lua imediat la coaforul dvs.!

Bob cret cu Bangs

Bob cret inversat cu bretonInstagram @skipdoeshair

Perfecte pentru fețele cu o structură ascuțită, buclele adaugă fluiditate bobului tău scurt și buclat. Buclele mai lungi în față și bretonul cu franjuri adaugă un efect de înmuiere.

Bangs and Layers

coafură breton și straturiInstagram @el_salon_margasaez

Accentuați-vă ochii cu un set complet de breton pentru a vă completa bobul stratificat. Evidențierile gri ajută straturile să fie scoase și mai mult în evidență.

Bob cu unghi inversat

Bob unghiular inversat cu bretonInstagram @hairbyalanarocket

Bretonul complet pe un bob inversat adaugă efect vibrațiilor moderne ale acestui look. Adăugați straturile de balayage ondulat de caramel și veți avea o tăietură inteligentă care vă atrage ochii spre față.

Breton pentru păr gros

bob inversat cu breton pentru păr grosInstagram @salondecoquette

Pentru un aspect mai gros, încercați aceste stivuire straturi scurte pentru bob și breton. Partea din spate ar trebui să fie puțin nivelată, contribuind la aspectul inversat.

Bob cocos

Bob invers invers cu bretonInstagram @hairbyhaileyelise

Un bob inversat, cu breton, lung până la umeri este foarte versatil când vine vorba de coafare. Are încă o lungime suficientă pentru a fi pusă într-o coadă de cal, dar suficient de scurtă pentru ao coafa drept, ondulat sau creț.

Bob foarte scurt cu straturi

Bob scurt inversat cu breton și straturiInstagram @ carli.hair

Toroane mai lungi decât un pixie, dar totuși la fel de priceput! Acest bob inversat foarte scurt cu breton are câteva caracteristici asimetrice cu ajutorul straturilor tăiate.

&# x1f449; Vizualizați mai multe imagini cu boburi scurte inversate

Lob inversat cu straturi

Bob inversat lung cu breton și straturiInstagram @ hair.by.craig_parkinson

Aceste încuietori lungi sunt gata pentru o nouă croială revitalizantă! Păstrați un lob inversat cu breton stratificat pentru a păstra forma și stilul. Straturi mai agitate sunt în spate, care păstrează un aspect foarte elegant.

Bob cu breton lateral

Bob inversat cu breton lateralInstagram @ ro.hsiqueira

Luați în considerare un bob rotund cu breton lateral. Este ușor pe ceafă și cu efecte măgulitoare datorită bretonului stilat lateral.

Long Bangs

bob inversat cu breton lungInstagram @minhwaleehair

Un bob inversat capătă o nouă formă, deoarece această tăietură de lungime maxilară prezintă breton lung ca caracteristică principală. O croială cu pene oferă un aspect măturat de vânt, care vă înmoaie întreaga imagine.

Bangs pentru femei peste 50 de ani

bob inversat cu breton pentru peste 50 de aniInstagram @ daleas.hair.collections

Puteți totuși să strângeți aceste straturi magnifice chiar și la maturitate. Straturile mai scurte din partea de sus creează o textură fantastică. Aspectul asimetric însoțește tăierea unghiulară.

Bob ondulat

Bob ondulat inversat cu bretonInstagram @shorthairbyshawni

Valurile plus straturile sunt aici pentru a salva ziua de părul plat care arată ponosit! Un bob ondulat inversat cu breton va prinde viață cu textură adăugată.

Bob inversat și stivuit

Bob inversat stivuit cu bretonInstagram @daniloborgesss

Un bob stivuit, inversat cu breton este excelent pentru părul subțire, deoarece poate fi destul de stresant pentru a da corp și formă. Toate straturile stivuite cuplate de acest bob lung de bărbie au nevoie de părul tău foarte delicat.

Bob cu Side Bangs

Bob inversat cu breton lateralInstagram @ annaalexander.hair

Bobul tău asimetric ar putea folosi niște bretonuri măturate laterale pentru a părea mai fermecătoare, evidențiindu-ți trăsăturile faciale izbitoare.

