18 idei lungi asimetrice de tunsoare Bob, care sunt incontestabil impecabile

Un bob lung asimetric este o tunsoare până la umeri cu un perimetru inegal. O parte este mai lungă decât cealaltă, creând un stil mai înfricoșător și mai modern.

Artist de păr din Florida Victoria Brothers„A merge la regulă este să vă angajați în stil, deoarece întreținerea este un lucru pe care femeile îl greșesc adesea.

„Luați în considerare rezultatul pe care doriți să îl mențineți pe termen lung. Este o tunsoare extrem de la modă, dar nu este pentru toată lumea “, notează ea. „Consultați și un stilist și întrebați dacă se potrivește formei feței și tipului de păr.”

Un alt aspect de care trebuie luat notă înainte de a obține acest bob inegal este produsele de care va trebui să îl personalizați. „Cel mai recomandat produs al meu este linia Aveda Smooth Infusion”, spune Brothers.

Cu toate acestea, îi place cel mai mult Smooth Infusion Nourishing Styling Creme. „Este obiectivul meu, datorită cât de hrănitor și netezitor este,” explică ea. “Reduce frizul și protejează părul împotriva umidității pentru a menține stilul.”

Acum, înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai trendy tunsori asimetrice lungi!

Bob asimetric lung cu latură rasă

Bob asimetric lung cu latură rasăInstagram @hairbyedwin

Boburile lungi asimetrice cu partea rasă sunt mult mai îndrăznețe, cu o tăietură de ras. O astfel de tehnică îndepărtează contondența și înmoaie capetele părului. Această tunsoare lob particulară funcționează cel mai bine pe părul gros. În afară de asimetrie, are o tăietură care elimină greutatea și greutatea suplimentară de la încuietori.

Bob neuniform lung Burgundy

Bob lung neuniform de BurgundiaInstagram @thetrinityhairstylist

Un bob neuniform lung și visiniu este o coafură clasică frumoasă. Straturile minime reflectă lumina și creează o strălucire extraordinară. Adăugați-vă personalitatea păstrând o parte mai mult timp. Un bob neted funcționează bine pe forme rotunde sau pătrate. Adăugați volum sau bucle acestui stil pentru a se potrivi unei fețe înguste.

Lob asimetric cu Balayage

Lob asimetric cu balayageInstagram @headrushdesigns

Un lob asimetric cu balayage este croiul perfect pentru a vă bucura de briza verii. Un lob cu straturi puțin sau deloc care periază gulerul sau mai jos este lungimea perfectă dacă alegeți un păr de lungime medie.

Adăugați un teanc mai scurt în spate pentru niște sass. Creați un balayage la mix pentru o opțiune de culoare cu întreținere redusă. Adăugați câteva valuri cu o buclă și terminați-l cu un spray ușor precum Cult + King „set spray”.

Lob contondent cu latură unghiulară

Lobul contondent cu partea unghiularăInstagram @hairfactoryvesu

Încercați un lob bont cu o parte unghiulară pentru o răsucire modernă pe cel mai solicitat bob lung. Lungimea lungă care curge brusc printr-o despărțire laterală adaugă o margine stilului dvs. și arată minunat asociat cu părul drept și elegant.

Lob asimetric blond

Lob asimetric blondInstagram @ beehave.hair

Acest lob asimetric blond are un finisaj lustruit. A fost creat de coafura Megan Giunta din Vancouver, CA.

Dacă sunteți o femeie cu o mulțime de păr fin sau subțire, Giunta ne amintește că este o combinație de culoare / tăietură cu întreținere redusă. „Bobul are nevoie să fie remodelat la fiecare câteva luni”, notează ea. „Pentru o schimbare drastică fără a pierde multă lungime, optează pentru această coafură asimetrică cu bob lung!”

Bob lung asimetric pentru femei în vârstă

Bob lung asimetric pentru femei în vârstăInstagram @twinchikitalola

Un bob lung asimetric pentru femeile mai în vârstă poate părea super uimitor și ultra-chic! Oferă un efect de încadrare a feței mai moale și lustruit, care se potrivește unei forme pătrate a feței. Cu o culoare de sare și piper, creează un aspect mai natural.

Bob lung asimetric cu o tăietură

Bob lung asimetric cu o tăieturăInstagram @rebecca_inthelab

Un bob lung asimetric cu o tăietură subțire face o coafură îndrăzneață și la modă. Tăierea agitată oferă treselor o formă unică, care atrage atenția. Pentru a copia aspectul, cereți breton asimetric și o parte rasă. Stropii de blond sunt, de asemenea, minunați, ceea ce adaugă dramă suplimentară lobului complet.

Bob asimetric lung cu straturi

Bob asimetric lung cu straturiInstagram @ghdhair

Boburile lungi asimetrice stratificate sunt realizate mai bine cu șuvițe medii până la groase. Creează un finisaj mai modern atunci când este decorat cu unde și texturi moi. Această cotlet este pentru femeile cu o formă pătrată a feței. Straturile care înmoaie linia maxilară ascuțită.

