Top 32 de tunsori în straturi Bob (2021 imagini)

Un bob stratificat este o tunsoare bob care este tăiată în straturi de diferite lungimi. Adăugarea straturilor la un bob creează textură, mișcare și aspectul unui volum mai mare. Aceasta este tunsoarea perfectă pentru părul subțire pentru femei și va reduce densitatea pentru părul gros. Stratul unui bob va funcționa pentru toate texturile părului și formele feței.

Iată imagini inspiratoare ale unora dintre cele mai populare tunsori bob în mai multe straturi din acest an.

Bob scurt, stratificat

coafură scurtă cu bob în stratInstagram @anastasiiia_korzhova

Această tăietură scurtă agitată este aspectul sezonului cu straturile sale pictate manual, agitate și lungimea totală sexy. Este una dintre cele mai populare coafuri bob stratificate în acest moment!

Bob cu straturi scurte

Bob tăiat în straturi scurteInstagram @diegomarcsant

Luați în considerare o tunsoare scurtă în straturi bob. Dacă aveți o bază maro închis, încercați să adăugați evidențe de ciocolată pentru dimensiune.

O tunsoare bob cu lungimea maxilarului, cu multe straturi și mișcare, este o tăietură foarte ușor de purtat, care poate fi coafată cu căldură sau pur și simplu lăsată să se usuce în mod natural cu un produs adăugat. Această tăiere bob cu straturi va adăuga volum și mișcare părului tău și poate avea o întreținere foarte redusă.

Bob mediu perfect stratificat

Bob mediu perfect stratificatInstagram @indulgewithhaley

Î&Un creator de stil, Haley Proett Hairdresser @ Beauty Indulgence Salon.Spa în Sugar Land, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Aș vrea să numesc asta un bob lung (lob) stratificat. Cel mai bun lucru despre boburile cu straturi mai lungi este versatilitatea stilului său. Este suficient de lungă pentru a o pune într-o coadă de cal și suficient de scurtă pentru a atinge vârful umerilor din spate pentru a avea acel unghi drastic.

Curling acest stil este, de asemenea, mult mai ușor decât majoritatea stilurilor de bob, deoarece există suficientă lungime în spate pentru a înfășura o baghetă sau un fier de călcat fără a vă apropia de gât cu instrumentul fierbinte.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această coafură bob cu straturi medii este destul de universală. Funcționează cu majoritatea formelor feței și poate fi adaptat tuturor stilurilor de viață. Poate fi îmbrăcat cu bucle și un updo simplu sau îmbrăcat cu valuri de plajă sau un ponei pe jumătate.

Bob trendy stratificat ondulat

Bob trendy stratificat ondulatInstagram @ hair.by.ashmichelle

Î&Un creator de stil, Ashley Barton Hairstylist @ Hair Klaudt din Charlotte, NC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca fiind eșuat! Lucrul meu preferat în legătură cu tunsorile cu bob stratificat, precum acesta, este că este un stil versatil. Este simplu, dar elegant și ar arăta perfect cu orice ținută pentru orice tip de ieșire!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele pe care le recomand (de asemenea, produsele pe care le-am folosit) ar fi un spray de protecție împotriva căldurii și un fixativ de păr flexibil mediu. În acest caz, am folosit spray de păr Rejuvenol Extreme Blowout Spray și spray Davines.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Sincer cred că acest stil ar arăta grozav pe oricine și ar putea fi adaptat nevoilor fiecărei persoane! Lungimea tăieturii, precum și straturile scurte, ar putea fi modificate pentru a se potrivi fiecărei forme a feței. Coafura scurtă ondulată a fost creată folosind bucle alternante cu o baghetă de 1 inci și perindu-mi degetele prin bucle după. Super rapid și super ușor! Păr fin, mediu, grosier, funcționează pentru toate tipurile de păr!

Scurt Bob A-Line stratificat

Tuns scurt bob cu o linie scurtăInstagram @donna_u_lacdao

Luați în considerare obținerea unui bob în linie A stratificat cu o tăietură de precizie. Un bob A-line îi adaugă o altă dimensiune și absolvirea, încă o alta.

