30 de coafuri Bob creț în tendințe chiar acum

Un bob cret este un tip de tunsoare bob pentru femeile cu păr natural creț sau care adaugă bucle părului drept. Puteți face ca majoritatea tipurilor de bob să funcționeze cu părul creț. Cheia este să îi dai forma potrivită pentru buclele naturale. Tipurile de boburi includ inversate, unghiulare, A-line, stivuite, gradate și multe altele.

Coafurile bob cret sunt feminine, jucăușe și ușor de coafat. Timp de vârstă, gândul standard a fost că părul creț arăta mai bine mai mult, datorită tendinței sale naturale de a crește mai întâi lățit și apoi în jos. Cu toate acestea, acest gând poate fi aruncat cu televizorul respectiv. Deci, continuați și încercați câteva dintre aceste tăieturi de bob cret!

Trebuie să încercați Naturally Curly Bob

Trebuie să încercați bobul creț naturalInstagram @jewelzprinceton

Acest bob A-line ondulat este absolut superb și inteligent în același timp! Scoateți vracul din spate și păstrați lungimea în față cu niște breton pentru un aspect ușor și proaspăt. Există o combinație mai bună de încadrare decât un bob scurt și cret cu breton? Tăierea în linie A și boburile curate par să creeze o fuziune perfectă.

Tunsor Bob Curly modern

tunsoare bob curlată modernăInstagram @slickback_buttahtoast

Buclele libere sunt în tendințe pentru tunsorile bob înfășurate în mod natural, mai ales atunci când au atât de multă definiție și strălucire! Cu adevărat simplu și ușor de realizat, nu uitați să aveți cele mai bune produse de curling!

Bob inversat, buclat

tunsoare bob cret inversatInstagram @rps_salon_durham

Răspândiți stilurile clasice de bob cret, optând pentru o croială unghiulară. Acest bob inversat, cu lungimea bărbiei, menține întreținerea minimă pentru părul ondulat. Dacă preferați să adăugați mai multă textură și mișcare, evidențierile ar fi, de asemenea, minunate.

Tresuri Medii și Buclate

trese medii cretateInstagram @dinhokaizeroficial

Unele tonuri de blond ar accentua încuietorile dinamice și te-ar face să arăți fabulos în același timp! Finalizați această coafură bob curlată cu cea mai bună cremă pentru bucle pentru ținere și definiție care poate dura toată ziua.

Scurt Bob Curly cu Bangs

Bob scurt cret cu bretonInstagram @sunflowersandscissors

Cheia pentru a vă menține buclele naturale frumoase și hidratate pentru un bob scurt și curat este îngrijirea la domiciliu și întreținerea corectă a salonului, așa că discutați cu stilistul dvs. și întrebați ce produse sunt cele mai bune pentru tipul dvs. de păr. Între timp, tăierea lor ar fi utilă dacă doriți să reparați firele deteriorate.

Bob ondulat pentru peste 50 de ani

Bob cret pentru doamnele de peste 50 de aniInstagram @callahairstudio

O astfel de coafură scurtă și curlă bob este încă foarte populară și măgulitoare. Buclele sunt cel mai frumos răspuns la momentul în care doriți să faceți bobul să arate mai gros și mai dimensional, fără a vă schimba textura și culoarea naturală. Tăierea coafurilor bobului creț inversat pentru peste 50 ajută la crearea dimensiunii pentru subțierea părului.

Lob cu Bucle

lob cu bucle pentru fetele cretateInstagram @slickback_buttahtoas

Fii mândru de buclele tale naturale și lasă-le să curgă liber cu ușurință obținând un lob cret. Adresați-vă stilistului dvs. expert curl pentru cel mai bun regim despre cum să vă păstrați buclele pline de viață și pline de viață în fiecare zi.

Coase-l pe Bob cu bucle

Cusut bob cretInstagram @brendageehair

Aceste bucle groase, perfecte și groase, merită întretinerea de care au nevoie. Asigurați-vă că investiți în cele mai bune produse de styling pentru o coafură strălucitoare și moale, ca aceasta.

Lob cret

O coafură drăguță lungă și bobatăInstagram @salsalhair

Acest bob lung cu creion în stil boho este frumos pentru orice zi a săptămânii. Lucrați câteva straturi mai scurte în bob pentru o anumită textură pentru un aspect mai măgulitor. Boburile lungi și cretate ca acestea sunt perfecte pentru zile relaxante.

Păr creț cu parte laterală profundă

Păr bob cret cu o parte laterală adâncăInstagram @salsahair

O parte super adâncă despărțită de bob w și o notă de evidențiere aduc o viață nouă acestor bucle naturale superbe.

Bob lung și natural

bob lung cret naturalInstagram @diegomarcsant

Acest bob cu bucle este o cascadă tăiată, deoarece fiecare buclă cade sub cealaltă pentru a prezenta fiecare buclă. Acest bob este stratificat pentru a aduce viață și mișcare inelelor strânse dedesubt și deasupra. Totul se mișcă liber, îi completează structura feței și îi oferă acea formă perfectă și buclată pe care fiecare fată se străduiește să o atingă.

Pentru acest bob cret, doriți să luați în considerare utilizarea unui produs de calitate. Încercați linia DevaCurl’s Decadence, SuperCream și gelul ultra definitoriu pentru a oferi buclelor umiditate și definiție. Acordați timp și atenție buclelor strânse în timp ce aplicați balsam. Cu cât îl veți lucra mai mult, cu atât veți primi mai multă definiție și mai puțin frizz. De asemenea, doriți să vă asigurați că aveți timp să-l lăsați să se usuce la aer, deoarece durează puțin până se usucă.

Bob Splendid Curly Unghi

Bob splendid de păr crețInstagram @qusionhairsalon

Î&Un creator de stil, Cheryl Quinn

Owner @ Qusion Salon din Burlington, ON

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob unghiular, cret, cu straturi gradate, care sunt doar din spatele urechilor, de la ceafă până la coroană pentru a da înălțime și a elimina volumul.