Lob asimetric pentru păr drept

Lob asimetric pentru păr dreptInstagram @reyhairstylist

Un lob asimetric pentru păr drept prezintă un perimetru impecabil. Pare uimitor, îngrijit și ușor de manipulat atunci când coafați. Cel mai bun lucru la acest cotlet este că doamnele îl pot purta și împărți părul de pe orice parte. Acesta este trucul pentru a face această tunsoare potrivită pentru orice formă a feței.

Tuns lung Bob ondulat asimetric

Tuns lung Bob ondulat asimetricInstagram @mariaolmosartistry

Un bob asimetric lung și ondulat este perfect pentru părul prea plat și care are nevoie de volum. Pentru a asigura textura ondulată, folosiți fixativ pentru un stil care durează întreaga zi.

Lob asimetric până la umăr cu breton

Lob asimetric până la umăr cu bretonInstagram @ brianhickman1

Dacă doriți să faceți o declarație, acest lob asimetric până la umăr cu breton este croiala ta. Acest bob lung are o parte mai scurtă decât cealaltă. Cu siguranță un cap de cotitură.

Bob asimetric lung cu franjuri

Bob asimetric lung cu franjuriInstagram @rhodabasilehairartist

Un bob lung asimetric cu franjuri este o tunsoare modernă, nervoasă, cu o parte mai lungă decât cealaltă. Iată un exemplu minunat, proiectat de stilistul Rhoda Bolles din Pennsylvania. Este măgulitor pentru doamnele care doresc părul mai scurt, dar care se tem să piardă ceva lungime.

Bolles împărtășește modul în care se realizează această reducere. „Am folosit o combinație de linii contondente, ușoară gradare în spate și supra-direcție pe partea mai lungă. Acest lucru creează un unghi mai dramatic pe latura mai lungă ”, spune stilistul.

Bob asimetric lung texturat cu breton

Bob asimetric lung texturat cu bretonInstagram @the_chair_salon

Un bob asimetric lung texturat cu breton este cel mai potrivit pentru femeile cu o formă rotundă a feței și încuietori subțiri. Stilul ideal pentru a-l potrivi este unul cret. Datorită buclelor adăugate, părul pare mai plin! Între timp, marginea rupe rotunjimea feței, subliniind în același timp culoarea ochilor.

Lob asimetric cret

Lob asimetric cretInstagram @wigsandwonderswigsandwo

Acest lob asimetric cret are un farmec atrăgător pe care doamnele mai tinere îl pot arăta! Aspectul său umed este un furt de scene. Deși perimetrul are un unghi subtil, este și mai dramatic cu o parte laterală profundă. Atunci când copiați stilul, nu uitați să folosiți un spray de strălucire pentru a adăuga delicatete părului.

Bob asimetric lung și buclat

Bob asimetric lung și buclatInstagram @rodrigovizu

Un bob asimetric lung și buclat oferă o iluzie de păr sănătos, plin de viață. Pentru a obține stilul, adăugați o mulțime de textură la încuietori, păstrând în același timp definiția piesei-y. Va arăta desfăcut, dar controlabil. Un spray cu sare de mare este cel mai recomandat produs de utilizat cu această coafură inegală.

&# x1f449; &# x1f449; Vedeți mai multe coafuri lungi și bobate

Bob asimetric cu straturi lungi

Bob asimetric cu straturi lungiInstagram @ demetriusschool

Iată un alt bob asimetric cu straturi lungi, care oferă o coafură balansoară, epică! Acest cotlet are această impresie puternică și puternică pe care femeile independente o pot scoate. Lungimea nu este prea lungă și nici prea scurtă. Este perfect pentru femeile care nu pot decide ce cotlet să se aleagă.

Lob asimetric dezordonat pentru păr gros

Lob asimetric dezordonat pentru păr grosInstagram @staceylibuit_hair

Cea mai bună caracteristică a unui lob asimetric dezordonat pentru păr gros este că este ușor de manipulat și jazz. Deoarece părul are multă densitate, acesta poate deveni elegant, ondulat, texturat sau cu mici împletituri. Rezultatul? Încă fascinant! Stilează-l cu bucle moi de butoi și vei fura spectacolul!

Bob asimetric lung pentru fete negre

Bob asimetric lung pentru fete negreInstagram @queendommindset

Bobul lung asimetric pentru fetele negre face o tunsoare descurcată, care este versatilă. Poate arăta minunat într-un stil elegant, dar poate, de asemenea, să arate un aspect ondulat, cu siguranță! Pentru femeile care consideră că o croială cu o lungime este de bază, ia în considerare această idee extremă de păr. Acest lob maro închis poate apărea foarte la modă, mai ales atunci când este asociat cu un ombre!