Pentru femeile cu păr fin, încorporați un volumizator precum mousse și o perie rotundă pentru volum. Dacă aveți părul gros sau grosier, folosiți o cremă de netezire și un fier de călcat plat, dacă este necesar.

Lucrul minunat al acestui bob este atracția sa universală pentru femeile de toate tipurile de păr și toate formele feței. Forma feței va determina lungimea bobului.

Bob lung cu blond cupru cu straturi lungi

Bob lung cu blond cupru cu straturi lungiInstagram @lindseywillishair

Î&A cu creatorul de stil, Lindsey Willis

Redken Certified Colorist / Master Specialist / Hair Cutter @ After FX Spa and Salon in Broken Arrow, OK

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest lob stratificat ca fiind … uimitor! Este de un roșu arămiu, cu câteva puncte luminoase bine plasate peste tot. Croiala ei este un lob cu straturi lungi, o franjură lungă și multă textură.

Lucrul meu preferat la acest stil, altul decât clientul care îl poartă, este moliciunea pe care o are.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Redken și Pureology! Pentru culoare, am folosit Redken Cover Fusion în 7NCR și Flash Lift. Are părul creț, așa că, pentru a-l îndrepta, am folosit Redken Align 12 sau Pureology Smooth Perfection în părul umed. După uscare prin suflare, pulverizați fiecare secțiune cu forma de fier Redken 11 înainte de a călca plat cu Sam Villa Sleekr. Finalizați cu Redken Triple Take 32 pentru controlul deținere și umiditate. Pentru a menține acest aspect, trebuie să vă vedeți stilistul la fiecare cinci săptămâni pentru o retușare și o decupare.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil ar arăta grozav pentru aproape toată lumea. Acest client are părul foarte gros, creț, 75% gri. Este foarte activă și are nevoie de o coadă de cal la sfârșit de săptămână. P.S. este bunica a doi copii!

Bob cu straturi și franjuri lungi

bob cu straturi și franjuri lungiInstagram @luca_tortosa

Acest bob modern cu straturi și tăieturi lungi cu franjuri este fără efort, dezvăluit și dezfăcut … aka păr de dormitor. Este aerisit, cu textură și volum. Este distractiv și sexy. Lungimea este modernă și proaspătă, cu straturi moi tăiate pentru a spori mișcarea.

Utilizați crema de hidratare a uleiului marocan înainte de uscare. După curbarea în direcții opuse pentru textura de plajă, îndepărtați-o și scuturați-o în timp ce pulverizați dormitorul lui Kevin Murphy..

Marele lucru legat de această croială / stil este că funcționează pentru majoritatea tipurilor de păr. Datorită lungimii și franjurilor, poate funcționa cam cu toate formele feței. Este, de asemenea, de întreținere redusă, care durează câteva zile cu șampon uscat și spray de textură. Acest aspect este foarte proaspăt și versatil pentru femeile obișnuite.

Bob cu lungimea bărbiei roșii cu straturi

Bob cu lungimea bărbiei roșii cu straturiInstagram @ashleymarieflores

Î&A cu creator de stil, Ashley Flores Hairstylist / Salon Owner @ Gold pe Grand Salon din Los Angeles, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Îmi place foarte mult acest stil bob cu lungimi de bărbie cu straturi, deoarece are o întreținere redusă, dar pot arăta elegant fără efort în câteva minute. În fiecare zi, acesta este un client de spălare și îmbrăcăminte cu ore de lucru lungi și ore de apeluri timpurii. Această coafură este atât de versatilă încât poate arunca cu ușurință câteva valuri pentru a fi pregătită pentru o noapte cu fetele sau un eveniment de lucru plin de farmec.

Croiul pe care l-am creat pentru ea are un bob foarte bine structurat, așa că se încadrează cu ușurință în loc, cu o mulțime de texturi deasupra pentru a complimenta stilul ei de viață funky și sofisticat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Îmi place să-mi trimit clienții acasă cu spray-ul pentru textură Davines. Are o prindere ușor de atins, dar poate scoate la iveală toată distracția pe care o tăietură ca aceasta o poate oferi.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Partea mea preferată despre o tăietură bob ca aceasta este că, cu ușoare modificări, poate fi potrivită pentru o mare varietate de clienți. Unghiul tăieturii poate fi foarte măgulitor pentru toate formele feței, depinde doar de unghiurile utilizate.