Rădăcinile sunt Schwarzkopf 9-7 cu 20 de volume și capetele sunt „cerneala” a lui Paul Mitchell roz fierbinte diluat cu un balsam care acționează ca o clătire și conferă culoarea aurie roz.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Produsele de styling utilizate sunt spuma volumizantă DevaCurl cu spray DevaCurl set gratuit, amestecate și aplicate peste tot și uscate cu un difuzor până la uscare 80%.

Clientul este, de asemenea, un coafor, așa că îi place aspectul distractiv, dar lustruit. Ea are mai mult o formă rotundă a feței, așa că lăsarea laturilor cu o anumită lungime a fost o opțiune excelentă, deoarece nu am vrut să creăm lățime sau vrac la pomeți.

Drăguț Perm Bob pentru femei peste 60 de ani

Bob bob ondulat pentru femei peste 60 de aniInstagram @erin_bellezzaavanti

Stilistul Erin Clark îi oferă bunicii ei o minunată tăietură bob asimetrică și curată, pentru a adăuga viață și formă. A terminat permingându-și părul, care îi conferă mai mult corp și un stil ușor de ușă!

Coafura Bob cret lungime bărbie

coafura bob cret lungime bărbieInstagram @linda_carmineandco

Acest aspect este un bob scurt și buclat, care este tăiat cu o formă rotundă. Prin utilizarea unor produse curl marca Arrojo, am reușit să-i lăsăm părul total natural. Fără uscător, fără perii, iar acest bob arată minunat fără niciun efort.

Dă-ți seama că va trebui să te simți confortabil folosind produse pentru a îmbunătăți tăierea bobului. Funcționează cel mai bine pe bobine cretate, dar poate fi adaptat pentru orice textură a părului – chiar și drept.

Frumusețea este că funcționează cu contururile structurii osoase a individului. Aproape oricine poate purta acest bob ondulat atâta timp cât este confortabil să-și arate fața, deoarece această tăietură deschide fața și subliniază pomeții și zona ochilor!

Țesut și Bucle

Țesătură bob cret pe fată neagrăInstagram @hallehairstudio

Î&Un creator de stil, LaNell Jones

Master Cosmetologist @ Halle ’Hair Studio LLC. în Stockbridge, GA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este un bob croșetat cu straturi ondulate, cu un model de buclă de undă de apă. Îmi place acest bob protector pentru că este distractiv, flirty, & versatil.

Acesta este un bob care vă va permite să vă antrenați și să aveți în continuare părul fabulos! Tăietura acestui bob arată grozav când este trasă într-o coadă înaltă de cal.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Un client care are în vedere acest bob creț nu poate greși. Acest aspect este complementar celor cu subțierea sau chelirea. Acest bob poate fi la fel de mare pe cât ți-ai dori sau mai natural.

Există o varietate de modele diferite de bucle disponibile. Acest stil protector, dacă este instalat corect, are potențialul de a promova creșterea părului.

Bob cret pentru fețe rotunde

Bob cret pentru fețe rotundeInstagram @__hannahv

Î&Un creator de stil, Hannah Villavicencio

Hairstylist @ theFactory Hair din San Diego, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob curat la modă și ușor de stilat, care este perfect pentru persoanele cu o textură naturală. Îmi place că bobul dă o senzație de anii 1920 după lungimea așezată la pomeți.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Dacă găsiți produsele potrivite pentru textura părului, acesta poate fi cu ușurință un stil de spălare și purtare. În general, aș sugera ceva ușor, hidratant și moale, cu o anumită reținere, astfel încât finisajul să fie natural și nu crocant.

Această tunsoare este foarte versatilă și se poate potrivi multor forme ale feței reglând locul în care se află lungimea și greutatea.

Bob cu stive scurte

Bob cret stivuitInstagram @ patricia.gonion.hairart

Î&A cu creatorul de stil, Patricia Gonion

Master Hairstylist @ Salon Raché în Pruneyard, Campbell, CA

Cum ați descrie acest aspect?

Acest bob cret stivuit este atemporal și ultra-feminin. Îmi place complexitatea tunsoarei. Deoarece părul are o textură fină, buclele ei sunt elastice, care creează ușurința buclelor în jurul feței și a interiorului părului ei.

Tundându-și părul umed pentru a se usca, sunt capabil să ridic fiecare buclă la întâmplare pentru a crea textura ușoară în fiecare model de buclă.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare bob buclată stivuită funcționează cel mai bine cu părul fin, modelul cu bucle medii și un decolteu înalt. Menționez un decolteu înalt, deoarece puteți vedea linia de design din fiecare mișcare a unghiului.

Stilul de viață al acestui bob cret este ușor. Nu este necesară uscarea prin suflare și buclele pot fi încurajate prin răsucirea buclelor în stadiul umed cu ulei de argan. Hidratarea este esențială pentru a menține părul strălucitor și buclele controlabile. Combinând măști săptămânale de umiditate și ulei de argan, veți menține stilul.

Bob curbat unghiular

Bob cret unghiularInstagram @ellenkyhair

Î&A cu creatorul de stil, Ellen Ky

Art Director & Specialist în tăierea părului @ Essensuals London în Plano, TX

Cum ați descrie acest aspect?

Aceasta este o tăietură bob unghiulară pe care am făcut-o cu un aparat de ras. Un bob de păr creț (cu textura potrivită) poate fi frumos îmbunătățit cu o tunsoare cu ras, care permite îndepărtarea greutății pentru a ajuta buclele să sară!

Îmi place că, chiar dacă este scurt, există încă o mulțime de versatilitate în materie de stil.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare bob este excelentă pentru a purta bucle sau drepte. Acesta este un prim exemplu al modului de stilizare și fixare a unui bob cret. Când purtați acest stil bob buclat, folosind o cremă de curl ușoară și un spray pentru curl cu menținere ușoară menține buclele moi, dar definite.

Acest lucru este minunat pentru persoanele care nu trebuie neapărat să-și poată lega părul înapoi, deși poți să-ți împingi părul de pe față cu panglici drăguțe sau răsuciri.

Bob creț de lungime medie

Bob cret de lungime medieInstagram @davidanddavidhairsalon

Î&Un creator de stil, Jonathan Fulton

Director creativ @ David & David Hair Salon din Plymouth, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect?

