24 de tunsori măgulitoare Bob tăiate sub acest an

Bobul tăiat este o tunsoare cu părul ras și ceafa sub păr. Dacă doriți această tunsoare îndrăzneață și foarte drăguță pentru femei, atunci sunteți în locul potrivit!

Primele lucruri mai întâi – „înainte de a obține o reducere, întrebați-vă stilistul dacă credeți că vi s-ar potrivi, deoarece vă schimbă complet densitatea părului”, coafor din Florida și proprietar al Boho House Salon, Michele Sanford, acțiuni exclusiv.

„O reducere a bobului va da întotdeauna un aspect mai subțire. O tăietură scăzută vă va oferi mai multă greutate, în timp ce o tăiere scăzută vă va oferi mult mai puțin păr. Este una dintre cele mai eficiente și mai frumoase modalități prin care fetele mele pixie își cresc părul “, ne spune ea.

Având în vedere acest lucru, verificarea tipului de păr pe care îl aveți ar fi foarte util, mai ales dacă aveți de-a face cu o mulțime de păr! „Subciziunile sunt cele mai bune pentru părul gros. Scopul său este de a îndepărta multă greutate de pe părți și din spate, permițând părului mai gros să fie mai ușor de manevrat. ”

În ceea ce privește produsele de styling indispensabile, Sanford recomandă spray-uri de textură sau orice altceva care adaugă definiție, mișcare sau textură. În acest fel, veți arăta la fel de de primăvară ca atunci când Malin Akerman, Chloe Sevigny, Jada Pinkett-Smith și Ellie Goulding purtau o tăietură cu tunsorile lor bob!

Cu aprobarea sa ridicată de la doamnele din jur, nu este o surpriză faptul că o mulțime de tăieturi și moduri de stil pentru această tendință sunt deja disponibile astăzi.

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste imagini populare ale unui bob cu tăieturi.

Perfect Undercut Undercut

Perfect Undercut UndercutInstagram @ hairpin_me_down85

Un bob ascuns perfect ascuns este o tunsoare cu întreținere redusă, care este excelentă pentru femeile cu păr gros.

„Un bob cu tăietură gradată, care este ras dedesubt, utilizat cu un aparat de protecție # 2, va ajuta la ameliorarea greutății, va oferi un aspect mai înfricoșător, stilul va fi mai ușor și va dura mai mult între tăieturi”, spune coafura Emily Hamilton din San Antonio, TX.

Acest stil de tăietură de ceafă este, de asemenea, măgulitor pe fețele rotunde. „Lăsând o lungime lungă, fără breton sau straturi în față, îți va alungi fața și gâtul”, adaugă ea.

Stacked Bob

Bob stivuit cu o tăieturăInstagram @marziasaracchiparrucchieri

Un bob stivuit este nervos și distractiv! Un bob stivuit sub tăiat este funky și elegant. Femeilor care preferă să se tundă scurt le-ar plăcea să poarte acest stil pe trese. Spritz-ți stilul terminat cu ceața mătăsită a lui Kenras pentru un plus de strălucire.

Shaggy Undercut Bob cu Loose Waves

Bob shaggy tăiat cu valuri libereInstagram @rodrigocintra

Un bob subțire cu valuri libere oferă un pic de margine femeilor care sunt capabile să-și schimbe părul. Este deconectat de părul lung. Este, de asemenea, o modalitate bună de a elimina excesul de greutate sub păr, în special pentru bob. Creați valuri libere folosind un curling de 1 ”și periați încet. Pentru textură, aruncați puțin Air Control de la Aveda.

3D Undercut Bob cu Highlights

Bob cu tăiere 3D cu evidențieriInstagram @nikitenko_elen_

Conturează-ți fața cu un bob 3D tăiat cu evidențieri și adaugă instantaneu adâncime părului mai fin. Suportul 3D oferă o iluzie de mai mult păr, pe măsură ce bobul scurt alunecă peste el. Acest efect este subliniat de evidențierile blondelor cremoase, așezate deasupra bazei mai întunecate. Acest lucru creează un efect 3D impactant care eficientizează fața.

