22 de tunsori Edgy Choppy Bob pentru un nou look aventuros

Cele mai bune tunsori bob ciupite și nervoase au o lungime scurtă și sunt cunoscute pentru aspectul lor shaggy, dar metamorfic. Aceste boburi nervoase sunt cele mai bune măsuri atunci când intenționați să obțineți cotletul mare. Ele evidențiază cele mai bune caracteristici ale fiecărei femei, în timp ce își ascund zonele problematice.

Când vine vorba de textură și stil, Marci Krachie, un coafor din San Diego, CA spune: „Le spun clienților mei că ar putea fi nevoie să aranjeze bobul tăiat un pic mai dezordonat în funcție de textura părului. Textura este o componentă vitală a acestei tăieturi, deoarece conferă tăieturii un punct de interes, mai ales în stil. ”

Adesea, atunci când coafează boburi agitate, Krachie tinde să folosească ceară de pulverizare uscată EVO Shebang-a-bang. Este un spray de styling care se simte bine în trese, oferind în același timp o cantitate suficientă și un pic de așteptare.

Pentru îngrijirea părului, ea sfătuiește femeile să înceapă spălarea. Co-spălarea este atunci când cumperi un produs pentru păr care funcționează atât ca șampon, cât și ca balsam. Curăță bine părul și adaugă textura naturală a părului în amestec.

Krachie le amintește femeilor că ar trebui să fie gata mental pentru întreținerea necesară a acestei tăieturi, afirmând: „Femeile subestimează cât de des vor trebui să viziteze salonul pentru a-și păstra nervozitatea”, spune ea. „Chiar dacă îți place mai mult, va trebui totuși să adaugi textură în tăietură.”

Așadar, înainte de următoarea vizită la salon, consultați aceste fotografii cu cele mai bune coafuri și tunsori cu bob ciupit pentru următoarea idee de tunsoare!

Cea mai mare tunsoare Lob cu straturi Wispy

Bob tunsoare lung și agitat, cu straturi WispyInstagram @summerevansstudio

Ieșiți în evidență cu cea mai vărsată tunsă de lob cu straturi tufoase! Cu un perimetru contondent și straturi tăiate, o coafură agitată este grozavă pentru a condimenta orice nou lucru. Cel mai bine stilat cu un fier de călcat plat pentru un finisaj elegant. Nu uitați să utilizați un spray de protecție împotriva căldurii, cum ar fi Mydentity #Mydefender Spray, înainte de a vă coafa.

Bob roz strălucitor cu o margine

Coafura roz roz strălucitor cu o margineInstagram @hairbeautyretreatdaylesford

Un bob roz strălucitor, cu margine, dă viață acestei tăieturi clasice! Toți ochii vor fi îndreptați spre apariția culorii, în special rozul distractiv care cade peste o franjură întunecată și umbrită. Programați o întâlnire cu coloristul dvs. la fiecare câteva săptămâni pentru întreținere, deoarece culorile vii tind să se estompeze mai repede. Întreținerea părului trebuie făcută frecvent pentru a obține o vibrație maximă. După coafare, adăugați o ceață de spray strălucitor pentru a scoate o scânteie suplimentară.

Bob unghiular de lungime medie cu margine

Bob unghiular de lungime medie cu margineInstagram @darlasdailydeets

Un bob unghiular de lungime medie cu margine este un stil minunat pentru părul fin până la mediu. Verificați capetele texturate. Este o opțiune excelentă pentru cei care preferă să nu lucreze cu prea multe straturi. Păstrarea părului în jurul feței și sub bărbie conferă acestui stil nervos un aspect alungit. Undele moi adaugă dimensiune și corp.

Edgy Shaggy Bob pentru păr ondulat

Edgy Shaggy Bob pentru păr ondulatInstagram @ sagebrush.inspiredbeauty

Luați în considerare un bob învârtit pentru părul ondulat. Tăierea mai multor straturi oferă acestui stil agitat o mulțime de bang pentru dolarul dvs., cu cantitatea potrivită de piese mai scurte în jurul pomețului. Adăugați valuri de plajă moi, finisate cu spray de textură uscată, pentru un stil nepăsător și ciufulit.

Bob Edgy lung până la umeri pentru păr subțire

Bob Edgy până la umeri pentru păr subțireInstagram @ randa.rivera

Încercați un bob nervos până la umeri pentru păr subțire pentru a adăuga volum. Coafurile tăiate cu straturi lungi creează o iluzie de plenitudine și valuri adânci. Pentru a obține acest stil, adăugați doar suficiente straturi pentru a menține bobul interesant. Observați partea laterală adâncă pentru o înălțime suplimentară deasupra.