Experimentez cu metoda părului creț de ceva timp, deoarece sunt foarte pasionat de crețul și de toate lucrurile naturale sau de felul în care intenționează natura!

Am tăiat acest bob buclat gradat într-o metodă de „tunsoare deva”, care este complet tăiată și modelată buclă cu buclă, fără a folosi niciun pieptene sau perie. Forma trebuia structurată extern, dar texturată și stratificată intern pentru a crea ceva care să încurajeze părul să facă în mod natural ceea ce vrea să facă și să maximizeze buclele.

Folosim Bouclème pentru clienții noștri buclați, care nu conține sulfați, siliconi, parabeni sau alcool. Credem că părul creț ar trebui tratat diferit în orice mod decât părul drept, astfel încât sunt folosite diferite tehnici și produse.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Fii mândru de părul pe care îl ai și mergi mereu cu el! Mai mare este mai bine! Cred că bobul gradat, de lungime medie, creț este un pic ca o pereche de blugi. La modă clasic. Arată întotdeauna minunat și se potrivește aproape oricui!

Bob cocos

Bob cret și buclatInstagram @ khairi.sakuda

Î&Un creator de stil, Kari Sakuda

Hairstylist @ Jacque Rojas Salon din Honolulu, HI

Cum ați descrie acest aspect?

Acest aspect este clasicul bob de condimente elegant pe părul creț. Îmi place efortul și versatilitatea acestuia.

I-am tăiat stilul în păr, astfel încât să fie mereu pregătită să meargă: la serviciu, o noapte, la piscina mimozei sau în următoarea ei vacanță.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Luați în considerare dacă forma feței dvs. este potrivită pentru această tăietură bob curată și, dacă nu, poate este doar lungimea care nu este potrivită pentru forma feței. De exemplu, gândiți-vă să faceți un bob mai lung dacă fața dvs. este mai rotundă.

Cineva cu părul drept drept căruia îi place acest bob, dar nu vrea neapărat să-și onduleze părul pentru a arăta așa în fiecare zi, ar trebui să discute cu stilistul despre opțiunile de perming.

Lob Tunsoare

Bob lung și buclatInstagram @coco_saamv

Î&Un creator de stil, Sherrie Virtue

Hairstylist / Deva Advanced Curl Specialist @ Au Premier în Montreal, QC

Cum ați descrie acest aspect?

Acesta este un bob (lob) lung și buclat. Este puțin mai scurt în spate și puțin mai lung în față, cu câteva straturi pentru volum și mișcare adăugate. Aceasta este culoarea ei naturală a părului.

Îmi place totul despre acest bob pentru că arată fără efort. Am folosit două produse pentru a-i coafa părul. Mai întâi am aplicat Aveda Be Curly curl enhancer și apoi o cantitate mică de gel Aveda Confixor. Apoi l-am difuzat pe foc și viteză medie.

Orice sfat pentru cineva care îl ia în considerare?

Această tunsoare și lungime este un clasic și ar putea fi simetrică. Această tăietură bob vă permite să aveți un volum fără ca părul să devină prea mare. Această tunsoare bob arată minunat pe toate formele feței și nu este prea multă întreținere. Un bob lung este de fapt excelent pentru părul creț datorită tuturor mișcărilor create.

Tăiați acest bob la fiecare 4 până la șase luni pentru a menține forma și sănătatea generală a părului. Aș recomanda utilizarea minimă a produsului – un șampon, un balsam și 1-2 produse de coafare. De asemenea, fetele cu bucle au nevoie de mult mai mult balsam.

Acest bob este minunat și se potrivește bine cu majoritatea stilului de viață.

Tăiere Deva specială în spirală

Stil bob cret Deva CutInstagram @curlygirlsarah

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Frazier

Goldwell Color Stylist / Deva Curl Inspired Stylist @ John Edwards Salon and Day Spa in Bellevue, NE

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o tunsoare bob specializată pentru părul creț de către Deva Curl haircare numită Deva Cut. Îmi place Deva Cut, deoarece personalizează tunsoarea în funcție de nevoile clientului pe baza modelului lor de buclă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Sunt un stilist inspirat de Deva și folosesc produse Deva Curl. Le-am folosit crema de coafare, gelul spray și fixativul pentru a realiza acest bob.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest bob cret ar fi minunat pentru oricine cu modele de curl mediu sau strâns. Vă recomand cu drag să găsiți un stilist Deva dacă aveți bobine cret!

Bob strălucit stratificat

O superbă coafură cu straturi Bob CurlyInstagram @emphasisonyea

Î&A cu creatorul de stil, Anyea Garrido

Hairstylist / DevaCurl Stylist @ Salon Belor în Cape Cod, MA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Volumul cu acest bob curat stratificat este preferatul meu!

Când buclele sunt tăiate uscate și în starea lor naturală, puteți personaliza forma fiecărui client. Îmi place să mențin perimetrul destul de pătrat și puternic, dar când adaug straturile, folosesc tensiune mică sau deloc pentru a preveni tăierea prea mare. Părul creț ține de formă!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a menține și recrea acest bob, vă sugerez produse fără sulfat, fără parabeni și fără silicon pentru a vă asigura că buclele vor rămâne hidratate și sănătoase în mod corespunzător. Folosesc doar produsele Deva Curl. Când buclele sunt umede (înmuiate, nu ude), aplicați o cremă. Dacă aveți părul mai gros, vă sugerez secționarea pentru a crea o aplicație uniformă. Consider că greșirea cremei prin bucle este cea mai bună. După aplicarea cremei, scobesc un gel în păr urmat de un prosop din microfibră pentru a scutura excesul de apă afară.

Pentru acest bob cret, am folosit Deva Curl Supercream și Deva Curl Arc Angel Gel. Apoi uscați la aer sau difuzați, dar nu atingeți buclele frumoase până nu sunt uscate 100%! Odată uscat, distrează-te cu părul. Întoarceți-vă capul, scuturați-l sau îndreptați-vă spre bucle mari și frumoase!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Lucrul minunat al acestui bob ondulat stratificat este că croiala este personalizată pentru fiecare formă a feței și a modelului de ondulare. Nu poți greși! Dacă nu vă place volumul, vă sugerez să nu vă scuturați părul la final și, atunci când aplicați produsele, aplicați cu o mișcare de greblare în jos pentru a vă alungi buclele.