Cu acest client, am ales ceva mai puțin drastic pentru a-i completa fața în formă de diamant. Structura pe care am creat-o în interiorul tăieturii îi împrumută bine părului fin și drept, creând corpul pentru a da textură și volum.

Bob cu straturi lungi cu breton lateral

Bob cu straturi lungi cu breton lateralInstagram @ styledby.janet

Î&Un creator de stil, Janet Elammar Hairstylist @ Evolve Hair Studio din Toronto, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un bob lung conservator elegant, cu straturi. Oferă un aspect nou fără a fi prea la modă. Capetele texturate oferă un aspect moale cu pene, în timp ce straturile adaugă mișcare și volum. Bretonul lateral oferă un aspect actualizat tăieturii clasice bob.

Stilul este netezit cu ajutorul unei pensule rotunde și finalizat prin direcționarea capetelor spre față. Culoarea de bază este un maro de ciocolată caldă cu accente caramel pentru a crea dimensiuni.

Cel mai bun lucru la acest bob lung cu straturi este că arată fără griji, dar și profesionist în același timp.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați în considerare timpul și efortul necesar pentru a avea acest stil. Pentru ca tăietura să arate proaspătă, se recomandă să vizitați salonul la fiecare 6-8 săptămâni. Culoarea de bază va trebui, de asemenea, să fie atinsă la fiecare 6-8 săptămâni, în funcție de cât de repede crește părul.

Tunsoarea bob funcționează cel mai bine pe cineva care are o textură dreaptă sau ondulată și densitate medie. De asemenea, cine are o formă ovală a feței sau caută să-și facă fața să pară mai lungă și mai subțire pe părți.

Pentru a recrea această tunsoare bob cu straturi, trebuie să vă alocați timp pentru a coaja părul, deoarece sunt necesare un uscător și un fier de călcat plat. O baghetă ar putea fi folosită și pentru a crea unde libere.

Când folosiți unelte fierbinți, utilizați întotdeauna un agent de protecție împotriva căldurii. În cele din urmă, acest aspect este minunat pentru o persoană care dorește să obțină o imagine profesională, menținându-se la curent cu aspectul său.

Minunat Bob unghiular cu straturi

Minunat Bob unghiular cu straturiInstagram @hairby_leahgeorge

Î&A cu creator de stil, Leah George Proprietar al Salon Metta din North Andover, MA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este la modă acum. Croiala este considerată a fi un bob clasic A-line. Nimeni nu dorește „mama bob”, așa că trebuie să-i dau o întorsătură modernă.

Oaspetele meu este o mamă la modă în vârsta de 30 de ani, așa că m-am asigurat că i-am adăugat o atmosferă nervoasă dându-i textură la capete. Poate recrea acest aspect elegant acasă în cel mai scurt timp cu o uscare rapidă și un pic de călcat plat și totuși să-l scoată pe micuțul ei pe ușă fără probleme..

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă cineva ar veni la mine dorind acest stil bob, ar trebui să fiu sincer cu privire la întreținere. Deși croiul și stilul sunt mai ușor de întreținut, culoarea îți va cere puțin mai mult din timpul tău în salon.

Deoarece are o ușoară stratificare, creează un aspect frumos de plajă. Observați lungimea din față? Acesta este un mod de a crea un aspect subțire pe fața cuiva.

Beneficiile acestui stil continuă să demonstreze că este făcut pentru aproape oricine. În cele din urmă, asigurați-vă că vă protejați părul de la soare sau de daunele cauzate de căldură cu o culoare ca aceasta. Îmi place foarte mult scutul de păr MELU de la Davines chiar acum. Întregul grup MELU din Davines este excelent pentru a vă proteja părul împotriva deteriorării cauzate de căldură. Acum, mergeți mai departe, încercați!

