Cele mai bune 17 tunsori Bob Blunt Cut pentru fiecare formă de față

Un bob tăiat contondent este o coafură mai scurtă, tăiată în linie dreaptă la capete. Bobii s-au dovedit a fi transcendenți ai timpului cu variațiile sale nesfârșite.

Una dintre cele mai populare versiuni ale acestui lucru este bobul contondent, deoarece sunt tunsori fără straturi. Cunoscută și sub denumirea de tăieturi moi moi, această coafură elegantă este excelentă pentru femeile cu fețe ovale, pătrate sau în formă de inimă.

Tunsorile blunt bob sunt o croială super personalizabilă și versatilă, care se pot potrivi oricărui tip și textură de păr. Bluntness-ul capetelor subliniază superb zona maxilarului și aduce un aspect puternic și măgulitor purtătorului său.

Tunsorile clasice, dar simple și simple, tăiate, asigură confort și ușurință în stil. Asociați-l cu o culoare complementară a părului, cu niște valuri superbe sau cu o franjură stelară și sunteți gata de plecare!

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini ale unui bob tăiat!

Blunt Cut Bob pentru păr fin

Bob tăiat tăiat pentru păr finInstagram @hirohair

O tăietură bob ascuțită dreaptă plus o nuanță unică de grafit fac pentru o coafură bob contundă ușor de remarcat, oricine poate încerca! Culoarea oferă o iluzie de textură și densitate atunci când este făcută peste părul ei negru natural, care este încă ușor vizibil.

Bob mai lung cu bumbac cortină

Bob contondent mai lung, cu breton cortinaInstagram @ naydene.salonkiin

Un bob contondent mai lung și măgulitor cu breton de perdea poate fi mult mai puțin de întreținere decât stilurile mai scurte. Lungimea contondentă înseamnă că părul nu va pâlpâi prea mult, dar poate fi purtat elegant sau texturat. Adăugarea bretonului de perdea aduce echilibru între față și lungimea mai mare a părului.

Bob cu Blunt Bangs

Bob a tăiat cu breton bontInstagram @ umberto.negozio

Optează pentru un bob frumos realizat cu breton bont dacă ești binecuvântat cu părul mai fin. Un bob ascuțit de o lungime permite o plenitudine maximă la linia de bază a tăieturii. Adăugați breton bont pentru o formă puternică structurată, care va echilibra formele feței mai lungi și va adăuga un plus de eleganță părului.

Bob lung asimetric

Bob lung asimetric ascuțitInstagram @ocorteperfeitoo

Un bob lung asimetric ascuțit este un mod elegant de a vă schimba stilul. Lungimea elegantă, care pășune pe umeri, se învârte frumos în jurul claviculei, făcându-l un stil feminin. Dacă vă despărțiți părul lateral, adăugând o anumită asimetrie pe o parte, adaugă un efect alungitor feței. Este perfect pentru formele feței rotunde și pătrate.

Bob contondent elegant până la umăr

Lungimea umărului tăiat contondentInstagram @heymonay

Mergeți pentru o dublă bătaie cu un bob proaspăt tăiat și o nuanță blondă fierbinte ca aceasta, care este atât de ușor de întreținut, mai ales atunci când este topită cu părul natural.

Tăiere tocită lungă de bărbie elegantă

Lungimea bărbiei tăiată bob tăiatInstagram @zammitneville

Acest lucru vă va convinge să împingeți în cele din urmă cu acea cotletă lungă de bărbie, deoarece arată foarte șic și fără efort. Unele vopsele violete subtile la vârfuri pot face coafurile bob contondente și mai trendy și mai interesante.

Bob Radiant Roșu Radiant

Bob contondent roșuInstagram @zammitneville

Oferiți părului tăiat direct o doză minunată de viață și textură, obținând un păr de ghimbir vibrant. Roșii sunt cunoscuți pentru întreținerea ridicată, dar menținerea tăiată scurtă îți poate ușura viața.

Superb Quick Weave Bob

Bob superb Weave cu croi tăiat superbInstagram @toryhammondsalon

Bob-urile scurte, ascuțite, sunt simple, dar elegante și pot face mai mult decât pare. Poate să vă deschidă și să vă accentueze cele mai bune trăsături faciale și claviculele sexy, mai ales atunci când este decorat cu o parte centrală.