Bob de lungime maxilară colorat cu bomboane

Un bob strălucitor colorat de bomboaneInstagram @ rats.nest.beauty

Î&Un creator de stil, Claire Criswell

Coafeza @ Studio de păr Crowning Glory în Burbank, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Eu numesc acest bob cret „ață de bomboane” (Purpleriot folosit). Acest bob poate fi purtat într-o multitudine de moduri și arată întotdeauna minunat. Acesta este lucrul perfect la acest bob, este distractiv indiferent cu ce îl împerecheați.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit produsele Kevin Murphy pentru a aranja acest bob. Înainte de uscare prin suflare, utilizați serul Young.Again. Acesta este un produs excelent de protecție împotriva căldurii și lasă părul cu o strălucire plăcută. Folosind mousse Body.Builder crește volumul părului.

Buclele au fost create folosind fierul de călcat Hot Tools de 1 inci (un mare truc al comerțului este să luați secțiuni de păr de diferite dimensiuni pe care le ondulați). Parul este setat cu Session.Spray și finalizat cu câteva spray-uri de Shimmer Me Blonde pentru o strălucire cu aspect sănătos.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Orice client ar putea avea acest bob. Pastelurile moi fac din acest bob un stil foarte versatil pe care oricine l-ar putea rock. Este chic și ultra femme. La fel ca în orice tendință de păr, încrederea este cheia!

Bob cret natural cu straturi de cascadă

O coafura bob afro-americana cretInstagram @haileyelizabethstudio

Î&Un creator de stil, Hailey Elizabeth Nagel Smith

Hairapist / Specialist blond / Deva Curl Nivel 2 certificat @ Salon de volum regal în Downtown, Charleston, SC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Pentru mine, acesta este un bob curat cu straturi de cascadă, cu întreținere redusă, cu evidențieri multidimensionale, într-un mod gradat. Ador libertatea pe care o oferă / reprezintă. Această pui își relaxase părul buclat de ani de zile și a fost inspirată de fetele crețate de pe Instagram, așa că a început să crească substanța chimică permanentă și un an mai târziu a fost gata să scape de capetele deteriorate. De asemenea, s-a întors la o stare de buclă suficient de sănătoasă încât să le putem introduce momente importante. Acum are libertatea de a arăta și de a fi cu adevărat naturală, cu o întreținere foarte minimă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

În primul rând, este foarte necesar să se condiționeze la duș cu o perie cu paletă / umedă. Este mult mai ușor să treci dacă părul este foarte bine saturat de o mască de condiționare profundă și apă. Doriți să vă asigurați că urmați direcția personală a părului și linia părții = în timp ce mângâiați buclele, începând ușor de la capetele părului și lucrându-vă drumul în sus. Odată complet detașat și simțind consistența „algelor marine”, clătiți ușor.

În acest moment, aplicați produsul de îmbunătățire / îmblânzire a buclelor. Prefer produsele cu smântână precum Wired by Rusk și produsele gel realizabile precum Curl Gloss by Oribe. Depinde de tipul de păr și buclă. Uscați cu un prosop din microfibră sau cu un tricou vechi pentru a evita înfundarea părului și determinarea deconectării formării buclelor. În acest moment, unele fete trebuie să aplice cleme la rădăcină pentru a ajuta la ridicare, iar altele nu. De asemenea, în funcție de programul dvs. și de preferințele personale, recomand uscarea cu aer, dezamorsarea sau uscarea folosind un uscător cu glugă.

Poartă câte zile poți sta fără să te speli! Merg în medie aproximativ două săptămâni. Acest lucru nu înseamnă clătire cu apă, pur și simplu nu șamponați astfel încât uleiurile naturale să vă îmbunătățească sănătatea buclelor.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această tunsoare bob buclată este perfectă pentru cei care au capete de buclă deteriorate și au nevoie de un nou început pentru viața lor de buclă sau pentru oricine dorește să aibă un bob buclat minunat. Rotunjimea feței trebuie luată în considerare atunci când are loc modelarea. De exemplu, ar trebui luată în considerare simetria bărbiei și a coroanei, precum și structura maxilarului.

Tăierea funcționează bine pentru orice mod de întreținere a stilului de viață și este, în general, de întreținere redusă. S-ar putea să fie nevoie să fie remediată la fiecare opt până la nouă săptămâni sau cam așa ceva, dar asta depinde de câte creșteri doriți să permiteți. Unii oameni au nevoie de o remodelare în termen de patru săptămâni, deoarece linia lor din spate a căzut din formă. Ofer garnituri gratuite pentru gât, astfel încât să puteți merge mai mult între tăieturi, dacă doriți acest lucru.

Bob blond îmbunătățit pentru părul creț

bob scurt blond și buclatInstagram @hojojojo

Î&A cu creatorul de stil, Holly Johnson

Stilist / Colorist @ Salon de stil în Nashville, TN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Am îmbunătățit aceste bucle existente făcându-le voluminoase și mai definite. Lucrul meu preferat despre acest bob blond pentru părul creț este înălțimea pe care am reușit să o scot din părul ei, în timp ce arătam în continuare moale și ușor de manevrat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand Shu Uemura Kaze Wave pe părul curat, uscat cu prosopul, apoi pulverizați Fundația Shu Uemura Depsea peste tot. Uscați cu o perie rotundă de 25 mm. După uscare, pulverizați pe Shu Uemura Texture Wave secțiune cu secțiune înainte de a o ondula cu 3/4 fier Marcel din Hot Tools. Odată ce buclele se răcesc, terminați prin ridicarea și extinderea părului cu vârful degetelor (de la nivelul scalpului, în sus și în afară) și Shu Uemura Cotton Uzu.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Clienții cu bucle existente adoră atunci când buclele lor arată moale și fără efort. Produsele au jucat cu siguranță un rol uriaș în crearea acestui bob cret cu accente balayage blonde, dar chiar și o singură cremă ondulată cu difuzor suflat cu capul în jos ar putea face trucul! Folosind pur și simplu un fier de călcat mai mic pentru a ondula (după uscare completă), acesta vă definește cu adevărat buclele, păstrând în același timp stilul general ca fiind moale. Această scurtă coafură blondă bob are capacitatea de a arăta grozav timp de câteva zile!