Bob frumos stratificat pentru păr gros

Bob frumos stratificat pentru păr grosInstagram @carlawoodhair

Cea mai bună bob fată cool pe care o veți vedea în jur este acest bob puternic texturat, cu breton. O croială ideală tăiată pentru părul gros, ușor, dar totuși plin de volum.

Frumos brunetă cu pene în straturi Bob

Tunsor scurt cu pene cu strat stratificatInstagram @rhandy_art

Subliniază minunatul tău bob brunet cu straturi cu pene care creează iluzia de textură și volum. Care este o coafură perfectă pentru femeile de peste 60 de ani care au părul subțiat în mod natural. Adăugarea bretonului lateral la boburile stratificate vă poate accentua frumos fața.

Legate de: Vedeți mai multe tunsori pentru femei de peste 60 de ani.

Bob în straturi absolvent

coafura bob stratificată gradatăInstagram @surgery_hairdressing

Un bob cu straturi gradate ca acesta construiește corpul pentru o tăietură atât de scurtă. Straturile formează o textură și asigură un aspect superb vânt.

Tunsor Bob lung stratificat

Tunsor Bob cu stive lungi, cu straturiInstagram @ tylergray333

Î&Un creator de stil, Tyler Grey

Proprietar / Stilist @ Salon de coafură Belle La Vie din Batesville, AR

Cum ați descrie acest aspect?

Acest bob cu stratificare este distractiv și profesionist. Clientul își dorea ceva nervos și să-și poată păstra slujba de paramedic. Părul ei era cu mult înainte și sfârșea de cele mai multe ori într-o coadă de cal. Așa că am tăiat-o!

Am pre-luminat partea superioară și am aplicat o pată purpurie vie, finisată cu straturi, stivuite / conice în spate, cu laturi asimetrice, apoi decorate cu niște valuri de plajă.

Îmi place totul în legătură cu această tunsoare bob cu straturi – părțile violete, asimetrice, stivuite și conice în spate și totuși prietenoase pentru afaceri.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Totuși, forma feței și textura părului joacă un rol. Dacă aveți părul creț, gros și creț, va trebui să petreceți mult timp netezind părul.

În ceea ce privește forma feței, găsiți rapid ce formă de față aveți și coafurile pentru a merge cel mai bine sau mai rău. Dar pur și simplu folosiți-vă imaginația și aveți o idee despre cât de scurt este prea scurt pentru dvs. De asemenea, nuanța pielii intră în joc cu culori vii, dar machiajul vă poate ajuta și să vă completați părul.

Stilizarea este destul de ușoară. Nu există mult cu care să lucrezi, deci mai puțin este mai mult. Folosesc un ondulator, dar las capetele drepte. Prefer uleiurile naturale de păr în loc de produse, dar orice lucru care face ca părul să nu aibă spălat în câteva zile funcționează cel mai bine.

Puteți avea părul nervos la locul de muncă profesional, fără a fi nesimțit. Elegant, nu nesimțit!

Bob foarte scurt în straturi

Bob foarte scurt cu bretonInstagram @hairsthethinggg

Î&Un creator de stil, Rebecca Valane Barber / Stylist @ All Society Salon & Frizerie în Murrieta, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Este un bob cu straturi în linie A, cu breton! Îmi place ca bobii mei absolvenți să fie mai mult pe latura dramatică, păstrând cu adevărat accentul pe spatele mai scurt!

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Cea mai bună parte a acestei tăieturi este cât de ușor este de coafat! Ventilați sau paletați peria spatele dreapta, apoi stânga-înapoi și înapoi cu uscătorul, periați rotund secțiunea superioară în spate, apoi uscați brusc partea din față și fie terminați cu peria rotundă sau fierul de călcat, în funcție de ceea ce căutați. Va dura doar 10 minute de top!

Un alt lucru pe care îl voi spune despre bobul cu straturi scurte cu breton este că este minunat pentru o femeie mai grea! Aud femei spunând tot timpul: „Sunt prea grasă / grea pentru părul scurt” Greșit! Cu lungimea în față, îți alungește fața în timp ce îți dă sas în spate. Este o croială foarte versatilă și se potrivește excelent pe atât de multe forme de chip și corpuri diferite.