Subcut Shaggy Bob Cut

Tăiați bobul shaggyInstagram @shmoakin_hair

Descoperiți o tăietură bob shaggy tăiată pentru a îndepărta instantaneu greutatea de pe părul gros. Este perfect dacă îți place o tunsoare la modă. Există atât de multe moduri de a purta o tăietură subterană, iar unele pot simți că iei o mulțime de păr. Deci, mai întâi, încercați una cu o zonă subtilă pe partea inferioară a capului. Creează un plus înfricoșător bobului tău, care are un aspect mai moale.

Subcut-A-Line Bob

Subcut-A-Line BobInstagram @ hairpin_me_down85

Alegeți un bob cu linie A tăiată pentru a vă face părul gri să pară mai plin instantaneu. Linia de păr ras se amestecă cu forma sculptată la ceafă pentru a spori decolteul. Coafurile scurte precum acest bob cu o tăietură ascunsă sporesc, de asemenea, plenitudinea, datorită efectului stivuit al absolvirii. Forma structurată ar trebui să stea pe loc datorită preciziei acestei tăieturi.

Bob absolvent cu ceafa tăiată

Bob absolvent cu ceafa tăiatăInstagram @tanyusha_younusova

Bobul gradat, cu o tăietură, creează plinătate și greutate în coroană, care realizează un stil voluminos. Acest tip de cotlet gradat și concav cu o decolorare a clapei oferă o formă rotunjită care funcționează bine pe o densitate fină. Purtați acest bob concav tăiat și permiteți șanțurilor să aibă acel finisaj sănătos și saltos. De acum încolo, nu mai există părul limpede, doamnelor!

Choppy Undercut Bob

Choppy Undercut BobInstagram @carmenjayelove

Un bob agitat cu o tăietură subțire este o coafură scurtă la modă și elegantă, care are un finisaj nervos, dacă ai atât de mult cu părul tău lung. Cu o piesă y și stil ondulat, această tunsoare face minuni pe șuvițele groase. Partea rasă îndepărtează greutatea și volumul suplimentar de pe păr, făcându-l mai ușor de manevrat. Adăugarea unei culori de aur roz face ca acest bob ondulat să fie superb!

Stacked Undercut Bob

Stacked Undercut BobInstagram @shmoakin_hair

Boburile stăpânite au tăiat spatele și părțile laterale, care se descurcă bine pe părul mai gros. Asta a dovedit stilistul din Utah, Sheridan Holyoak, prin crearea acestei tunsoare.

Ea explică faptul că vederea din spate a bobului tăiat este ușor stivuită pentru a da părului o formă excelentă. „Texturarea interioară ajută la scăderea greutății și la creșterea volumului fără a face multe straturi.”

Când coafează un astfel de bob bărbierit, Holyoak folosește un balsam bun, un coafor uscat și un volumizator. Un produs de protecție împotriva căldurii este și el must-have!

Side Undercut Bob

Side Undercut BobInstagram @apostoldiana

Încercați o tunsoare laterală bob tăiată dacă părul gros este greu de gestionat când este scurt. Când părul este ras pe părți și chiar sub linia de bază a unui bob de lungime maxilară, acest lucru poate ajuta la îndepărtarea greutății părului. Această tehnică evită prea multă întreținere atunci când coafați. Un bob lateral tăiat este, de asemenea, un mod total distractiv de a-ți îmbrățișa partea mai îndrăzneață.

Bob tăiat pentru părul creț

Bob tăiat pentru părul crețInstagram @ oh_its_m0

Un bob tăiat pentru părul creț este o cotletă nervoasă care face ca textura să pară ușor de manevrat. Moriya Martin, artista din secțiunea NYC, este cea din spatele acestei tăieturi bob. Funcționează excelent pe încuietori cu multă densitate!