Lightened Up Bob și Bucle absolvite

O coafură și o culoare coafură de bobine gradate Up luminate de doritInstagram @tusk_hair_camden

Î&A cu creatorul de stil, Carole Rickiby

Stilist și proprietar de salon @ Coafură Tusk în Londra, Marea Britanie

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest aspect este un bob ușor gradat pe părul creț cu câteva straturi lungi. Clientul nostru avea niște păr cenușiu, dar nu a vrut să-și coloreze părul peste tot, deoarece ar fi o întreținere prea mare.

Am luminat câteva bucăți, provenind în principal de dedesubt, pentru a nu le arăta când creștem. Apoi am folosit Goldwell Colors. Acestea sunt culori antialergice și pot fi completate fără a deteriora părul.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Încercați uleiul marocan combinat cu un pic de mousse pentru a ține bucla.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest bob este excelent pe părul creț natural. Este un stil de spălat și du-te, deci fără întreținere!

Voluminos Kinky Bob

Un bob rotund voluminos la modăInstagram @hairslaybytay

Î&A cu creatorul de stil, Taylor Capaldo

Hairstylist and Makeup Artist @ Salon generos în Providence, RI

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Lucrul meu preferat la acest bob este că țipă volum și caracter! Această tunsoare arată cu adevărat plinătatea și corpul părului ei. Are o formă frumoasă de bob rotunjit, împreună cu un bang la modă și câteva straturi distractive. Acest bobd arată dimensiunea frumoasă a culorii părului și scoate în evidență definiția fiecărei bucle!

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Întotdeauna recomand toate produsele DevaCurl atunci când îmi aranjez clienții. Pentru acest bob, i-am curățat și condiționat mai întâi părul cu No-Poo Decadence și One Condition Decadence. Am ales să straturi două produse una peste alta, lăsând părul saturat de produs. Primul strat de produs pe care l-am folosit a fost Supercream Coconut Curl Styler pentru a-i defini, hidrata și netezi buclele. Al doilea produs pe care l-am folosit a fost B’Leave-In Miracle Curl Plumper pentru a controla și a crea volum părului. Apoi a stat sub un uscător până când a fost complet uscată. După ce a terminat de uscat, i-am scuturat părul și l-am aruncat la fel de mare cât am putut să-l obținem!

Puteți menține acest bob și vă puteți ajuta „părul din a doua zi” să rămână la fel de mare și distractiv folosind Gelul de curățare The Curl Maker Curl Boosting Spray sau Mist-er Right Dream Curl Refresher. Toate produsele DevaCurl sunt activate cu apă, astfel încât este ușor să vă treziți, să vă pulverizați părul cu o sticlă de apă și apoi să folosiți aceste produse pentru a continua să vă agitați buclele sănătoase pentru săptămână!

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Aș recomanda această tunsoare pentru orice client creț cu acest model de buclă și acest tip de păr. Oricine dorește să aibă părul plin, cu mult corp și mișcare, împreună cu un bang distractiv, va iubi această coafură!

Toți stilistii de la Lavish Salon LLC, din Providence, RI, sunt specialiști în tăieturi buclate, cărora le place să satisfacă clienții lor. Poate fi copleșitor atunci când începeți călătoria părului creț pentru prima dată, motiv pentru care cu toții considerăm că este foarte important aici, la Salonul Lavish, să-i învățăm pe clienții noștri tot ce trebuie să știe despre cum să aibă grijă de buclele lor și să le legene în fiecare zi cu încredere!

Bob ondulat cu straturi

Bob atractiv cu straturi ondulateInstagram @ devadoll10

Î&A cu creatorul de stil, Lynne DaSilva

Specialist certificat Deva Curl / Deva Curl Educator @ Salonul Acappella în Temecula, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca un bob stratificat, cu o lungime. Acest stil este foarte versatil.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand produsele DevaCurl pentru a întreține și a recrea acest bob. Mai exact, spălați cu DevaCurl No Poo Cleanser și condiționați cu DevaCurl One Conditioner. Aplicați un strat de spumă DevaCurl Frizz Free și un strat de gel de definire a luminii Deva Curl. Finalizați prin scrunching.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Funcționează bine pentru părul ondulat și / sau părul creț, gros, subțire, fin sau grosier. Este, de asemenea, potrivit pentru toate formele feței, ajustând lungimea. Este un bob grozav pentru femeia din mers sau clientul care încearcă să crească tunsori scurți pentru părul creț.

A-Line Bob cu Short Bangs

O tunsoare frumoasă în linie cu breton scurtInstagram @mopsbymaxine

Î&A cu creatorul de stil, Bella Maxine Weinstein

Senior Stylist @ Studioul Seven Hills în Richmond, VA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aceasta este o abordare a unui bob stratificat, A-line, cu o franjă scurtă. Îmi place felul în care i-am continuat marginea prin părțile laterale ale părului, care îi deschide fața și creează linii frumoase într-un aspect moale.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Are părul mai fin, așa că am folosit Bumble și Bumble All Style la rădăcinile ei pentru a ține departe uleiul și a menține volumul. Am folosit Bumble and Bumble’s Curl Mousse prin mijloc pentru a ajuta la îmbunătățirea curlului și menținerea formei. Am terminat cu Bumble și Bumble Dryspun pentru a adăuga mai mult corp și puțină grâu.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această tunsoare bob curată maro este perfectă pentru toate tipurile de păr care doresc ceva ușor și măgulitor. Franjurile exagerate și piesele de încadrare a feței sunt deosebit de bune pentru tipurile de păr mai fine, deoarece creează structura care îi lipsește părului mai fin.