Stacked Bob stratificat

bob stivuit cu bretonInstagram @redwood_salon

Clasic la modă și cochet, acest bob este simplist, dar sofisticat. Tunsoarea este clasică, cu textură și mișcare adăugate în lucrarea de detaliu.

Cereți stilistului dvs. să creeze textura și mișcarea folosind o tehnică de semnătură de tăiere a straturilor invizibile cu foarfece texturizate la un unghi de 135 de grade în păr..

Coafura este atât de simplă cu această croială. Puneți doar niște grund, loțiune de îngroșare (pentru tensiune pe perie) și ser. Uscați părul cu o pensulă rotundă de 2 inci pentru un aspect elegant de volum și terminați-l cu puțin ser și fixativ..

Acest aspect ar fi perfect pe orice textură a părului și poate funcționa cu orice formă a feței, deși dacă lucrați cu o față rotundă sau pătrată, asigurați-vă că partea din față a aspectului este cu cel puțin 1 inci sub linia maxilarului.

Bob în strat stratificat, aerisit

Bob în strat stratificat, aerisitInstagram @rhandy_art

Un bob aerat, stratificat, înclinat își obține moliciunea din straturile cu pene. Buclați-vă cu un fier de călcat și pieptănați ușor cu degetele pentru a obține un aspect aerisit. Un stil bob își arată într-adevăr dimensiunea și plinătatea pe părul gros. Acesta va funcționa pe păr fin, dar nu veți obține la fel de mult săriți.

Bob asimetric stratificat pentru păr fin

Bob asimetric stratificat pentru păr finInstagram @sarah_princetonsalon

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Akana

Senior Stylist @ Princeton Salon and Spa – Mall of Georgia în Buford, GA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest bob asimetric este distractiv, flirty și poate fi stilat în atât de multe moduri.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Folosiți Aveda’s Phomollient prin păr pentru a ține și pentru volum și o cremă de styling pentru a netezi flyaways.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest bob este excelent pentru clienții cu păr fin și fețe rotunde până la ovale. Acest stil este perfect pentru femeia din mers care are nevoie de o lovitură, dar poate fi ridicată cu periaj rotund și bucle.

Straturi de grad mediu Bob

Bob cu niveluri medii absolviteInstagram @__emilynm

Î&A cu creatorul de stil, Emily Morales

Artist de păr & Make Up Artist @ 4-8-0 Salon de coafură în San Antonio, TX

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob gradat texturat. Caracteristica mea preferată a acestui bob mediu elegant este armonia dintre franjuri și straturile stivuite.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele recomandate pentru recrearea acestui bob pot varia deoarece acest musafir are o textură ondulată care a necesitat serul brazilian Blow Out Smoothing Ser în timpul periajului rotund. I-am terminat stilul folosind Kenra Professional Platinum Hot Spray pentru protecție și o țin în timp ce călcam plat folosind fierul meu de călcat plat BaByliss Nano Titanium.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Atât de multe tipuri de păr favorizează un bob gradat, deoarece arată foarte bine netezit, drept sau creț. Îmi place în special acest aspect ondulat, cu o atmosferă de plajă. Cu adevărat nu mă agăț de formele feței cu boburi, deoarece textura oferă o structură excelentă, care poate echilibra îngrijorările. Acestea fiind spuse, discutați în prealabil preocupările cu stilistul dvs., astfel încât tăietura să poată fi adaptată ținând cont de ele.

Acest bob este ideal pentru clienții activi care se bucură de un stil cu versatilitate. Clienții cu cea mai mare parte a părului la ceafă pot ameliora greutatea cu gradarea texturată pentru a peria rotundă cu ușurință sau uscat difuz pentru bucle.

Bob elegant cu straturi scurte

bob scurt stratificat chicInstagram @loyalhandssalon

Acest bob scurt este clasic. Roagă-ți stilistul să taie capetele pentru a-i oferi mai multă mișcare și pentru a crea mai puțin volum.

Coafurile clasice de bob ca aceasta funcționează pentru multe femei. Lungimea poate fi reglată în funcție de forma feței și, de asemenea, este posibilă încadrarea feței.

