21 de cele mai trendy tunsori lungi de Shaggy Bob pentru femei fără griji

Un bob lung Shaggy este o tunsoare lungă până la umeri, creată de o combinație de capete zimțate și straturi. Ideea este de a oferi încuietorilor o margine fără efort și multă textură, mișcare și volum. Deci, de ce să mergi pentru un bob scurt atunci când îl poți scoate și tu!

Ashley Marie, un stilist din Charlotte, NC, descrie shagul ca fiind stilul menit să fie lipsit de griji. „Femeia care poartă acest lucru este gata să pună fierul. Este gata să-și îmbrățișeze părul în forma sa naturală sau să creeze o textură care să i se potrivească funkului interior ”.

Textura este primul lucru la care trebuie să te gândești atunci când optezi pentru o coafură de lob shaggy. Întreținerea vine în continuare. Ashley spune: „Sfatul meu este să vă luați în calcul rutina zilnică. Completele se potrivesc programului tău? Vă puteți permite 2-3 tunsori pe an? ”

Pentru stil, linia favorită de produse a lui Ashley este de la Hairstory. Îi place Balsamul de Păr ca produs preferat pentru bucle naturale. Sprayul texturizant Undressed este ceea ce folosește femeilor care au nevoie de ajutor pentru a spori textura.

Deci ești pregătit pentru un shag? Ashley recomandă găsirea unui stilist care să se concentreze pe tunsul scurt. Nu toată lumea este confortabilă făcând astfel de stiluri și croieli.

„Orice stil poate fi adaptat oricărei forme a feței, texturii părului și rutinei. Este vorba doar de găsirea unui coafor care să știe cum să facă asta ”, adaugă ea.

Așadar, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai la modă tunsori și coafuri lungi și lungi.

Bob Shaggy de lungime medie

Bob shaggy de lungime medieInstagram @hairbyelvisp

Boburile shaggy de lungime medie sunt la modă și sunt o modalitate excelentă de a adăuga textura unui bob clasic. Un perimetru contondent cu straturi shaggy creează mișcare și volum și ajută la îndepărtarea greutății pentru bărbații cu păr mai gros. Încercați să coafați atât drept, cât și buclat pentru a da vibrații diferite de la o zi la alta.

Bob Choppy lung pentru femei peste 60 de ani cu fețe rotunde

Bob lung și agitat pentru femeile de peste 60 de ani cu fețe rotundeInstagram @finnellhair

Bobul lung și agitat pentru femeile de peste 60 de ani cu fețe rotunde funcționează excelent pentru femeile care au textură în păr. Pentru a obține acest aspect, cereți coaforului dvs. o tunsoare scurtă în straturi, cu breton lateral.

Bob Shaggy lung pentru femei mai în vârstă

Bob Shaggy lung pentru femei mai în vârstăInstagram @staceylibuit_hair

Un bob lung și lung pentru femeile în vârstă este inegalabil! Cine altcineva poate purta o coafură cu pene, shaggy, în afară de doamnele care au peste 50 de ani cu păr fin? Textura acestui tip de stil adaugă atât de multă emoție părului.

Long Shaggy Bob pentru femei peste 50 de ani

Long shaggy bob pentru femei peste 50 de aniInstagram @ladylotus_

Un bob lung, shaggy, este perfect pentru femeile de peste 50 de ani cu păr gros. Este modalitatea perfectă de a da părului o notă modernă. Această tăietură oferă mișcare părului. Straturile ușoare, agitate, ameliorează părul de la volum și dau un efect de înmuiere bobului tău lung. Lungimea este modernă, în timp ce forma înmoaie trăsăturile feței.

Shaggy Lob cu un Undercut

Lup Shaggy cu o tăieturăInstagram @alexandre_takao

Lobul shaggy, cu o tăietură, este potrivit pentru femeile care doresc să-și reducă subtil volumul părului, menținându-l la modă.

