20 de tunsoare scurte elegante pentru femei pentru femei

Tunsori bob scurte sunt un aspect nemuritor care poate fi purtat de toată lumea care se bazează pe croială. Cu cantități uriașe de zile actuale și noi versiuni, dvs. păr scurt scurt poate fi modificat pentru a vă coordona personajul. Indiferent dacă sunteți un rocker încărcat de mentalitate, fata din apropiere sau inovatorul de ultimă oră, un bob scurt poate fi o coafură extraordinară pentru a vă crea o impresie. Investigați aceste imagini motivante cu bob scurt tunsori și creșteți noi informații despre ceea ce poate realiza acest stil pentru dvs..

1. Tuns scurt Bob

Un reglaj impecabil blondă marginile bobului se confruntă cu fețe alungite și relaxează unghiurile ascuțite. Lumina slabă a părului blond vă ajută, de asemenea, să vă lumineze aspectul și să ofere volum părului.

Tunsori Bob scurte

Sursă

2. Tunsor scurt în straturi Bob pentru femei

Acesta este un pixie esențial, drept și lung, texturat cu lumini joase nepretențioase pentru un aspect de vârf. De asemenea, finisajele ușoare și agitate fac ca întreaga tunsoare să fie remarcabilă.

Tunsori scurte Bob pentru femei

3. Tuns scurt Bob cu Bangs

Una dintre cele mai tari tăieturi pe care ar trebui să o încercați în acest sezon – bobul curbat, care este destinat să fie mai lung în față și mai scurt în spate. În funcție de modul în care trebuie să-l coafați, acesta vă va schimba în totalitate aspectul într-un aspect cochet, fără mult efort.

Tunsori Bob scurte cu Bangs

Straturi pe mic de statura părul îmbunătățește textura și volumul încuietorilor editate, inclusiv acea măsură suplimentară de vorbire înapoi pentru coafura dvs. care arată magnific în orice epocă. Motivați-vă și gândiți-vă la modul în care vă puteți îmbunătăți coafura scurtă actuală!

4. Vedere din spate a coafurii scurte Bob

Acest bob include straturi delicate care completează cel mai bine o față rotundă. Partea de mijloc ajută în plus la echilibrarea formei feței, făcând fantezia unei fețe alungite.

Coafuri Bob scurte

5. Tunsor 2019 stil Bob scurt

Părul tău drept va părea solid și fără cusur atunci când îl tai într-un bob scurt, stratificat. O victorie simplă cu o parte laterală oferă un aspect rafinat și competent. Modificați-l purtând o bandă frumoasă sau lipindu-l înapoi cu câteva barete când nu mai lucrați.

6. Tuns scurt Bob texturat

Tunsori Bob scurte pentru femei-6

7. Stacked Bob inversat

Tunsori Bob scurte pentru femei-7

8. Stil Bob cu capete Choppy

Tunsori scurte Bob pentru femei-8

9. Stil moale ondulat

Tunsori Bob scurte pentru femei-9

10. Vedere din spate scurt Bob tunsoare 2019

Tunsori Bob scurte pentru femei-10

11. Bob blond foarte gros

Tunsori Bob scurte pentru femei-11

12. un par scurt

Tunsori scurte Bob pentru femei-12

13. Repere Blonde

Tunsori Bob scurte pentru femei-13

14. Platinum Blonde Short Undercut

Tunsori Bob scurte pentru femei-14

15. Pixie Bob Cut

Tunsori Bob scurte pentru femei-15

16.

Tunsori Bob scurte pentru femei-16

17.

Tunsori Bob scurte pentru femei-17

18.

Tunsori scurte Bob pentru femei-18

19.

Tunsori Bob scurte pentru femei-19

20.

Tunsori Bob scurte pentru femei-20