18 Bob cu perdea Idei de coafură pentru femei moderne, de plajă

Un bob cu breton de perdea este o combinație a unui bob asociat cu o franjă în care părțile din mijloc sunt măturate în lateral. Împărțirea bretonului astfel face să pară ca ferestrele perdelelor deschise, dându-i termenul breton cortină. Când obțineți o coafură scurtă ca un bob, adăugarea unei franjuri încadrează fața, făcându-l potrivit pentru doamnele de toate vârstele, cu orice formă de față. Această croială de lungime scurtă vă va îmbunătăți caracteristicile feței!

Când obțineți o nouă tunsoare, mai ales cu breton, trebuie să știți cum să o întrețineți și să o coafați.

Iată un sfat al unui stilist din Australia Matthew Jones despre tendință. „Bangurile vor necesita întotdeauna un fel de stil. Fie că este vorba de un uscător și de o perie rotundă sau de un clește fierbinte, acestea nu vor sta bine fără efort ”, notează el.

Jones recomandă șamponul uscat Virtue Labs Refresh Dry. El explică faptul că „absorbe excesul de ulei, ajută la hidratarea părului și lasă părul să se simtă din nou plin”.

„Există un lucru în care oamenii greșesc în legătură cu această tendință”, adaugă el, „este echilibrul în lungimi între breton și linia de bază a bobului. Cu o croială mai scurtă, veți avea mai puțini păr pentru a vă juca cu franjuri, fără a strica integritatea bobului. ”

Înainte de următoarea întâlnire cu părul, consultați aceste fotografii cu cele mai bune idei de coafură bob cu perdea.

Bob Shaggy cu Cortină Bangs

Bob Shaggy cu o coafură lungă cu bretonInstagram @ yokii.san

Pentru femeile cu păr fin, luați în considerare un bob shaggy, cu breton lung pentru perdele, pentru a activa textura și volumul, prin faptul că un stilist adaugă straturi invizibile moi și tăiere ușoară în puncte pentru a obține bretonuri agitate. Stilează-ți bobul stratificat cu R + Co Trophy pentru strălucire și textură sporite.

Bob Blunt francez cu cortină Bangs

Bob contondent francez cu breton cortinaInstagram @ziggyazeigler

Un bob franțuzesc franțuzesc cu breton de perdea funcționează frumos pe cei care iubesc o senzație mai elegantă până la tresele lor. Lungimea tăiată ascuțită păstrează plinătatea bobului care atinge linia maxilarului exact. Adăugarea bretonului de perdea unui bob dă formă, dând un element de moliciune. Bretonul cortinei poate fi împins în jurul valorii de care pășesc sprâncenele și dau o senzație simetrică feței.

Bob tăiat maro cu franjuri de perdea

Bob maro tăiat cu franjuri de perdeaInstagram @drethings

Încercați o tăietură bob maro cu franjuri de perdea pentru a vă profesionaliza stilul. Dacă sunteți în căutarea unui stil pentru a impresiona pe toată lumea la locul de muncă, un bob are acel aspect combinat, care este, de asemenea, o piesă excelentă de transformare pentru părul de lungime medie. Lungimea poate fi versatilă. Puteți alege oriunde de la buză până sub bărbie. Un bob funcționează bine la femeile de orice vârstă.

Bob cu unghi cu perdea cu breton

Bob unghiular cu breton cu pene de perdeaInstagram @ o.le.oni

Un bob unghiular cu breton cu pene de perdea este o croială elegantă și elegantă. Pentru a oferi părului mai multă mișcare, investește în spray-uri de textură și pomadă care vor adăuga textură și volum tunsoarei tale.

Shag Bob cu franjuri Swoopy

Shag bob cu franjuri swoopyInstagram @danae_edwardsandco

Încercați un bob shag cu o franjă de perdea swoopy care se află chiar sub sprânceană. Dispune de straturi mai scurte texturate pentru un corp instant și un stil fără efort. Spritați cu spray de sare de mare și difuzați cu căldură scăzută pentru o coafare rapidă în exterior.

Bob blond pentru păr subțire cu breton cortină

Bob blond pentru păr subțire cu breton cortinăInstagram @ayhanonluel

Un bob blond pentru păr subțire cu breton cortină este o tunsoare grozavă pentru femeile de toate vârstele. Creează instantaneu plenitudine și grosime. Bretonul moale pentru perdele ajută la încadrarea feței și este ușor de întreținut și stilat. Stil cu un fier de curlat de 1 ¼ ”pentru valuri moi.

Lob cu cortină Bangs

Lob cu breton cortinaInstagram @stebunovhair

Un lob cu breton cortină este perfect pentru femeile cu păr fin care doresc să sublinieze anumite trăsături faciale și să subțire fața. Nivelul de angajament este scăzut și oferă un aspect echilibrat și moale. Stil cu spray texturizant Trophy de la R + CO.