Coafura scurtă Edgy Bob

Coafură scurtă Edgy BobInstagram @mainpointsalon

O coafură de bob scurtă edgy oferă o abordare contemporană a unui bob clasic. Un perimetru extrem de contondent cu straturi texturate și breton moale creează combinația perfectă încadrând bine fața. Când luați în considerare un bob scurt, ascuțit, țineți cont de întreținerea necesară pentru a păstra marginile clare. De obicei necesită o retușare la fiecare 4-5 săptămâni.

Bob Super Edgy Blunt pentru păr gros

Bob Super Edgy Blunt pentru păr grosInstagram @bescene

Un bob contondent foarte nervos pentru păr gros este croiala perfectă pentru bărbații cu păr gros. Capetele contondente cu straturi invizibile creează o textură moale în timp ce îndepărtează o parte din părul mai gros, ajutându-l să depună frumos. Vă împiedică să obțineți aspectul triunghiular pe care îl pot da niște boburi. Buclele moi, locuite transformă un bob contondent într-o coafură nervoasă.

Bob blond Edgy Jaw-Length

Bob agitat, lung și maxilar, cu părul blondInstagram @lkhair_chicago

Un bob agitat de lungimea maxilarului este o modalitate excelentă de a condimenta părul fin și subțire. Un perimetru contondent creează greutate la capetele părului, dând un aspect mai gros. Tăieturile de lungime maxilară sunt cele mai măgulitoare pe formele feței ovale sau inimii. Atunci când coafați, boburile scurte arată bine, elegante și drepte. Poate fi ușor comutat cu valuri de plajă.

Tăietură ciudată și Funky

Tunsoare bob ciudată și funkyInstagram @shmoakin_hair

Încercați un bob agitat și funky, care are avantajul de a adăuga textură și mișcare. Este destul de ușor de întreținut și stilat. Puteți opta să-l purtați ondulat cu valuri naturale sau să adăugați niște valuri de baghetă și fixativ pentru a arăta textura și dimensiunea suplimentară în cel mai mic mod. Este minunat pentru formele inimii și a fețelor ovale și pentru cele cu densitate medie a părului. Dacă părul este foarte gros, asigurați-vă că stilistul dvs. se simte confortabil făcând îndepărtarea greutății pentru a atinge acest stil.

Bob cocos cu breton extra lung

Tunsoare bob cocos cu breton extra lungInstagram @nevilleromanzammit

Un bob uimitor scurt, ciudat, cu breton extra-lung, atrage atenția asupra ochilor, în timp ce marginea moale periază genele. Bretonul tăiat poate fi purtat peste frunte sau împins ușor în lateral pentru a deschide mai mult fața. Oricum ar fi, amestecarea în straturi ondulate necesită o întreținere redusă și este foarte jucăuș. Un stil ca acesta este excelent pentru părul subțire până la mediu, deoarece adaugă volum și sări. Finalizați această tunsoare bob agitată cu o cremă de textură ușoară pentru a adăuga un pic de textură și dimensiune.

Scurt Bob verde smarald

Coafură scurtă bob verde smaraldInstagram @ cozmic.color

Un bob scurt smarald verde atrage atenția! Pregătește-te să faci o stropire peste tot cu aceste nuanțe superbe de verde. Rădăcinile întunecate bogate se topesc frumos în fire mai luminoase, prezentând cele mai ușoare piese din jurul feței. Dacă nu sunteți sigur că va deveni verde, discutați cu coloristul părului despre diferite nuanțe pentru a vedea o potrivire bună pentru tonul și personalitatea pielii. De asemenea, întrebați-vă stilistul despre utilizarea unui șampon profesional colorat între vizitele la salon pentru a menține culoarea părului vibrantă.

Bob inversat lung

Tunsor lung, inversat, nervosInstagram @ ovo.salon

Luați în considerare un bob lung inversat ca o modalitate subtilă de a merge puțin mai scurt, fără a pierde fluxul feminin de încuietori în jurul claviculei. Mai scurt la ceafă, un bob lung inversat este destinat femeilor care doresc să-și tundă părul scurt, dar se simt mai confortabil, cu mult păr în față. Lungimea sa este excelentă pentru o coadă de cal scăzută în zilele toride. Poate fi purtat ondulat și lipsit de griji sau neted pentru un finisaj cât mai inedit.

&# x1f449; Vedeți mai multe boburi lungi!