Texturat pentru păr fin

Bob inversat texturat cu breton pentru păr finInstagram @stylistcourtneyrenee

Cu cât adăugați mai multe straturi la bobul inversat, cu atât părul fin vă poate oferi șiret! De asemenea, strălucirile blonde de pe părul castaniu fac ca fiecare fir să pară mai mare, creând echilibrul perfect cu breton.

Wispy Bangs

bob inversat cu breton wispyInstagram @anglette

Î&A cu creatorul de stil, Angela Kim

Senior Stylist @ Hairroin Salon din Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o culoare blondă balayage și tunsoare bob inversată cu breton. Aceasta a fost cea de-a doua sesiune de culori pentru a o duce la o blondă bej bej. Lucrul meu cel mai preferat la acest aspect este combinația dintre culoarea modernă și o formă clasică, în special cu bretonul șubred.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tăietură funcționează cel mai bine pe textura părului fin spre mediu și pe cineva căruia nu îi deranjează să petreacă ceva timp pentru coafare dimineața. Vă recomandăm să investiți într-un fier de călcat excelent și un spray de protecție împotriva căldurii pentru a crea acest finisaj neted și elegant. Alegerea mea personală este GHD Platinum + Styler și Davines „This Is An Invisible No Gas Spray”.

Shaggy inversat Bob

Shaggy inversat BobInstagram @kristie_carusohairsalon

Î&Un creator de stil, Kristie Kowalski

Hairstylist / Color Specialist @ Caruso Hair & Salonul de estetică din Pittsburgh, PA

Cum ați descrie acest aspect?

Această blondă roz metalică este una dintre preferatele mele. Acest ton este doar cantitatea potrivită de distracție, dar îl păstrează totuși profesional pentru lumea corporativă. Venise cu maro închis decolorat și cu câteva momente. I-am evidențiat puternic părul folosind bricheta Silklift Goldwell. Apoi, pentru a tonifica, am aplicat mai întâi o rădăcină de umbră a Goldwell Colorance părți egale de 5NA și 7NA lăsând la un sfert de linia părului din față pentru a păstra luminozitatea în jurul feței. Tonerul roz pe capetele ei era Goldwell Colorance părți egale 10BG 8SB @ PK și 7AK @ PK. Am procesat împreună rădăcina umbrelor și tonerul timp de 20 de minute.

Croiul ei este un bob ușor inversat, cu o franjură. Gradul subtil și straturile moi au fost tăiate cu un aparat de ras pentru a crea mișcare naturală în păr.

Stilul ei a fost inspirat de valurile dvs. clasice de plajă. Am aplicat Goldwell Stylesign’s Surf Oil pe părul umed după tăiere. Înainte de a o sufla cu un fier de marcel de 1 inci, m-am încolăcit cu o mișcare de răsucire și tragere, lăsând capetele.

Partea mea preferată a întregului stil este modul în care părul reflectă culoarea în diferite lumini. Într-un fel în care arată, va părea mai roz. Cealaltă direcție și pare mai fumat, ceea ce creează o culoare foarte unică și unică.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Una dintre afirmațiile pe care le aud cel mai mult în salon este „Aș vrea ca părul meu să arate așa când îl fac”. Răspunsul meu este întotdeauna că trebuie să utilizați aceleași produse ca și mine. Depinde complet de dvs. să le cumpărați. Produsele de styling sunt la fel ca ingredientele pentru o rețetă. Dacă nu aveți ingredientele exacte pentru rețetă, nu se va dovedi cum a fost menită. Același lucru este valabil și pentru coafarea părului.

Când vine vorba de selectarea unei tunsoare, atenția asupra formei feței este esențială. Vrei mereu să creezi iluzia unei forme ovale. Acest lucru este creat în mod predominant în jurul părului cu încadrarea feței și franjuri. Clientul meu are o formă ovală a feței, ceea ce îmi face munca mai ușoară. Croiul este ușor de întreținut și stilat. Este mamă, așa că ușurința de a te pregăti este esențială. Cu textura creată în această tunsoare, poate chiar să o lase să se usuce la aer și să obțină același efect.

