26 Coafuri scurte asimetrice Bob Tendință în 2021

Această tunsoare sexy este perfectă pentru femeile care doresc un aspect proaspăt, dar care se tem de o schimbare drastică. Există vedete celebre care au scos o tunsoare scurtă asimetrică și au făcut-o în centrul atenției, inclusiv Mandy Moore și Ashley Tisdale. Ei dovedesc cât de funky și uimitor ar putea fi această tunsoare. Spre deosebire de un bob clasic, un bob scurt asimetric este tăiat cu un perimetru inegal. O parte are fire mai lungi care nu trec de umeri, dar nu este prea extremă. Când doriți o atmosferă nervoasă și plină de farmec, aceasta merită o lovitură!

O coafură din Maplewood, MO exprimă ceea ce crede despre o coafură scurtă asimetrică. Helen Demakis spune: „Este un mod distractiv de a-l juca în siguranță dacă crezi că ai putea dori ca părul tău să fie scurt într-o zi. Puteți simți un sentiment de siguranță dacă lăsați o anumită lungime în timp ce experimentați și o reducere mai scurtă. ”

Înainte de a obține un bob atât de scurt, Demakis le amintește doamnelor să nu uite să se gândească la cum arată spatele. „Vrei să fie și asimetric sau ai prefera să fie mai conectat?”

Demakis sugerează să-i puneți stilistului aceste întrebări: Cum arată acest lucru? Cum ar trebui să aranjez acest lucru?

De asemenea, ea împărtășește cea mai bună recomandare de produs pentru o croială asimetrică. „Folosiți ceară sau spray texturizant atunci când coafați. Această tăietură este menită să fie distractivă și bucată, nu să fie întinsă ”, sfătuiește ea.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, verificați aceste imagini cu tunsori și coafuri bob asimetrice scurte pentru inspirație!

Tuns scurt Bob asimetric Bob

Tuns scurt Bob asimetric BobInstagram @nikitenko_elen_

Ceea ce este mai bine la o tunsoare scurtă asimetrică blondă bob este că pare nervoasă și elegantă. Tăierea inegală a perimetrului îl face potrivit pentru femeile cu păr subțire. Această tunsoare, plus nuanța blondă, este ideală pentru a oferi volum trese și un finisaj mai complet.

Bob cu unghi roșu

bob asimetric unghiular scurt și roșuInstagram @shmoakin_hair

Un bob unghiular roșu și aprins se va potrivi oricărei femei. Această croială asimetrică are o senzație de trai și, în același timp, este foarte strălucitoare și la modă. Cereți stilistului straturi subtile. Adăugați unde moi pentru a arăta dimensiunea culorii. Finalizați cu uleiul Davines OI pentru strălucire.

Tuns scurt asimetric Bob

tunsoare bob asimetrică scurtăInstagram @copenhagen_hairacademy

Alegeți un bob asimetric scurt dacă doriți un păr ușor de coafat. Stilul elegant este realizabil dacă părul este drept cu o densitate fină.

Scurt asimetric Pixie Bob Cut

tunsoare scurtă asimetrică pixie bobInstagram @nikitenko_elen_

Acest pixie scurt asimetric este o idee atât de șic! Cu siguranță va afișa partea încrezătoare și mai îndrăzneață a oricărei doamne. Această tunsoare se împerechează bine și cu bretonul măturat lateral, care creează un aspect mult mai fetișor.

Bob scurt, asimetric, buclat

bob curat asimetric cret pentru femeiInstagram @nikitenko_elen_

Acesta este un bob curat asimetric scurt și este o versiune și mai bună a bobului normal! Majoritatea părului creț este măturat într-o parte, creând un fler neconvențional. Are un ton blond bej cu o nuanță naturală de negru dedesubt.

Bob asimetric stratificat pentru femei în vârstă

bob scurt asimetric stratificat pentru femeile mai în vârstăInstagram @nikitenko_elen_

Rocați un bob asimetric stratificat pentru ca femeile mai în vârstă să obțină o abundență de volum și textură. Fluxul straturilor din partea laterală mai scurtă se ridică și se amestecă în lungimea mai mare. Oferă instantaneu plinătate bobului tău și adaugă multă tinerețe stilului tău.