„Este înclinat și stivuit în spate pentru a crea volum și a ridica coroana capului”, spune Martin. „Partea rasă oferă un aspect mai creativ și scoate o parte din părul gros și creț natural.”

Acest bob cret tăiat pentru părul creț natural are un unghi ideal pentru majoritatea formelor feței. „Joacă-te cu lungimea din față pentru a te potrivi cel mai bine. Lăsând frontul mai mult timp, îl veți putea lega înapoi și îndepărtat pentru un stil de viață mai activ ”, adaugă ea.

Atunci când coafați, utilizați o cremă ușoară pentru ondulare pe încuietori umede. Poate fi uscat la aer sau difuzat cu un uscător. Apoi, aplicați spray de sare de mare pe toate firele ca atingere finală pentru a spori textura.

Long Undercut Bob

Long Undercut BobInstagram @emilyandersonstyling

Simțiți-vă eliberat printr-o tăietură lungă decupată, care este radicală și feminină dintr-o dată. În timp ce acest bob blond se așază fără efort pe o parte, bărbierirea cealaltă parte poate adăuga o întorsătură nervoasă unei tunsoare clasice. Discutați cu stilistul dvs. despre rezervarea între întâlniri pentru a menține coafurile tăiate.

Bob invers tăiat

Bob invers tăiatInstagram @shmoakin_hair

Capetele conice fac ca firele acestui bob inversat tăiat să fie pene. Adăugați partea inferioară și veți avea o mulțime de lucruri interesante de văzut. Acest bob cu strat subțire este sigur că va arăta mai uimitor, cu un pic de textură.

Subcut Pixie Bob

Pixie bob cu undercutInstagram @courtneyxcentrichair

Acum puteți lucra între un bob și un tăiat pixie tăiat cu acest bob pixie tăiat! A avea părul spate și lateral ras pentru o tăietură pixie este aspectul extrem de nervos, în timp ce bobul cu breton lung oferă o notă feminină. Acest pixie bob cu o tăietură rasă este excelent pentru femeile care urăsc stilul dimineața.

Short Undercut Bob

Short Undercut BobInstagram @miamihairmel

Când obțineți un bob scurt tăiat, puteți alege să tăiați tâmplele în loc de ceafă. Asigurați-vă că comunicați cu stilistul dvs. ce ați dori să facă tunsoarea bobului tăiat și cât de scurt v-ați dori. Subcutările pot fi îndrăznețe sau moi.

Bob tăiat în unghi

Bob tăiat în unghiInstagram @kazuma_genuine

Un bob unghiular tăiat este versiunea mai îndrăzneață a unei tunsoare scurte clasice care face un stil excelent. Datorită tăieturii laterale și laterale, această cotletă nu este bobul tău tipic unghiular. Tunsorile bob tunse funcționează cel mai bine pe șenile drepte și dense. Este un bob unghiular care oferă părului o formă mai subțire.

Subcut-o pe Bob cu Bangs

Short Undercut Bob cu BangsInstagram @nayweenie

Această bobină cu breton cu lungimea urechii a fost creată de coafura Nadine Cabins din Montclair, CA. „Am făcut-o adăugând tone de textură și scăpând lungimea până la fundul osului ei occipital în loc să-l fac drept până la capăt”, explică ea..

Cabinele vă recomandă să vă uscați părul cu spray de îngroșare Bumble and Bumble, apoi pulverizați spray de surf Bumble and Bumble pentru un aspect texturat..

„Cu siguranță aș recomanda acest bob scurt scurt pentru o varietate de tipuri de păr, dar din diferite motive”, spune ea. „Cu părul gros și gros, veți obține o mulțime de textură și volum cu această tăietură, dar va trebui să-l coafați zilnic cu un spray de textură, cum ar fi Bumble and Bumble spray spray sau o pomadă.”

„Pentru femeile cu păr fin, veți obține mai multă mișcare în păr, un pic mai mult săriți și corp, folosind un spray de textură cu aerosoli, cum ar fi filat uscat de Bumble and Bumble”, adaugă ea..