Heavy Bangs

bob inversat cu breton greuInstagram @abbiecas

Valurile și straturile fac ca această tăietură să fie frumoasă, dar bretonul chiar o îndepărtează! Bretonul îndrăzneț îți taie fața și îl flatează pentru un aspect contemporan.

Î&A cu creatorul de stil, Abbie Green

Hair Stylist @ Uniquo Salon din Stockton, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest bob inversat tăiat cu breton este mai scurt în spate, cu bucăți mai lungi în față pentru a păstra lungimea în jurul feței. Există o mulțime de texturi pentru a crea mișcare și aerisire în stil. Îmi place modul în care bretonul contondent face o declarație și își deschide profilul lateral.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Ar fi minunat pentru oricine are părul ondulat sau drept. Bretonul necesită un stil de căldură pentru ca aceștia să poată fi drepți.

O mică pomadă ajută la îmbunătățirea texturii și la definirea straturilor. Clientul din imagine are o față rotundă, dar piesele mai lungi îi ajută să-i alunge fața.

Bob inversat în linie A

bob inversat în linie cu bretonInstagram @betta_koral

Un unghi pronunțat adus de acest bob inversat în linie. Textura dreaptă a acestuia, chiar și bretonul înclinat, creează un aspect foarte îngrijit.

Î&Un creator de stil, Koral Joy Ragasa

Cosmetolog @ Regis Salon din Gainesville, FL

Cum ați descrie acest aspect?

Este simbolul unui stil elegant, elegant, care țipă pentru atenție. Este perfect dacă sunteți în căutarea unei tăieturi elegante, cu întreținere redusă, dar modernă. Acest stil a fost foarte popular în ultimii ani și este denumit chiar o reducere a puterii pentru femeile care se află în funcții de conducere în diverse afaceri.

De asemenea, acest client al meu a fost înzestrat cu un păr superb, moale, elegant și impecabil, sănătos, cu o densitate medie bună, precum și o textură netedă, care nu este prea groasă, prea grosieră sau prea subțire – este corect . Părul ei cooperează atât de frumos când este suflat încât este ca mătasea. Nu a trebuit niciodată să o manipulez cu produse de coafare sau instrumente fierbinți, așa că această tunsoare a fost absolut perfectă pentru personalitatea ei fascinantă, trăsăturile sale unice, frumusețea ei uimitoare și stilul său de viață relaxat.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Înainte de a lua decizia de a vă tăia încuietorile, asigurați-vă că luați în considerare:

Care este forma feței tale? Consultați-vă cu stilistul dacă un bob inversat vă va completa fața. Acest stil tăiat bob se potrivește aproape tuturor formelor feței. Dacă aveți o față rotundă sau pătrată, tăierea straturilor pentru a slăbi obrajii largi și adăugarea de breton pentru a acoperi o frunte largă sunt două lucruri pe care le puteți face pentru ca totul să se unească frumos. Dacă aveți fața pătrată, asigurați-vă că bobul se termină sub bărbie. Acest lucru vă înmoaie unghiurile feței. Puteți chiar să vă lăsați firele frontale să vă atingă umărul pentru o declarație ultra-dramatică.

Straturile înseamnă întreținere constantă și ornamente regulate. Vizitați stilistul la fiecare 4-6 săptămâni. În anumite cazuri în ceea ce privește textura părului, obținerea straturilor va însemna să fie nevoie să vă coafați zilnic. Păstrarea unei perii rotunde și a unui uscător de păr va fi la îndemână.

Pentru cei ale căror păr tinde să devină gras și gras, mai ales la lungimi mai scurte, poate fi necesar să-l spălați mai des decât în ​​mod normal, pentru a păstra aspectul decent și proaspăt, așa că fiți atenți înainte de a face acea mare schimbare!