Bob scurt argintiu asimetric cu straturi

bob asimetric scurt argintiu cu straturiInstagram @daisydidthat

Când un bob scurt asimetric cu straturi este asociat cu o culoare argintie, rezultatul este uimitor! Observați cum arată această idee de păr atât de plină de farmec. Nuanța de gri apare mai solidă, cu o cotletă scurtă ca aceasta pe o densitate groasă a părului. Acest bob este o opțiune excelentă pentru doamnele cu o formă rotundă a feței.

Bob scurt asimetric cu franjuri

bob scurt asimetric cu franjuriInstagram @estro_di_cristina

Acest bob scurt asimetric cu franjuri demonstrează că o tunsoare nervoasă nu este doar pentru șuvițele subțiri. Sigur, acesta funcționează excelent pe densitate medie până la grosime, dar oferă și o formă pentru a crește volumul părului. Această cotlet asimetric are, de asemenea, o franjă scurtă, aspră, pentru o notă de atmosferă tinerească.

Bob scurt inversat asimetric

Bob asimetric scurt inversatInstagram @mainpointsalon

Cheia unui bob inversat asimetric scurt lustruit constă în textura și densitatea părului. Această tunsoare face o treabă excelentă pe șenile drepte și subțiri. Permite coamei să pară mai în vârstă și mai plină.

Scurt Bob asimetric absolvit

Tuns scurt scurt asimetric absolvit BobInstagram @anellaasimonehair

Un bob scurt gradat asimetric face un upgrade drăguț și măgulitor al părului. Rezultă un aspect mai proaspăt pentru majoritatea femeilor. Ușor de manipulat și de întreținut – oricine poate purta această tunsoare în orice zi.

Bob scurt asimetric stivuit

tunsoare bob asimetrică scurtă stivuităInstagram @cuttlefishhair

Acest bob scurt asimetric stivuit prezintă o înțelegere subtilă. Este o tunsoare pe care o fată îndrăzneață și mai tânără o va iubi. Pentru cei care au o densitate fină, arată mai bine cu unde moi.

Bob scurt asimetric cu straturi

Asimetric Ob scurt cu straturiInstagram @hairbyafox

Un bob scurt asimetric cu straturi este cel mai bun cu valurile de plajă. Acest tip de textură permite straturilor agitate să aibă un accent mai mare. Stilul la modă este garantat pentru a adăuga mai multă mișcare la trese. Stilul scurt se potrivește foarte bine și cu balayage!

Bob asimetric scurt dezordonat cu breton

bob scurt asimetric cu bretonInstagram @kenyohoffman

Uită-te drogat cu acest scurt bob asimetric cu breton! Amplificată cu o mulțime de textură și valuri subtile, această tunsoare face un stil dezordonat fără efort. Permite părului să pară fără greutate. Acest lucru este distractiv de purtat, mai ales atunci când combinați părul brun închis cu luminile de culoare blondă.

Bob asimetric scurt, scurt

Bob asimetric scurt, scurtInstagram @ kimkilla99

Un bob asimetric ascuțit pe părul scurt este mult mai bun, cu multă textură și valuri. Recompensa creează un stil dezordonat, oferind iluzia unui volum și densitate mai mari. Când terminați stilul, folosiți un spray cu sare de mare pentru a spori textura.

Bob asimetric super scurt

bob asimetric super scurtInstagram @amadoamadosalon

Acest bob asimetric super scurt face ca părul subțire și fin să pară mai plin. Cotletul are o formă rotunjită uimitoare, care echilibrează o față pătrată. În afară de croiala sa atrăgătoare, nuanțele de albastru sunt remarcabile. Culoarea adăugată evidențiază tăietura și mai bine.

Bob asimetric stratificat pentru păr scurt

bob asimetric stratificat pentru femeile cu părul scurtInstagram @ginafirpo

Cu un bob asimetric stratificat pentru păr scurt! Acest lucru este minunat pentru doamnele care doresc o transformare a părului atât de dulce, uimitoare. Această tunsoare poate da unei forme rotunde a feței un unghi subtil. Într-un fel rupe rotunjimea formei feței.

Bob asimetric lungime bărbie

lungimea bărbiei bob asimetric scurtInstagram @timurbegichevstudio

Acest bob asimetric lungimea bărbiei creează o coafură foarte lustruită, dacă tresele au o densitate fină și o textură dreaptă. Această tunsoare bob are o parte laterală profundă pentru volum instantaneu. Femeile cu păr subțire și fin ar trebui să încerce acest bob.