Superb Blunt Bob cu breton lateral

Bob contondent cu breton lateralInstagram @romeufelipe

Un bob clasic de vis, cu o margine laterală, vă poate oferi o atmosferă cochetă, dar elegantă. Nuanțele de platină pe părul drept nu reușesc niciodată să pară atât de netede și interesante, mai ales atunci când sunt împerecheate cu unele evidențieri subtile blond de la rădăcini.

Stellar Sew-in Blunt Bob Cut

Bob de tăiere contondent stelarInstagram @__supremestrands

Doamnelor care sunt în căutarea unei coafuri precise, elegante și ușoare, o croială bob contundă perfectă este perfectă. Un bob contondent nu are straturi și este foarte versatil, astfel încât poate fi stilat în mai multe moduri diferite și poate arăta bine la majoritatea femeilor.

Blond Bright Blunt Cut cu volum

coafura blondă aprinsă tăiată tocităInstagram @bescene

Dacă sunteți o fată cu părul subțire și doriți să creați mai mult volum și grosime, o tunsoare bob contundă cu accente este cel mai fantastic mod de a merge! O tăietură agitată și o nuanță minunată ca aceasta fac, de asemenea, o dimensiune și o textură deosebite.

Bob maro strălucitor

tunsoare bob bont maroInstagram @yukistylist

O croială neagră maro aduce o senzație tânără și revigorată oricărei femei care dorește să schimbe modul în care se simte cu o nouă coafură ondulată. Un bob ușor texturat ca acesta este minunat pentru părul fin, oferind un aspect mai complet, care are mișcare.

Tăieturile bobului contondent pot fi ușor de coafat cu bucle largi, dezvăluite, un fier curling și un spray de textură. Boburile contondente cu aspectul locuit sunt la modă și ușor de întreținut.

În ceea ce privește tipul de păr, acest aspect va oferi femeilor cu păr fin aspectul de a avea mai mult păr. Pentru părul mai gros, cereți o mulțime de textură ras și o lungime puțin mai lungă, iar pentru părul mai subțire, textură mai mică pentru păr și o lungime mai mică. Este un aspect minunat pentru majoritatea formelor feței cu cea mai mică ajustare a lungimii.

Scurt Bob Cut Cut

Bob de tăiere scurtă tăiată, scurtăInstagram @alexandrmaslovsky

O tăietură scurtă Bob este o tunsoare scurtă excelentă pentru femeile care trec de la părul lung la o tăietură bob. Părul scurt cu vârfuri contondente oferă un aspect șic și este foarte ușor de coafat zilnic.

Blunt Bob cu o parte mijlocie la modă

Bob tăiat la modă, cu o parte din mijlocInstagram @londoncosmeticosbrasil

Un bob contondent cu o parte mijlocie la modă a revenit. Partea din mijloc poate funcționa bine cu o tăietură ascuțită, cu părul drept, creț și ondulat. Este foarte versatil cu texturi și alungește o formă rotundă a feței. Un bob contondent este perfect pentru texturi mai fine, oferindu-i un aspect mai complet, păstrând acele capete cât mai groase posibil.

Decupare ideală pentru păr gros

Bob tăiat tăiat pentru păr grosInstagram @alexacolormyhair

Acest aspect este un bob elegant. O tunsoare contondentă este întotdeauna în tendință, deoarece bobul contondent a fost realizat pentru prima dată de iconicul Vidal Sassoon.

Rugați coafura dvs. să o taie într-o singură lungime, deoarece își păstrează densitatea maximă.

În timp ce stilurile contondente sunt adesea purtate cu părul drept, deoarece este cel mai bun mod de a arăta precizia tăieturii, ele pot funcționa la fel de bine cu valuri sau păr texturat.

Deci, dacă vă gândiți să vă actualizați aspectul cu o tunsoare neagră anul acesta, acesta este!

Blunt Cut Bob With Bangs

Bob tăiat contondent cu bretonInstagram @mooshhairstudio

Un bob tăiat contondent cu breton este o alegere excelentă pentru femeile cu păr fin. Păstrându-și părul netezit, femeile pot avea mai multă plinătate până la capete și pot oferi ușurință cu bretonul șubred.

Bob contundent buclat cu o parte laterală profundă

Coafură cu bob tăiat tăiat, cu o parte laterală profundăInstagram @ sarah.haircandy

Un bob contondent și buclat, cu o parte laterală profundă, este o alegere excelentă pentru o tunsoare crețată. Oferă o formă frumoasă, care poate fi stilizată în multe feluri.