Bob până la umeri

Bucle vizibile până la umeriInstagram @ctcurlyhairsalon

Î&A cu creatorul de stil, Luvena Leslie

Proprietar / cosmetician autorizat / coafor @ Salonul de coafură Luvena Leslie în North Haven, CT

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest lucru ca pe o tunsoare bob buclată până la umeri, cu multe straturi. Am pictat lumini maro deschis pentru a-i accentua buclele.

Lucrul meu preferat la această tunsoare este cantitatea de straturi pe care le are. Bobul tăiat și straturile îi împiedică părul să aibă o formă cutie sau triunghiulară. Mulți dintre clienții mei urăsc „triunghiul”. De asemenea, punctele culminante sunt suficient de ușoare pentru a face o declarație, dar destul de naturale încât să nu țipe pentru atenție.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a realiza acest bob, am folosit produsele DevaCurl. Am spălat și condiționat cu Devacurl No-Poo și One Condition. Am folosit apoi Devacurl Styling Cream și Arcangel Gel. Deoarece nu recomand spălarea în fiecare zi, în dimineața următoare ea poate folosi Devacurl’s Mr. Right pentru a spritz și a scrunch pentru a reactiva buclele.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest bob cret este că aproape oricine îl poate purta. Deoarece straturile încadrează fața, aceasta poate flata majoritatea formelor feței. Un beneficiu imens al acestei tunsoare este, de asemenea, capacitatea de a pune bobul într-o coadă de cal. În caz mai rău, câteva bucle nu vor rămâne în zona din față, dar puteți pune câteva știfturi sau o bandă de susținere pentru ao ține înapoi.

În cele din urmă, cu atât de multe femei care doresc să-și poarte părul în stare naturală, acest bob arată în continuare profesional și cel mai probabil nu ar atrage atenția angajatorilor. Clientul meu este o cântăreață profesionistă și își poate purta cu încredere părul în acest stil, fără a simți că părul i-ar fi îndepărtat atenția de la vocea ei.

Bob sofisticat pentru peste 40 de ani

Bucle uimitoare sofisticateInstagram @eladia_devacurl

Î&Un creator de stil, Eladia Lebron

Colorist și stilist @ Salonul Devachan în Manhattan, NY

Cum ai descrie acest bob și care este lucrul tău preferat la asta?

Acest bob cret este plin de farmec și sofisticat. Buclele au definiția și forma perfectă, deoarece au fost hidratate corespunzător și definite individual.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru a crea acest bob, este important să alegeți produsele potrivite în funcție de textura ondulată. Acest bob a fost creat cu Devacurl Original Styling Cream pentru umiditate și definirea maximă a buclelor. După ce buclele au fost uscate, le-am separat pentru un aspect mai plin, strălucitor, voluminos folosind Devacurl Beautiful Mess. Am frecat produsul între mâini și l-am aplicat, răsucind fiecare buclă individuală urmând modelul său de bobină. Am terminat cu fixativ flexibil pentru fixare cu mișcare ușoară.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Această coafură bob este destinată tuturor bărbăților cretate care își îmbrățișează textura naturală și nu se tem să o arate. Este nervos și sofisticat.

Bob asimetric și tăiat

Cea mai frumoasă tăietură bob asimetricăInstagram @curlsbycandace

Î&Un creator de stil, Candace Witherspoon

Specialist certificat Deva Curl @ Hair By Candace Witherspoon în New York, NY

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Voi descrie acest bob ca distractiv! Lucrul meu preferat este forma ușor asimetrică, deoarece adaugă un pic mai mult caracter. Acest păr este distractiv, răcoros, modern și se mișcă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Vă recomand un balsam hidratant excelent pentru a ajuta la detangularea și netezirea buclelor. De asemenea, recomand un gel fără alcool pentru a ajuta la frizz. Devacurl Decadence Noo Poo și One Conditioner și Devacurl Ultra Defining Gel sunt cele două produse preferate pentru acest bob.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest bob pentru un client cu o formă rotundă a feței, deoarece o tăietură asimetrică alungeste forma feței. Adăugarea de piese mai scurte în față care încadrează fața vă va oferi un aspect mai moale. Recomand întotdeauna straturi care ajută buclele să se miște și să nu pară atât de voluminoase.

Acest bob fierbinte este minunat pentru cineva cu un stil de viață simplu. Este un stil de spălare, hidratare și aer uscat / difuz. Este un bob atât de grozav pentru părul super creț!

Bob Shaggy inspirat din anii ’70

Cel mai tare bob de culoare neagră inspirat din anii '70Instagram @sarzmahal

Î&A cu creatorul de stil, Sara Burke

Senior Stylist @ Black2Blond Salon Spa în Vancouver, BC, Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest aspect ca pe o abordare modernă a bobului shaggy creț din anii ’70. Lucrul meu preferat despre acest bob este modul în care buclele funcționează pentru a crea moliciune și mișcare într-o formă pătrată.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru mine, coafarea bobinelor curate începe cu șamponul și balsamul corect. Am folosit „La Biosthetique Curl Shampoo” pentru a începe să creez volum, apoi „La Biosthetique Anti Frizz Conditioner” pentru a da puțină umezeală părului, dar nu pentru a-l cântări.

Am aplicat apoi „La Biosthetique Fixature Mousse”. Îmi place această mousse deoarece combină tenul cu un agent de legare a umezelii, care este perfect pentru bucle! Îmi place să straturi produsul pe măsură ce difuzez și, odată ce este complet uscat, dau parul cu o lovitură rece și aplic puțin mai multă mousse pentru a îmblânzi părul încrețit.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest bob este perfect pentru majoritatea texturilor ondulate / ondulate, deoarece este atât de personalizabil. Este cel mai bine pentru texturi de grosime medie până la grosime, deoarece straturile oferă o alternativă frumoasă la greutatea tipică pe care o pot avea buclele groase. Este o spălare și o îmbrăcăminte frumoasă, ideală pentru oaspeții cu întreținere redusă!

