Cele mai bune 25 de tunsori scurte blonde 2012-2013

În 2012 – 2013 tunsori scurte cu o mulțime de stiluri și tăieturi de ultimă oră sunt în tendințe despre care știm cu toții foarte bine, dar culoarea părului blond este, de asemenea, o culoare la modă a părului, cu tunsori mai scurte. Iată câteva stiluri drăguțe și cele mai bune de tunsori blonde scurte din 2012 – 2013.

Fetelor într-o tuns scurt si blond dă un aspect drăguț. Un ton mai deschis de culoare blondă dă întotdeauna un aspect de blândețe, frumusețe și frumusețe.

Tunsori drăguțe și blonde scurte 2013

Bangs sunt tunsoarea scurtă la modă din acest an. Majoritatea fetelor conștiente de stil și la modă urmează această tunsoare cu o frumoasă culoare blondă a părului. Această tunsoare și coafuri le fac mai elegante, la modă și uneori și sexy.

Părul scurt și blond, cu breton lung

Părul drept mortal oferă, de asemenea, un aspect la modă, cu stiluri de păr prea scurte. Pentru a vă face părul mai frumos și mai elegant, vopsiți-l în orice culoare de păr blond. Cu siguranță va da un aspect unic și superb personalității tale.

Coafuri blonde scurte drepte

Știm cu toții că atât nuanțele mai deschise, cât și cele mai întunecate ale culorii blond sunt în tendințe, așa că se potrivește aproape la fiecare tunsoare scurtă sau la orice stil de păr. Tunsoarea Pixie arată, de asemenea, cel mai bine în nuanța blondă.

Coafuri scurte pixie blondă

Pentru a vă face personalitatea mai la modă și mai elegantă, schimbați-vă mai întâi coafura. Tăiați-vă firele de păr în orice tunsoare scurtă și dați un stil nou și arătați-vă feței. Pentru a vă face tunsoarea mai elegantă, deci vopsiți-l și orice ton de culoare blondă.

Tunsor scurt, la modă, blond

Bangs este una dintre cele mai la modă și populare tunsori din acest an. Este doar pentru firele de păr mai scurte. Un ton mai deschis de culoare blondă adaugă mai multă frumusețe tunsoarei tale și te face să arăți mai elegant.

Tuns scurt, blond, cu breton

Este o altă tunsoare drăguță și scurtă pentru fetele la modă. Culoarea părului blond arată cel mai bine la această tunsoare.

Tunsori asimetrice blonde scurte

Tunsori blonde arată întotdeauna bine și este, de asemenea, o tunsoare la modă din 2012 – 2013.

Cele mai bune tunsori scurte blonde

Coafurile scurte sunt la modă și știm cu toții, dar în 2013 culoarea părului blond cu tunsori scurte este cel mai trendy stil.

Coafuri scurte blonde 2013

Într-o tunsoare scurtă și blondă, Meg Ryan arată drăguță și sexy.

Meg Ryan tunsoare scurtă și blondă

Cele mai bune tunsori blonde scurte

Cele mai bune tunsori blonde scurte-1

Cele mai bune tunsori blonde scurte

Cele mai bune tunsori blonde scurte-3

Cele mai bune tunsori blonde scurte-4

Cele mai bune tunsori blonde scurte

Cele mai bune tunsori blonde scurte-6

Cele mai bune tunsori blonde scurte-7

Cele mai bune tunsori blonde scurte-8

Cele mai bune tunsori blonde scurte-9

Cele mai bune tunsori blonde scurte-10

Cele mai bune tunsori blonde scurte-11

Cele mai bune tunsori blonde scurte-12

Cele mai bune tunsori blonde scurte-13

Cele mai bune tunsori blonde scurte-14