28 de idei de tunsoare Bob dezordonate pentru Boho Vibe final

Un bob dezordonat este o tunsoare de lungime scurtă, stilată cu multă textură. Este un mod la modă de a transforma încuietorile dvs. Spuneți nu părului șchiopătat și lipsit de viață pentru totdeauna!

Înainte de a obține coafuri bob dezordonate, ia în considerare aceste trei întrebări pentru a răspunde cu stilistul tău, spune stilistul Teddi Bickers din Indiana.

  • Am densitatea potrivită de păr?
  • Ar funcționa bine cu stilul meu de viață?
  • Cum pot purta sau stiliza această croială în fiecare zi?

Este de înțeles dacă doriți versatilitate. „Dacă vă place opțiunea de a purta o coadă de cal, s-ar putea să doriți o formă lungă de bob, care să lovească în jurul claviculei”, spune Bickers.

Un astfel de bob lung este perfect pentru doamnele care ezită să meargă prea scurt. Bickers adaugă: „Îmi place să le reamintesc doamnelor că putem oricând să ne întoarcem și să ne tundem mai mult păr”.

Bickers avertizează, de asemenea, că părul scurt nu înseamnă întotdeauna o întreținere redusă. În unele cazuri, poate fi necesar să șamponați mai des sau să împrospătați stilul în fiecare dimineață.

Pentru stilul unui bob dezordonat, lui Bickers îi place să folosească un spray texturizant. Fave-ul ei este Doo.Over de Kevin Murphy, deoarece adaugă o tonă de volum și o textură atinsă.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, verificați aceste imagini ale celor mai populare tăieturi bob dezordonate.

Bob maro până la gât dezordonat

Bob maro până la gât dezordonatInstagram @chrisjones_hair

Acest bob dezordonat până la gât este foarte chic. A fost creat de coaforul Chris Jones din The Woodlands, TX. Valurile, textura și culoarea bogată a părului – totul funcționează bine împreună. Mișcarea care permite nuanței maronii vibrante să aibă un finisaj dimensional. Această tunsoare scurtă este ușor de coafat și de purtat în fiecare zi. Este minunat pentru frumusețile care sunt mereu în mișcare.

„Acest bob dezordonat până la gât ar intra în categoria bob texturat”, spune Jones. „Menținerea simplă a tunsoare permite tunsoarea să arate grozav atunci când este purtată dezordonată. atunci când aranjați tunsori dezordonate, utilizați un fier de curlat de 1 “, alternând direcțiile pentru acel aspect neefăcut, de locuit.”

Jones crede că această lungime funcționează cel mai bine pe formele feței mai lungi / ovale. „Pentru fețele mai rotunde, lăsați părul puțin mai lung”, notează el. „Deoarece acest stil bob dezordonat este texturat, nu stratificat, funcționează excelent pentru texturi mai fine. Funcționează bine pentru părul mediu până la gros, trebuie doar să luați mai multă greutate pentru acele tipuri de păr. ”

Bob dezordonat pentru femei cu părul gri

Bob dezordonat pentru femeile cu părul griInstagram @ thesilverlining_1970

Un bob dezordonat pentru femeile cu păr gri este perfect pentru cei care doresc eleganță și naturalețe. Pentru a menține părul gri strălucitor, folosiți șampon violet.

Bob lung dezordonat pentru femeile în vârstă

Boburile lungi dezordonate arată cel mai bine la femeile în vârstă cu fețe rotunde. Boburile lungi au mai multe straturi pentru a crea formă și textură și arată frumos în stil cret sau drept.Instagram @hairby_jumcakes

Boburile lungi dezordonate arată cel mai bine la femeile în vârstă cu fețe rotunde. Boburile lungi au mai multe straturi pentru a crea formă și textură și arată frumos în stil cret sau drept.

Cut Cut Bob pentru femei peste 60 de ani

Tăiat bob dezordonat pentru femei de peste 60 de aniInstagram @ cherylfinn59

O tăietură bob dezvăluită pentru femeile de peste 60 de ani este o modalitate elegantă de a adăuga o textură moale dezordonată părului tău. Părul învelit are o senzație mai slabă de valuri, care adaugă lățimea părului și îi conferă un aspect de zi cu zi, dar nu exagerat, bobului tău. Finalizați-vă aspectul cu un șampon uscat Aveda pentru a obține o textură suplimentară și o menținere moale a părului.

Scurt Bob ondulat pentru femei peste 50 de ani

Bob ondulat scurt, ondulat, pentru femei de peste 50 de aniInstagram @ka_espacobeleza

Optează pentru un bob ondulat scurt pentru femeile de peste 50 de ani, pentru a obține un volum texturat în părul mai fin. Bobs sunt cunoscuți pentru îngroșarea instantanee a părului, apoi adăugarea unor valuri libere lărgește și ridică părul creând un stil mai complet.