Bob scurt cu straturi pentru păr subțire

Bob cu straturi scurte pentru păr subțireInstagram @is_the_salon

Î&A cu creator de stil, Irina Sukhotskiy Master Hair Hairstylist / Board Certified Colorist @ IS The Salon in Alpharetta, GA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș numi asta un bob scurt cu texturizare grea. Este un bob excelent pentru părul subțire. Am obținut acest aspect tăind un bob clasic gradat și, pe măsură ce mă usuc, mă texturez cu tehnica de tăiere în adâncime. Lucrul meu preferat în acest sens este cantitatea incredibilă de mișcare. Este foarte ușor și nu devine niciodată plat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand folosirea unui volumizator (Root Amplifier by Prive sau Root Shoot by Wella) pe rădăcini și o cremă de netezire pentru rest (Gel relaxant de Prive sau Flowing Form de Wella). Suflați „dezordonat” și nu vă exagerați. Odată ce părul este uscat, aplic o pomadă (Grooming Creme by Prive) pentru textura și mișcarea finală.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Părul stratificat cu lungimea bărbiei este ideal pentru un client căruia îi place o mică margine adăugată unei forme clasice. Puteți regla gradarea și unghiul pentru a se potrivi diferitelor forme ale feței. Mai puțin este mai mult cu stilul, deci este perfect pentru cineva cu un stil de viață activ.

Bob cu straturi de lungime a claviculei cu puncte de atracție

Bob cu straturi de lungime a claviculei cu puncte de atracțieInstagram @riahbyycart

Î&A cu creator de stil, Tracy Pateras Style Director @ Decadence Salon din Londra, Marea Britanie.

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Tunsorile cu bob lung sunt foarte populare în acest moment. Această tăietură are un contur puternic, dar ruptă, astfel încât are textură și mișcare. Ce îmi place la această croială este gama liberă de stil pe care o puteți face cu ea și cât de ușor de întreținut.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Folosesc produse Living Proof care sunt excelente pentru toate tipurile și stilurile de păr în ceea ce privește păstrarea sănătății și integrității părului protejate și a tratamentului continuu. Folosiți o perie mică rotundă pentru a netezi părul, însoțită de o cremă de coafură Nourish. Sau îl puteți lăsa natural dacă aveți o buclă sau un val deja terminat cu un ser sau Amp, care este o cremă texturată.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această tăietură bob stratificată este perfectă pentru cineva care nu dorește multă întreținere, dar dorește totuși să fie creativ și să se exprime fără a fi nevoie să compromită o poziție profesională la locul de muncă. În mod ideal, cel mai bun tip de formă a feței ar fi o formă rotundă sau ovală. Undele texturate conferă mai multă lățime și dimensiune formei unei inimi sau a feței pătrate.

Bob tăiat subțire, rotund, cu straturi rotunde

Subtil Brown Round Bob CutInstagram @hair_by_avianval

Î&A cu creator de stil, Valeriana Salon Assistant @ The Grand Salon in Brea, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob clasic cu stratificare subtilă. Îmi place cât de ușor este stilul și cum îl poți purta în diferite moduri. Îl puteți purta așa cum este ilustrat într-un mod clasic lustruit sau puteți adăuga un texturizator pentru a-l face mai funky și distractiv.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru acest aspect, am folosit Small Talk și Headrush by Bed Head. Small Talk adaugă corp, definește, controlează flyaways și protejează părul de căldură. Headrush este un spray strălucitor foarte ușor. Aș folosi, de asemenea, o perie Denman pentru a înfășura plat orice buclă și o perie rotundă pentru a tăia capetele. Puteți încerca să adăugați un texturizator numit Joy Ride by Bed Head pentru a adăuga textură și mișcare suplimentară.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este ideal pentru persoanele cu păr mediu texturat și va arăta măgulitor pe fețele în formă ovală și fețele în formă pătrată. Aș recomanda această coafură pentru cineva care are timp să o coafeze zilnic și are capacitatea de a menține tunsoarea.

