2018 tunsoare Bob texturată cu 20 de poze

Lungimea părului nu vă poate dicta stilul, nu ar trebui să lăsați acest lucru să se întâmple deloc. Această coafură realizează întotdeauna invidie și un aspect inspirat, care nu încearcă din greu, tânără și vibrantă, dar va crea un coafură scurtă bine texturată care strălucește. Cu această coafură, puteți obține părul scurt și ondulat, care vă aduce eleganța de zi cu zi, această tunsoare este preferată de majoritatea femeilor de toate vârstele, deoarece creează un aspect încântător care vă încadrează fața pentru a arăta minunat tot timpul. Aici am compilat toate imaginile potrivite care vă vor încânta și vă vor inspira cu siguranță să le încercați.

1. Bob texturat pentru păr subțire

Dacă preferați în mod normal fire mai lungi, care vă oferă spațiu pentru a arunca peste ar trebui să vă aflați în locul potrivit. Această coafură vă va oferi, de asemenea, o alocație rapidă și tunsoare scurta usoara uitați-vă și asigurați-vă că vă va inspira cu adevărat și vă va satisface nevoile după cum doriți. Cu stilistul potrivit, care îți poate schimba subțire neinspirată și lipsită de inspirație par scurt pentru a deveni voluminoși și texturați cu siguranță veți arăta uimitor și lăsați oamenii să întoarcă capul.

Bob texturat

Sursă

2. Păr Bob stratificat texturat

Părul lui Bob a fost la modă de-a lungul anilor și multe femei preferă această coafură din moment ce este voluminoasă și simplă. De asemenea, este ușor de întreținut și face ca părul fin să pară voluminos. Acesta este secretul femeilor în vârstă pentru a arăta mai tinere și mai elegante. Indiferent de tipul feței, veți găsi această coafură potrivită și vă face fantastic

Tunsoare Bob texturată

3. Scurt Bob ondulat tăiat

Lungimea scurtă este alegerea actuală a coafurilor pentru femei. Vă sfătuim cu tărie să alegeți această coafură pentru activitățile de zi cu zi. Această coafură este întotdeauna percepută ca fiind feminină și vrem să vă oferim aceasta ca o doză de inspirație.

Bob texturat scurt

4. Păr subțire și față rotundă

Coafuri Bob texturate

5. Tunsor asimetric Bob

Tunsori Bob texturate

Sursă

6. Păr scurt pentru păr subțire

Bob texturat Tuns-6

7. Alyson Hannigan

Tuns cu textură Bob-7

8. Blond Balayage Brown Brown

Bob tunsoare texturată-8

9. Bob blond cu rădăcini întunecate

Bob texturat Tuns-9

10. Tunsoare pentru păr subțire

Bob tunsoare texturată-10

11. Cute Cute Cut

Tuns cu textură Bob-11

12. Ombre colorate

Bob tunsoare texturat-12

13. Tunsoare elegantă maro închis

Bob tunsoare texturată-13

14. Bob pentru păr fin

Bob texturat Tuns-14

15. Bob lung Choppy

Bob Tuns cu textură-15

16. Bob lung texturat pentru păr gros

Bob tunsoare texturată-16

17. Bobul despărțit lateral

Tuns cu textură Bob-17

18. Bob ondulat și stratificat

Bob tunsoare texturată-18

19. Bob blond cu straturi

Bob tunsoare texturată-19

20. Păr castaniu închis

Bob tunsoare texturată-20