Swoop Bangs

bob inversat cu breton swoopInstagram @sergeyshapochka

Un astfel de stil a durat de veacuri și se datorează faptului că bobul simplu este mărit de o tăietură unghiulară. În plus, acest aspect este revoluționat de o breton vizibil măturat lateral.

Î&A cu creatorul de stil, Sergey Shapochka

Coafor / cofondator @ Form a Beauty în Kiev, UA

Cum ați descrie acest aspect?

Îmi place să fac atât tăieturi, cât și culori pentru clienții mei. Deoarece cred că culoarea este sufletul tăieturii, poate îmbunătăți aspectul general. Îmi place să se potrivească stilului de viață și coafurii clienților mei, așa că am stratificat această croială mai întâi. Apoi, am subliniat să las mai multă mișcare în formă, deoarece marginile moi o fac să pară mai feminină, dar totuși geometrică.

Ideea de culoare a fost să-i sporească ochii albaștri, iar rădăcina umbrei a fost o soluție pentru aceasta și, bineînțeles, blonda nudă pudră moale. Am luminat rădăcinile, curăț lungimea, apoi tonific rădăcinile mai întâi după lungime. Apoi, am topit rădăcinile în lungime pentru a face o tranziție ușoară.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Consultarea este esențială. Gândește-te dacă aspectul se potrivește stilului tău de viață și stării părului, ce se va întâmpla după ce vei deveni blond, dacă vrei schimbare și dacă ești gata să schimbi unele obiceiuri, haine, machiaj.

De asemenea, în timpul consultării, întrebați aspectul, modul de stilizare a croiului și ce instrumente și produse de care veți avea nevoie pentru a recrea aspectul. Ar trebui să fii pregătit să ai grijă de el. Blonda nu este ieftină (tratamente, stil). Tăierea va dura până la 2 luni, dar fiți gata să vă tonificați și să vă tratați părul la fiecare 3 săptămâni pentru a vă păstra aspectul perfect. Ai încredere în stilistul tău.

Bob de lungime medie

Bob inversat de lungime medie cu bretonInstagram @stylzbystina

Tunderea părului poate fi un truc foarte util pentru a aduce o schimbare tinerească. Straturile multiple scot în evidență un bob de lungime medie și cu breton lung, care va flata întregul aspect.

Î&Un creator de stil, Christina Nicolaides

Hair Artist @ Your Space Salon and Spa din Toronto, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Un bob inversat de lungime medie este elegant și modern, dar versatil. Lucrul meu preferat în legătură cu această croială și stil este că funcționează la fel de nervos și profesionist, fiind totuși suficient de scăzut de întreținere pentru oricine.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Acest stil este perfect atunci când doriți să pierdeți puțin lungimea și să vă încadrați fața fără a vă angaja într-o croială mai scurtă sau breton scurt.

Deși acest aspect are o întreținere redusă, pentru a menține forma și lungimea, acesta trebuie atins / tăiat la fiecare 6-8 săptămâni.

Blunt Bangs

Blunt BangsInstagram @beautybydawsyn

Î&A cu creatorul de stil, Dawsyn Swygert

Hair Stylist @ Beauty de Dawsyn în Las Vegas, NV

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este la modă, iar lucrul meu preferat la această tunsoare este că îl poți îmbrăca sau îmbrăca. Acest bob lung inversat cu breton este foarte solicitat acum și de ce nu ar fi? Este un stil atemporal care nu va îmbătrâni niciodată. Acest aspect este atât de versatil și poate fi ajustat în orice mod doriți!

Dacă te îndrepți către o petrecere, o poți purta netedă pentru un aspect șic sau dacă ieși cu fetele, poți pune niște valuri de plajă!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Aș recomanda această croială pentru doamnele care doresc o tăietură cu întreținere redusă, dar care doresc totuși să-i schimbe privirea! Depinde de tine cum vrei să o porți și cum este stilul tău de viață. Pentru femeile care trebuie să-și țină părul de pe față, nu aș recomanda această scurtătură, dar așa cum am spus, această croială este atât de versatilă încât poate fi ajustată la un unghi ușor în loc să o aibă atât de dramatică.