Bob de lungime maxilară castaniu

Bob cu lungimea maxilarului AuburnInstagram @dyemaster

Î&Un creator de stil, Yolanda Taylor Hair Designer @ Yolanda’s Color Studio din Palm Springs, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest bob cu lungimea maxilarului este simplu, dar elegant. Lucrul meu preferat este straturile. Acestea adaugă textură pe măsură ce urmează unghiul spre față.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Mai puțin este mai mult cu acest stil. Adăugați un pic de ridicare a rădăcinilor, adăugați câteva picături de luciu strălucitor pe capete pentru a ușura uscarea prin suflare și terminați cu o pomadă pentru a scoate în evidență și a defini textura. Părul ar trebui să fie saltos!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest stil este potrivit pentru diferite tipuri de păr și forme ale feței. Este perfect pentru cei care preferă să nu-și petreacă prea mult timp pe păr. Sassy și elegant!

Straturi mai scurte Stacked Bob

Bob mai scurt, stratificatInstagram @danis_hair_artistry

Î&A cu creator de stil, Dani Gonzalez Proprietar de afaceri / Specialist în culori / Stilist / Terapeut / Artist de păr @ Dani’s Hair Artistry în Colorado Springs, CO

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un bob scurt stivuit. Este stivuit sub osul occipital în spate și înclinat înainte spre bărbie cu straturi peste tot.

Lucrul meu preferat despre acest look este că ai întotdeauna un stil, indiferent dacă îl porți drept sau ondulat. Oricare este ușor și rapid de realizat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Produsele pe care le recomand sunt J Beverly Hills 5 n 1 pentru netezire, anti-încrețire, protecție la căldură și strălucire, precum și J Beverly Hills Bodifier pentru conferirea grosimii fără greutate a părului și puțină grăsime pentru a ține o buclă. Run J Beverly Hills strălucire picături prin bucle la final pentru a termina.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest aspect este bun pentru persoanele care doresc ceva ușor și care arată întotdeauna ca având un stil. Formele feței care funcționează bine cu acest aspect sunt lungi sau pătrate și cel mai bun tip de păr ar fi mediu până la fin pentru a contribui la adăugarea volumului și a plenitudinii.

Bob de umăr pentru femei în vârstă

Lungimea umărului stratificat pentru femei în vârstăInstagram @melissacinciminohairdesign

Î&A cu creator de stil, Melissa Cincimino Color Specialist @ Tangles Hair Studio din Viera, FL

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest bob stratificat până la umeri ca un perfect dezordonat, grosolan, versatil și cu o cantitate potrivită de sexualitate.

În afară de culorile dimensionale pentru a-i oferi adâncime, diferitele nuanțe de blond și maro oferă iluzia de a avea chiar mai multe straturi decât au fost tăiate de fapt în păr..

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit o loțiune volumozantă pentru a crea volum și mișcare, menținând în același timp un finisaj neted. Am folosit o perie rotundă de ceramică de dimensiuni medii, în timp ce uscai părul, suflând din rădăcini. De asemenea, m-am asigurat că eliberez părul din perie răsucind părul în direcții diferite și lăsându-l să se răcească. Ca produs de finisare, am folosit o pulbere texturizantă presărată pe zona rădăcinii, apoi am dat-o cu degetul pentru a crea volum, menținere, textură și prindere.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest aspect pentru atât de multe tipuri de oameni. Cred că merge bine cu atâtea forme de față, tipuri de păr și stiluri de viață. Este atât de versatil și poate fi ajustat pentru a satisface nevoile și dorințele clientului dvs..

Puteți merge dezordonat și sexy sau neted și clasic. Poate fi adaptat oricărei stări în care se află clientul dvs. pentru acel moment, oră, zi, lună sau ocazie!