Valuri mai moi

Inspira valuri mai moiInstagram @hairby_chrissyw

Î&Un creator de stil, Chrissy Wells

Coafeza @ Salon de coafură Imago în Richmond, VA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob mai moale pentru textura ondulată strânsă. Îmi place cantitatea de straturi pe care le are. Cu această lungime, este ușor ca forma să cadă plat în câteva luni și să se transforme într-o formă de triunghi. Dar cu aceste straturi, ea va putea să-și crească lungimea mai mult, fără a se simți prea grea în partea de jos.

Un cadru scurt în față a contribuit, de asemenea, la realizarea acestei forme. Am reușit să creăm straturi mai scurte în jurul feței ei pentru a ajuta la longevitatea tunsoarei. De asemenea, am folosit foarfece de „tăiere” pentru a scoate în greutate, dar pentru a nu adăuga textură.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit linia Devacurl’s Decadence (No Poo and One Condition), împreună cu AG’s Recoil ca produs de styling. Acesta este un gel cremos care furnizează umezeală și reține. Are părul foarte gros și dens, astfel încât reculul nu a fost prea greu sau prea puternic pentru o textură.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest bob pentru clienții care au o textură ondulată foarte densă și groasă, cărora nu le place să-și mențină tunsul, dar la fiecare cinci luni sau cam așa ceva. Dacă clientul are această textură densă ondulată, i-aș sfătui să nu permită stilistului să folosească foarfece „texturizate / subțiri”, deoarece acest lucru ar crea doar mai mult frizz pentru ei.

Puteți ajusta scurtimea cadrului feței pentru a se potrivi cu orice formă a feței și stilul de viață al clientului, întrebați-l doar pe stilist.

Bob texturat până la urechi

bob curat foarte scurtInstagram @olive_eco_hair

Î&Un creator de stil, Jade Atia

Director artistic @ Olive Eco Hair în Tarragindi, QLD

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie aspectul ca pe un bob clasic cu textură naturală. Lucrul meu preferat în acest sens este forma. Îmi place modul în care acest stil bob îi accentuează gâtul și îi alungă gâtul, dar dă totuși plinătate și corp cu bucla ei naturală.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Aș recomanda produsele de styling Kevin Murphy deoarece sunt ușoare și constau din uleiuri esențiale frumoase. Am folosit Motion.Lotion pentru a spori bucla și pentru a da definiția, urmat de Hair.Resort spray pentru a da puțină textură și a ține.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Aș recomanda acest bob oricărei persoane cu o față mică, în formă de inimă, deoarece le conferă mai multă plinătate și corp. Această tunsoare bob s-ar potrivi oricui dorește un stil ușor, de spălat și de purtat.

Bob curat dezordonat pentru păr gros

Bob curat dezordonat pentru păr grosInstagram @itsabobeatbobworld

Î&A cu creatorul de stil, Kimberly Seibel

Coafeza @ Salonul Hedkandi în Calgary, AB, Canada

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie acest bob curat și dezordonat ca fiind lipsit de griji, cu multă aerisire și mișcare, dar totuși cu o formă puternică. Îmi place să lucrez cu păr texturat, așa că orice ocazie pe care o am pentru a o scoate în evidență îmi încurajez clientul să-l îmbrățișeze.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Clientul meu are de fapt părul foarte fin (dar foarte mulți), așa că am vrut să mă asigur că am folosit un produs care nu-i cântărește buclele dezordonate. Un produs care i-ar încuraja buclele și le va oferi mult corp, luptându-se tot timpul cu frizz și evitând totul. Am folosit Bumble and Bumble Prep Spray pentru o condiționare ușoară și Bumble and Bumble Curl Conditioning Mousse de la rădăcini până la capete pentru o reținere voluminoasă.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Sunt foarte credincios că există un bob pentru toată lumea. Forma, lungimea și stilul ar trebui să fie adaptate fiecărui client în funcție de forma feței, densitatea și textura părului. De asemenea, este important să înțelegeți cine este clientul dvs. și cum este stilul lor de viață.

În acest caz, clientul meu a dorit o schimbare importantă. Voia ceva nou și descurajat care să-i scoată buclele mai mult, care nu avea să fie un angajament imens în materie de stil. După o consultare amănunțită, am convenit asupra unei lungimi și a unui stil care i s-ar potrivi cel mai bine ca acest bob dezordonat.

Bob scurt clasic cu bucle

Un bob clasic și crețInstagram @bigjoybarberandsalon

Î&A cu creatorul de stil, Sarah Jane Taylor

Coafeza @ Big Joy Barber & Salon în Vancouver, BC

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob clasic și creț. Este o abordare contemporană cu un stil texturat, cu întreținere redusă și stil ușor.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand un amestec de Davines This Is A Curly Building Serum împreună cu Davines This Is A Curl Moisturizing Mousse. Combinați-le cu șamponul și balsamul Love Curl Series pentru a obține o soluție ușoară, negrasă, ne-crustă pentru valuri naturale, moi, cu creț limitat..

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest bob cu părul creț pentru cineva care este dispus să își îmbrățișeze textura naturală și crețată și dorește un bob scurt, distractiv, cu mult volum, care să le deschidă fața și să le scoată în evidență valurile frumoase, frumoase.

Bob tineresc pentru femei în vârstă

Un bob tineresc pentru femeile mai în vârstăInstagram @ jkhairdesign1

Î&A cu creatorul de stil, Jodi Kalman

Coafeza @ Salonul North End în Boulder, CO

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Această croială scurtă pentru femei în vârstă țipă elegant, tineresc și sexy. A venit să mă vadă cu părul lung (într-o coadă de cal), cu o lungime, dincolo de umeri. După consultarea mea cu ea, aș putea spune că este o femeie elegantă, foarte tânără la inimă și că aspectul ei nu reflecta percepția ei interioară despre sine. Am vrut să păstrez lungimea în jurul feței ei, deoarece îmi plac buclele lungi și sexul pe care le reflectă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand o cremă pentru construirea buclelor, deoarece aceasta va menține bucla împreună (fără frizz) și va menține o buclă moale, spre deosebire de o buclă clară. Am folosit linia de produse Davines pentru a realiza acest bob.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Oricine poate purta acest bob, cu toate acestea, nu l-aș recomanda pentru cineva cu o față extrem de rotundă. Am realizat acest bob pe tipuri de păr mediu spre fin (textura modelului este medie / grosieră), dar mi-ar recomanda ca un client să aibă densitatea pentru a menține stilul împreună.