Bob dezordonat pentru o femeie de 70 de ani

Bob dezordonat pentru o femeie de 70 de aniInstagram @wendycuts_hair

Un bob dezordonat pentru o femeie de 70 de ani este o opțiune excelentă pentru a ajuta la luminarea feței și la atragerea atenției. Asociați-l cu un set de breton pentru perdele pentru a deschide ochii. Dacă ai părul dens, roagă-ți stilistul să îndepărteze greutatea. Uscați-vă în mod natural cu niște spray de sare și fiți pe drum.

Bobul contondent pentru femeile întunecate

Bob contondent dezordonat pentru femeile cu părul negruInstagram @duanydourado

Bobul contondent pentru femeile cu părul închis la culoare este o altă tunsoare care oferă versatilitate. Se potrivește bine cu părul drept sau ondulat. Împărțiți-o într-o parte și oferă un stil plin de volum. Va arăta super drăguț la doamnele cu formă de diamant.

Bob texturat cu breton pentru păr subțire

Bob dezordonat texturat cu breton pentru păr subțireInstagram @rodrigues_ricardo

Puneți un bob texturat cu breton dacă doriți să încercați un stil dezordonat. Această idee de păr este o alegere șic pentru bebelușii cu șireturi fine. Are un finisaj cu aspect dezordonat, care completează capetele cu pene ale tăieturii. Acum, aceasta este textura pe care trebuie să o aibă părul subțire și fin!

Bob tăiat până la maxilar

Bob tăiat dezordonat de lungimea maxilaruluiInstagram @howmyhairgrows

Un bob tăiat până la maxilar cu micro breton poate fi foarte versatil. Arată atât de sofisticat când este drept și elegant, dar textura se poate descurca mai bine. O coafură dezordonată poate da un finisaj natural, dar oferă o atmosferă mai îndrăzneață. Ești o doamnă căreia îi place să experimenteze o tunsoare clasică? Dacă da, acesta este pentru tine!

Bob scurt dezordonat cu capete Wispy

bob scurt, dezordonat, cu tunsuri cu vârfuri tufoaseInstagram @gabrielsubeauty

Acest bob scurt dezordonat are un efect neînfricat. Face ca femeile să pară atât de fabuloase, fără să încerce măcar. Stilul ajută la obținerea unei densități și volum mai mari pentru șuvițele scurte și subțiri. Pentru a arăta straturile mai scurte și mai scurte ale tăieturii, adăugați evidențe de culoare maro moale.

Blondul unghiular Choppy Bob

Blond Unghiular Choppy BobInstagram @styled_by_carolynn

Bobul unghiular, dacă este ondulat, este plin de textură și mișcare. Un astfel de stil dezordonat este o împerechere populară pentru părul blond cu rădăcini întunecate. Rezultatul este la modă și se potrivește doamnelor cu părul mediu până la mai gros.

Bobul stivuit ondulat

Bobul stivuit ondulatInstagram @shmoakin_hair

Prezintă bobul ondulat stivuit care se potrivește cu un aspect ușor dezordonat! Imitați această tendință de păr obținând o cotletă până la gât. Măriți volumul cu unde pentru a crea mai multă mișcare și textură. Pentru a evita o coamă cu aspect plat, mai ales dacă părul este prea subțire, optează pentru câteva evidențieri blonde. Aceste indicii de blondă pot adăuga strălucire la trese.

Bob dezordonat până la bărbie

Bob dezordonat până la bărbieInstagram @hairbyemma_ebonyhair

Un bob dezordonat până la bărbie poate arăta superb pentru orice femeie cu textură directă până la ondulată. Această tunsoare este ușor de manipulat și nu va fi o durere în timp ce crește. Tresele vor obține cu siguranță o lungime mai mare. Pentru a-i spori stilul anulat, aplică o mousse texturată pe părul umed.

Bobul absolvent

Bob dezordonat a absolvitInstagram @afterglowhairstudio

Scoateți bobul gradat prin tăierea părului din spate scurt și lăsând firele din față mai lungi. Creează o formă mai rotunjită și mai voluminoasă și este perfectă pentru șpagile fine. Cu lungimea care ajunge la bărbie, creează fire care pot încadra fața. Acest lucru îl face ideal pentru doamnele cu fețe rotunde. Optează pentru culoarea roșie a părului pentru a crea un stil chiar mai înfricoșător.