Lungimea gâtului Caramel Bob

O tunsoare bob cu lungimea gâtului scurt, cu straturi de caramelInstagram @shannonshairsay

Î&Un creator de stil, Shannon Tajchman Stylist @ Shannon’s Hair Say din Kansas, MO

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob stratificat și texturat cu becuri și o tehnică de culoare balayage în caramel și cu o bază întunecată.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

În primul rând, utilizați un păr de protecție împotriva căldurii. Apoi utilizați un fier de curlat de 1 1/4 inch, ținându-l vertical și înfășurându-l în partea de sus și în jos spre capete, lăsându-le afară. Asigurați-vă că vă ondulați în direcții opuse și pulverizați pentru aspectul final. De asemenea, vă recomand să utilizați un șampon fără sulfat pentru părul tratat cu culoare pentru a menține culoarea.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Formele feței pătrate sunt cele mai bune pentru această lungime a bobului, deoarece oferă iluzia unei fețe mai ovale. Dacă ai o față rotundă, ți-ai dori mai mult. Dacă aveți o față în formă de inimă, l-ați dori în jurul bărbii și poate adăuga un bang lateral.

Această tăietură bob stratificată este perfectă pentru cineva care nu vrea să petreacă mult timp pregătindu-se, dar, de asemenea, nu vrea să-și arunce părul în coadă de cal în fiecare zi. Aproape orice textură (cu excepția super crețului) poate răsturna acest aspect.

Blunt Cut Bob

Blunt Cut BobInstagram @ boudi.sabeh

Doamnele nu se vor sătura niciodată de clasicul cotlet și culoare. Un balayage blond cu rădăcini întunecate face acest bob tăiat contondent mai atrăgător. Obțineți un aspect texturat cu straturi subtile precum acesta și nu vă deranjați niciodată având o tăietură până la gât.

Bob texturat scurt cu franjuri

bob scurt texturat cu franjuriInstagram @ punkchic.nl

Această tunsoare este un bob scurt, agitat, stratificat, cu tone de texturare și o franjură adăugată!

Poate fi personalizat pentru a se potrivi oricărei texturi a părului. Această tăietură va adăuga densitate părului fin și îl va face să pară mai gros.

Greutatea poate fi îndepărtată de pe părul gros pentru a-l îmblânzi în timp ce încă mai aveți un volum adăugat. Părul creț poate fi stilat cu ușurință în acest aspect cu un cocktail de produs corect și cu mâinile tale!

Edgy Shaggy Layered Hair

Edgy Shaggy Layered BobInstagram @howdoyoulikemebrow

Î&A cu creator de stil, Briana Romero Licențiat cosmetolog / coafor @ Splitenz Salon din Harrisville, UT

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca o buclă dezordonată, dezordonată. Este un aspect minunat pentru cineva cu bucle existente, dar într-adevăr oricine ar putea gestiona acest lucru cu produsul potrivit. Lucrul meu preferat la acest bob stratificat este că îl poți muta și nu se încurcă. Este jucăuș!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand Kevin Murphy Bedroom.Spray, Kenra Texturizing Taffy și Joico Turn și Flip fixativ.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest look oricui are nevoie sau iubește textura! Este un bob shaggy pe care nu îl poți înșela!

Bob cu straturi lungi cu Balayage

Un bob mai scurt pentru părul lung stratificatInstagram @ mia.lynn.hair

Î&A cu creatorul de stil, Mia Morris

Hairstylist / Barber @ Brian Graham Salon din Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un balayage maro amestecat pe un bob unghiular cu straturi. Îmi place această croială și acest stil, deoarece are o senzație de efort, dar are totuși structură și stil.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Folosesc șamponul și balsamul Bumble and Bumble Color Minded pentru că este curățător, dar delicat. Am folosit Bumble and Bumble Thickening Spray pentru reținere, iar la uscare folosesc Bumble and Bumble Dryspun pentru textură. Bucla a fost realizată cu un fier de curling de 1 1/4 inch.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Frumusețea unui bob ca acesta este că îl puteți adapta pentru a se potrivi perfect oricui. Puteți schimba lungimea, straturile, greutatea și schema de culori pentru a lucra bine cu un client și ceea ce li se potrivește personal.

Bob inversat texturat și stratificat

Bob inversat texturat și stratificatInstagram @itsfranland

Este un bob inversat texturat și stratificat pentru a scoate volumul și mișcarea la încuietorile subțiri! Bobul lung până la gât pe părul mai fin este menit să-l facă să pară atât de plin de viață. Balayage blond pe încuietori întunecate este o capodoperă în această tunsoare bob.