Cu franjuri de perdea texturate

Bob cu coafură cu franjuri cu perdea texturatăInstagram @stebunovhair

Un bob cu franjuri cu perdea texturată îi flatează pe femeile cu o formă rotundă a feței. Adăugați valuri moi cu un fier curling de 1 ”pentru a oferi mișcare și corp pentru un aspect elegant, dar casual. Spritz Haze by Evo în părul tău ondulat pentru textură activată și breton dezordonat.

Bob inversat cu breton cu pene pentru păr întunecat

Bob inversat cu perdea coafură breton pentru păr întunecatInstagram @salsalhair

Bobul inversat cu breton cu pene are un finisaj sfâșiat, lăsând capetele părului întunecat mai inegale. Pentru a îmbunătăți mișcarea, încercați să pulverizați un texturizator de pe șuvițe și să le frământați cu palmele pentru a adăuga mai multă textură aspectului.

Bob drăguț cu breton scurt

Bob drăguț cu breton scurt de perdeaInstagram @brianaguilarhair

Cu lungimea care urcă până la bărbie sau puțin sub ea, acest bob drăguț cu breton scurt de perdea este o tăietură puternică și puternică, cu straturi ușoare.

Bob lung cu breton cortină

Bob lung cu breton de perdeaInstagram @danae_edwardsandco

Dacă vrei să scapi de părul lung, optează pentru un bob lung cu breton de perdea. Are lungimea umerilor și are o bază dreaptă, dar în funcție de efectul dorit, croiala poate fi stilată în moduri diferite. Folosiți șampon uscat pentru a da o textură dezordonată și modernă.

Lob cu breton de perdea care încadrează fața

Lob cu breton de perdea care încadrează fațaInstagram @ prue.bodahairboutique

Un lob cu breton de perdea care încadrează fața este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să încerce lungimea redusă cu un profil versatil și elegant. Tot mai multe femei optează pentru tunsori scurte pentru a combina un aspect la modă cu mai multă practicitate. Această tăietură arată deosebit de bine și pentru femeile cu păr drept.

Cortină Wispy Bangs pe o tăietură Bob

Perdele de buzunar breton pe o tăietură bobInstagram @stebunovhair

Bretonul de perdea cu o tăietură bob lungă de bărbie este îndrăzneț. Principala sa caracteristică este modul în care tăietura este aproape de ceafă, ceea ce ajută la alungirea gâtului. Cu bretonul ciudat, câștigă și mai multă originalitate.

Bob de platină cu straturi și franjuri de perdea

Bob cu straturi și tunsoare cu franjuri de perdeaInstagram @ayhanonluel

Un bob de platină cu straturi și franjuri de perdea din vârfuri, deturnând atenția de pe față. Pariați pe bretonul lung pentru a completa croiala bob cu eleganță și stil.

Legate de: Vedeți mai multe coafuri stratificate cu breton cortină.

Cortină Bangs pe o tunsoare Bob

Cortină breton pe o tunsoare bobInstagram @stebunovhair

Clasic, breton cortina pe o tunsoare bob sunt una dintre acele coafuri mai scurte, care sunt mereu în creștere. În plus, se combină cu toate tipurile de păr.

Bob scurt cu breton cortină pentru femei peste 50 de ani

Bob scurt cu breton cortina pentru femei peste 50 de aniInstagram @rubylane_thevintagestylist

Încercați un bob scurt cu breton cortină pentru femeile cu vârsta peste 50 de ani pentru a vă înmuia și a vă ridica trăsăturile faciale. Bretonul de perdea este o alternativă excelentă la bretonul complet, datorită mișcării mai blânde, care este măturată ușor pe ambele părți. Adăugați acest lucru la un bob scurt pentru a da o formă de stil unui stil unic.

Bob cu breton cortină pentru femei în vârstă

Bob cu breton cortină pentru femeile mai în vârstăInstagram @jikaiahstylist

Un bob și cortină breton pentru femeile în vârstă are nevoie de textură, straturi și vârfuri tăioase, tăiate cu brici. Styling bobs curly arată extra jucăuș și oferă o iluzie de păr mai plin.

Bob scurt cu franjuri de perdea

Bob scurt cu franjuri de perdeaInstagram @hannahs_hairxx

Un bob scurt cu franjuri de perdea este o coafura bob recomandata doamnelor cu fata patrata sau ovala. Stilistul Hannah Mellor din Australia spune că funcționează cel mai bine pe părul gros.

Mellor a folosit foarfece și tehnici de ras pentru a face această cotletă. „Am gravat secțiunea din spate pentru a crea textură și a elimina în vrac în același timp. Am personalizat tăierea folosind o combinație de tăiere și gravare în vârf ”, adaugă ea.