Un Bob inversat dezordonat cu Balayage

Bob dezordonat inversat cu balayageInstagram @thebrookederksen

Obțineți un bob inversat, împreună cu un stil dezordonat. Împrospătați-l cu un balayage blond pentru o dimensiune suplimentară. Tonurile sunt garantate pentru a completa femeile cu tenuri deschise sau palide. Când coafați, aplicați mai puțin produs dacă este posibil. Acest lucru oferă un rezultat mai natural tăieturii bob dezordonate.

Bob texturat cu valuri libere pentru păr fin

Bob dezordonat texturat cu valuri libere pentru păr finInstagram @miniiminina

Texturat pentru părul fin este funcțional cu un stil de valuri dezlipite, libere. Poate părea cam dezordonat, dar arată în continuare elegant – datorită valurilor de pe plajă. Textura nu este suficientă pentru a adăuga o notă mult mai dramatică treselor fine. Împărțiți părul într-o parte și vedeți un finisaj mai voluminos.

Pixie Bob dezordonat

Pixie bob dezordonatInstagram @mila_kryshchykhina

Iată un bob pixie dezordonat care afișează un aspect nervos și sofisticat! Această cotlet are un stil dezordonat, creând un finisaj voluminos. Subțierea capetelor permite părului să aibă o mișcare suplimentară. Acest lucru ar permite, de asemenea, lungimile medii să pară voluminoase. Când ondulați părul, utilizați un agent de protecție împotriva căldurii pentru a evita deteriorarea.

Bob drăguț până la umăr

drăguț lung umăr bob dezordonatInstagram @mila_kryshchykhina

Obțineți un bob până la umeri și străluciți ca o adevărată regină a frumuseții! Vedeți cum arată această tunsoare atât de frumoasă cu un balayage blond platinat? Acest lucru este perfect pentru femeile care doresc o coamă cu aspect mai gros, fără a renunța la lungime. Nu este prea mult timp pentru a păstra plenitudinea. De asemenea, nu este prea scurt pentru a obține versatilitate.

Bob tăiat pentru păr gros

Bob dezordonat pentru păr grosInstagram @pinkhairedstylist

Luați în considerare un bob subțire pentru păr gros, deoarece este răcoros, proaspăt și foarte nervos. Această cotletă are o parte rasă pentru a îndepărta greutatea și voluminoasitatea de la șuvițe. Tehnica menține părul mai plin. Poartă această coafură și încrederea cu care vine. Desigur, stropi de blond pot completa aspectul.

„Acest bob subcut pentru păr gros este un bob asimetric cu un undercut complet”, descrie coafura Kimberly Shepherd din Ogden, UT. „Bobul dezordonat scurt are o ușoară stivuire în spate și straturi mai scurte pentru volum.”

Un bob asimetric este măgulitor pentru majoritatea formelor și caracteristicilor feței. Cu toate acestea, Shepherd spune că, dacă aveți părul foarte fin sau subțire, „s-ar putea să doriți să treceți pe tăietura completă și să mergeți la un bărbierit lateral. Pentru părul mai gros sau gros, boburile dezordonate sunt un stil minunat pentru a elimina tone de vrac suplimentar și pentru a face coafarea mai rapidă și mai ușoară. ”

„Când aranjați acest bob subțire, veți dori să folosiți un spray cu volum bun înainte de a curăța sângele”, explică ea. „Încercați ceața voluminoasă a uleiului marocan pentru asta! Ondulați părul trăgând capetele în jos pentru a-i oferi acele bucăți mai drepte. Apoi terminați cu un spray de textură precum Touchable de Kevin Murphy. Pune-l în sus, zbârlește-l, dă-ți capul cu susul în jos … orice ar fi nevoie pentru a termina cu acel aspect dezordonat! Pentru un stil mai dezordonat, adăugați la breton breton lateral. ”

Măgulitoare Bob Coafură dezordonată pentru femei peste 50 de ani

Măgulitoare Bob Coafură dezordonată pentru femei peste 50 de aniInstagram @tantrumforhair

Această coafură măgulitoare bob dezordonată pentru femeile de peste 50 de ani este ușoară, actuală și frumoasă. A fost creat de stilistul Maria din Queensland, AU. „Dacă ai peste 50 de ani cu părul drapat lipsit de stil, încearcă acest bob dezordonat”, spune ea.

Maria spune, de asemenea, că este foarte important ca consultarea să fie la îndemână, „deci amândoi pe aceeași pagină”. Încercați produsele ELEVEN AUSTRALIA. Tratamentul miracol al părului și sprayul pentru textură în volum sunt cele mai bune la lucrul cu bucle sau valuri.