Bob dezordonat lung cu Ombre blondă

Bob lung dezordonat cu ombre blondeInstagram @ alice.gandolfi.parrucchieri

Un bob lung dezordonat cu ombră blondă este ceea ce aveți nevoie dacă sunteți interesat să vă modernizați coafura actuală. Buclele de plajă sunt la modă și pot fi realizate cu un fier de călcat de 1 inch. Începeți să ondulați axul central, lăsați capetele drepte și creați bucle ondulate uimitoare. Culoarea Ombré este o alegere fabuloasă pentru a merge cu un bob. Rădăcinile întunecate ascund orice creștere, făcându-l un stil de întreținere redus.

Shaggy Lob cu Bangs

Shaggy Lob cu BangsInstagram @hollygirldoeshair

Purtați un lob obos cu breton atunci când doriți o tăietură proaspătă și nervoasă, fără a vă compromite textura părului. Lungimea cotletului pășește umerii pentru un plus de eleganță. Tunsorile shaggy lob care prezintă o franjură vor flata și vor încadra o formă rotundă a feței. Modern și șic – această tendință de păr shaggy este o necesitate!

Bob Shaggy cu Long Bangs

Bob Shaggy cu Long BangsInstagram @rodrigues_ricardo

Este atât de mișto cum un bob shaggy cu breton lung creează impresia unui stil refăcut și fără efort. Această tunsoare lungă de bob shaggy este ideală atât pentru șuvițele subțiri, cât și pentru cele groase. Îndepărtează vracul, în special de la capete, oferind în același timp o formă mai completă. Potrivește-l cu o culoare de păr blond căpșuni pentru o atingere cochetă.

Shaggy Lob pentru fețe rotunde

Shaggy Lob pentru fețe rotundeInstagram @novaartssalon

Un lob drăguț, shaggy, pentru fețe rotunde, îți poate scoate în evidență pomeții. Stilizați straturile shaggy cu valuri, apoi adăugați o franjură pentru a rupe rotunjimea feței. Pentru un rezultat mult mai vibrant, spuneți da unei nuanțe strălucitoare de roșu!

Long Shaggy Bob inversat

Bob dezordonat, lung, inversat, Shaggy BobInstagram @ nic0le_anders0n

Obsedat de acest bob îndelungat și invers? Nu esti singur. Această tunsoare este un lob cu breton wispy și straturi subtile pentru mișcare cu aspect natural. O tunsoare lob lobă arată elegant atât în ​​stilul drept, cât și în stilul ondulat. Merge bine și pe părul cu lumini blondă.

Mai lung Shaggy Bob

Mai lung Shaggy BobInstagram @taboohaircare

Scoateți un bob mai lung ca acesta prin tăierea unui aparat de ras. Această cotletă este garantată pentru a oferi un stil cu multă textură. Sporiți-i mișcarea adăugând unde dacă este necesar. Ceea ce face acest shag cool este potrivit atât pentru femeile mai tinere, cât și pentru cele mai în vârstă.

Shaggy Bob pentru păr mai lung

Bob Shaggy pentru păr mai lungInstagram @ lily.et.les.cheveux

Un bob shaggy rafinat pentru părul mai lung arată mai bine cu valuri moi. Mărește orice formă a feței, în special una rotunjită. Coafurile lungi bob shaggy ca aceasta sunt lungimea perfectă pentru a obține versatilitate.

Long Shaggy Pixie Bob

Long Shaggy Pixie BobInstagram @brianaguilarhair

Acest lung pixie bob shaggy este unic. Două cuvinte pentru ao descrie – vibrant și îndrăzneț! Această tunsoare funcționează excelent atât pe șuvițele subțiri, cât și pe cele groase. Oferă o textură suplimentară și conferă părului subțire un efect mai gros. Dar, de asemenea, ar fi mai ușor de manipulat dacă încuietorile dvs. au o densitate mare.

Blond lung blond Shaggy Bob

Blond lung blond Shaggy BobInstagram @brianaguilarhair

Poate fi foarte distractiv să porți un bob blond lung, dezgustat. Această tendință este pentru doamnele care au încuietori drepte care au nevoie de mai multă textură și volum. Replicați stilul oferindu-vă părului valuri plajă și un spray de sare. Între timp, acest păr blond dezordonat are rădăcini mai întunecate pentru o dimensiune suplimentară.