Lungime ureche Bob asimetric

lungimea urechii bob scurt asimetricInstagram @ mtrmeow3

Un bob asimetric lungimea urechii pare întotdeauna minunat și nervos. Finisajul conferă femeilor încredere și îndrăzneală. Minunat și ușor de manipulat – această tunsoare este ideală pentru fețele ovale.

Bob asimetric învârtit cu păruri ras pentru păr gros

bob asimetric scurt, nervos, cu părțile ras pentru păr grosInstagram @nikitenko_elen_

Mergeți pentru un bob asimetric cu laturile ras atunci când aveți o formă rotundă a feței. Are un stil despărțit lateral care oferă un unghi măgulitor feței. Aceasta este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă aveți o coamă groasă și doriți să încercați o tunsoare scurtă.

Bob asimetric decupat cu o tăietură ușoară

bob scurt asimetric decupat, cu o ușoară tăiereInstagram @nikitenko_elen_

Un bob asimetric decupat este perfect atunci când încerci să obții o coafură mai îndrăzneață. O astfel de cotlet împachetează părul cu volum, ceea ce avantajează femeile cu șuvițe subțiri. De asemenea, prezintă o tăietură subtilă, astfel încât orice femeie cu păr gros o poate purta.

Bob asimetric negru scurt, cu tăietură

bob asimetric scurt, negru, cu o tăieturăInstagram @vali_marin_hairstylist Acest bob asimetric negru scurt, cu tăietură, a fost tăiat și stilat de coafura Vali Marin din Brașov, RO. „Acest bob este minunat pentru toate situațiile sociale, chiar și pentru afaceri”, afirmă el. Pentru a coafa boburi asimetrice, Marin sugerează să folosiți o perie plată pentru a curăța și pentru a vă îndrepta părul cu un fier de călcat. „Acest lucru îi va oferi un contur foarte precis și clar.”

„Produsele și stilul pot varia foarte mult, acestea ar trebui utilizate în modul care se potrivește și satisface nevoile dvs. de păr. Imaginați-vă acest aspect cu păr drept pe partea scurtă și bucle naturale pe partea lungă. Densitatea părului va crea un aspect foarte frumos și îndrăzneț ”, adaugă el.

Scurt Bob ondulat asimetric

coafură scurtă asimetrică ondulată bobInstagram @taichisuzuki

Această scurtă coafură asimetrică ondulată a fost realizată manual de coafura Taichi Suzuki din Tokyo, Japonia. „Folosiți un fier de călcat mare pentru a crea o buclă mare și pentru a conferi moliciune. Un bob asimetric este foarte nervos cu părul ondulat sau drept, ”spune Suzuki.

Suzuki continuă spunând: „un bob ondulat asimetric este grozav cu majoritatea formelor feței, cu excepția fețelor lungi. Dacă ai o față lungă, roagă-ți stilistul să taie mai multe straturi. ”

Bob elegant asimetric scurt pentru păr fin

bob asimetric scurt, elegant, pentru femei cu păr finInstagram @lifesizebarber

Acest bob scurt asimetric pentru păr fin a fost creat de coafura Brittany Britton din Dallas, TX. „Tăieturile asimetrice sunt perfecte pentru femeile care doresc ceva mai îndrăzneț. Este un bob clasic pentru păr fin, cu doar suficient funk “, spune Britton.

„Stilistul dvs. vă poate lua ideea și o poate crea pentru a se potrivi cel mai bine dvs. și stilului dvs. de viață”, adaugă ea. „Puteți face mici tăieturi de asimetrie cu bob sau puteți rade o parte întreagă. Este foarte versatil, în funcție de cât de dramatic vrei să mergi! ”

Bob ascuțit scurt ascuțit pentru păr drept

tuns scurt asimetric bob ascuțit pentru păr dreptInstagram @hannahrodgi

Acest bob ascuțit scurt asimetric este ușor inversat. O croială asimetrică scurtă bob este foarte ușor de coafat și de îngrijit. Atributele scurte și contondente arată excelent pentru aproape toate femeile.

Bob asimetric negru scurt cu o parte laterală

bob scurt asimetric negru cu o parte lateralăInstagram @emerson_ferrazoficial

Bob asimetric elegant, roz și violet

bob asimetric roz și violet elegantInstagram @huybstyling