Bob lung dezordonat

bob lung dezordonatInstagram @michaelalanphearhair

Acest bob lung dezordonat este un lob sau un bob lung inversat. „Profilul lateral dramatic cu straturi grele pentru un aspect super texturat”, spune stilista Michaela Lanphear de la Mobile, AL.

„Dimensiunea este foarte importantă pentru a accentua și a evidenția înălțimile și minimele tunsoare”, explică Lanphear. „Textura joacă un factor important în obținerea acestui bob lung dezordonat. Părul prea fin sau moale va cădea plat. Adăugați puțină aderență părului și alternați modelul ondulat și sunteți aurii. ”

Bob ras pentru păr fin

Bob ras pentru păr finInstagram @emmigyn_tova

Un bob ras pentru păr fin aduce mișcare și textură la capetele agitate ale încuietorilor. Poate arăta nervos, dar este moale și elegant când este amplificat cu valuri. Pentru a asigura o nouă transformare, optează pentru un balayage. Șirurile de blond platinat pot adăuga un efect dimensional și contrastant la trese.

Bob creț cu o parte laterală

Bob curat dezordonat cu o parte lateralăInstagram @balant de corp

Un stil zbârlit pe un lob cret cu o parte laterală are ca rezultat o margine mai vioi și mai vie. Dacă aveți această textură naturală a părului, acest lucru se simte eliberator, cu siguranță. Buclele pot fi încăpățânate uneori, așa că folosiți fixativ dacă este necesar. Previne crețul și păstrează lungimea și corpul părului.

Acest bob cret este clasic, atemporal și a fost creat de coafuri independenți Leah și Mica din San Francisco, CA.

Leah te încurajează să găsești un stilist care are experiență cu tipul tău de păr și care lucrează sau stilul pe care îl admiri. „Urmați metoda Curly Girl pentru styling”, notează ea. „Aproape niciodată nu folosești căldură pe păr și difuzează rădăcinile dacă afară este foarte frig”. Ea adaugă, „în măsura în care este mai puțin produs. Nu dezlipiti uleiurile si nu folositi sampon care contine SLS. Încercați șamponul Jason sau New Wash și orice balsam precum marca Acure. ”

Bob stratificat cu o parte de mijloc

Bob murdar stratificat cu o parte din mijlocInstagram @ 893hairstyles

Obțineți un bob stratificat cu o parte din mijloc pentru a obține acea frumusețe estetică clasică! Straturile agitate și textura merg bine împreună. Creează mișcare cu aspect natural. Aceasta poate fi o coafură favorabilă pentru femeile cu trese fine.

„Acest bob stratificat, lung și agitat, ține de tăietură și de lumină”, spune stilistul Hoang Thach din Ho Chi Minh City, VT.

sunt ideale pentru femeile cu o față în formă ovală ”, adaugă Thach.

Bob Shaggy

bob dezordonat shaggyInstagram @moiseshairstylist

Bobul shaggy arată mai elegant și mai feminin pe o textură ondulată dezordonată și naturală. Funcționează mai bine pe părul fin, deoarece este o coafură cu multă mișcare. Pentru a crea un shag, folosiți un balsam de păr pentru a crea valurile shaggy perfecte.

Bob ondulat de lungime medie

lungime medie bob ondulat dezordonatInstagram @styled_by_carolynn

Încercați acest bob ondulat de lungime medie, plin de textură și eleganță! Asociați-l cu un balayage brond și va arăta și mai bine. Lobii oferă o impresie uimitoare fără o schimbare drastică. Deci, este o opțiune excelentă pentru o femeie care nu este pregătită pentru un makeover final.

Edgy Lob de lungime medie

Tunsor lob de lungime medieInstagram @joahhmendes

Aceasta este o tunsoare bob dezordonată de lungime medie, care conferă mai multă dimensiune unei nuanțe de blond cu rădăcini întunecate. Are o textură care arată modernă și naturală. Ce este minunat la acest cotlet este că se potrivește femeilor cu forme de față ovale sau rotunde. Valurile par moi și feminine, care se potrivesc fețelor ovale. Un lob lateral despărțit ajută, de asemenea, la ruperea rotunjimii feței.

Bob Cut de lungime medie

Tăietură bob dezordonată de lungime medieInstagram @joahhmendes

O tăietură bob de lungime medie este una dintre cele mai bune tăieturi care pot scoate un stil dezordonat. Încadrează și înmoaie structura feței. Părul dezordonat ca acesta este mai ușor de manipulat atunci când coafați cu o baghetă curling sau un fier de călcat plat. Pentru doamnele care au trese fine, împărțiți acest bob pe o parte pentru a oferi un volum suplimentar.