Bob cocos cu Micro Bangs

Bob cocos cu coafura micro bretonInstagram @jackalopebeautylounge

Un bob agitat cu micro-breton atrage atenția direct asupra ochilor, deoarece forma pătrată a tăieturii deschide întreaga față. Este important să ne amintim că franjurile trebuie să fie stilizate zilnic pentru a le menține drepte pe frunte. Dacă nu sunteți o mașină de spălat zilnică, stropiți bretonul cu apă și aruncați-l afară. Este într-adevăr o coafură amuzantă bob bob agitată atunci când obiectivul este concentrarea pe o sprânceană îndrăzneață!

Bobul dezordonat

Coafura dezordonată de bob agitatInstagram @hairbymissvictoria

Nimic nu spune nervos ca bobul dezordonat! Un bob agitat depășește parantezele de vârstă. Este pentru femeile care doresc să poarte un stil proaspăt toată ziua, în fiecare zi. Tunsorile Edgy Bob sunt pentru aproape toate tipurile de păr, mai ales dacă vă place să vă mențineți rutina de dimineață simplă. Stropiți un pic de șampon uscat la rădăcină și în jurul liniei părului, apoi adăugați câteva valuri dezordonate cu o baghetă curling și sunteți gata de plecare!

Straturi Edgy Shattered pentru păr drept

Edgy a spart bobul stratificat pentru păr dreptInstagram @ayhanonluel

Straturile zdrobite creează un aspect frumos, dar moale, pentru stilul tău. Dacă vă place să purtați părul drept, acesta va arăta textura ascuțită. Prinderea unor bucăți cu o pastă de textură va arăta definiția în capete. Este o tăietură bob ciudată, ciudată, pentru toate texturile părului. Stilistul tău poate scoate mai mult păr dacă este gros sau poate textura puțin capetele dacă este bine.

Bob curcubeu de lungime medie

Bob curcubeu curcubeu de lungime medieInstagram @ militia.lee

Un bob curcubeu de lungime medie este perfect pentru femeile care doresc să adauge un spectru complet de culoare la tresele lor. Întreținerea va fi de aproximativ 6 săptămâni pentru ca păstrările să arate proaspete. Culorile strălucitoare tind să se estompeze rapid, iar creșterea părului va fi mai vizibilă. O rutină de îngrijire a părului sigură în culori este o necesitate. Apa rece păstrează culorile strălucitoare pentru o perioadă mai lungă de timp.

&# x1f449;&# x1f308; Vedeți mai multe idei de culoare curcubeu.

Bobul Choppy Undercut

Bobul subțire și nervosInstagram @sassy_sarah_b

Bobul tăiat sub agitație este feroce și nervos. Stilizați tăieturile bobului agitat, cu bucle largi, cu un fier de călcat pentru a crea un volum și o textură adăugate.

Bob blond foarte texturat pentru păr fin

Bob blond foarte texturat pentru păr finInstagram @shmoakin_hair

Un bob puternic texturat pentru păr fin conferă volum și o notă deconectată părului blond. În styling, utilizați instrumentele de styling BaByliss pentru a crea unde dezordonate și textură adăugată.

Edgy Pixie Bob

Bobul pixie nervosInstagram @nikitenko_elen_

Bobul pixie înfricoșător cu o piele laterală este frumos pentru femeile care doresc practic. Părul scurt este practic în viața de zi cu zi și ușor de coafat.

Un Bob foarte asimetric

Un bob agitat foarte asimetricInstagram @nikitenko_elen_

Un bob foarte asimetric se poate potrivi cu toate tipurile de păr și fețe. Combinați-l cu breton lateral și veți avea o tunsoare delicată.

Platinum Jagged Bob

Bobul de platină a fost zimțatInstagram @ayhanonluel

Bobul cu dantelă de platină este perfect pentru femeile care doresc tunsori bob agitate, care adaugă ușurință și rafinament. Când coafați, aplicați mousse sau ceară pe părul umed și scrunch pentru a adăuga o textură de tocător.

Sharp A-Line Bob

Ascuți o linie bob agitatăInstagram @kissysbombshellbeauties

Obțineți un bob ascuțit în linie A, stilat cu valuri moi, dacă aveți o formă ovală a feței. Croiul mai înfășurat este personalizabil, astfel încât să puteți face breton, mai multe straturi sau bucle pentru a vă încadra foarte bine trăsăturile faciale.

Stilistul din Idaho, Kisandra Taylor, a început cu o tunsoare gradată pentru a obține acest aspect. „Am folosit foarfece de textură și un aparat de ras. Straturile sunt tăiate la un unghi de 45 de grade cu tone de textură ”, afirmă ea.

Taylor observă că va trebui să vizitați salonul la fiecare 6 săptămâni pentru a ține pasul cu stilul.