Îmi place versatilitatea acestui bob prin faptul că poate trage părțile înapoi pentru a obține o prezență complet diferită.

A-Line Bob pentru păr gros și creț

A-Line Bob pentru păr gros și crețInstagram @jessicaearlecopeland

Î&Un creator de stil, Jessica Earle

Hairstylist / Colorist / Booth Renter @ Vero Salon în Oakland, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob A-line stratificat. Este un clasic! Mi-am folosit abilitățile de tăiere Deva pentru a-i modela părul uscat, bucl cu buclă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Recomand un balsam de păr (cum ar fi Bleav’n, Ultra Gel sau Set it Free) pentru a vă proteja împotriva frizului.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Recomand acest bob pentru clienții care doresc un aspect clasic, au textură în păr sau oricui dorește să controleze părul creț voluminos sau gros.

Întreținerea este ușoară atâta timp cât obțineți o nouă modelare la fiecare 8-12 săptămâni. Acesta este un bob excelent pentru cineva care nu dorește să petreacă prea mult timp coafând!

Spirale liniste A-Line

Coafură flatantă A-LineInstagram @uptowncurlmpls

Î&A cu creatorul de stil, Kristy Wilson

Proprietar, specialist în curl @ Uptown Curl în Minneapolis, MN

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acesta este un bob A-line cret. Îmi place această formă pentru tot părul creț, deoarece creează volum și se ridică la coroană, lăsând lungimea în jurul feței, unde majoritatea fetelor se tem că părul se va tunde prea scurt). Este, de asemenea, frumos pentru femeile active care doresc să își poată lega părul de pe față, dar să aibă și o lungime scurtă. Aceasta este o formă distractivă, dar elegantă, ușor de coafat.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Aveți nevoie de părți egale de hidratare și țineți apăsat pentru a crea această definiție. Am curățat și condiționat cu DevaCurl Original No Poo și One Condition. Pe părul umed care picura, am tras un strat de ser DevaCurl B’Leave In curl plumping ser, urmat de un strat de gel ArcAngel și scrunched până când a încetat să picure. Puteți tăia la rădăcină și uscați la aer sau difuzați. Am difuzat cu un uscător Dyson Supersonic pentru mai mult volum.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Acest bob este excelent pentru fiecare tip de buclă, în special pentru fetele care au bucle mai drepte în partea de jos și bucle mai strânse în partea de sus. Este, de asemenea, minunat pentru femeile care au un stil de viață activ care dorește să piardă întreținerea unei tunsoare mai lungi. Acest stil și formă sunt foarte ajustabile pentru a flata multe tipuri diferite de fețe.

Bob ondulat moale ondulat

Un bob ondulat moale remarcabilInstagram @lam_loba

Î&A cu creatorul de stil, Jessica Lambert

Coafeza @ Salon Luxe în Denver, CO

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Aș descrie această croială ca pe un bob natural, moale și ondulat. Forma a fost supra-texturată cu stratificare pe partea ei grea pentru a îndepărta greutatea, pentru a permite volumul și pentru a adăuga o formă estetică plăcută. Bobul este stratificat sub partea stângă pentru a se înfășura curat în spatele urechii, fără ca piesele să cadă.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Pentru aceste valuri libere, am folosit șampon / balsam R + Co Atlantis pentru controlul umezelii și frizului. Locuind în Denver, fetele noastre înfricoșate natural necesită o tonă de umiditate pentru a se coafa bine. Pe părul uscat cu prosop ușor, am adăugat Saryna Key 60/40 Mixed Shea Butter pentru mai multă umezeală, apoi am terminat aplicarea produsului cu o cantitate mică de gel pentru motociclete R + Co pentru o priză suplimentară. Buclele ei au fost apoi uscate la aer, finisate și aruncate cu un difuzor.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Personal, aș recomanda acest bob oricărui client care dorește să aibă ușurința de a purta textura naturală a buclelor și să aibă în continuare o croială bob la modă. Necesită un pic de stil acasă, dar acest bob arată fără efort datorită texturii naturale a buclelor clientului.

Nu i-am ondulat părul în niciun fel. Acest bob cret este o textură 100% naturală, doar accentuată de tunsoare. Ca stilist, asta îmi face munca cea mai ușoară. Îmi place să trimit un client acasă știind că are cea mai bună tăietură pentru textura naturală a părului și va arăta frumos așa cum este!

Bob asimetric buclat

A Trendsetting bob ușor asimetric stratificatInstagram @mehrhair

Î&A cu creatorul de stil, Mehr Hussain

Hairstylist and Makeup Artist @ Mehr Hair & Machiaj în Sunnyvale, CA

Cum ați descrie acest aspect și care este lucrul dvs. preferat în legătură cu acesta?

Acest bob cret este un bob scurt, ușor asimetric, stratificat, care este perfect pentru vară. A fost tăiat pe păr uscat pe baza modelului ei superb de buclă naturală. Partea mea preferată a tunsoare este modul în care este personalizat după modelul ei individual de buclă și ajută la scoaterea și definirea buclelor sale naturale.

Ce produse recomandați pentru a menține și a recrea acest aspect?

Am folosit detergentul DevaCurl Decadence No-Poo, DevaCurl One Condition și Ultra Defining Gel pentru a crea bobul. Îmi plac produsele DevaCurl deoarece nu au sulfați, siliconi sau parabeni și ajută la hidratarea și hrănirea buclelor și valurilor naturale! Linia Decadence are ulei de cocos și este perfectă pentru părul super creț.

Ce tip de client ați recomanda acest aspect?

Simt că boburile ca acestea sunt foarte versatile. Arată foarte drăguț și ajută la îmbunătățirea decolteului! Bobul completează persoanele cu forme de față mai rotunde, adăugând lungime în față. Crește frumos și partea din față este suficient de lungă pentru a fi trasă înapoi atunci când este nevoie.