Bob Shaggy texturat cu Bangs

Bob Shaggy texturat cu BangsInstagram @brianaguilarhair

Un bob shaggy texturat cu breton și valuri moi oferă o atmosferă elegantă și inocentă. Finisajul prezintă un efect texturat pentru ca părul fin să pară mai gros. Pentru a adăuga suficient interes unei astfel de tunsoare, tăiați câteva fire pentru a adăuga breton. Un bob shaggy cu franjuri poate avea, de asemenea, un aspect mai tânăr.

Bob Shaggy lung pentru păr gros

Bob Shaggy lung pentru păr grosInstagram @brianaguilarhair

Iată un bob lung, ideal pentru părul gros. Reduceți marginile pentru a crea un efect fără greutate și pentru a adăuga o textură suplimentară părului. Este despărțit în centru pentru a flata femeile cu fețe rotunde.

Long Shaggy Bob Shaggy

Long Shaggy Bob ShaggyInstagram @dionneshairbash

Dați o lovitură unui bob îndelung stratificat. Atunci când este coafat cu valuri, face o coafură uimitoare pentru majoritatea femeilor. Deoarece este ușor de coafat, tot ce aveți nevoie este un fier de curling și fixativ.

Shaggy Long Bob

Shaggy Long BobInstagram @evandro_bertucce_hair_design

Un bob lung, shaggy, arată un stil moale, fără efort, care arată minunat pe părul drept. Este garantat că flatează femeile cu o formă pătrată sau diamantată. Valurile pot diminua claritatea unei linii maxilare.

Bob ondulat lung Shaggy pentru păr fin

Bob Shaggy lung pentru păr finInstagram @evandroertucce_hair_design

Acesta este un bob ondulat lung și ondulat pentru păr fin și arată minunat! Cheia pentru o margine mai locuită este valurile moi care scot în mișcare. Încercați această coafură lungă, shaggy bob, cu o blondă înrădăcinată în umbră, pentru a face tressele să pară mai groase.

Vedere din față și din spate a unui lob Shaggy

Vedere din față și din spate a unui lob lăsatInstagram @ felix.lynn

Vederile din față și din spate ale unui lob lăsat arată multă textură, creând înălțime și mișcare în zona superioară. Această cotlet, realizat de stilistul din Arizona Lynn Felix, deschide fața și îi înmoaie trăsăturile.

Felix afirmă: „Am lucrat cu straturi pătrate prin vârf. Apoi, am intrat cu secțiuni diagonale înainte în spate și laterale pentru a realiza această tăietură de lob. ”

Lob Shaggy Curly

Lob Shaggy Curly cu o tăietură ascunsăInstagram @flirtwithjoy

O tunsoare cretă cu lob lăsat poate beneficia de o formă uriașă, perversă, care se potrivește perfect cu bretonul cret. Cu stratificarea perfectă, poate încadra bine fața. Când pregătiți, aplicați o combinație de cremă hidratantă pentru bucle și gel de control pentru a redefini buclele.

Această coafură buclată este o tunsoare pentru bebeluși care a fost creată de proprietarul salonului și stilistul Joy Ishii din San Diego, CA. „Această tăietură începe cu franjuri. Fringe de perdea se construiește pe sine, adăugând o mini tăiere. Straturile mai scurte de încadrare a feței ajută la crearea acestei forme distractive ”, explică Ishii.

Această tunsoare shaggy oferă părului tău multă mișcare. Îl poți stiliza pe plajă, drept sau chiar cu textura ta naturală. Această croială poate fi personalizată pentru dvs., deci fiți aventuroși și faceți straturile scurte sau păstrați-le mai mult!

Ishii crede că coafurile lob shaggy sunt versatile și pot fi utilizate pe toate texturile părului. „Părul drept, ondulat și creț se va distra atât de mult având un bebeluș! Dacă aveți părul creț, Bumble and Bumble are propria lor linie de ondulare care ajută la coafare. Este o cremă de stil pentru fetele cu bucle care doresc să-și usuce părul la aer, așa că nu blowdry când utilizați acest produs “, notează ea.