Bob ras tăiat

Bob ras tăiatInstagram @timurbegichevstudio

Un bob bărbierit ras este ușor de purtat și nu necesită mult stil. Dacă ai părul fin și vrei o tăietură bob, optează pentru acesta. Această cotletă rasă oferă încuietorilor o iluzie de densitate. Pentru a crea volum instantaneu, împărțiți părul în lateral.

Bob tăiat pentru păr gros

Bob tăiat pentru păr grosInstagram @hirohairstylist

Un bob decupat pentru păr gros este perfect pentru cei care doresc să aibă un stil scurt, cu mai puțin volum. Rasul sub osul occipital vă va oferi o cantitate bună de îndepărtare a greutății și va permite părului să se întindă mai plat. Această croială este o opțiune excelentă și pentru toate texturile părului.

Soft Undercut Bob

bob moale cu tăieturăInstagram @chrisjones_hair

Optează pentru o tăietură subțire de bob cu o răsucire alternativă cu o tăietură laterală și posterioară. Subciziunile au jucat cu siguranță un rol în ultimii ani și, având un păr atât de gros, ajută la îndepărtarea greutății.

Dacă doriți un bob scurt cu ceafa tăiată, știți doar că vine cu întreținere la fiecare 6-8 săptămâni. Subcutia este caracteristica principală, dar trebuie să fie îngrijită. Dacă aveți părul creț, puteți obține acest aspect, dar va trebui să blowdry / netezi părul pentru a face să pară ascuțit.

Bob asimetric Undercut

Bob asimetric UndercutInstagram @apostoldiana

Un bob asimetric subcut este stilul care scoate multă greutate! Pentru a obține coafura bob, o parte trebuie să aibă o lungime de pășunat maxilar. Apoi, puneți firele în spatele urechii pentru a arăta partea rasă. Partea opusă trebuie să aibă un unghi dramatic în care firele mai lungi ajung la gât. Acest bob asimetric cu o tăietură este perfect pentru șuvițele groase.

Hidden Undercut Long Bob Design

Hidden Undercut Long Bob DesignInstagram @hairbyrubymay

Un design ascuns cu bob lung, tăiat, nu vă permite să vă faceți griji cu privire la ideile de păr scurt. Un lob lăsat cu design ras ajută la îndepărtarea greutății din păr, rezultând o iluzie de păr subțire.

Acest bob de lungime medie cu tăietură poate, de asemenea, face mai ușor să vă legați încuietorile cu stiluri mai scurte. Dacă doriți ceva nervos care să fie ușor de mascat, atunci un bob lung tăiat ras cu un design de ceafă ar putea fi pentru dvs..

Bob Undercut absolvent

Bob Undercut absolventInstagram @ nextreme.you

Bobul tăiat gradat îndepărtează volumul de dedesubt. O coafură bob tăiată este excelentă pentru femeile cu păr gros. Un ser de netezire ar trebui, de asemenea, utilizat pentru netezire și strălucire.

Bob tăiat pentru păr fin

Bob tăiat pentru păr finInstagram @ de.ja.hue

Acest bob decupat pentru păr fin a fost creat de stilistul Olivia Arendt din Marietta, GA.

„Funcționează pentru femei de toate vârstele, de la fete la cele mai în vârstă. Trebuie doar să ai o cantitate decentă de grosime și textură pentru părul tău pentru a scoate acest lucru ”, susține ea. „Lucrul grozav este că funcționează cu toate formele feței diferite, deoarece poți adăuga volum, înălțime sau elimina greutatea acolo unde ai nevoie.”

„Dacă părul tău este extrem de gros, poți îndepărta cea mai mare parte a volumului prin subcotare. Apoi, texturizați părul rămas prin feliere și așchiere în el, deoarece aceasta adaugă textură și mișcare, dar elimină și volumul și grosimea “, adaugă ea.

Produsul preferat de Arendt de utilizat pentru styling este un ser de styling holografic numit Illuminati.